nikos523 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Θελω εναν Locker σαν το Go Locker το default theme , που να χει δυνατοτητα για ελεγχο μουσικης , και να μπορω να προσθεσω οποια εφαρμογη θελω ... Τι προτεινεται ? Widgetlocker lockscreen Καλό, πολύ παραμετροποίηση και πολλά θέματα (ειδικά στο xda). Για τον έλεγχο της μουσικής από την lockscreen, είναι και θέμα της εφαρμογής που έχεις για μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. Μου εχει πει ενας φιλος οτι στο μαρκετ υπαρχει εφαρμογη που κατεβαζεις δωρεαν mp3,αν δεν προλαβει καποιος αλλος να σου απαντησει θα τον ρωτησω και θα σου πω γιατι δεν θυμαμαι αλριβως πως τη λενε Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. Για τραγουδια δοκιμασε το usound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Για οποίον ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνο, σίγουρα θα βρει χρήσιμο το flighttrack. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiata.flighttrack Edit: ξέχασα να γράψω ότι είναι σε προσφορά... Edited June 21, 2012 by TheoX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Για οποίον ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνο, σίγουρα θα βρει χρήσιμο το flighttrack. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiata.flighttrack Συμφωνώ όπως επίσης Flightboard play.google.com/flightboard και Flightradar play.google.com/store/flightradar24free Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 το android weather έκανε update και έγινε ακόμα πιο όμορφο...:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 το android weather έκανε update και έγινε ακόμα πιο όμορφο...:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd Γινετε μηπως βρισκοντας ενα μερος στον χαρτη να βλεπουμε και τον καιρο που επικρατει εκει ή μονο στα my places γινετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 βασικά στον χάρτη μπορείς να περιηγηθείς και να δεις τον καιρό σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις...τώρα αν θες κάποια πιο μικρή, λογικά θα χρειαστεί να την προσθέσεις (αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην την έχει..δοκίμασέ το..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει έξτρα φωτεινότητα(outdoor visibility)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. music junk (out of google play) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο android, θα ηθελα το να μου πειτε το εξης, εχω κατεβασει το youtube downloader αλλα δε ξερω πως να κατεβαζω μονο τραγουδια, κατεβαζει ολο το βιντεο, υπαρχει λυση? ευχαριστω εκ τομ προτερων. https://www.dropbox.com/s/5q54oczijgf0i81/music_junk.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Kάθε φορά που κλείνω (shut down) το neo v, χάνεται η αντιστοίχιση ήχου κλήσης, ομάδας επαφών που έχω δημιουργήσει. Είναι φυσιολογικό; Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης; Χρησιμοποίησα το ex-dialer ΜΟΝΟ για να κάνω εύκολα ομάδες. Αν δουλεύει έτσι, προφανώς κ δε με βολεύει. Υπάρχει εφαρμογή που να αντιστοιχεί ομάδες με διαφορετικούς ήχους κλήσης; Thank's ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 music junk (out of google play) Μια χαρα, ευχαριστω πολυ!!! Εφαρμογη που να κλεινει ολες τις εφαρμογες μαζι υπαρχει??? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 καλημερα. εγκατεστησα τον go locker εψες και ολα καλα κι ολα ωραια, εκτος απο το γεγονος οτι πλεον οταν ξεκλειδωνει η οθονη δεν εμφανιζονται τα weather animations απο το beautiful weather. ξερει κανεις αν υπαρχει καποια ρυθμιση του locker για αυτο ή ειναι γενικως ασυμβατα? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Κάτι τέτοιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastreboot&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 το android weather έκανε update και έγινε ακόμα πιο όμορφο...:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd awesome! :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyros1 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Γειά σας παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πεί, απο που κατεβαζω το NDRIVE 10, καθώς και τους χαρτες της Ελλαδας οπως και την φωνή της Ματίνας? Υπάρχει μήπως ενας guide για το πως τα κάνουμε εγκατάσταση ΟΛΑ αυτα? Ευχαριστώ βρε παιδιά και συγνώμη για το ''χώσιμο...'' ευχαριστώ, Νίκος :):):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 το android weather έκανε update και έγινε ακόμα πιο όμορφο...:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd Το εχεις εγκατεστημενο?πριν την αναβαθμιση μου εβγαζε κανονικα την ημερομηνια,μετα το update μου βγαζει τα γραμματα μισα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Υπάρχει MLS DESTINATOR για Android; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 σε εμένα μια χαρά δουλεύει...βγήκε και ένα δεύτερο update σημερα...για δες το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Υπάρχει MLS DESTINATOR για Android; Μας κάνεις πλάκα έτσι; Αναφέρεται 10 post πιο πάνω το ίδιο πράγμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 σε εμένα μια χαρά δουλεύει...βγήκε και ένα δεύτερο update σημερα...για δες το.. πριν κανα 3ωρες εκανα update και τωρα που το ξανα ειδα δεν εχει καποιο καινουργιο update..... βαζω και ενα screenshot για να δεις το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Μας κάνεις πλάκα έτσι; Αναφέρεται 10 post πιο πάνω το ίδιο πράγμα. Όχι δεν κάνω πλάκα, απλά το προσπέρασα το σχόλιο χωρίς να το δω. Οκ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 πριν κανα 3ωρες εκανα update και τωρα που το ξανα ειδα δεν εχει καποιο καινουργιο update..... βαζω και ενα screenshot για να δεις το προβλημα. Έτσι το βγάζει και μένα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts