navystam Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 φιλος εχει το εξης προβλημα.αναοσβυνει η οθονη στα καλα καθουμενα.εχει τα anroid 2,3,6. καπου νομιζω ειχα δει οτι και καποιος αλλος ειχε το ιδιο προβλημα αλλα δεν το βρισκω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 φιλος εχει το εξης προβλημα.αναοσβυνει η οθονη στα καλα καθουμενα.εχει τα anroid 2,3,6. καπου νομιζω ειχα δει οτι και καποιος αλλος ειχε το ιδιο προβλημα αλλα δεν το βρισκω Το ποιο πιθανον ειναι οτι κάποια εφαρμογή του κανει την ζημιά . Ας αρχίζει να κάνει απεγκατάσταση απο την τελευταία που εβαλε και προς τα πισω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Μηπως ξερει καποιος ποιο απο τα δυο καταναλωνει λιγοτερα data? https://play.google.com/store/apps/details?id=tunein.player&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInR1bmVpbi5wbGF5ZXIiXQ.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncmVlay5yYWRpb3MiXQ.. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Για το Copilot live premium έχει κανείς άποψη ; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Για το Copilot live premium έχει κανείς άποψη ; Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Ο χάρτης αδιάφορος τελείως και αν θυμάμαι καλά δεν μπορείς να έχεις πολλες χώρες μαζί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Με εντυπωσίασε το live traffic αλλά δεν ξέρω από δρομολόγηση τι λέει γιατί την τελευταία φορά που δοκίμασα το Sygic να με βγάλει εθνική από Χαλάνδρι χωρίς Αττική οδό μου έκανε τουρ σε όλη την Αθήνα η μ@λ@κί@... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Tι ειναι το live traffic και ποιος το διαθετει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Tι ειναι το live traffic και ποιος το διαθετει? με το live traffic το μηχανημα μεσω ραδιοφωνου περνει ποιος κεντρικος δρομος εχει κινηση και σε παει απο αλλου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Όχι, στο Copilot Live παίρνει την κίνηση από το internet από κάποιο site άλλο κι όχι από ραδιόφωνα και τέτοια. Δεν είμαι σίγουρος πως λειτουργεί και Ελλάδα, αλλά έχω την εντύπωση ότι έδειχνε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας την κίνηση. Το θέμα είναι από δρομολόγηση πώς το βλέπετε; Μπορώ να το εμπιστευτώ ή θα με βγάλει πάλι από την Ακρόπολη και το Μεταξουργείο όπως την άλλη φορά...:mad: Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδακια, γιατι στο screen off and lock δεν υπαρχει επιλογη πλεον να μην εμφανιζεται το σηματακι στην status bar?φοραω ics 1η επιλογή στα settings του Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Όχι, στο Copilot Live παίρνει την κίνηση από το internet από κάποιο site άλλο κι όχι από ραδιόφωνα και τέτοια. Δεν είμαι σίγουρος πως λειτουργεί και Ελλάδα, αλλά έχω την εντύπωση ότι έδειχνε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας την κίνηση. Το θέμα είναι από δρομολόγηση πώς το βλέπετε; Μπορώ να το εμπιστευτώ ή θα με βγάλει πάλι από την Ακρόπολη και το Μεταξουργείο όπως την άλλη φορά...:mad: Χωρίς να έχω κάνει τρελή χρήση, θεωρώ ότι είναι μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 εχω το τελευται aura .αλλα οταν παω να κανω εισαγωγη autogas pois μου βγαζει οτι προεκυψε σφαλμα.ξετετε γιατι? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εχετε να προτεινετε καμια καλη εφαρμογη για τρεξιμο? Έχω δοκιμάσει αρκετά και έχω αγοράσει 2 όπου και σου τα παραθέτω με την σειρά προτίμησις για εμένα 1) sporty pal 1) endomondo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 1η επιλογή στα settings του Οχι βρε αλλο λεω!! θελω να εμφανιζεται στην status bar οταν την κατεβαζω αλλα να μην φαινεται οταν η status bar ειναι πανω.στις ειδοποιησεις δηλαδη. Παλιοτερα υπηρχε αυτη η επιλογη για αποκρυψη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς battery drain με το MultiPicture Live Wallpaper ή να το ψάξω μήπως φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά έκδοση του igo που να εμφανίζεται σωστά στο xperia s ; και αν ναι ποια ; To igo 8 φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδιά κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης να τρέχει εμφανίζεται σωστά στο galaxy s III υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς battery drain με το MultiPicture Live Wallpaper ή να το ψάξω μήπως φταίει κάτι άλλο; Οχι δεν εχω δει κατι Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδιά κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης να τρέχει εμφανίζεται σωστά στο galaxy s III υπάρχει; προφανώς και το Navigon και το Sygic και το don't panic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) Παιδια widget για νέα-ειδήσεις σε ICS ποιον έχετε? Edited June 18, 2012 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Το Samba μόνο σε εμένα κολλάει όταν κάνω start/stop το service; Όταν το ξεκινήσω μάλιστα μου βγάζει και μήνυμα "η εφαρμογή δεν αποκρίνεται, αναγκαστικό κλείσιμο/οκ", αλλά γενικώς λειτουργεί τέλεια. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 φιλος εχει το εξης προβλημα.αναοσβυνει η οθονη στα καλα καθουμενα.εχει τα anroid 2,3,6. καπου νομιζω ειχα δει οτι και καποιος αλλος ειχε το ιδιο προβλημα αλλα δεν το βρισκω Φίλε καλημέρα εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα,όπως σου είπε ο φίλος βγάλε τις τελευταίες εφαρμογές και αν κάνει τα ίδια άστο να κάνει επανεκκίνηση μόνο του και θα λυθεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 αν εχουμε κλειδωσει το κινητο μας με εφαρμογη μοτιβου και ξεχασουμε τον συνδιασμο,πως μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 αν εχουμε κλειδωσει το κινητο μας με εφαρμογη μοτιβου και ξεχασουμε τον συνδιασμο,πως μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε? μολις το πατησεις 10 φορες λαθος σου ζηταει να συνδεθεις με το google account σου και ξεκλειδωνει αυτοματα αν παλι δεν εχεις βαλει google account, νομιζω πως με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλιως τελος, αν εισαι ροοτ, κανεις wipe και ξαναπερνας τη ρομ σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Εχουμε λινκ για don't panic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts