frontzosd Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 να κάνω και εγώ μια ερώτηση με την σειρά μου έχω το nexus ι9250 και έχω περασμένο από τον θείο :X το Sygic είμαι πολύ ευχαριστημένος δουλεύει άψογα απλά είμαι συν φάση να βάλω και ένα δεύτερο γιατί έχω παρατήρηση ότι κάποιες οδούς δεν τις έχει καθόλου... μην φανταστείτε όταν λέω οδούς λέω για κάτι δρομάκια 3-5 μετρα ίσος ανύπαρκτα και στο τελευταίο χαρτί τις elpa :P απλά χρειάστηκα να παο κάπου και δεν το έβρισκε είχα περάσει "Navigon όπου πράγματι τα έβρισκε τα δρομάκια αλλα για να άνοιξη το Navigon θέλει τουλάχιστον να έχεις ανοικτό το internet στο κινητό και μετά τρέχει κανονικά χωρίς internet mlk τις COSMOTE αυτό τέλος πάντων δοκίμασα και το Don't panic ένταξη άχρηστο τελείως για εμενα τώρα κάτι αλλα που κυκλοφορούν είναι τελείως άχρηστα το μονο που μου φάνηκε κάπως είναι το Ndrive 10 το κατέβασα και αυτό από τον θείο :) αλλα δεν μπορώ να βάλω τους χάρτες για ελλάδα, τους περνάω κανονικά στο map από το pc αλλα όταν ανοίγω την εφαρμογή δεν τους βλέπει και με βάζει για αγορά χαρτών... ξέρει κανεις πως να του περάσω χάρτες από τον θείο? :X δοκιμασες το don't panic και το βρήκες άχρηστο; μήπως φίλε μου μιλάς για κάποιο άλλο; θεωρείς το ndrive 10 σοβαρό προγγραμμα; εχω στο κινητό μου περασμένα όλα τα πρόγραμματα ότι κυκλοφορει για android. ξέρεις ποιο εχω σβήσει μόνο. το αθλιοτατο .ndrive. όχι μόνο το σβησα αλλά όταν το θυμάμαι το βριζω κιόλας το άθλιο κατασκεύασμα. δεν εχω δει πιο άχρηστο απ αυτό. όλα λίγο πολύ κάνουν τη δουλειά τους και στέκονται σε κάποιο επιπεδο. το navigon λιτό μεν αλλά καλό. έχει κι αυτό τη θέση του στις εφαρμογές μου. μην κανεις καν τον κόπο να βρεις χάρτη γι αυτό το πράγμα. σου μιλάει κάποιος που είναι παθών και τα έχει τεσταρει καλά όλα στο παρελθόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 whatsup ή viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 δοκιμασες το don't panic και το βρήκες άχρηστο; μήπως φίλε μου μιλάς για κάποιο άλλο; θεωρείς το ndrive 10 σοβαρό προγγραμμα; εχω στο κινητό μου περασμένα όλα τα πρόγραμματα ότι κυκλοφορει για android. ξέρεις ποιο εχω σβήσει μόνο. το αθλιοτατο .ndrive. όχι μόνο το σβησα αλλά όταν το θυμάμαι το βριζω κιόλας το άθλιο κατασκεύασμα. δεν εχω δει πιο άχρηστο απ αυτό. όλα λίγο πολύ κάνουν τη δουλειά τους και στέκονται σε κάποιο επιπεδο. το navigon λιτό μεν αλλά καλό. έχει κι αυτό τη θέση του στις εφαρμογές μου. μην κανεις καν τον κόπο να βρεις χάρτη γι αυτό το πράγμα. σου μιλάει κάποιος που είναι παθών και τα έχει τεσταρει καλά όλα στο παρελθόν H γνωμη σου για το sygic aura, ποια ειναι? Ας πουμε για τις...δρομολογησεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 να κάνω και εγώ μια ερώτηση με την σειρά μου έχω το nexus ι9250 και έχω περασμένο από τον θείο :X το Sygic είμαι πολύ ευχαριστημένος δουλεύει άψογα απλά είμαι συν φάση να βάλω και ένα δεύτερο γιατί έχω παρατήρηση ότι κάποιες οδούς δεν τις έχει καθόλου... μην φανταστείτε όταν λέω οδούς λέω για κάτι δρομάκια 3-5 μετρα ίσος ανύπαρκτα και στο τελευταίο χαρτί τις elpa :P απλά χρειάστηκα να παο κάπου και δεν το έβρισκε είχα περάσει "Navigon όπου πράγματι τα έβρισκε τα δρομάκια αλλα για να άνοιξη το Navigon θέλει τουλάχιστον να έχεις ανοικτό το internet στο κινητό και μετά τρέχει κανονικά χωρίς internet mlk τις COSMOTE αυτό τέλος πάντων δοκίμασα και το Don't panic ένταξη άχρηστο τελείως για εμενα τώρα κάτι αλλα που κυκλοφορούν είναι τελείως άχρηστα το μονο που μου φάνηκε κάπως είναι το Ndrive 10 το κατέβασα και αυτό από τον θείο :) αλλα δεν μπορώ να βάλω τους χάρτες για ελλάδα, τους περνάω κανονικά στο map από το pc αλλα όταν ανοίγω την εφαρμογή δεν τους βλέπει και με βάζει για αγορά χαρτών... ξέρει κανεις πως να του περάσω χάρτες από τον θείο? :X Ειχα το ndrive δωρο απο τη wind με αγορα τηλεφωνου και το εσβησα.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 H γνωμη σου για το sygic aura, ποια ειναι? Ας πουμε για τις...δρομολογησεις του. δυστυχώς η δρμολογησεις του με απογοητεύσανε. είναι ένα πανέμορφο σε γραφικα και εμφανιση πρόγραμμα αλλά χωρίς ουσία. μακάρι να είχε εστω το στοιχειώδη αλγοριθμο δρομολογησης. όμως εκεί πάσχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 H γνωμη σου για το sygic aura, ποια ειναι? Ας πουμε για τις...δρομολογησεις του. το sygic τα εχει όλα και δεν έχει το πιο σημαντικό, τις δρομολογήσεις. πολλές φορές με έχει απογοητεύσει ο τρόπος που σκέφτεται το sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 whatsup ή viber εμενα μαρεσει πιο πολυ το whatsapp αλλα το viber κανει και κλησεις.κ τοχουν πιο πολλοι απο τις επαφες μου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 βαλε το igo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 βαλε το igo. το igo είναι η κορυφη. ο τελειότερες αλγοριθμος δρομολογησης. το ωραίοτερο και το πιο παραμετροποιησιμο πρόγραμμα. όσο πιο πολύ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ μαζί του ,τόσο πιο πολύ κόλλας. εγώ ομολογώ δημοσίως ότι το εχω λάτρεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Όχι δεν το θέλω αυτό. Κάτι ελαφρύ σαν το gtalk θέλω, το οποίο θα κρατάει και όλες τις συζητήσεις στο ιστορικό του. whatsup ή viber Μια πολυ καλη τετοια εφαρμογη που χρησιμοποιουσα πριν καιρο, ειναι το Touch πρωην ping chat και μαλιστα εχει και επιλογη να γραφεις οτι ονομα σου κατεβει στο κεφαλι και να βρισκεις κοσμο που το χρησιμοποιει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enflick.android.ping&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbmZsaWNrLmFuZHJvaWQucGluZyJd Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά καταλάθος ενεργοποίησα το Νavigon reality scanner. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό και πώς το ενεργοποιώ πάλι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 το igo είναι η κορυφη. ο τελειότερες αλγοριθμος δρομολογησης. το ωραίοτερο και το πιο παραμετροποιησιμο πρόγραμμα. όσο πιο πολύ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ μαζί του ,τόσο πιο πολύ κόλλας. εγώ ομολογώ δημοσίως ότι το εχω λάτρεψει. Το igo πωλειται κανονικα ως εμπορικο προιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 τι να πω πραγματικά δεν ξέρω το Ndrive δεν το έχω δοκιμάσει ποτε και δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να δόση. τώρα ίσος για το dont panic έχετε δικό και πιθανόν να έχω παλιά έκδοση από τον θείο γιατί από ότι είδα υπάρχει update στο play αλλα δεν μπορώ να την κάνω γιατί ο θείος δεν συνεργάζεται με play store. :p θα κοιτάξω να βρω το iGO αν και δύσκολο το βλέπω γιατί τουλάχιστον το play δεν υπάρχει έστω και με πληρωμή... παρόλα αυτό υπάρχει κανεις που να έχει κατεβάσει από play το Navigon που δίνη για 2 χρονια free η κοσμοτέ και να έχει απενεργοποίηση την έναρξη τις εφαρμογής με ανοικτό internet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 +1000 κι απο μενα ΙGO Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 το igo είναι η κορυφη. ο τελειότερες αλγοριθμος δρομολογησης. το ωραίοτερο και το πιο παραμετροποιησιμο πρόγραμμα. όσο πιο πολύ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ μαζί του ,τόσο πιο πολύ κόλλας. εγώ ομολογώ δημοσίως ότι το εχω λάτρεψει. Σωστός...........!!!!!!!!!;);););););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Το igo πωλειται κανονικα ως εμπορικο προιον? οχι δεν πωλειται δινεται σε εταιριες -κατασκευαστες gps και ηλεκτρονικων κ.λ.π αλλα (εαν ψαξεις) λιγο στο google??? θα το βρεις;) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Σωστός...........!!!!!!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 το igo είναι η κορυφη. ο τελειότερες αλγοριθμος δρομολογησης. το ωραίοτερο και το πιο παραμετροποιησιμο πρόγραμμα. όσο πιο πολύ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ μαζί του ,τόσο πιο πολύ κόλλας. εγώ ομολογώ δημοσίως ότι το εχω λάτρεψει. Μια απο τα ιδια και εγω :up: τι να πω πραγματικά δεν ξέρω το Ndrive δεν το έχω δοκιμάσει ποτε και δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να δόση. τώρα ίσος για το dont panic έχετε δικό και πιθανόν να έχω παλιά έκδοση από τον θείο γιατί από ότι είδα υπάρχει update στο play αλλα δεν μπορώ να την κάνω γιατί ο θείος δεν συνεργάζεται με play store. :p θα κοιτάξω να βρω το iGO αν και δύσκολο το βλέπω γιατί τουλάχιστον το play δεν υπάρχει έστω και με πληρωμή... παρόλα αυτό υπάρχει κανεις που να έχει κατεβάσει από play το Navigon που δίνη για 2 χρονια free η κοσμοτέ και να έχει απενεργοποίηση την έναρξη τις εφαρμογής με ανοικτό internet ? Το igo δεν θα παιζει full στην οθονη σου λογο αναλυσης. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Για το iGo, ενώ έχω περάσει την εφαρμογή (Galaxy S2 ICS 4.0.3), με το που το τρέχω μου βγάζει "Please insert your SD card containing iGO content files". Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Για το iGo, ενώ έχω περάσει την εφαρμογή (Galaxy S2 ICS 4.0.3), με το που το τρέχω μου βγάζει "Please insert your SD card containing iGO content files". Ξέρει κανείς τι παίζει; O φάκελος iGO (που έχει μέσα τα καλούδια) μπαίνει στη εσωτερική SD και το iGO apk στη εξωτερική όπου και το τρέχουμε και γίνεται η εγκατάσταση. Τα παραπάνω γίνεται στην 2.2.2 - 2.3.4 - 2.3.5 - 2.3.7. στην 4.0.3. μπορεί ο φάκελος iGO (που έχει μέσα τα καλούδια) να μπαίνει στην εξωτερική sd....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Εχμμμ.. Συγχώρεσε την άγνοιά μου, αλλά μόλις πριν 4 μέρες μπήκα στον κόσμο του Android. Το S2 από όσο ξέρω έχει 16GB εσωτερική μνήμη. Από αυτά από ό,τι κατάλαβα, τα 2GB τα κρατάει για το σύστημα, τα υπόλοιπα τα έχει σε ένα φάκελο /sdcard (αυτό μάλλον εννοείς με το "εσωτερική sd"), ενώ έχω και μια MicroSD 4GB, την οποία από ό,τι κατάλαβα την βρίσκω σε ένα φάκελο /sdcard/external_sd (το οποίο να υποθέσω αντιστοιχεί στο "εξωτερική sd"; ).. Εγώ προς το παρόν το μόνο που έκανα ήταν να τρέξω το .apk του iGO (δεν ξέρω πού το έχει αποθηκεύσει, εγώ το έβαλα στο κινητό και το έτρεξα μέσω DropBox). Τα υπόλοιπα καλούδια (να υποθέσω χάρτες κλπ) πού μπορώ να τα βρω και πού πρέπει να τα βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά καταλάθος ενεργοποίησα το Νavigon reality scanner. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό και πώς το ενεργοποιώ πάλι???? Ο reality scanner είναι η augmented reality λειτουργικότητα του Navigon. Σου δείχνει σε εικόνα από την κάμερα την τοποθεσία των POI σου, τοπωνύμια, κλπ. Για το iGO να πω κι εγώ ότι ενώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε android, ήταν το πιο εύχρηστο πρόγραμμα που είχα σε ένα Mio GPS στο ποδήλατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) κάπως τα κατάφερα και έβαλα το NAVIGON χωρίς να ζητάει να έχω ανοικτό internet για να κάνει έναρξη η εφαρμογή :) πολλές αλχημείες χαχαχαχαχα αλλα μιας και ήδη κατεβάζω και το IGO θα το περάσω για να το δω και αυτό. αν μείνω ευχαριστημένος από το navigon και το igo ίσος τελικά σβήσω τελείως το sygic Edited June 14, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Που το βρήκες μιας και στο market δεν βρίσκω τίποτα.... Ε, δεν καταλαβαίνεις και συ... Όταν κάτι δεν υπάρχει στην επίσημη αγορά, κοιτάς αλλού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 πράγματι κάποιος φίλος παραπάνω ανάφερε ότι στην οθόνη του nexus i9250 το iGO δεν θα είναι full και είχε απόλυτο δικό δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts