cb600f Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Στο gosms υπάρχει μια ρύθμιση που σου εμφανίζει ένα "τσεκ" κάτω δεξιά στο μήνυμα που μόλις έχεις στείλει. Σε πιο σημείο βρίσκεται αυτή η ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Δοκίμασε και πες μας..!! Screencast Video Recorder Demo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms.screencastfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tcy5zY3JlZW5jYXN0ZnJlZSJd Θέλει rooted device Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Θέλει rooted device Δε νομίζω να υπάρχει άλλο (και καλύτερο), αλλά και να υπάρχει, θα χρειάζεται root... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Και η πλάκα είναι ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις. Θες δε θες θα έχεις google+ εγώ περιμένω να δω πως θα αντιδράσει η google γιατί οι διαμαρτυρίες για το αίσχος που βγάλανε είναι πολλές. αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση και ας χάσω τις νέες δυνατότητες. αυτό το πράμα απλά δεν διαβάζεται!!! κρίμα γιατί έχω μεταφέρει στο g+ όλα τα site τεχνολογίας που παρακολουθώ και ήταν η κύρια πηγή ενημέρωσης από το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 sorry αλλά εμένα γιατί μου άρεσε..?? τι ακριβώς σας χαλάει..?? και δε βλέπω διαμαρτυρίες, αλλά επαινετικά σχόλια..:worry: ενδεικτικά αναφέρω : Google+ updated with visual refresh, launching hangouts easier than ever... ...the official app was just updated in the Google Play Store and it looks great Refreshed and sexy: Google+ 2.6 comes to Google Play... Not only does it look gorgeous and more streamlined, but it's got a bunch of new features under the hood... δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον στην οθονάρα του GN δείχνει πολύ όμορφο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 sorry αλλά εμένα γιατί μου άρεσε..?? τι ακριβώς σας χαλάει..?? και δε βλέπω διαμαρτυρίες, αλλά επαινετικά σχόλια..:worry: ενδεικτικά αναφέρω : Google+ updated with visual refresh, launching hangouts easier than ever... ...the official app was just updated in the Google Play Store and it looks great Refreshed and sexy: Google+ 2.6 comes to Google Play... Not only does it look gorgeous and more streamlined, but it's got a bunch of new features under the hood... δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον στην οθονάρα του GN δείχνει πολύ όμορφο... προσωπικά με χαλάει ότι πλέον το κείμενο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα γιατί είναι μέσα στην εικόνα και σχεδόν δεν διαβάζεται. ίσως φταίει και η μικρή οθόνη όπως λες σε σχέση με το GN που έχεις εσύ αλλά εμένα με κουράζει και με μπερδεύει πολύ. δεν ξέρεις που αρχίζει και που τελειώνει ένα post. όσο για τις διαμαρτυρίες που λες δεν έκατσα να μετρήσω αν τα θετικά σχόλια ήταν πιο πολλά από τα αρνητικά, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολλά αρνητικά και στην αξιολόγηση της εφαρμογής στο play store αλλά και κάτω από το post της ανακοίνωσης στο g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Εχω το Sygic Aura,κατεβασα τον χαρτη της Ελλαδας αλλα μου φαινεται ελαφρως φτωχος σε POI.Υπαρχει πουθενα καποιο αρχειο που να προσθετει και αλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Στο gosms υπάρχει μια ρύθμιση που σου εμφανίζει ένα "τσεκ" κάτω δεξιά στο μήνυμα που μόλις έχεις στείλει. Σε πιο σημείο βρίσκεται αυτή η ρύθμιση; Ρυθμίσεις λήψης=> αναφορά sms/mms Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδια στο box πως μπορω να αλλαξω οταν θελω να ανεβασω καποια φωτογραφια να ανοιγει με το QuickPic? πατησα καταλαθος με τη μαμισια :( Δοκιμασα εκαθαριση δεδομενων καταργηση εφαρμογης και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδια στο box πως μπορω να αλλαξω οταν θελω να ανεβασω καποια φωτογραφια να ανοιγει με το QuickPic? πατησα καταλαθος με τη μαμισια :( Δοκιμασα εκαθαριση δεδομενων καταργηση εφαρμογης και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα. Ρυθμισεις - Εφαρμογες - Ολα - Συλλογη η Quickpic και κανε Διαγραφη Προεπιλογων. Θα σε παραπεμψει να επιλεξεις ξανα προγραμμα λογικα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδες, καμια εφαρμογη παρομοια με την λειτουργια του eye raking που εχει το samsung galaxy s3, υπαρχει? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 προσωπικά με χαλάει ότι πλέον το κείμενο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα γιατί είναι μέσα στην εικόνα και σχεδόν δεν διαβάζεται. ίσως φταίει και η μικρή οθόνη όπως λες σε σχέση με το GN που έχεις εσύ αλλά εμένα με κουράζει και με μπερδεύει πολύ. δεν ξέρεις που αρχίζει και που τελειώνει ένα post. όσο για τις διαμαρτυρίες που λες δεν έκατσα να μετρήσω αν τα θετικά σχόλια ήταν πιο πολλά από τα αρνητικά, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολλά αρνητικά και στην αξιολόγηση της εφαρμογής στο play store αλλά και κάτω από το post της ανακοίνωσης στο g+ fair enough...ούτως η άλλως, η αισθητική αλλαγή είναι και υποκειμενικό θέμα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Εχω το Sygic Aura,κατεβασα τον χαρτη της Ελλαδας αλλα μου φαινεται ελαφρως φτωχος σε POI.Υπαρχει πουθενα καποιο αρχειο που να προσθετει και αλλα? ??? Όταν λες φτωχός τι εννοείς?Γιατί συγκριτικά και με άλλους πλοηγους, το Aura έχει μεγάλη ποικιλία σε Poi για Ελλάδα. Τώρα αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο να προσθέσεις, υπάρχει τρόπος να βάλεις Poi από τα διάφορα site. Οδηγίες έχω σε παλιότερα post μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ρυθμισεις - Εφαρμογες - Ολα - Συλλογη η Quickpic και κανε Διαγραφη Προεπιλογων. Θα σε παραπεμψει να επιλεξεις ξανα προγραμμα λογικα. Ναι αυτο ηταν, στη μαμισια Συλλογη υπηρχε η επιλογη διαγραφη προεπιλογων. ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Γίνετε να αποκλείσουμε ενα πρόγραμμα απο τις ενημερώσεις τοy play? πχ το titanium backup να μην είναι στην λίστα στων ενημερώσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Γίνετε να αποκλείσουμε ενα πρόγραμμα απο τις ενημερώσεις τοy play? πχ το titanium backup να μην είναι στην λίστα στων ενημερώσεων Δεν εννοείς να μην ενημερώνεται αυτόματα ε; Εννοείς να μην υπάρχει καθόλου στην λίστα του play store. Αν ναι, πας στο titanium και υπάρχου κάπου επιλογή για detach application from play store. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δεν εννοείς να μην ενημερώνεται αυτόματα ε; Εννοείς να μην υπάρχει καθόλου στην λίστα του play store. Αν ναι, πας στο titanium και υπάρχου κάπου επιλογή για detach application from play store. Ναι, εννοώ να μην υπάρχει καθόλου στην λίστα του play. Βέβαια επειδή ενδιαφέρομαι για το titanium δεν ξέρω αμα μπορώ να το κάνω. Δηλαδή αν μπορεί το ίδιο το πρόγραμμα να αποκλείσει τον εαυτό του:O Και κατι τελευταίο, στα ελληνικά ποια ρύθμιση είναι η detach application from play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Και κατι τελευταίο, στα ελληνικά ποια ρύθμιση είναι η detach application from play store? Αποκόλληση από το market.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Να κανω κ εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου.. Δουλευα το screencast και ολα καλα. Αποφασισα σημερα να κανω ενα ξεκαθαρισμα ομως και μαζι με αρκετες εφαρμογες καταλαθος διεγραψα και αυτο. Τη free εκδοση την κανει εγκατασταση κανονικα, την paid ομως ενω τη κατεβαζει, δεν τη κανει εγκατασταση και μου λεει πως δεν εχω αρκετο χωρο. Φυσικα κ εχω χωρο σε ολους τους αποθηκευτικους χωρους του κινητου. Καμια ιδεα? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κάνει το εξής . Όταν στρέφω το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα κάτω , όταν μου κάνουν κλήση και όταν χτυπάει το ξυπνητήρι να κάνει ότι κάνουν τώρα τα πλήκτρα έντασης. Δηλαδή στην πρώτη περίπτωση σιγή και στην δεύτερη αναβολή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Αποκόλληση από το market.. Που βρισκω αυτην την επιλογη? Με tab και long tab δεν μου το εμφανιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Που βρισκω αυτην την επιλογη? Με tab και long tab δεν μου το εμφανιζει Από την επιλογή backup/restore βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και με παρατεταμένο πάτημα εμφανίζεται η επιλογή μαζί με κάποιες άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Από την επιλογή backup/restore βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και με παρατεταμένο πάτημα εμφανίζεται η επιλογή μαζί με κάποιες άλλες. Αυτο κανω και το μονο σχετικο ειναι το ''προβολη πληροφοριων του android market'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κάνει το εξής . Όταν στρέφω το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα κάτω , όταν μου κάνουν κλήση και όταν χτυπάει το ξυπνητήρι να κάνει ότι κάνουν τώρα τα πλήκτρα έντασης. Δηλαδή στην πρώτη περίπτωση σιγή και στην δεύτερη αναβολή . Υπάρχει το Flip - Silent αλλα ειναι μονο για σιγή Και για τα δυο μαζί που θέλεις δεν γνωρίζω κατι Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπερα σε ολους! Ξερετε εαν υπαρχει καποια εφαρμογη για tablet,η οποια να επανεενεργοποιει την οθονη με καποιο αλλο τροπο και οχι μονο με το κουμπι ON/OFF? Καθε προταση/βοηθεια δεκτη! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts