Muck Smith Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο προγραμματάκι που να επιτρέπει τη δημιουργία σταυρόλεξου; Θέλω να του δίνω τις ζητούμενες λέξεις μαζι με τον αντιστοιχο ορισμό και να μου φτιάχνει το πλέγμα. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει το hot potatoes στο PC με καταλαβαίνει σίγουρα :-) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 KATA THN ENEΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? Πρώτον να σε ενημερώσω ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία βάσει των κανονισμών. Δεύτερον... απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου (με πεζά)... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Εχοντας και τα 2 παραλληλα, εχω να πω οτι το sports tracker μαρεσει πιο πολυ σαν εμφανιση,αλλα δινει πολυ περισσοτερες θερμιδες (πχ σε μια προπονηση 140χλμ με το ποδηλατο,μου εδωσε 4400 ενω το runkeeper 3900) κατι που ενω ειναι ενδεικτικο,θα ηθελα ναναι οσο πιο ρεαλιστικο γινεται.κ οι 500 ειναι μεγαλη διαφορα. επισης η αποτυπωση στο χαρτη ειναι ο,τι ναναι,ενω το runkeeper την κανει με απιστευτη ακριβεια.. Τελικα εχω καταληξει οτι το 2ο ειναι πιο σωστο και μαλλον με αυτο θα συνεχισω.αλλα βαζω σε εναπαλιο νοκια και το 1ο ετσι για συγκρισεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Μια βοήθεια παρακαλώ Πως λέγεται η εφαρμογή του facebook που είναι μαύρο?έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται. Επίσης,άλλη μια εφαρμογή για τους online friends που μπορείς να είσαι κι offline αλλά μπορείς να βλέπεις ποιοι είναι μέσα,πως λέγεται? Edit,το πρώτο το βρήκα στο γνωστό μαγαζί,ελπίζω να ναι καλύτερο από την official έκδοση Edited May 15, 2012 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλημερίζω το forum. Χαίρομαι που η ερώτησή μου πυροδότησε μια σειρά απαντήσεων σχετικά με το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα πρόγνωσης καιρού και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εξέφρασαν την άποψή τους. Φαίνεται ότι περισσότερο παίζουν τα: accuweather, weather pro, poseidon, freemeteo και τελευταίο το meteo.gr., με τα όποια βεβαίως προβλήματα έχουν αναφερθεί για κάθε ένα από αυτά. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω ποιο προτείνουν οι φίλοι emperor4her, junglist και alkis. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Το δωρεάν palmary παίρνει τις πληροφορίες από το foreca. Με αυτό μπορείς να παίζεις online με άλλους όπως στο chesspresso; Νομίζω όχι φίλε τουλάχιστον για iPhone δεν το έχει. Απλά είναι ότι ποιο δύσκολο υπάρχει σε επίπεδο για κινητά σε ELO Έχει πάρει πόσα βραβεία, αλλά αν θυμάμαι το αγόρασα για 6 ευρό στο Appstore κάπου εκει θα κάνει και στο Android αλλά αξίζει τα λεφτά του !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλημερίζω το forum. Χαίρομαι που η ερώτησή μου πυροδότησε μια σειρά απαντήσεων σχετικά με το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα πρόγνωσης καιρού και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εξέφρασαν την άποψή τους. Φαίνεται ότι περισσότερο παίζουν τα: accuweather, weather pro, poseidon, freemeteo και τελευταίο το meteo.gr., με τα όποια βεβαίως προβλήματα έχουν αναφερθεί για κάθε ένα από αυτά. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω ποιο προτείνουν οι φίλοι emperor4her, junglist και alkis. Ευχαριστώ. Και στο DHD και στο NOOK COLOR το Accu δουλεύω. Το freemeto έχει widget? Δεν το βρίσκω σαν application. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Νομίζω όχι φίλε τουλάχιστον για iPhone δεν το έχει. Απλά είναι ότι ποιο δύσκολο υπάρχει σε επίπεδο για κινητά σε ELO Έχει πάρει πόσα βραβεία, αλλά αν θυμάμαι το αγόρασα για 6 ευρό στο Appstore κάπου εκει θα κάνει και στο Android αλλά αξίζει τα λεφτά του !!! ;) Πολύ δυνατό και δωρεάν είναι και το droidfish. Αν και τι να το κάνεις τόσο δυνατό; Εκτός και αν είσαι ο Kasparov :D Κοίτα και το shredder, επίσης πολύ καλό αλλά όχι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 οχι το freemeteo δεν εχει widget και ζητω συγνωμη που δεν το ενεφερα πιο πάνω Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Πολύ δυνατό και δωρεάν είναι και το droidfish. Αν και τι να το κάνεις τόσο δυνατό; Εκτός και αν είσαι ο Kasparov :D Κοίτα και το shredder, επίσης πολύ καλό αλλά όχι δωρεάν. Εχει και επίπεδα δυσκολίας ρε συ.. Ανάλογα το ELO σου σιγά σιγά ανεβαίνεις .. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Φίλε tasosuser, μιας και ρώτησες την άποψή μου, επιμένω στο accuweather. Δε ξέρω πως θα είναι στη περιοχή σου, αλλά εδώ που είμαι εγώ, είναι το 99% των περιπτώσεων σωστό. Το έχω δοκιμάσει και σε Κρήτη, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη και μου φάνηκε και πάλι αρκετά σωστό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εχει και επίπεδα δυσκολίας ρε συ.. Ανάλογα το ELO σου σιγά σιγά ανεβαίνεις .. ;) Το ξέρω, αλλά επειδή έγραψες ότι είναι το πιο δύσκολο που υπάρχει, πιστεύω ένας απλός παίκτης όπως εμείς δεν θα φτάσει ποτέ στο σημείο να μπορέσει να του αντισταθεί έστω και λίγο στο υψηλότερο επίπεδο. Προσωπικά έβαλα το chesspresso και παίζω σκάκι με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και μιλάω και μαζί τους. Κι εκεί ανεβαίνεις επίπεδο και μπορείς να παίζεις με πολύ καλούς παίκτες. Επίσης υπάρχει και η εφαρμογή του chess.com. Δοκίμασε τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Accuweather το οποίο δουλεέυει υποδειγματικά. Και αν θέλω κάτι άλλο βλέπω και το Poseidon. Το meteo απλά τραγικό. Θα συμφωνήσω και εγώ. Το accuweather είναι πάρα πολύ καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την ενεργοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος. Το είχα αγοράσει για το προηγούμενο τηλέφωνο μου (HTC desire hd) το οποίο πούλησα, στο καινούριο μου τηλ. ξανά εγκατέστησα το sygic αλλά όταν έφτασα στο σημείο να το ενεργοποιήσω μου βγάζει ότι είναι ενεργοποιημένη σε άλλη συσκευή, (προφανώς στην προηγούμενη που ειχα), να πω ότι στο προηγούμενο τηλ. που πούλησα το είχα γυρίσει στης εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τη μπορώ να κάνω τωρα. Ευχαριστώ. Πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρία και να τους δώσεις το imei της καινούργιας σου συσκευής. Μιας και που τώρα έχεις πουλήσει το DHD σου με δώρο το sygic... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Επίσης,άλλη μια εφαρμογή για τους online friends που μπορείς να είσαι κι offline αλλά μπορείς να βλέπεις ποιοι είναι μέσα,πως λέγεται? Friends online for Facebook λέγεται η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπερα παιδες. Ακουσα απο εναν φιλο σημερα, οτι υπαρχει εφαρμογη παρομοια με το eye-racking που εχει σαν λειτουργια το samsung galaxy s3. Δηλαδη, ενεργοποιηση της συσκευης μας με ενα βλεμμα η με μια ματια και διαφορες αλλες δυνατοτητες. Ισχυει κατι τετοιο και αν ναι, πως λεγεται? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Παίδες το viber σας δουλεύει σημερα? Αν πάω να κάνω update μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο είτε είναι μπλοκαρισμένο και το εικονίδιο του viber δεν μένει στην περιοχή ειδοποιήσεων. Και ενώ το πρωί μου δούλευε, φίλος που πήγαινε να με καλέσει του έλεγε ότι δεν ήταν δυνατή η κλήση (ακριβώς το μήνυμα δεν το θυμάμαι). Edit: μετα απο ποσες φορες συνδεθηκε τελικως... Edited May 15, 2012 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρία και να τους δώσεις το imei της καινούργιας σου συσκευής. Μιας και που τώρα έχεις πουλήσει το DHD σου με δώρο το sygic... :D Αυτό έκανα τελικά, τους έστειλα email και τακτοποιήθηκε το θέμα. Πάντως μπράβο τους η ανταπόκριση ήταν άμεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δε το δοκίμασα, αλλά μόλις το είδα είπα να το κάνω post. Και αφού είναι δωρεάν, δε χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε..;) Δεν είναι ολόκληρο. Για να βάλεις φωνή και 3D κτίρια θέλει 20 ευρώ.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δεν είναι ολόκληρο. Για να βάλεις φωνή και 3D κτίρια θέλει 20 ευρώ.. εγώ πάντως που δοκίμασα πλοήγηση στη δοκιμαστική του έκδοση σε HTC EVO 3d πλοηγουμαι και ο χάρτης παραμένει ακίνητος. θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να μετακινω το χάρτη με το δάχτυλο στην οθόνη αφής προκυμενου να βρω τη θέση μου. δεν ξέρω αν θα συμβαινει το ίδιο όταν αγοραστεί η εφαρμογή; έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παίδες το viber σας δουλεύει σημερα? Αν πάω να κάνω update μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο είτε είναι μπλοκαρισμένο και το εικονίδιο του viber δεν μένει στην περιοχή ειδοποιήσεων. Και ενώ το πρωί μου δούλευε, φίλος που πήγαινε να με καλέσει του έλεγε ότι δεν ήταν δυνατή η κλήση (ακριβώς το μήνυμα δεν το θυμάμαι). Edit: μετα απο ποσες φορες συνδεθηκε τελικως... Πληροφοριακά πάντως, κάνουν αναβάθμιση στους servers τους ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 εγώ πάντως που δοκίμασα πλοήγηση στη δοκιμαστική του έκδοση σε HTC EVO 3d πλοηγουμαι και ο χάρτης παραμένει ακίνητος. θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να μετακινω το χάρτη με το δάχτυλο στην οθόνη αφής προκυμενου να βρω τη θέση μου. δεν ξέρω αν θα συμβαινει το ίδιο όταν αγοραστεί η εφαρμογή; έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; προφανώς δεν μπορούν να σου δίνουν τα πάντα δωρεάν Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Θα συμφωνήσω και εγώ. Το accuweather είναι πάρα πολύ καλό... Accuweather και από μένα. Το έχει το Samsung SΙΙ και δεν το αλλάζω. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδες στο Handcent sms πως βαζω αναφορα στα μυνηματα??? απο εκει που λεει πυθμισεις αποσταλμενων sms τσεκαρω το notification when recieved αλλα δεν μου ερχεται τιποτα Προφανώς θες αναφορά όταν στέλνεις.. Ρυθμίσεις-ρυθμίσεις λήψης μηνυμάτων-τικάρεις τη 2η επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδιά στο viber μπορούμε να αλλάξουμε ήχο κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts