droulis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για δες το iPhone notifications. μωρε το ειδα αλλα δεν μου λειτουργει οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν την ανοιγει σε lock screen για να δειξει notification .δεν ειμαι root μηπως παιζει ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 μωρε το ειδα αλλα δεν μου λειτουργει οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν την ανοιγει σε lock screen για να δειξει notification .δεν ειμαι root μηπως παιζει ρολο? Υποθετω οτι αυτη η λειτουργια υπαρχει στη paid version. -- You can choose to make the alerts appear only when the screen is off Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Παιδες καλημερα! Μπορει καποιος να μου εξηγησει με λιγα λογια, τι κανουν οι εφαρμογες box κ dropbox? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Παιδες καλημερα! Μπορει καποιος να μου εξηγησει με λιγα λογια, τι κανουν οι εφαρμογες box κ dropbox? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5 Ασύρματο συγχρονισμό αρχείων.. Αν έχεις το dropbox στο pc και στη συσκευή σου, ό,τι αρχείο βάλεις στο φάκελο dropbox από το pc το βρίσκεις ανοίγοντας το dropbox στη συσκευή. Και το αντίστροφο. Και οι αλλαγές που θα κάνεις επίσης συγχρονίζονται. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 μωρε το ειδα αλλα δεν μου λειτουργει οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν την ανοιγει σε lock screen για να δειξει notification .δεν ειμαι root μηπως παιζει ρολο? Για δοκίμασε το noled νομίζω θα σου κάνει αυτό που θες Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ασύρματο συγχρονισμό αρχείων.. Αν έχεις το dropbox στο pc και στη συσκευή σου, ό,τι αρχείο βάλεις στο φάκελο dropbox από το pc το βρίσκεις ανοίγοντας το dropbox στη συσκευή. Και το αντίστροφο. Και οι αλλαγές που θα κάνεις επίσης συγχρονίζονται. Αν εχω μια ταινια πχ 700mb στο dropbox στον υπολογιστη και συγχρονισει με το dropbox του κινητου θα κατεβουν 700mb στο κινητο??με την αντιστοιχη χρεωση?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Αν εχω μια ταινια πχ 700mb στο dropbox στον υπολογιστη και συγχρονισει με το dropbox του κινητου θα κατεβουν 700mb στο κινητο??με την αντιστοιχη χρεωση?:blink: οχι, δεν κατεβαινουν αυτοματα ναι μεν το βλεπεις σαν αρχειο μεσα στο φακελο "dropbox" αλλα για να το ανοιξεις με μια εφαρμογη πρεπει να το κατεβασεις εσυ στη συσκευη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Αν εχω μια ταινια πχ 700mb στο dropbox στον υπολογιστη και συγχρονισει με το dropbox του κινητου θα κατεβουν 700mb στο κινητο??με την αντιστοιχη χρεωση?:blink: Τα αρχεία πρωτίστως ανεβαίνουν Online. Δεν έχει σημασία αν θα το κατεβάσεις ή όχι στο pc ή στο κινητό. Σημασία έχει ότι τα έχεις διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και όπου βρεθείς, αρκεί να έχεις πρόσβαση σε ίντερνετ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) οχι, δεν κατεβαινουν αυτοματα ναι μεν το βλεπεις σαν αρχειο μεσα στο φακελο "dropbox" αλλα για να το ανοιξεις με μια εφαρμογη πρεπει να το κατεβασεις εσυ στη συσκευη σου Τα αρχεία πρωτίστως ανεβαίνουν Online. Δεν έχει σημασία αν θα το κατεβάσεις ή όχι στο pc ή στο κινητό. Σημασία έχει ότι τα έχεις διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και όπου βρεθείς, αρκεί να έχεις πρόσβαση σε ίντερνετ. αρα απλα τα βλεπω στο κινητο αλλα εαν θελω πχ να δω την ταινια που ανεφερα τοτε θα ηταν καλο να ειμαι με wifi για να κατεβει και να την δω μετα,ετσι? Σε ποιον φάκελο αποθηκεύονται τα αρχεία πού διαλέγω να ανοίξω στο dropbox του κινητού?στην sd δεν βλέπω κανένα φάκελο με το όνομά dropbox . Edited April 5, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 αν κατάλαβα καλά, θες κάτι τέτοιο; https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.marinelli.android.TurnOff&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwidHYubWFyaW5lbGxpLmFuZHJvaWQuVHVybk9mZiJd Το έκανα εγκατάσταση αλλά το μόνο που κάνει είναι να κλείνει την οθόνη κι όχι τη συσκευή. Από ότι έχω καταλάβει χωρίς root δεν γίνεται αυτό που ζητάω.:( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ρε παιδια βοηθεια, υπαρχει κατι σαν το remote desktop των windows που να δουλευει ικανοποιητικα, εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα, αλλα τιποτα δεν δουλευει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ρε παιδια βοηθεια, υπαρχει κατι σαν το remote desktop των windows που να δουλευει ικανοποιητικα, εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα, αλλα τιποτα δεν δουλευει!!! Remote RDP δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Το εχω δοκιμασει αλλα ακου ενα κουλο, σε καθενα απο αυτα μολις βαζω το password του τερματικου που θελω να συνδεθω μου βγαζει λαθος ονομα χρηστη ή password, το εχεις παρατηρησει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Χρησιμοποιω το jump desktop και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος (0,99€) Δες και το teamviewer που ειναι δωρεαν. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 αρα απλα τα βλεπω στο κινητο αλλα εαν θελω πχ να δω την ταινια που ανεφερα τοτε θα ηταν καλο να ειμαι με wifi για να κατεβει και να την δω μετα,ετσι? Σε ποιον φάκελο αποθηκεύονται τα αρχεία πού διαλέγω να ανοίξω στο dropbox του κινητού?στην sd δεν βλέπω κανένα φάκελο με το όνομά dropbox . Θα επιλέξεις από το drop down μενού δίπλα στο κάθε αρχείο την επιλογή Export. Εκεί το σώζεις στον φάκελο downloads της SD. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McManus Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Χρησιμοποιω το jump desktop και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος (0,99€) Δες και το teamviewer που ειναι δωρεαν. το teamviewer σε μένα δούλεψε άψογα. Παράθεση www.McManus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει αναλυτικά στοιχεία για την μπαταρία σχετικά με τον χρόνο χρήσης wifi, οθόνης κλπ? Στην έκδοση 2,3 στις ρυθμίσεις για την μπαταρία αναφέρει ακριβώς τον χρόνο χρήσης πχ για το wifi. Με την ics όμως δείχνει μόνο το σχεδιάγραμμα και δεν μπορώ να γνωρίζω τον χρόνο κατανάλωσης. Κάποιες εφαρμογές που δοκίμασα δείχνουν με σχεδιάγραμμα τον χρόνο ανά 3-4 ώρες. Θα ήθελα να γνωρίζω τον ακριβή χρόνο χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει αναλυτικά στοιχεία για την μπαταρία σχετικά με τον χρόνο χρήσης wifi, οθόνης κλπ? Στην έκδοση 2,3 στις ρυθμίσεις για την μπαταρία αναφέρει ακριβώς τον χρόνο χρήσης πχ για το wifi. Με την ics όμως δείχνει μόνο το σχεδιάγραμμα και δεν μπορώ να γνωρίζω τον χρόνο κατανάλωσης. Κάποιες εφαρμογές που δοκίμασα δείχνουν με σχεδιάγραμμα τον χρόνο ανά 3-4 ώρες. Θα ήθελα να γνωρίζω τον ακριβή χρόνο χρήσης. αν εννοεις αυτο, το δειχνει φιλε μου. http://img52.imageshack.us/img52/6330/screenshot2012040600515.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ναι αυτό. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει στην δική μου έκδοση. Πρόκειται για κινέζικο tablet. Ελπίζω να το προσθέσουν σε κάποια αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ναι αυτό. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει στην δική μου έκδοση. Πρόκειται για κινέζικο tablet. Ελπίζω να το προσθέσουν σε κάποια αναβάθμιση. Δοκιμασε Badass Battery Monitor. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μπορεί να μου πει καποιος σοβαρές χρήσεις του Svox με ελληνική φωνή; Λέει πχ ότι μπορεί να διαβάζει τα sms στο Handcent sms, άλλα εκεί για κάποιο λόγο διαβάζει τα γράμματα ένα ένα και όχι σαν λέξεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μπορεί να μου πει καποιος σοβαρές χρήσεις του Svox με ελληνική φωνή; Λέει πχ ότι μπορεί να διαβάζει τα sms στο Handcent sms, άλλα εκεί για κάποιο λόγο διαβάζει τα γράμματα ένα ένα και όχι σαν λέξεις. Αν θυμαμαι καλα το svox μπορει να διαβασει μονο τα μικρα γραμματα, στα μεγαλα τα διαβαζει ενα-ενα και στο handcent τα μηνυματα φευγουν και ερχονται με μεγαλα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ξερει κανεις πως θα κανω το handcent να μου δειχνει τις ημερομηνιες των sms με την 'ελληνικη' μορφη, μερα/μηνας? (και οχι μηνας/μερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ξερει κανεις πως θα κανω το handcent να μου δειχνει τις ημερομηνιες των sms με την 'ελληνικη' μορφη, μερα/μηνας? (και οχι μηνας/μερα) Εγω το εχω στο προεπιλογη και μου τα εμφανιζει μερα/μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ξερει κανεις πως θα κανω το handcent να μου δειχνει τις ημερομηνιες των sms με την 'ελληνικη' μορφη, μερα/μηνας? (και οχι μηνας/μερα) προφανώς δεν έχεις ορίσει σωστά την εμφάνιση της ημερομηνίας από τις γενικές ρυθμίσεις για ημερομηνία και ώρα στο κινητό σου. σε μένα μια χαρά την δείχνει . αν έχω την default λέει 06/04 και αν έχω την 24ωρη επιλογή 06/04/2012 και αν μπω μέσα στο μήνυμα φαίνεται και η ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts