Prattein_Aloga Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ερωτηση. Το Colorize Widgets λειτουργει με Nova Launcher ή/και Apex Launcher ή μονο σε εμενα μου δειχνει κενα τα εικονιδια? Αν οχι, υπαρχει καποιο εναλλακτικο/α widget που να χρησιμοποιω για Facebook, agenda και calendar με οψη οπως αυτη του Colorize? Ευχαριστω :) Nα απαντησω στην ερωτηση μου, βρηκα το Android Pro Widgets το οποιο εχει τα ιδια widets με το colorize και λειτουργουν κανονικα στον Apex. Aρα το προβλημα ηταν του Colorize (αν και περιμενω και μια επιβεβαιωση απο οποιον φιλο θελει να το δοκιμασει :) ) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλησπερα πριν λιγο πειρα το sansetion XE μπορειτε να μου πειτε ενα καλο χαρτη για Ελλαδα αμμα ειναι δυνατον να εχει και θαλασσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Υπάρχει και ο Trebuchet http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20676760&postcount=1, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει. Αυτός είναι default στην cm9 Έχει αρκετά θέματα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 On call end http://market.android.com/search?q=pname:com.brosix.callend Ναι ρε φίλε σε ευχαριστώ αυτό ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Nα απαντησω στην ερωτηση μου, βρηκα το Android Pro Widgets το οποιο εχει τα ιδια widets με το colorize και λειτουργουν κανονικα στον Apex. Aρα το προβλημα ηταν του Colorize (αν και περιμενω και μια επιβεβαιωση απο οποιον φιλο θελει να το δοκιμασει :) ) Το Colorize δεν παίζει με ICS - δε φταίει ο launcher. Αναφέρουν οι δημιουργοί ότι για ICS κοιτάς εδώ https://market.android.com/details?id=com.snowbee.colorize.hd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbm93YmVlLmNvbG9yaXplLmhkIl0. Δοκιμασμένο με Nova Launcher(btw, o Apex αισχρά - εντάξει υπερβολή :p - αργός μπροστά στο Nova, check it out!) Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο οποίο και δεν μπορώ να βρω λύση, επομένως ζητάω και τη βοήθεια σας. Όταν στέλνω ένα sms αυτόματα μου δημιουργείται και ένα άλλο κενό με τον αποστολέα με ημερομηνία 1/1/1970 και το οποίο δεν μπορώ να σβήσω με τίποτα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό? Μπορεί κάποιος να προτείνει μια λύση εκτός από το να κάνω format τη συσκευή? Η συσκευή που έχω είναι Nexus S. Δοκίμασε να πας manage apps > messaging > clear cache/data [ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ] Edited February 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ξέρετε κανα widget με ρολόι και καιρό/θερμοκρασία, που είναι οσο το δυνατόν πιο ελαφρύ? Το καλύτερο απ'ολα κατ'εμέ, Beautiful Widgets! Πώς είπατε κύριε; Είναι paid;; Δεν το νομίζω... http://www.getjar.com/mobile/231883/beautiful-widgets ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Το Colorize δεν παίζει με ICS - δε φταίει ο launcher. Αναφέρουν οι δημιουργοί ότι για ICS κοιτάς εδώ https://market.android.com/details?id=com.snowbee.colorize.hd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbm93YmVlLmNvbG9yaXplLmhkIl0. Δοκιμασμένο με Nova Launcher(btw, o Apex αισχρά - εντάξει υπερβολή :p - αργός μπροστά στο Nova, check it out!) Ωραίος! Τον έχω δει τον νοβα, αυτό που με χαλάει είναι πως δεν βρήκα επιλογή να κρύβεις εφαρμογές άσο το drawer... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ωραίος! Τον έχω δει τον νοβα, αυτό που με χαλάει είναι πως δεν βρήκα επιλογή να κρύβεις εφαρμογές άσο το drawer... Ο καλύτερος από θέμα customization είναι ο apex χαλαρά. Αλλά απο smoothness άστα.. Μονο ο nova παλεύεται προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ψάχνω για μια εφαρμογή αν υπάρχει που να μου λέει π.χ. το νούμερο 6946XXXXXXXX ανοίκει στον cosmote ή στην vodafone ή στην wind . Γνωρίζεται κάτι? Για να βοηθήσω κάτι ανάλογο υπάρχει για το iphone το " DoubleCheck" . Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του. Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του. Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού? Δοκίμασε το airdroid. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του. Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού? Με το Remote Desktop γίνεται αμέσως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Δοκίμασε το airdroid. +1000 :)....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του. Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού? Εδώ είσαι. https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert&feature=search_result Και το AirDroid πολύ καλό αλλά δε μου δουλεύει το upload γμτ... Edited February 20, 2012 by mandiom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του. Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού? https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mdW5reWZyZXNoLnNhbWJhIl0. Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Χρησιμοποιώ το Handcent sms. Στο πρώτο μήνυμα είναι κανονικά στους 160 χαρακτήρες και στον αμέσως επόμενο ξεκινάει να μετράει 144/153!! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Είναι θέμα ρυθμίσεων? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Χρησιμοποιώ το Handcent sms. Στο πρώτο μήνυμα είναι κανονικά στους 160 χαρακτήρες και στον αμέσως επόμενο ξεκινάει να μετράει 144/153!! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Είναι θέμα ρυθμίσεων? Thanks! Έτσι είναι παντού! Εννοώ και εκτός Android. Μόνο το πρώτο ξεκινάει από τους 160 χαρακτήρες. Don't worry! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του. Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού? Εννοείται, τα βλέπεις σαν εξωτερικό δίσκο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ξερει κανεις κανενα καλο προγραμματακι για live tv με ελληνικα καναλια; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Να ρωτησω, ξερει κανεις καποιον τροπο να τραβαει φωτο με καποιο απο τα κουμπια του κινητού, αν αυτο δεν εχει ανεξάρτητο? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Στον φάκελο aura/maps ανοίγεις το αρχείο footprint.info και τσεκάρεις το map version. Αυτο το αρχειο ομως αναφερεται σε ολους τους χαρτες εντος του φακελου aura? Πχ. αν εγω εχω δυο παλιος χαρτες εντος του φακελου, και πεταξω και εναν καινουριο, τι θα δειχνει το αρχειακι? Μπερδευομαι γιατι τοσο στο destinator, οσο και σε navigon, οι χαρτες ειχαν μια περιγραφικη ονομασια και ηξερες ποιας χρονολογιας ειναι. Εδω ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του. Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού? με ποιες ρυθμίσεις διακομιστή βλέπεις όλο το pc σου και όχι μόνο τους κοινόχρηστους? τι βάζουμε στα πεδία που ζητάει και που τα βρίσκουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Αυτο το αρχειο ομως αναφερεται σε ολους τους χαρτες εντος του φακελου aura? Πχ. αν εγω εχω δυο παλιος χαρτες εντος του φακελου, και πεταξω και εναν καινουριο, τι θα δειχνει το αρχειακι? Μπερδευομαι γιατι τοσο στο destinator, οσο και σε navigon, οι χαρτες ειχαν μια περιγραφικη ονομασια και ηξερες ποιας χρονολογιας ειναι. Εδω ομως; Την ερώτησή αυτή θα μπορούσες να την είχες απαντήσει μόνος σου, αν έκανες τον κόπο να ανοίξεις το αρχειάκι αυτό. Ναι γράφει ξεκάθαρα για ποιον χάρτη είναι η κάθε έκδοση. Όσο για αυτό που λες, είναι θέμα προγράμματος.Θυμάμαι και τα garmin έλεγαν μέσα από το μενού ποια έκδοση έχεις και το ndrive και το παλιό sygic mobile maps και πολλά άλλα. To aura δυστυχώς είναι έτσι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 4-5 ma? Σοβαρά μιλάς; Κάτω απο 250 το sensation δεν το χω δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 επιτέλους...νέα έκδοση του viber (v.2.1.3.575) με υποστήριξη ICS...!!! :) ορμάτε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts