Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση. Το Colorize Widgets λειτουργει με Nova Launcher ή/και Apex Launcher ή μονο σε εμενα μου δειχνει κενα τα εικονιδια?

Αν οχι, υπαρχει καποιο εναλλακτικο/α widget που να χρησιμοποιω για Facebook, agenda και calendar με οψη οπως αυτη του Colorize?

Ευχαριστω :)

Nα απαντησω στην ερωτηση μου, βρηκα το Android Pro Widgets το οποιο εχει τα ιδια widets με το colorize και λειτουργουν κανονικα στον Apex.

Aρα το προβλημα ηταν του Colorize (αν και περιμενω και μια επιβεβαιωση απο οποιον φιλο θελει να το δοκιμασει :) )

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα πριν λιγο πειρα το sansetion XE μπορειτε να μου πειτε ενα καλο χαρτη για Ελλαδα αμμα ειναι δυνατον να εχει και θαλασσα

Υπάρχει και ο Trebuchet http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20676760&postcount=1, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει.

Αυτός είναι default στην cm9

Έχει αρκετά θέματα ακόμα

Ναι ρε φίλε σε ευχαριστώ αυτό ήθελα

Nα απαντησω στην ερωτηση μου, βρηκα το Android Pro Widgets το οποιο εχει τα ιδια widets με το colorize και λειτουργουν κανονικα στον Apex.

Aρα το προβλημα ηταν του Colorize (αν και περιμενω και μια επιβεβαιωση απο οποιον φιλο θελει να το δοκιμασει :) )

Το Colorize δεν παίζει με ICS - δε φταίει ο launcher. Αναφέρουν οι δημιουργοί ότι για ICS κοιτάς εδώ

https://market.android.com/details?id=com.snowbee.colorize.hd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbm93YmVlLmNvbG9yaXplLmhkIl0.

Δοκιμασμένο με Nova Launcher(btw, o Apex αισχρά - εντάξει υπερβολή :p - αργός μπροστά στο Nova, check it out!)

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο οποίο και δεν μπορώ να βρω λύση, επομένως ζητάω και τη βοήθεια σας.

Όταν στέλνω ένα sms αυτόματα μου δημιουργείται και ένα άλλο κενό με τον αποστολέα με ημερομηνία 1/1/1970 και το οποίο δεν μπορώ να σβήσω με τίποτα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό?

Μπορεί κάποιος να προτείνει μια λύση εκτός από το να κάνω format τη συσκευή?

Η συσκευή που έχω είναι Nexus S.

Δοκίμασε να πας manage apps > messaging > clear cache/data [ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ]

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ξέρετε κανα widget με ρολόι και καιρό/θερμοκρασία, που είναι οσο το δυνατόν πιο ελαφρύ?

Το καλύτερο απ'ολα κατ'εμέ, Beautiful Widgets!

Πώς είπατε κύριε; Είναι paid;;

Δεν το νομίζω... http://www.getjar.com/mobile/231883/beautiful-widgets ;)

Το Colorize δεν παίζει με ICS - δε φταίει ο launcher. Αναφέρουν οι δημιουργοί ότι για ICS κοιτάς εδώ

https://market.android.com/details?id=com.snowbee.colorize.hd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbm93YmVlLmNvbG9yaXplLmhkIl0.

Δοκιμασμένο με Nova Launcher(btw, o Apex αισχρά - εντάξει υπερβολή :p - αργός μπροστά στο Nova, check it out!)

Ωραίος!

Τον έχω δει τον νοβα, αυτό που με χαλάει είναι πως δεν βρήκα επιλογή να κρύβεις εφαρμογές άσο το drawer...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ωραίος!

Τον έχω δει τον νοβα, αυτό που με χαλάει είναι πως δεν βρήκα επιλογή να κρύβεις εφαρμογές άσο το drawer...

Ο καλύτερος από θέμα customization είναι ο apex χαλαρά.

Αλλά απο smoothness άστα..

Μονο ο nova παλεύεται προς το παρόν.

Ψάχνω για μια εφαρμογή αν υπάρχει που να μου λέει π.χ. το νούμερο 6946XXXXXXXX ανοίκει στον cosmote ή στην vodafone ή στην wind . Γνωρίζεται κάτι? Για να βοηθήσω κάτι ανάλογο υπάρχει για το iphone το " DoubleCheck" .

Ευχαριστώ πολύ

Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του.

Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού?

Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του.

Δοκίμασε το airdroid.

- Alex

Με το Remote Desktop γίνεται αμέσως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ είσαι.

https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert&feature=search_result

Και το AirDroid πολύ καλό αλλά δε μου δουλεύει το upload γμτ...

Edited by mandiom

https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mdW5reWZyZXNoLnNhbWJhIl0.

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Χρησιμοποιώ το Handcent sms. Στο πρώτο μήνυμα είναι κανονικά στους 160 χαρακτήρες και στον αμέσως επόμενο ξεκινάει να μετράει 144/153!! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Είναι θέμα ρυθμίσεων?

Thanks!

Χρησιμοποιώ το Handcent sms. Στο πρώτο μήνυμα είναι κανονικά στους 160 χαρακτήρες και στον αμέσως επόμενο ξεκινάει να μετράει 144/153!! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Είναι θέμα ρυθμίσεων?

Thanks!

Έτσι είναι παντού! Εννοώ και εκτός Android. Μόνο το πρώτο ξεκινάει από τους 160 χαρακτήρες. Don't worry!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Εννοείται, τα βλέπεις σαν εξωτερικό δίσκο.

Φιλικά Γιώργος

Ξερει κανεις κανενα καλο προγραμματακι για live tv με ελληνικα καναλια;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Να ρωτησω, ξερει κανεις καποιον τροπο να τραβαει φωτο με καποιο απο τα κουμπια του κινητού, αν αυτο δεν εχει ανεξάρτητο?
1+7 Pro

Στον φάκελο aura/maps ανοίγεις το αρχείο footprint.info και τσεκάρεις το map version.

Αυτο το αρχειο ομως αναφερεται σε ολους τους χαρτες εντος του φακελου aura?

Πχ. αν εγω εχω δυο παλιος χαρτες εντος του φακελου, και πεταξω και εναν καινουριο, τι θα δειχνει το αρχειακι?

Μπερδευομαι γιατι τοσο στο destinator, οσο και σε navigon, οι χαρτες ειχαν μια περιγραφικη ονομασια και ηξερες ποιας χρονολογιας ειναι.

Εδω ομως;

με ποιες ρυθμίσεις διακομιστή βλέπεις όλο το pc σου και όχι μόνο τους κοινόχρηστους?

τι βάζουμε στα πεδία που ζητάει και που τα βρίσκουμε ?

Αυτο το αρχειο ομως αναφερεται σε ολους τους χαρτες εντος του φακελου aura?

Πχ. αν εγω εχω δυο παλιος χαρτες εντος του φακελου, και πεταξω και εναν καινουριο, τι θα δειχνει το αρχειακι?

Μπερδευομαι γιατι τοσο στο destinator, οσο και σε navigon, οι χαρτες ειχαν μια περιγραφικη ονομασια και ηξερες ποιας χρονολογιας ειναι.

Εδω ομως;

Την ερώτησή αυτή θα μπορούσες να την είχες απαντήσει μόνος σου, αν έκανες τον κόπο να ανοίξεις το αρχειάκι αυτό.

Ναι γράφει ξεκάθαρα για ποιον χάρτη είναι η κάθε έκδοση.

Όσο για αυτό που λες, είναι θέμα προγράμματος.Θυμάμαι και τα garmin έλεγαν μέσα από το μενού ποια έκδοση έχεις και το ndrive και το παλιό sygic mobile maps και πολλά άλλα.

To aura δυστυχώς είναι έτσι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση