Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει και free ... μην είστε τόσο αυστηροί.Βιώνουμε και μια κρίση...

Τα free υπάρχουν και στο market...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Έχει και free ... μην είστε τόσο αυστηροί.Βιώνουμε και μια κρίση...

Δεν είναι θέμα αυστηρότητας! Μπορεί να σου φαίνεται κάτι απλό, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν νομικά προβλήματα για το site με τη "διακίνηση" τέτοιου υλικού. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τέτοια links! :)

Τhe end of an era...

Εγω εξακολουθω να εχω προβληματακια με το gokeyboard.

Πρωτον δεν μπορω να αφαιρεσω το t9 το οποιο δεν μου χρειαζεται, κ καθε φορα που παω να γραψω ενα μηνυμα

ειναι ενεργοποιημενο η οταν αλλαζω γλωσσα γραφης απο Ελληνικα σε Αγγλικα ξαναενεργοποιητε.

Το δευτερο θεμα μου ειναι οτι οταν γραφω μια προταση κ μετα βαλω καποιο σημειο στιξης (ερωτηματικο,θαυμαστικο,τελεια)

μετα απο αυτο εμφανιζεται το τελευταιο γραμμα της λεξης πριν απο το σημειο στιξης.

Για παραδειγμα (αλλαζω!ω) μετα το σημειο στιξης εμφανιζεται το αντιστοιχο γραμμα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

τους χαρτες που δε χρησιμοποιείς. εγώ στο igo κράτησα μόνο της Ελλάδος. αν βγω εξωτερικό θε περάσω τον αντίστοιχο χάρτη

Ποιον dialer να βαλω ?

Ο Dialer One δεν δουλεψε στο 2χ μου .

O exDialer θελει root ...

Εχετε κανα αλλον να προτεινετε ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ποιον dialer να βαλω ?

Ποιος είπε οτι ο exdialer θέλει root.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Ποιον dialer να βαλω ?

O exDialer δεν θέλει root.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ποιος είπε οτι ο exdialer θέλει root.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

O exDialer δεν θέλει root.

Ναι , δεν θελει μεν αλλα θελει γιατι αλλιως δεν φευγει η ειδοποιηση απο οτι λεει στην περιγραφη της εφαρμογης :)

Τον εβαλα αλλα λεει 0 επαφες ... τι θελει ?

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ναι , δεν θελει μεν αλλα θελει γιατι αλλιως δεν φευγει η ειδοποιηση απο οτι λεει στην περιγραφη της εφαρμογης :)

Τον εβαλα αλλα λεει 0 επαφες ... τι θελει ?

Κανονικά τίποτα! Τι 0 επαφές?! Δεν βλέπεις τίποτα μέσα από τον dialer?! Κάνε κανένα reboot, είναι περίεργο.

Για το Notidication, το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις να ανοίγει τις αναπάντητες με τον default για να φεύγει η ειδοποίηση και να κάνεις τα υπόλοιπα με τον ex.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ποια αρχεια μπορω να σβησω απο το sygic,πχ γλωσσες (εκτος Αγγλικα και Ελληνικα)

Πιανουνε πολυ χωρο απο οτι βλεπω 600MB!

Τις γλώσσες αν τις σβήσεις θα τις ξανακατεβάσει. Κάπου είχα διαβάσει οτι μπορείς να σβήσεις αυτές που είναι μετά τα Ελληνικά, αλλά δεν το δοκίμασα.

έχει δουλέψει κάποιος το augment σε ics;

edit: επικοινώνησα με το site και μου είπαν οτι ακόμα δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή σε ics.

Edited by rizla7

καλημερα

την Cyanogenmod 7,2 την εχει βαλει κανεις??

εχει διαφορα απο την 7,1

Δεν βρήκα 7.2 ούτε για WF ουτε για NS

Ποιές συσκευές υποστηρίζει; δώσε κάποιο link...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μετα την απεγκατασταση των εφαρμογων , πολλες εφαρμογες αφηνουν αρχεια στο τηλεφωνο , τα οποια δεν σβηνονται με την απεγκατασταση .(Κυριως σε games που κατεβαζουν εξτρα δεδομενα).Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει την δουλεια αθτη αυτοματα , ετσι ωστε να γλυτωσω την χειροκινητη διαγραφη

• Administrators
τους χαρτες που δε χρησιμοποιείς. εγώ στο igo κράτησα μόνο της Ελλάδος. αν βγω εξωτερικό θε περάσω τον αντίστοιχο χάρτη

Στα 600ΜΒ του Sygic δεν περιλαμβάνονται άλλοι χάρτες.

Ποια αρχεια μπορω να σβησω απο το sygic,πχ γλωσσες (εκτος Αγγλικα και Ελληνικα)

Πιανουνε πολυ χωρο απο οτι βλεπω 600MB!

Το sygic μεταφέρεται στην κάρτα μνήμης, το έχεις κάνει;

Modpic.gif

Το μόνιμο πρόβλημα που είχα στο Sygic με το αργό κλείδωμα σήματος, ενώ στο GPS status κλείδωνε σφαίρα, λύθηκε με το νέο GPS.Conf αρχείο του crypted στο φόρουμ των Xda.

Πλέον μέσα σε 10 δευτερα κλειδώνω όπου και αν είμαι και χωρίς 3G ανοιχτό.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! :-)

Αυτο προτεινεται για ολα τα προγραμματα gps? Αν και δεν χρησιμοποιω Sygic, δεν αργει πολυ να λοκαρει γενικα, αλλα αν ηταν να κλειδωνει ακομα πιο γρηγορα δεν θα με χαλουσε..

Σ' ευχαριστώ. Το δοκίμασα τώρα το πρωί και όντως βελτιώθηκε και σε μένα το λοκάρισμα (15sec σε ακάλυπτο με πολυκατοικίες γύρω γύρω και συννεφιά).

Ποιο ακριβως εγκατεστησες, αυτο? : "Download the GPS.CONF only"

Επειδη θελω να το φλασαρω απο recovery, μηπως πρεπει να κατεβασω το: "Download the Google Specific CWM Flashable"

εχω το lg p 500 optimus κ εχω περασει την cyanogen 7,1

μπαινω στη ρομ κ παταω download rom παταω adfa 666

και μου δινει να κατεβασω 3 cyanogenmod 7.2 την Α1,Α2,Α3

κατεβασα μια απο τις 3 αλλα διστασα να τη περασω γιαυτο κ ρωτησα

Στα 600ΜΒ του Sygic δεν περιλαμβάνονται άλλοι χάρτες.

a, sorry, δε το ξερα. υπέθεσα ότι θα είναι σαν το igo:cry:

Επειδη θελω να το φλασαρω απο recovery, μηπως πρεπει να κατεβασω το: "Download the Google Specific CWM Flashable"

Αυτό που λές φλάσαρα και γώ από recovery. Απλά, οπωσδήποτε, πρώτα nandroid backup για παν ενδεχόμενο. ;) Αν δεν βελτιωθεί σε σένα ή και χειρότερο αν γίνει το κλείδωμα, τσέκαρε και την υποσημείωση 5 χαμηλά στο δεύτερο post του crypted.

Reports show that certain ROM's including some CM builds require a modification in the build.prop. You need to change "ro.ril.def.agps.mode = 2" or "ro.ril.def.agps.mode = 0" to be "ro.ril.def.agps.mode = 1" in order for aGPS to properly function. Only do this IF YOU ARE HAVING PROBLEMS after attempting the standard patch.

Εγώ χρειάστηκε να κάνω και αυτό για να δουλέψει.

Edited by coreyhalkis

γεια:p

Περασα το navigon 4.0.0 το εγκατεστησα κανονικα και μετα μου ζητησε χαρτες, ξεκινισα να τους κατεβαζω μεσω wlan απτο κινητο αλλλά επειδή ήταν 500mb περιπου το έκανα μέσω pc και του προγραμματος navigon fresh.

Εχω περασει τους ευρωπαικους αν δεν κανω λαθος και της ελλαδας σιγουρα.

Το προβλημα ειναι οτι καμια φορα το ανοιγω και λεει οτι προεκυψε κατι eu_40 κατι τετοια και πρεπει να κανω αναγκαστικο κλεισιμο.

Γιατι συμβαινει αυτό?

γεια:p

Περασα το navigon 4.0.0 το εγκατεστησα κανονικα και μετα μου ζητησε χαρτες, ξεκινισα να τους κατεβαζω μεσω wlan απτο κινητο αλλλά επειδή ήταν 500mb περιπου το έκανα μέσω pc και του προγραμματος navigon fresh.

Εχω περασει τους ευρωπαικους αν δεν κανω λαθος και της ελλαδας σιγουρα.

Το προβλημα ειναι οτι καμια φορα το ανοιγω και λεει οτι προεκυψε κατι eu_40 κατι τετοια και πρεπει να κανω αναγκαστικο κλεισιμο.

Γιατι συμβαινει αυτό?

Γιατί δεν είναι αγορασμένο...? :rolleyes:

--- Sony Xperia 5 II ---

Αυτο προτεινεται για ολα τα προγραμματα gps? Αν και δεν χρησιμοποιω Sygic, δεν αργει πολυ να λοκαρει γενικα, αλλα αν ηταν να κλειδωνει ακομα πιο γρηγορα δεν θα με χαλουσε..

Γιατί να το κάνεις από recovery όταν με ένα απλό copy paste περνάς το πειραγμένο αρχείο;

Μετά reboot και καθάρισες.

Χτες το δοκίμασα στο αμάξι με συννεφιασμένο ουρανό.Ε, τι να πω!!! Δεν καταλαβαίνει τίποτα.πάλι κλείδωσε σφαίρα!!! :-) :-)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση