Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασε κανείς σε Galaxy S2 και τις επαφές καταχωρημένες με Ελληνικά? Τις αναγνωρίζει?

Ναι. Κανονικότατα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Το 3g watchdog έχει πρόβλημα σε κάποια samsung κινητά από την gingerbread 2.3.3 και μετά, όπως επίσης και με το tablet galaxy tab 10.1. Το γράφει στο μάρκετ στην περιγραφή του 3g watchdog, όπως επίσης και στο faq στο site τους :

http://www.3gwatchdog.fr/faqs/#samsungtab

Για όποιον έχει cosmote συμβόλαιο, η cosmote έχει βγάλει δωρεάν πολύ καλή εφαρμογή που σου δείχνει το υπόλοιπο σου σε κλήσεις,sms και ίντερνετ.

Έχει πολύ καλό και όμορφο widget, και ξεχνάτε το 3g watchdog και όλα τα προγράμματα που μετρούν το ίντερνετ.

Η εφαρμογή ονομάζεται cosmote info και θα την βρείτε δωρεάν στο μάρκετ :-).

http://market.android.com/details?id=com.nikoloco.cosmoteinfo

ετσι φιλε και εγω αυτο πιστευω υπαρχει προβλημα μεγαλο μαλιστα!

Ισχύει αυτό παρόλα αυτά νομίζω ότι στην τελευταία έκδοση έχει μια επιλογή να χρησιμοποιεί τον παλιό τρόπο μέτρησης των δεδομένων για να επιλυθεί το πρόβλημα...

Για δοκίμασε την freddara, κατι για pre froyo calculation λέει για να δεις μηπως λύνει το πρόβλημα...

θα το δοκιμασω παιδια τον επομενο μηνα! παντως δεν εχω πειραξει τιποτα απο τις ρυθμισεις! οπως το ειχα παντα το εχω και τωρα!

Υπάρχει όντως η επιλογή αυτή, και συγκεκριμένα την ονομάζει «use pre-froyo counting traffic interface». Είναι στις ρυθμίσεις τέρμα κάτω στην κατηγορία advance.

Το έχω δοκιμάσει και με την επιλογή αυτή αλλά πάλι χάνει δυστυχώς στην μέτρηση.

ετσι ακριβως χανει! και δυστυχώς δεν το πηρα χαμπαρι τον προηγουμενο μηνα και την πατησα ασχημα(καταραμένη wind..)

Ολα αυτα θελουν γουιφι για να τρεξουν;

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

Oχι.

Sent from my Liquid MT

καλησπερα ,ξερεις καποιος πως λεγεται η εφαρμογη που τραβας φωτο ενα κτηριο και σου βγαζει ποιο ειναι???νομιζω ειναι της google.ευχαριστω

καλησπερα ,ξερεις καποιος πως λεγεται η εφαρμογη που τραβας φωτο ενα κτηριο και σου βγαζει ποιο ειναι???νομιζω ειναι της google.ευχαριστω

Google goggles αν θυμαμαι καλα

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για όποιον έχει cosmote συμβόλαιο, η cosmote έχει βγάλει δωρεάν πολύ καλή εφαρμογή που σου δείχνει το υπόλοιπο σου σε κλήσεις,sms και ίντερνετ.

Έχει πολύ καλό και όμορφο widget, και ξεχνάτε το 3g watchdog και όλα τα προγράμματα που μετρούν το ίντερνετ.

Η εφαρμογή ονομάζεται cosmote info και θα την βρείτε δωρεάν στο μάρκετ :-).

http://market.android.com/details?id=com.nikoloco.cosmoteinfo

Αντώνη για να αποφύγουμε πιθανές παρεξηγήσεις και για να δώσουμε και τα ανάλογα credits, την εφαρμογή την έχει φτιάξει ο δικός μας icecbr (περισσότερα εδώ) κι όχι η cosmote. Κατά τ'άλλα συμφωνούμε σε όλα :D

Τhe end of an era...

μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να "βρώ" καινούργιους χάρτες ελλάδας για ndrive 10? το 2011.3 θέλω.

Γνωρίζει ή χρησιμοποίησε κανείς αυτό το πρόγραμμα?

https://market.android.com/details?id=com.Zeeplox.Lockify&feature=apps_topselling_new_paid

Για όποιον έχει cosmote συμβόλαιο, η cosmote έχει βγάλει δωρεάν πολύ καλή εφαρμογή που σου δείχνει το υπόλοιπο σου σε κλήσεις,sms και ίντερνετ.<br />

<br />

Αντώνη για να αποφύγουμε πιθανές παρεξηγήσεις και για να δώσουμε και τα ανάλογα credits, την εφαρμογή την έχει φτιάξει ο δικός μας icecbr (περισσότερα <a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298459" target="_blank">εδώ</a>) κι όχι η cosmote. Κατά τ'άλλα συμφωνούμε σε όλα :D

Ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση φίλε γιατί δεν το ήξερα. Με χαροποιεί ιδιαιτέρως που έφτιαξε την εφαρμογή κάποιος από εδώ μέσα :). Και εκτός αυτού είναι και πολύ καλή η υλοποίηση της.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

https://market.android.com/details?id=com.Zeeplox.Lockify&feature=apps_topselling_new_paid

Μονο απο τις κριτικες...καταλαβαινεις νομιζω.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναρωτιέμαι αν δουλεύει αυτό με το fingerprint...

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ειναι μεγαλη βλακεια..μπορεις να δοκιμασεις το fingerprint που ειναι δωρεαν στο μαρκετ για να δεις ποσο.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Άρα στη ουσία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και "ατέλεια" της εφαρμογής/μηχανής.

Δεν το θεωρώ λογικό να χρειάζεται κάποιος δυο διαφορετικές μηχανές τη στιγμή που τα Αγγλικά έχουν "καθιερωθεί" ως διεθνή γλώσσα και ας ευχηθούμε η εταιρία να βρει κάποια λύση ώστε να "παντρέψει" τις δύο γλώσσες.

Δε νομίζω ότι πρόκειται να γινει κάτι τέτοιο μιας και η "ατέλεια" αυτή φαίνεται να υπάρχει σκόπιμα.

Και αυτό επειδή όλες οι γλώσσες είναι προς πώληση(ακόμη και τα αγγλικά).

Αναρωτιέμαι αν δουλεύει αυτό με το fingerprint...

Γιατί αυτό με το σκανάρισμα του αμφιβληστροειδούς (retina) θα δουλεύει;:lol:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να "βρώ" καινούργιους χάρτες ελλάδας για ndrive 10? το 2011.3 θέλω.

Here you go.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Γιατί αυτό με το σκανάρισμα του αμφιβληστροειδούς (retina) θα δουλεύει;:lol:

Πιο πιθανό να δουλεύει αυτό, καθώς εδώ τουλάχιστον υπάρχει ένα υποτυπώδες hardware (κάμερα) ενώ fingerprint sensor δεν έχουν τα κινητά-πλήν του atrix ;)

Τhe end of an era...

Θελω να αλλαξω rom μεσο του CWM recovery.Απ'οτι ξερω θα χαθει οτι υπαρχει στην εσωτερικη μνημη.Εχω παρει backup των εφαρμογων και των system data στην καρτα sd με το titanium backup.Ομως τις επαφες πως μπορω να τις διατηρησω για να μην τις χασω?Γινεται να τις μεταφερω με καποιον τροπο στην καρτα sd?

Θελω να αλλαξω rom μεσο του CWM recovery.Απ'οτι ξερω θα χαθει οτι υπαρχει στην εσωτερικη μνημη.Εχω παρει backup των εφαρμογων και των system data στην καρτα sd με το titanium backup.Ομως τις επαφες πως μπορω να τις διατηρησω για να μην τις χασω?Γινεται να τις μεταφερω με καποιον τροπο στην καρτα sd?

απο,τι θυμαμαι απο το χ10 μινι προ,πας στις επαφες,πατας αριστερο κουμπι,και καπου λεει εισαγωγη/εξαγωγη σε καρτα μνημης..:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι σχετικό να ρωτήσω.

Αν δεν κάνεις wipe, δεν μένουν τα δεδομένα όπως έχουν?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλό προγραμματάκι το ndrive αλλά δεν έχει αλλάξει χάρτη εδώ και ενα χρόνο σχεδόν. Για κάποιες χώρες έχει βγει ο 2.20 αλλά για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ο 2.18. Νομίζω είχε βγάλει και η teleatlas κάποια στιγμή αλλά και αυτή σταμάτησε.

απο,τι θυμαμαι απο το χ10 μινι προ,πας στις επαφες,πατας αριστερο κουμπι,και καπου λεει εισαγωγη/εξαγωγη σε καρτα μνημης..:worry:

Ok τις μετεφερα,ευχαριστω.

Κάτι σχετικό να ρωτήσω.

Αν δεν κάνεις wipe, δεν μένουν τα δεδομένα όπως έχουν?

Μα για να περασω την rom στον οδηδο λεει οτι πρεπει να κανω wipe και στα δεδομενα και στο cache.

που μπορώ να βρω την εφαρμογή shootme αυτην για τα screenshots? δεν την βρισκω πλέον στο μαρκετ γιατι?
OnePlus 5t

Προφανως εχει αποσυρθει. Μπορεις ομως να χρησιμοποιησεις αλλη εφαρμογη, πχ την screenshot η οποια απαιτει root

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Σε λίγες μέρες θα χρειαστώ ένα πρόγραμμα για να μετράω τα mb και τον χρόνο ομιλίας στο HD2.

Τελικά είναι ή όχι αξιόπιστο το 3g dog;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση