christy89 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Μάλλον εννοείς το *#*#4636#*#* . Tο ίδιο μενού χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείς τον κωδικό,το εμφανίζει η εφαρμογή phone info https://market.android.com/details?id=myc.phone.PhoneInfo&feature=search_result Ναι νομίζω αυτός είναι ο κωδικός!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 παιδια απορια, το sygic που εχει οοοολες αυτες τις ομορφες με τα κτιρια κλπ δεν τρωνε παραπανω μπαταρια? Επισης εχει επιλογη για 2d map ετσι? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 πατάς το εικονίδιο με το πλέγμα που βρίσκεται ανάμεσα στο + και - και αλλάζει μεταξύ 2d και 3d Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 παιδια απορια, το sygic που εχει οοοολες αυτες τις ομορφες με τα κτιρια κλπ δεν τρωνε παραπανω μπαταρια? Δεν έχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zingo Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 για σας,πιο εινε το καλυτερο gps για το nexus????εγω εχω το μανισιο κ οθτε σινδεετε. Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 για σας,πιο εινε το καλυτερο gps για το nexus????εγω εχω το μανισιο κ οθτε σινδεετε. Δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Επίσης γράψε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας, αφενός το επιβάλλουν οι κανόνες, αφετέρου είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσουμε μόλις μισή γραμμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Κατεβασα την εφαρμογη camwatchdog και στο κινητο και στο pc για να βλεπω μεσω κινητου τι γινεται σπιτι οταν λειπω αλλα στο pc δεν εγκαθισταται σωστα και δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω. Υπαρχει κατι αλλο για να βλεπω απο το κινητο τι γινεται σπιτι? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 παιδια επειδη απο sense rom πηγα σε aosp μπορει να μου πει καποιος μια εφαρμογη που να μπορω να εχω στις επαφες μου τις εικονες απο το facebook..?? κατι που να δουλευει 100%....! https://market.android.com/details?id=com.noshufou.photounlockerdonate&feature=search_result Υπάρχει και η δωρεάν αλλά η donate τσεκάρει μόνη της καθημερινά για αλλαγές στις φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Παιδες εχω ενα θεμα με το σκαιπ.δεν μπορω να το κανω εγκατασταση με τιποτα...δειχνει οτι κατεβαινει,φτανει στο 100% και αντι να κανει εγκατασταση,δεν γινεται τιποτα.ειναι σαν να μην το χω κατεβασει..το κατεβασα μεσω μαρκετ και μεσω του σαιτ.τι μπορει να φταιει? Χ10 μινι προ με 2.2 εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 για το sygic ti tts παιζει? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKONS Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Airplane mode Wi-fi Tool. Αν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τo bluetooth (ή το Wi-fi) σε flight mode.Στο κινητό μου (Galaxy I9000 έκδοση 2.3.4 JVQ) λειτουργεί άψογα και μπορώ να ενεργοποιήσω το bluetooth από τα settings. Δεν ξέρω αν λειτουργεί σε άλλα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Airplane mode Wi-fi Tool. Αν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τo bluetooth (ή το Wi-fi) σε flight mode.Στο κινητό μου (Galaxy I9000 έκδοση 2.3.4 JVQ) λειτουργεί άψογα και μπορώ να ενεργοποιήσω το bluetooth από τα settings. Δεν ξέρω αν λειτουργεί σε άλλα κινητά. καταπληκτικη εφαρμογη. Επιβεβαιωνω σε ideos x5 παιζει αψογα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Airplane mode Wi-fi Tool. Αν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τo bluetooth (ή το Wi-fi) σε flight mode.Στο κινητό μου (Galaxy I9000 έκδοση 2.3.4 JVQ) λειτουργεί άψογα και μπορώ να ενεργοποιήσω το bluetooth από τα settings. Δεν ξέρω αν λειτουργεί σε άλλα κινητά. βασικα εγω το κανω χωρις εφαρμογη στο ιδιο τηλεφωνο,απλα ενω ειμαι σε flight mode ενεργοποιω το wifi οπως παντα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Παιδιά ψάχνω για μια εφαρμογή ώστε να χρησιμοποιήσω την κάμερα του κινητού ως webcam στο msn, υπάρχει κατι καλό? thanks δεν ξερω αν θα σε βοηθησει,παντως μου χε δουλεψει, ειναι η IP webcam https://market.android.com/details?id=com.pas.webcam κανεις μεσα απο το wi-fi μεσα απο ενα σερβερ την καμερα του κινητου σου καμερα στο λαπτοπ και αντιστοιχα μπορεις να τη χρησιμοποιησεις και σε msn/skype etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaprilia Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλημερα, υπαρχει δυνατοτητα καταγραφης τραγουδιου απο το ραδιοφωνο και μετα μεσω shazam ή αλλου προγραμματος να αναγνωρισει το τραγουδι.Δοκιμασα το shazam αλλα μολις εβαλα το ακουστικο για το ραδιοφωνο εβγαλε μυνημα οτι δεν μπορει να λειτουργησει η εφαρμογη. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 υπαρχει καμμια εφαρμογη για θερμοκρασια χωρις ιντερνετ, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 κατεβασα το perfect keyboard και στο 3χ4 (τ9) δεν εχει ελληνικα ενω το qwerty εχει κανονικα. Εχω κατεβασει το ελληνικο λεξικο.. ξερει κανεις τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 υπαρχει καμμια εφαρμογη για θερμοκρασια χωρις ιντερνετ, ευχαριστω Θερμοκρασια για τον καιρο εννοεις; πως θα μπορουσε να ενημερωθει για τον καιρο χωρις να μπει στο ιντερνετ;; Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Μάλλον θα εννοείται να εμφανιζειθερμοκρασια από το εσωτερικό θερμόμετρο του τηλεφώνου, αν έχει... Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 υπαρχει καμμια εφαρμογη για θερμοκρασια χωρις ιντερνετ, ευχαριστω System info widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Μαλλον εχουμε μπερδευτει ολοι.. Ο φιλος νομιζω εννοει να μετραει θερμοκρασια περιβαλλοντος το κινητο χωρις συνδεδη στο νετ.. Οχι θερμοκρασια κινητου..:) --- - Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Μαλλον εχουμε μπερδευτει ολοι.. Ο φιλος νομιζω εννοει να μετραει θερμοκρασια περιβαλλοντος το κινητο χωρις συνδεδη στο νετ.. Οχι θερμοκρασια κινητου..:) --- - Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...ναι αυτο εννοω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Δε νομίζω να έχει τέτοιο αισθητήρα κάποια συσκευή με android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλημερα, υπαρχει δυνατοτητα καταγραφης τραγουδιου απο το ραδιοφωνο και μετα μεσω shazam ή αλλου προγραμματος να αναγνωρισει το τραγουδι.Δοκιμασα το shazam αλλα μολις εβαλα το ακουστικο για το ραδιοφωνο εβγαλε μυνημα οτι δεν μπορει να λειτουργησει η εφαρμογη. ευχαριστω Δοκίμασε το soundhound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 ξέρςι κανείς πως στο go contacts ex πως εμφανίζονται οι κλήσεις όχι ομαδοποιημένες αλλα με χρονολογική σειρά...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts