sinos13 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Όλα τα κινητά ανδροιδ τρέχουν όλες τις εφαρμογές του ανδροιδ μαρκετ ή το καθένα έχει τις δικές του; Ευχαριστώ Οτι βλεπεις στο market απο το κινιτο τρεχει κατα 90%. απο το pc το market σου λεει αν ειναι συμβατο με τη συσκευη σου Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ο φίλος μιλάει για τη συγκεκριμένη συσκευή. Υπάρχει ολόκληρο thread για αυτό το θέμα. Ναι κατάλαβα ότι μιλάει για τη συγκεκριμένη συσκευή. Όταν είδα ότι έδωσες το link νόμισα αναφερόσουν στο επίσημο για το s2, αλλά ανοίγοντάς το κατάλαβα ότι αναφέρεται αποκλειστικά στην υπερθέρμανση του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Απλά η απορία μου είναι μήπως και είναι ζήτημα λογισμικού και όχι τηλεφώνου. Συγκεκριμένα για το nexus s που μόλις έχω παραγγείλει. :) Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 To πρόβλημα έχει να κάνει καθαρά με το galaxy sII ή/και το λογισμικό του και όχι με το nexus S, οπότε μην ανησυχείς ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για το νέο Samsung Galaxy S 2 ποιό θεωρείτε ως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης για Ελλάδα :confused:; Αν υπάρχουν κανά 2 κοντά το ένα στο άλλο και απλά διαφοροποιούνται σε δρομολογήσεις για εκτός και εντός πόλης βάζω και τα 2 και απλά επιλέγω κατά περίπτωση. Ευχαριστώ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εγώ θα πρότεινα να δείτε θερμοκρασίες και όλοι όσοι χρησιμοποιούν το ίγο με άλλες συσκευές και να συγκρίνουμε με αλλα προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hidd3n Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Κάποια καλύτερη εφαρμογή για e-mail από το stock Gmail? Δεν θέλω κάτι περίπλοκο απλά το gmail πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη... ας πουμέ ότι ψάχνω mail εφαρμογή με full screen. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamilia Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Πείτε μου και εμένα ρε παιδιά που δεν ξέρω τι μου γίνεται. Έχω το LG Optimus 2X (όχι root). Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Κάποια καλύτερη εφαρμογή για e-mail από το stock Gmail? Δεν θέλω κάτι περίπλοκο απλά πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη... ας πουμέ ότι ψάχνω mail εφαρμογή με full screen. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :lol: Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα :Ρ Θες να γίνεις λίγο πιό αναλυτικός;; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Εγώ θα πρότεινα να δείτε θερμοκρασίες και όλοι όσοι χρησιμοποιούν το ίγο με άλλες συσκευές και να συγκρίνουμε με αλλα προγράμματα πλοήγησης. Στο hd2 με android χρησιμοποιώ το igo αλλά και το dontpanic και οι θερμοκρασίες που βλέπω είναι μέχρι και 50 βαθμούς ανάλογα την ημέρα,αν φορτίζει το κινητό και αν το έχω στο μεσαίο αεραγωγό ή στο παρμπριζ.Αν το έχω στο παρμπριζ και φορτίζει και η εξωτερική θερμοκρασία είναι γύρω στα 27-30 βαθμούς,μπορεί να φτάσει κάποια ώρα στους 50 βαθμούς και σταματά η φόρτιση μέχρι να κατέβει και πάλι η θερμοκρασία.Αν φυσικά έχω βάλει aircondition όση ώρα και να πλοηγούμαι δε ξεπερνά τους 40 βαθμούς κελσίου.π.χ. πέρισυ το καλοκαίρι έκανα διαδρομή Κοζάνη-Αθήνα-Κοζάνη με το κινητό στο παρμπριζ και εξωτερική θερμοκρασία 35-37 βαθμούς.Λόγω aircondition το κινητό δε ξεπέρασε τους 45 βαθμούς. Στο galaxy s2 είδα και στο σχετικό θέμα για την υπερθέρμανση ότι γράφεις για θερμοκρασίες 53 βαθμούς.Τέτοια θερμοκρασία δεν είδα ποτέ στο hd2 με κανένα πρόγραμμα πλοήγησης με ή χωρίς aircondition.Και επίσης στους 53 βαθμούς το κινητό συνεχίζει να φορτίζει; Edited June 27, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 To πρόβλημα έχει να κάνει καθαρά με το galaxy sII ή/και το λογισμικό του και όχι με το nexus S, οπότε μην ανησυχείς ;) Ε να μην έχω πρόβλημα, ακόμα δεν το πήρα στο χέρι μου! :p Απλά, επειδή δεν ήξερα αν είναι ζήτημα κινητού ή του igo. Γιατί το έχω αδυναμία το igo από το diamond 2 (το οποίο θα αποσυρθεί στο συρτάρι με την παραλαβή του nexus s). :) Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Στο hd2 με android χρησιμοποιώ το igo αλλά και το dontpanic και οι θερμοκρασίες που βλέπω είναι μέχρι και 50 βαθμούς ανάλογα την ημέρα,αν φορτίζει το κινητό και αν το έχω στο μεσαίο αεραγωγό ή στο παρμπριζ.Αν το έχω στο παρμπριζ και φορτίζει και η εξωτερική θερμοκρασία είναι γύρω στα 27-30 βαθμούς,μπορεί να φτάσει κάποια ώρα στους 50 βαθμούς και σταματά η φόρτιση μέχρι να κατέβει και πάλι η θερμοκρασία.Αν φυσικά έχω βάλει aircondition όση ώρα και να πλοηγούμαι δε ξεπερνά τους 40 βαθμούς κελσίου.π.χ. πέρισυ το καλοκαίρι έκανα διαδρομή Κοζάνη-Αθήνα-Κοζάνη με το κινητό στο παρμπριζ και εξωτερική θερμοκρασία 35-37 βαθμούς.Λόγω aircondition το κινητό δε ξεπέρασε τους 45 βαθμούς. Στο galaxy s2 είδα και στο σχετικό θέμα για την υπερθέρμανση ότι γράφεις για θερμοκρασίες 53 βαθμούς.Τέτοια θερμοκρασία δεν είδα ποτέ στο hd2 με κανένα πρόγραμμα πλοήγησης με ή χωρίς aircondition.Και επίσης στους 53 βαθμούς το κινητό συνεχίζει να φορτίζει; Η θερμοκρασία 53 που είδα ήταν χωρίς ac και πολύ ζεστη μέρα.Με ac ανοιχτό και τον ήλιο να το βαράει πάνω από 50 δεν είδα.’ρα είναι πρόβλημα του ίγο +ότι η συσκευή έχει 3-4 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία από άλλες συσκευές. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Χρηστο το λεο εχει και το καπακι τιτανιου που εγκλοβιζει την θερμοτητα περισσοτερο απο το πλαστικο,εγω οταν καιει το ξυλωνω το πισω καπακι..Στο galaxy συνεχιζει η φορτιση και σπας και κανενα αυγο επανω.προχθες σε μποτιλιαρισμα στον περιφεριακο σταματησε να φορτιζει το λεο μου και μετα απο λιγο που αναψα το aircontision συνεχισε.Αλλα στο tigra η καμπινα τετοια εποχη γινεται φουρνος Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για το νέο Samsung Galaxy S 2 ποιό θεωρείτε ως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης για Ελλάδα :confused:; Πείτε μου και εμένα ρε παιδιά που δεν ξέρω τι μου γίνεται. Έχω το LG Optimus 2X (όχι root). Τι προτείνετε; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3692419#post3692419 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Δε νομίζω το gmail να μην ειναι full screen... Δοκίμασε και το k9-mail πάντως ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hidd3n Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Δε νομίζω το gmail να μην ειναι full screen... Δοκίμασε και το k9-mail πάντως ;) Εντάξει απλά δεν θέλω τις 2 μπάρες με μενου που βγάζει πάνω και κάτω για να βλέπω πιο εύκολα τα mail μου. Θα το δοκιμάσω το k9. Ευχαριστώ! Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Δεν ξέρω αν την έχει ποστάρει και κανένας άλλος.Εγώ την κατέβασα εχθές και είναι τέλεια για όσους αθλούνται(τρέξιμο.ποδήλατο κλπ) https://market.android.com/details?id=com.wsl.CardioTrainer&feature=order_history Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Όλα τα κινητά ανδροιδ τρέχουν όλες τις εφαρμογές του ανδροιδ μαρκετ ή το καθένα έχει τις δικές του; Ευχαριστώ Όλα όλες. Ίδιο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Όλα όλες. Ίδιο λειτουργικό. Νομίζεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μπορω να κανω κλησεις ή και να στελνω sms μεσω wifi? Καποιο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μπορω να κανω κλησεις ή και να στελνω sms μεσω wifi? Καποιο προγραμμα? Για να στέλνεις sms υπάρχει το whatsapp messenger Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Όλα τα κινητά ανδροιδ τρέχουν όλες τις εφαρμογές του ανδροιδ μαρκετ ή το καθένα έχει τις δικές του; Ευχαριστώ Όλα όλες. Ίδιο λειτουργικό. Νομίζεις... Δηλαδή... υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές που τρέχουν σε συγκεκριμένα κινητά. Π.Χ. υπάρχει πρόγραμμα που κάνει overclock σε κάποια κινητά της Samsung. Προφανώς δεν θα τρέχει σε όλες τις συσκευές αυτό το πρόγραμμα. Επίσης υπάρχουν απαιτητικά παιχνίδια αλλά και προγράμματα που τρέχουν μόνο σε νέες/εξελιγμένες/δυνατές συσκευές. Αλλά σε γενικές γραμμές ισχύει το όλα όλες. Απλά η εμπειρία σίγουρα δεν είναι σε όλα το ίδιο. Παραδειγμα τελευταίο και κλείνω: Angry birds παίζει σε LG Gt540 αλλά είναι τόσο αργό και ενοχλητικό... ενώ στις περισσότερες και νεότερες συσκευές παίζει μέλι :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Critter Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Παιδιά καλησπέρα, Σκοπέυω να πάρω μερικά tablets (φθηνά) για το μαγαζί μου τα οποία θα έχουν πάνω android. Θα μπούνε σε χώρο για προβολή προιόντων και επομένως το μόνο που θέλω να κάνουν είναι να δείχνουν ενα κατάλογο στον οποίο μπορει να πλοηγηθεί ο χρήστης ή στο τσακίρ κέφι να μπορει να μπεί και στο internet. Το ζήτημα είναι οτι όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να είναι κλειδωμενα και να μην έχει πρόσβαση ο χρήστης. Μπορεί να γίνει αυτό? Και αν ναι πως? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Επισης καποια τρεχουν απο καποια εκδοση και πανω 2.1 ας πουμε.. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 έβαλα πριν λίγο αυτή την εφαρμογή . κάνει πιο γρηγορη την κάρτα μνήμης του κινητού που άντως είναι πιο γρηγορη τώρα :) αλλα έχει κάτι νούμερα τώρα πχ είναι στο 128 το νούμερο αυτό .. αυτό το νούμερο το πειράζουμε ? αν το ανεβάσω μήπως γίνει γρηγορότερη ? https://market.android.com/details?id=de.mehrmann.sdbooster&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Για το κινητό μου σε cm7 (android 2.3), ποια από τα Sygic Aura, Sygic Mobile Maps, iGO, Navigon, NDrive θα δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts