Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω δουλέψει sygic aura 2.1.3, igo 8.2.4, ndrive 10 και navigon 3.5.0 και μπορώ να πω ότι περισσότερο με έχουν εντυπωσιάσει τα ndrive και navigon, τόσο σε θέμα διαδρομών και ταχύτητας καθώς και ευχρηστίας. Επίσης, οι χάρτες τους μου φαίνονται και πιο ενημερωμένοι από τα άλλα προγράμματα, χωρίς βέβαια να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, απλά στις διαδρομές που τα έχω χρησιμοποιήσει.
A man's dreams are an index to his greatness...

Για το android market δε χρειάζεσαι απαραίτητα τον υπολογιστή σου... Μπορείς να συνδεθείς με το κινητό στο internet μέσω wifi ή 3g και να εγκαταστήσεις όποια εφαρμογή θες. Τον google λογαριασμό πρέπει να τον έχεις βάλει στο κινητό ήδη. Όπως και να'χει, αν εσύ θες μέσω υπολογιστή, πρέπει να ανοίξεις το internet σε υπολογιστή και κινητό (μέσω wifi για να μη χρεώνεσαι, εκτός αν έχεις κάποιο data plan) και αφού δηλώσεις στο market.android.com τη συσκευή σου και συνδεθείς με το λογαριασμό σου να πατήσεις στον browser το κουμπί εγκατάσταση... Δε χρεώνεσαι εάν η εφαρμογή που εγκαθιστάς είναι δωρεάν... Για να χρεωθείς πρέπει να βάλεις τον κωδικό της πιστωτικής σου και να κάνεις αγορά κάποιας εφαρμογής.

Για το internet τώρα, μπορείς από Ρυθμίσεις->Ασύρματo & δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας να απενεργοποιήσεις την κίνηση δεδομένων μέσω 2g/3g και δε θα καταναλώνει κάτι... Και τα δυο προγράμματα πάντως που αναφέρεις κάνουν δουλειά ;)

Κοίτα αν θες και το τρίτο link στην υπογραφή μου και θα βρείς κάποια χρήσιμα πράγματα! :)

Τhe end of an era...

γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να δειχνει στο χαρτη την διαδρομη που κανεις οδηγωντας,τα χλμ...και να κανει και ανακοινωση στο facebook?

γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να δειχνει στο χαρτη την διαδρομη που κανεις οδηγωντας,τα χλμ...και να κανει και ανακοινωση στο facebook?

Για δες το endomondo (αν το λεω σωστα)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Guest Tankwart
Η εφαρμογή "ειδήσεις¨" δε μου ανοιγει τις σημερινες,με ανανεωση παρα μονο παλαιοτερης ημερομηνιας?Ξερετε τι μπορει να φταιει?Στο google reader στο pc μου,ολαπανε ρολοι...μπαινω με wifi (desire hd)...

Για δες το endomondo (αν το λεω σωστα)

το endomondo ειναι για σπορ αποτι βλεπω(ποδηλατο,περπατημα κλπ)...υπαρχει κατι α

λλο για αποτυπωση διαδρομης οδηγωντας μοτο-αμαξι...?

το endomondo ειναι για σπορ αποτι βλεπω(ποδηλατο,περπατημα κλπ)...υπαρχει κατι α

λλο για αποτυπωση διαδρομης οδηγωντας μοτο-αμαξι...?

Το ξερω, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις για αυτο που θελεις:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Και ο Go Dialer/Contats είναι πολύ καλός με διάφορες επιλογές, το μόνο αρνητικό του είναι οτι αιφονίζει :lol:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να ανοίγει αρχεία pls (Radio Streaming)?

Με ποιο προγραμμα ειναι διαθεσιμος ο χαρτης autodrive?

Μονο στο garmin, στο symbian ας πουμε που δουλευα πριν παρω το desire αλλα στο android με κανενα δεν ειναι συμβατος. :(

Και ο Go Dialer/Contats είναι πολύ καλός με διάφορες επιλογές, το μόνο αρνητικό του είναι οτι αιφονίζει :lol:

Επίσης δεν υποστηρίζει σωστά τα ελληνικά ονόματα, πχ στην αναζήτηση δεν βλέπει ένα όνομα αν έχει τόνους ή η μπάρα δεξιά είναι μόνο στα αγγλικά, κτλ :(

Το έχω και αυτό στα υπόψιν και είναι αρκετά όμορφο αλλά μέχρι να υποστηρίξει ελληνικά δεν το θα είναι default dialer

Angel Dialer FTW το βρίσκω πιο βολικό από το Dialer One!

Άψογος,Υποστηρίζει εύρεση στα Ελληνικά,όπως και ο dialer one.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Θα μπορουσατε να προτεινετε καποια εφαρμογη ηχογαφησης, οχι συνομιλιας αλλα καποιου εξωτερικου ηχου. Κατι σαν τα δημοσιογραφικα κασσετοφωνα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Θα μπορουσατε να προτεινετε καποια εφαρμογη ηχογαφησης, οχι συνομιλιας αλλα καποιου εξωτερικου ηχου. Κατι σαν τα δημοσιογραφικα κασσετοφωνα

tape a talk.δωρεαν στο μαρκετ

sent from my motorola defy using tapatalk

Αν θες κάτι τέτοιο.... http://s1.directupload.net/images/110522/6w6kmwhc.png

εδω.... https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.apnonoff

Αν έχει δουλέψει κάποιος το Shazam https://market.android.com/details?id=com.shazam.android&feature=featured-apps μπορεί να μου πει αν ισχύει οτι έχεις δικαίωμα για πέντε (5) κομμάτια το μήνα ??? και αν κάνεις απεγκατάσταση (αφού έχεις συμπληρώσει τα 5) και ξανά εγκατάσταση σε αφήνει για άλλα πέντε (5) το μήνα???

Άσχετο αλλά τι ωραία fonts έχεις βάλει. Μπορούμε κάπως να τα περάσουμε κ εμείς?

Παιδια όσοι έχετε το igo δεν σας κολλαει λίγο?

Μην μου λες τέτοια.Σε τι κινητό σε κολλάει?

Koίταξε αυτό! :)

Τhe end of an era...

ειναι γραμμενο σε java, γι' αυτο

Δηλαδή υπάρχει ζήτημα για πλοήγηση?Δεν είναι αξιόπιστο?

Που να το δεις να να τρέχει...!!! θα πάθεις..... αξίζει να το δεις ( που λέει και η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ............:lol:) κανείς εγκατάσταση της εφαρμογής με Wi-Fi, πατάς παρατεταμένα στην κεντρική οθόνη, - ταπετσαρίες, - κινούμενες ταπετσαρίες - και το επιλέγεις από εκεί..!!! τα παραπάνω σε LG p990 2X

εδώ... https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper&feature=search_result είναι Δωρεάν.

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Tα μηνύματα σχετικά με τα προβλήματα του market μεταφέρθηκαν εδω, που είναι και το αρμόδιο θέμα ;)

Συνεχίζουμε εδώ στα των εφαρμογών!

Τhe end of an era...

• Administrators
Δηλαδή υπάρχει ζήτημα για πλοήγηση?Δεν είναι αξιόπιστο?

Κανένα ζήτημα, δουλεύει κανονικά αλλά δεν είναι τόσο smooth όσο άλλα. Αξιόπιστο με τους χάρτες που έχεις ως επιλογή... εννοείται ότι είναι.

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση