Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Widgetlocket lockscreen. Μόλις πέρασα την εφαρμογή και στην οθόνη επάνω αριστερά φαίνεται συνεχώς το σηματάκι με την κλειδαριά όπως δείχνω στη φωτό. Υπάρχει καμία ρύθμιση που να μη φαίνεται το εικονίδιο αυτό αλλα να είναι η εφαρμογή ενεργοποιημένη?

http://dl.dropbox.com/u/13319324/snap20110517_232429.png

Πας στην εφαρμογη settings>advanced>hide notification icon.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Ευχαριστώ τον Πέτρο για το Αdfree..!!!! είμαι σε root..! και δεν έχω κάνει Clockwork Recovery και δεν έχω αλλάξει Rom, έχω της μαμάς...... υπάρχει κανένα πρόγραμμα BACKUP αξιόλογο (με της παραπάνω προϋποθέσεις) έκτος του BACKUP-RESTORE που θέλει Clockwork Recovery:)

titanium backup !

Τζίφος τη δοκίμασα και δε τρέχει στο κινητό μου...

λογικό... δεν είναι μια απλή εφαρμογή για να παίξει έτσι απλά :(

ούτε πρόκειται, καλύτερα βρες κάτι από το μαρκετ

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Υπάρχει κανένα link πως κάνουμε backup με το tianium backup...???? φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα..!!!:lol: Edited by zxr

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Υπάρχει κανένα link πως κάνουμε backup με το tianium backup...???? φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα..!!!:lol:

Δες στο youtube.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Παρατήρησα ότι στο Γενικό ημερολόγιο (και στο 2Χ και στο Ρ500) δε μπορώ να κάνω "Κοινή Χρήση" μιας εργασίας ή ραντεβού. Ουτε καν δίνεται η επιλογή να τη στείλω με κάποιο τρόπο...

Υπάρχει κάτι για αυτό;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Πως μεταφέρουμε τις επαφές και τα μηνύματα από τηλέφωνο Symbian (όπως Samsung i8910) σε τηλέφωνο Android (όπως Samsung S 2 i9100).
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Παρατήρησα ότι στο Γενικό ημερολόγιο (και στο 2Χ και στο Ρ500) δε μπορώ να κάνω "Κοινή Χρήση" μιας εργασίας ή ραντεβού. Ουτε καν δίνεται η επιλογή να τη στείλω με κάποιο τρόπο...

Υπάρχει κάτι για αυτό;

Αν θυμάμαι καλά και σε εμένα το έκανε..!! και όταν άνοιξα λογαριασμό στο gmail (απαράδεκτο για εμένα να σε υποχρεώνει):mad: τότε άνοιξε...!!! για δοκίμασε...!!!:)

Πως μεταφέρουμε τις επαφές και τα μηνύματα από τηλέφωνο Symbian (όπως Samsung i8910) σε τηλέφωνο Android (όπως Samsung S 2 i9100).

Εξαρτάται λίγο από τη συσκευή ίσως, αλλά φαντάζομαι θα μπορείς να στείλεις τις επαφές μέσω bluetooth ;)

Τhe end of an era...

ψαχνω για μια εφαρμογη που οταν σε παιρνουν τηλ να σου λεει φωνητικα το ονομα του καλουντος. εχω δοκιμασει αρκετες απο το market αλλα δεν βρηκα καποια που να υποστηριζει ελληνικα. μπορει να βοηθησει καποιος ?

κατεβασα αυτην την εφαρμογη(πολυ καλη)Beautiful Widgets αλλα δεν μπορω να την σεταρω καλα(δεν ξερω καλα αγγλικα:X) θελω να φαινεται στην μπαρα ψηλα το ποσοστο της μπαταριας αλλα δεν μπορω να το βρω πως γινεται,μπορει να με βοηθησει καποιος?

επισης θελω να βαλω να μου δειχνει τον καιρο σε widget αλλα δεν μπορω να το κανω!:(

Εξαρτάται λίγο από τη συσκευή ίσως, αλλά φαντάζομαι θα μπορείς να στείλεις τις επαφές μέσω bluetooth ;)

Ok, θα το δοκιμάσω μόλις το έχω στα χέρια μου το νέο Galaxy S II αλλά νομίζω ότι με bluetooth θα μου έρθουν σπασμένες οι επαφές δηλαδή αν έχω σε 1 επαφή 4 τηλέφωνα τότε θα τα πάρω στο νέο τηλέφωνο σε 4 νέες εγγραφές. Βλέπουμε, αν δεν πετύχει θα επανέλθω ;).

Ευχαριστώ.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

κατεβασα αυτην την εφαρμογη(πολυ καλη)Beautiful Widgets αλλα δεν μπορω να την σεταρω καλα(δεν ξερω καλα αγγλικα:X) θελω να φαινεται στην μπαρα ψηλα το ποσοστο της μπαταριας αλλα δεν μπορω να το βρω πως γινεται,μπορει να με βοηθησει καποιος?

επισης θελω να βαλω να μου δειχνει τον καιρο σε widget αλλα δεν μπορω να το κανω!:(

προφανώς κατέβασες την παρακάτω...!!!

http://s7.directupload.net/images/110518/vsgx36zm.png

πάτα παρατεταμένα στην αρχική οθόνη και θα σου βγάλει το παρακάτω..!!!

http://s7.directupload.net/images/110518/b5tzfceu.png

μέσα από εδώ κοίτα που είναι η εφαρμογή (widget)

Ok, θα το δοκιμάσω μόλις το έχω στα χέρια μου το νέο Galaxy S II αλλά νομίζω ότι με bluetooth θα μου έρθουν σπασμένες οι επαφές δηλαδή αν έχω σε 1 επαφή 4 τηλέφωνα τότε θα τα πάρω στο νέο τηλέφωνο σε 4 νέες εγγραφές. Βλέπουμε, αν δεν πετύχει θα επανέλθω ;).

Ευχαριστώ.

Εγώ μετέφερα τα τηλέφωνα χωρείς πρόβλημα (και χωρείς να σπάσουν) μέχρι και της photo πέρασε που είχα στης επαφές με το Microsoft Office Outlook..!!! Πρώτα της αντέγραψα στο Outlook με το PC Suite της sony ericsson, και μετά καπάκι της αντέγραψα με το LG PC Suite IV. στο LG p990 2X. Χωρείς να μπω στην διαδικασία με gmail, μόνο με το USB..!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Σε ευχαριστω για την απαντηση,εκει που δυσκολευομαι ειναι να ρυθμισω τα widget.

δλδ να μου δεινχνει τον καιρο κτλ

Το site αυτο εχει συμφωνηθει απο τις εταιριες τηλεφωνιας να μην χρεωνεται σαν μεταφορα δεδομενων με αποτελεσμα να μπαινεις δωρεαν.

Το θεμα ειναι οτι οταν μπαινεις απο τα συγχρονα smartphones , τρεχουν και αλλες εφαρμογες στο background με αποτελεσμα να χρεωνεσαι. Αρα εαν τις απερνεργοποιησεις ολες θα μπαινεις κανονικα δωρεαν στο facebook.

Κάτσε ανοιγείς το Mobile internet δηλαδή, κ μέσο του Browser μπαινεις σε αυτό το λινκ?

Κ δε σε χρεώνει??

Cosmote έχω

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να υποστηρίζει text to spech στα Ελληνικά? ή αν υπάρχει κάποιο πατσάκι για την φωνητική αναζήτηση του Android?

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

Ευχαριστώ.

Ισα ίσα με το b/t θα σου έρθουν σωστά, επίσης αφού και τα 2 κινητά είναι samsung τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ τις μετέφερα από Symbian και δεν είχα πρόβλημα :)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

θα ηθελα να μου προτεινετε μια εφαρμογη με οποιο οταν ξεκλειδωνω το τηλεφωνο να εμφανιζεται η αρχικη οθονη και οχι η οθονη η οποια υπηρχε πριν κλειδωθει.

και εγω θελω μια τετοια!

Αν μπορούσαμε τώρα να χουμε και μια ειδοποίηση όταν αλλάζει το status σε Received..

μα δεν γινεται το βελακι μπλε απο πρασινο (στο εικονιδιο στο κατω μερος του κειμενου) οταν παραληφθει το μηνυμα στο defy?

Edited by kollatos

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

και εγω θελω μια τετοια!

το widgetlocker εχει τετοια επιλογη στις advanced ρυθμισεις του ;)

To Mobile Maps χρησιμοποιεί διαφορετικό αλγόριθμο για τις δρομολογήσεις από το Aura? Νόμιζα ότι έχουν τον ίδιο..

Στο Aura περισσότερο μου αρέσει η εικόνα πλοήγησης/γραφικά..

Προφανώς έχουν διαφορετικό τροπο υπολογισμού, γιατί το mobile maps δουλευει καλυτερα.

Sent from my NookColor using Tapatalk

Δοκίμασε κανείς το ndrive 11?το εβαλα και οταν ξεκινάει για να κατεβασει τους χαρτες βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να σεταρω την συνδεση στο ιντερνετ.αλλα είναι συνδεδεμένος κανονικά ασυρματα...

Καμια ιδεα?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Προφανώς έχουν διαφορετικό τροπο υπολογισμού, γιατί το mobile maps δουλευει καλυτερα.

Είσαι σίγουρος;

Για να είσαι σίγουρος πρέπει να χρησιμοποιείς την ίδια έκδοση χάρτη από την ίδια εταιρεία και στις δύο εφαρμογές.

Αν πχ χρησιμοποιείς το mobile maps με χάρτη CIT και το Aura με χάρτη Teleatlas είναι απολύτως λογικό να σου βγάζουν διαφορετικές δρομολογήσεις. Μπορεί πχ ο χάρτης της CIT να είναι καλύτερα δουλεμένος ώστε να "δένει" καλύτερα με το λογισμικό και να βγάζει καλύτερες δρομολογήσεις, ενώ της Teleatlas όχι.

Ισως εχει ξαναζητηθει, αλλα δεν σας κανει κοπο, μου λετε μια εφαρμογη που να κλεινει τη 'στροφιγγα' του internet με ευκολο τροπο; Με καποια συντομευση, με ενα κλικ.

Διχως να πρεπει μεσα απο το μενου να αλλαξω κατι, ωστε να μην εχει internet το κινητο.

Να μπορω να το 'κλεινω' και να το 'ανοιγω' το internet ευκολα. Το θελω για να εξασφαλιζω οτι το κινητο θα συνδεεται μονο οταν το θελω εγω, και οχι μονο του λογω καποιας εφαρμογης.

Ισως εχει ξαναζητηθει, αλλα δεν σας κανει κοπο, μου λετε μια εφαρμογη που να κλεινει τη 'στροφιγγα' του internet με ευκολο τροπο; Με καποια συντομευση, με ενα κλικ.

Διχως να πρεπει μεσα απο το μενου να αλλαξω κατι, ωστε να μην εχει internet το κινητο.

Να μπορω να το 'κλεινω' και να το 'ανοιγω' το internet ευκολα. Το θελω για να εξασφαλιζω οτι το κινητο θα συνδεεται μονο οταν το θελω εγω, και οχι μονο του λογω καποιας εφαρμογης.

Widgetsoid... κάνει αυτό που ζητάς και ΠΟΛΛΑ ακόμα!

και είναι free... :happy:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ή APN on-off Widget που κάνει μόνο αυτό που θες...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση