Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα αυτο που με ειχε βολεψει περισσοτερο οταν ειχα συσκευη που δεν ειχε ledακι για να με ειδοποιει ηταν αυτο https://market.android.com/details?id=com.p0w4.ledMeKnow&feature=search_result

Απ οτι βλεπω ειναι μονο για desire,οποτε δεν...

• Απαντήσεις 23,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Απ οτι βλεπω ειναι μονο για desire,οποτε δεν...

Σε ZTE Blade το ειχα βαλει και δουλευε αψογα.

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Παιδιά έχω φτιάξει μια εφαρμογή για να μετράμε τις επιδόσεις των τηλεφώνων μας. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ ή εδώ. Για να το κατεβάσετε κατευθείαν κλικ εδώ.

Screenshot

http://teleytaios.files.wordpress.com/2011/04/tmetrics1.png?w=320&h=480

Με ενδιαφερει να αναβοσβηνει καποιο πληκτρο η να υπαρχει καποια φωτεινη ενδειξη που να σε ειδοποιει,χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιω εγω την αρχικη οθονη του κινητου.Ξερετε αν το κανουν οι 2 παραπανω εφαρμογες που μου προτεινατε?

BLN Control Pro. Απλά πρέπει να χρησιμοποιείς kernel με BLN Mod.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Με ενδιαφερει να αναβοσβηνει καποιο πληκτρο η να υπαρχει καποια φωτεινη ενδειξη που να σε ειδοποιει,χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιω εγω την αρχικη οθονη του κινητου.Ξερετε αν το κανουν οι 2 παραπανω εφαρμογες που μου προτεινατε?

Το NoLed το κανει αυτο (φωτεινη ενδειξη), δοκιμασε το ειναι δωρεαν και δεν χανεις τιποτα.

Το να αναβοσβηνει καποιο πληκτρο γινεται, αλλα οχι με εφαρμογη, πρεπει να αλλαξεις kernel, αν δεν ξερεις τι εννοω και εχεις διαθεση να μαθεις, περνα μια βολτα απο το HAcks and root.

Edit: Με προλαβε ο MaxAIRO

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Όπως πολλοί γνωρίζουμε, το market είναι ανοιχτό, και πολλές κακογραμμένες εφαρμογές αναρτώνται συνεχώς. Πολλές απ'αυτές όταν απεγκατασταθούν δε σβήνουν όλα τα δεδομένα από τα /data, /dbdata κλπ στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να παραμένουν φάκελοι - σκουπίδια.

Επίσης χώρος στο κινητό μπορεί να καταλαμβάνεται από προσωρινά αρχεία και άλλα. Kαι όπως και στους υπολογιστές, πολλές φορές έχουμε κάποια αρχεία διπλά (π.χ. και στην εσωτερική και στην εξωτερική κάρτα) τα οποία κι αυτά μπορούν να φύγουν.

Αν έχετε το android σας αρκετό καιρό και βάζετε-βγάζετε-δοκιμάζετε εφαρμογές σαν τρελοί, σίγουρα υπάρχουν άσχετα πεθαμένα αρχεία στο κινητό.

Η εφαρμογή SD maid έχει γραφτεί ειδικά γι'αυτές τις περιπτώσεις... τη δοκίμασα χθες και δουλεύει τέλεια στο Galaxy S και στο HTC Desire με stock ROM.

http://qrcode.kaywa.com/img.php?s=8&d=market%3A%2F%2Fsearch%3Fq%3Dpname%3Aeu.thedarken.sdm

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ROOT

Thanks @Saliez που την εντόπισε :)

Edited by Tyxerakias
- Alex

βάζετε-βγάζετε-δοκιμάζετε εφαρμογές σαν τρελοί

Τhanks Αλεξ! Χρειαζομουν κατι τετοιο και μαλιστα προσφατα αναρωτιομουν πως γινεται να μην εχει βγει κατι αναλογο!

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Όπως πολλοί γνωρίζουμε, το market είναι ανοιχτό, και πολλές κακογραμμένες εφαρμογές αναρτώνται συνεχώς. Πολλές απ'αυτές όταν απεγκατασταθούν δε σβήνουν όλα τα δεδομένα από τα /data, /dbdata κλπ στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να παραμένουν φάκελοι - σκουπίδια.

Επίσης χώρος στο κινητό μπορεί να καταλαμβάνεται από προσωρινά αρχεία και άλλα. Kαι όπως και στους υπολογιστές, πολλές φορές έχουμε κάποια αρχεία διπλά (π.χ. και στην εσωτερική και στην εξωτερική κάρτα) τα οποία κι αυτά μπορούν να φύγουν.

Αν έχετε το android σας αρκετό καιρό και βάζετε-βγάζετε-δοκιμάζετε εφαρμογές σαν τρελοί, σίγουρα υπάρχουν άσχετα πεθαμένα αρχεία στο κινητό.

Η εφαρμογή SD maid έχει γραφτεί ειδικά γι'αυτές τις περιπτώσεις... τη δοκίμασα χθες και δουλεύει τέλεια στο Galaxy S.

http://qrcode.kaywa.com/img.php?s=8&d=market%3A%2F%2Fsearch%3Fq%3Dpname%3Aeu.thedarken.sdm

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ROOT

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει άψογα στο galaxy s μου. Alex νομίζω ότι θα πρέπει να ποσταριστεί και στο hacks.

Μάκης

Στο desire που το δοκίμασα του ήρθε ντουβρουτζάς.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το NoLed το κανει αυτο (φωτεινη ενδειξη), δοκιμασε το ειναι δωρεαν και δεν χανεις τιποτα.

Το να αναβοσβηνει καποιο πληκτρο γινεται, αλλα οχι με εφαρμογη, πρεπει να αλλαξεις kernel, αν δεν ξερεις τι εννοω και εχεις διαθεση να μαθεις, περνα μια βολτα απο το HAcks and root.

Edit: Με προλαβε ο MaxAIRO

Ευχαριστω,αλλα το εχω λιγες ημερες το κινητο κ δεν ειμαι διατεθημενος(τουλαχιστον οχι απο τωρα) να επεμβω αλλαζωντας kernel η περνοντας καποια αλλη rom.Εξαλλου βρηκα αυτο που εψαχνα,λεγεται Missed Message Flasher,αναβοσβηνει η οθονη ανα τακτα χρονικα διαστηματα ειδοποιωντας σε αν εχεις μηνυμα η κληση.Εχει πολλες επιλογες,σουπερ ειναι

Στο desire που το δοκίμασα του ήρθε ντουβρουτζάς.

ΜΟΛΙΣ το δοκίμασα στο Desire της κοπέλας μου, και δουλεύει κι εκεί μια χαρά. Stock Froyo, rooted και s-off.

- Alex

ΜΟΛΙΣ το δοκίμασα στο Desire της κοπέλας μου, και δουλεύει κι εκεί μια χαρά. Stock Froyo, rooted και s-off.

Εμένα σε oxygen!

Όπως πολλοί γνωρίζουμε, το market είναι ανοιχτό, και πολλές κακογραμμένες εφαρμογές αναρτώνται συνεχώς. Πολλές απ'αυτές όταν απεγκατασταθούν δε σβήνουν όλα τα δεδομένα από τα /data, /dbdata κλπ στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα.......

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ROOT

πως ακριβως δουλευει Αλεξανδρε;

στο τελευταιο tab (duplicates) τι κανουμε...;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

πως ακριβως δουλευει Αλεξανδρε;

στο τελευταιο tab (duplicates) τι κανουμε...;

Στο duplicates μου κολλησε εμένα.

Στο duplicates μου κολλησε εμένα.

σου κρασαρε η εφαρμογη...;τι rom φορας;

εμενα μου βρισκει 5184 αρχεια απο τα οποια τα 404 ειναι κλωνοι αλλα δεν ξερω τι να κανω...:wacko:

Ηρακλής!

εμενα μου βρισκει 5184 αρχεια απο τα οποια τα 404 ειναι κλωνοι αλλα δεν ξερω τι να κανω...:wacko:

Την oxygen που γράφω παραπάνω

Την oxygen που γράφω παραπάνω

α ναι σωστα :lol:

σε εμενα οπως και στον Τυχερακια, δουλευει μια χαρα στο desire με stock 2.2..οποτε μαλλον ειναι θεμα της ρομ...

Ηρακλής!

Βασικά αυτό δεν είναι τόσο χρήσιμο, οι περισσότεροι ξέρουμε αν είναι κάτι αχρείαστο, απλά αν δεις κλώνους που ξέρεις ότι τους έχεις διπλούς (ας πούμε μια εικόνα jpg από την κάμερα που την αντέγραψες ο ίδιος), διαλέγεις τη μία και τη σβήνεις. Αλλά κατά τ'άλλα κι εμένα μου βρήκε πολλά duplicates, αλλά ας πούμε πολλά ήταν σε φακέλους της gameloft, που χρειάζονται, είναι ίδια σε διαφορετικά παιχνίδια. Αυτά που μου βρήκε και έσβησα ήταν κλώνοι σε thumbnails (τα έσβησα όλα με το sgs tools μετά απ'αυτό), και κάτι άλλα που ήξερα ότι δε θέλω.

Το πιο καλό feature είναι το Corpse finder (μου βρήκε καμιά 10αριά πτώματα από εφαρμογές που είχα βγάλει μήνες πριν), και το Clean system (μου βρήκε Temporary files και τα έσβησα). Το 3ο option είναι άχρηστο, μπορείς να το κάνεις κι από τη διαχείριση εφαρμογών ή το titanium. Και για τα duplicates είπαμε παραπάνω.

- Alex

Βασικά αυτό δεν είναι τόσο χρήσιμο, οι περισσότεροι ξέρουμε αν είναι κάτι αχρείαστο, απλά αν δεις κλώνους που ξέρεις ότι τους έχεις διπλούς (ας πούμε μια εικόνα jpg από την κάμερα που την αντέγραψες ο ίδιος), διαλέγεις τη μία και τη σβήνεις. Αλλά κατά τ'άλλα κι εμένα μου βρήκε πολλά duplicates, αλλά ας πούμε πολλά ήταν σε φακέλους της gameloft, που χρειάζονται, είναι ίδια σε διαφορετικά παιχνίδια. Αυτά που μου βρήκε και έσβησα ήταν κλώνοι σε thumbnails (τα έσβησα όλα με το sgs tools μετά απ'αυτό), και κάτι άλλα που ήξερα ότι δε θέλω.

Το πιο καλό feature είναι το Corpse finder (μου βρήκε καμιά 10αριά πτώματα από εφαρμογές που είχα βγάλει μήνες πριν), και το Clean system (μου βρήκε Temporary files και τα έσβησα). Το 3ο option είναι άχρηστο, μπορείς να το κάνεις κι από τη διαχείριση εφαρμογών ή το titanium. Και για τα duplicates είπαμε παραπάνω.

οντως το corpse finder ειναι το πιο χρησιμο μιας και ψαχνει τα dbdata και databases...συνεπως, για τα διπλοτυπα δεν θα ασχοληθω...μου αρκει η ευρεση πτωματων :lol:

σε ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε :)

Ηρακλής!

παιδιά πως μπορώ να δω τι έκδοση χάρτη έχω για το sygic aura? ποιος είναι ο πιο πρόσφατος για ελλάδα?

• Administrators
παιδιά πως μπορώ να δω τι έκδοση χάρτη έχω για το sygic aura? ποιος είναι ο πιο πρόσφατος για ελλάδα?

...2011.01

Modpic.gif

Παιδια εχω ενα προβλημα με το Navigon.Οποτε παω να το ανοιξω μ ζηταει προσβαση στο internet κ αν δν εχω κλεινει,ενω οταν ειμαι με wifi ανοιγει κ ολα καλα.Ξερει κανεις τι παιζει???

Την πρώτη φορά που θα το τρέξεις πρέπει να συνδεθεί με τον server της navigon για να κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία και να "γράψει" το IMEI της συσκευής, αν δεν κάνω λάθος. Τώρα αν εξακολουθεί να συμβαίνει, απεγκατέστησε, σβήσε την Cache της εφαρμογής και ξαναεγκατέστησε να δεις αν λύθηκε.

παιδια στο Igo πως βαζεις χαρτες.....?

πχ κατεβασα τον Teleatlas.Eu.2010.12(q4) μεσα στον φακελο εχει το αρχειο Greece83TA_2010.12_110210.fbl.. το βαζω στο φακελο maps αλλα δεν φαινεται να το διαβαζει...:worry:

Κάθε φορά πρέπει να έχεις ένα .fbl μέσα στον φάκελο maps. Οπότε άλλαξε και το όνομα του αρχείου σε GreeceTA.fbl πχ, σβήσε ότι άλλο έχει μέσα και ξαναδοκίμασε.

--- Sony Xperia 5 II ---

παιδια εκτος απο απεγκατασταση εφαρμογων , rename εφαρμογων μπορουμε να κανουμε? (και συστηματος)

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση