trust0 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ευχαριστώ φίλε μου. Τώρα κατάλαβα τι είναι. Έβαλα την ελληνική γλώσσα στο OSR και επέλεξα διάφορα έγγραφα, αλλά κάθε φορά μου γράφει can't find recognized text. Μάλλον δεν υποστηρίζει την γλώσσα μας. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλησπέρα σε όλους , έχει κανείς υπόψη του κάποιο Document Scaner που να υποστηρίζει ελληνικά στο OCR και να είναι σχετικά αξιόπιστο ...? Το summary Scaner ας πούμε βγάζει αλαμπουρνέζικα .... Είχα δοκιμάσει το textgrabber πιο παλιά και τα πήγε σχετικά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ευχαριστώ, θα τα δοκιμασω. Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καμιά εφαρμογή που να μετατρέπει αρχεία PDF σε WORD υπάρχει; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 (edited) Έχω πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες με τον Solid Explorer. Σταμάτησε από τις 30 Ιουλίου να μου δουλεύει ο Unlocker και ζητάει μέσα από την εφαρμογή να ξαναπληρώσω. Μέσα στο Play Store βέβαια φαίνεται εγκατεστημένος ο Unlocker. Όπως ήτανε φυσικό δοκίμασα να κάνω clear cashe σε εφαρμογή, Unlocker αλλά και play store χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα να βγάλω/ξαναβάλω εφαρμογή και Unlocker πάλι με αποτυχία. Και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον developer . Του έστειλα τρία εμέιλ, έγραψα σε social δίκτυα όπως επίσης και σε ένα φόρουμ που βρήκα, αλλά καμία απολύτως απάντηση δυστυχώς. Δεν έχω πρόβλημα να ξαναπληρώσω, αρκεί όμως να με είχε ενημερώσει πρωτίστως... Και έτσι λέω να απευθυνθώ στην Google. Που μπορώ να γράψω για να με βοηθήσει η Google με το πρόβλημα που έχω; Υπάρχει κάτι τέτοιο ή είμαι υπερβολικός; Sent from my Amstrad CPC 6128 Edited August 9, 2017 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παιδιά κανένα καλό password manager με είσοδο χρήση Υπάρχει;Π.χ απο όποια συσκευή μου και να κανω login στην εφαρμογή,να μου βγάζει τους κωδικούς μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παιδιά κανένα καλό password manager με είσοδο χρήση Υπάρχει;Π.χ απο όποια συσκευή μου και να κανω login στην εφαρμογή,να μου βγάζει τους κωδικούς μου. Μπορεις να τους στείλεις σε ενα doc, στο Google drive ή το να στειλεις το docσε ενα μαιλ σου ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παιδιά κανένα καλό password manager με είσοδο χρήση Υπάρχει;Π.χ απο όποια συσκευή μου και να κανω login στην εφαρμογή,να μου βγάζει τους κωδικούς μου. Αρκετα χρονια εχω το 1password. Δωρεαν, υπαρχει για ios, android, windows και mac, συγχρονιζει και μεσω dropbox. Ειναι οτι πρεπει! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ευχαριστώ!Επειδή ηταν trial πηγα στο keepass2android!απλο και με συγχρονισμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλησπέρα, μία ερώτηση, ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεταφέρει τις υπενθυμίσεις από το google calendar στο evernote: Για το αντίθετο χρησιμοποιώ το cronofy και δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Καλησπέρα, έχω One Plus 5t. Είχα συνηθίσει στο calculator της LG (το οποίο έχει το "%" στο κύριο UI) και επειδή το δουλεύω πολύ, δεν με βολεύει αυτό του τωρινού κινητού μου, καθώς κάθε φορά που θέλω να χρησιμοποιήσω το "%" πρέπει να κάνω swipe για να βγει, μαζί με τα cos, sin, κτλ. Έχω βάλει το Mi Calculator, που έχει το "%" στη κύρια οθόνη και ΔΕΝ έχει διαφημίσεις. Απλά η διάταξη του στα κύρια κουμπιά με καθυστερεί λιγάκι... Ξέρω είμαι ψείρας. Ξέρετε κάποιο άλλο χωρίς διαφημίσεις, δωρεάν εννοείται, που να έχει και αυτό το "%" στη "κύρια" σελίδα του με τα άλλα βασικά; Ευχαριστώ. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=my.android.calc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=my.android.calc Τέλειο! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Καλησπέρα, έχω One Plus 5t. Είχα συνηθίσει στο calculator της LG (το οποίο έχει το "%" στο κύριο UI) και επειδή το δουλεύω πολύ, δεν με βολεύει αυτό του τωρινού κινητού μου, καθώς κάθε φορά που θέλω να χρησιμοποιήσω το "%" πρέπει να κάνω swipe για να βγει, μαζί με τα cos, sin, κτλ. Έχω βάλει το Mi Calculator, που έχει το "%" στη κύρια οθόνη και ΔΕΝ έχει διαφημίσεις. Απλά η διάταξη του στα κύρια κουμπιά με καθυστερεί λιγάκι... Ξέρω είμαι ψείρας. Ξέρετε κάποιο άλλο χωρίς διαφημίσεις, δωρεάν εννοείται, που να έχει και αυτό το "%" στη "κύρια" σελίδα του με τα άλλα βασικά; Ευχαριστώ. Sent from my One Plus 5TΑν το γυρίσεις οριζόντια εμφανίζεται όλο το πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω αν σε βολεύει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Αν το γυρίσεις οριζόντια εμφανίζεται όλο το πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω αν σε βολεύει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το ξέρω, αλλά δεν βολεύει. Με το app που έδωσε ο φίλος από πάνω βολεύτηκα. Ευχαριστώ πάντως. :rolleyes: Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ Αναρωτιεμαι: υπαρχει μηπως καμια δυνατοτητα, να εχω 'ορθογραφους' γλωσσων, σε ολο το περιβαλλον του android? Αν οχι σε ολο, εστω σε μεμονωμενα προγραμματα που γραφεις κειμενο; Προς το παρον, κρατω σημειωσεις σε notes applications, reminders, αλλα και docs στο wp office. Δεν εχω δει πουθενα ομως 'ορθογραφο', ωστε αν καποια αγγλικη λεξη την γραψω λαθος, να μου προτεινει τη σωστη. Τι υπαρχει πανω σε αυτο το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ Αναρωτιεμαι: υπαρχει μηπως καμια δυνατοτητα, να εχω 'ορθογραφους' γλωσσων, σε ολο το περιβαλλον του android? Αν οχι σε ολο, εστω σε μεμονωμενα προγραμματα που γραφεις κειμενο; Προς το παρον, κρατω σημειωσεις σε notes applications, reminders, αλλα και docs στο wp office. Δεν εχω δει πουθενα ομως 'ορθογραφο', ωστε αν καποια αγγλικη λεξη την γραψω λαθος, να μου προτεινει τη σωστη. Τι υπαρχει πανω σε αυτο το θεμα;Γιατί δεν ενεργοποιείς την αυτόματη διόρθωση στο πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς, ώστε να σου προτείνει τη σωστή λέξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Γιατί δεν ενεργοποιείς την αυτόματη διόρθωση στο πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς, ώστε να σου προτείνει τη σωστή λέξη; Χμμ....δηλαδη αυτος ειναι ο μονος τροπος; Εχουν τα πληκτρολογια ορθογραφο ενσωματωμενο; Κρατω ενα παλιο keyboard που με εχει βολεψει, το smart, κι επειδη εχω διαβασει για keyboards που μεταταδιδουν δεδομενα χωρις να πρεπει, αποφευγω να αναβαθμισω σε ενα νεοτερο πληκτρολογιο, που θα στελνει τους κωδικους του ebanking μου ποιος ξερει που... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Χμμ....δηλαδη αυτος ειναι ο μονος τροπος; Εχουν τα πληκτρολογια ορθογραφο ενσωματωμενο; Κρατω ενα παλιο keyboard που με εχει βολεψει, το smart, κι επειδη εχω διαβασει για keyboards που μεταταδιδουν δεδομενα χωρις να πρεπει, αποφευγω να αναβαθμισω σε ενα νεοτερο πληκτρολογιο, που θα στελνει τους κωδικους του ebanking μου ποιος ξερει που... τη σε κάνει να πιστεύεις πως το smart keyboard είναι πιο ασφαλείς από το SwiftKey όταν στο ένα πίσω είναι μια εταιρία μεγάλου μεγέθους και στο άλλο ο τάκης από την Γαλλία ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Χμμ....δηλαδη αυτος ειναι ο μονος τροπος; Εχουν τα πληκτρολογια ορθογραφο ενσωματωμενο; Κρατω ενα παλιο keyboard που με εχει βολεψει, το smart, κι επειδη εχω διαβασει για keyboards που μεταταδιδουν δεδομενα χωρις να πρεπει, αποφευγω να αναβαθμισω σε ενα νεοτερο πληκτρολογιο, που θα στελνει τους κωδικους του ebanking μου ποιος ξερει που... Δεν είπα ότι είναι ο μόνος τρόπος. Είναι ένας τρόπος όμως για να γίνει η δουλειά σου χωρίς να χρειάζεσαι έξτρα εφαρμογή ορθογράφου. Δεν το έχω ψάξει αν υπάρχει ορθογράφος, από τη στιγμή που κάνω τη δουλειά μου όπως σου είπα. Βάλε ένα αξιόπιστο πληκτρολόγιο όπως το SwiftKey και δεν θα έχεις πρόβλημα. Και τέλος να μην πληκτρολογείς τους κωδικούς του ebanking και των άλλων λογαριασμών που εχεις. Να χρησιμοποιείς αποκλειστικά ένα αξιόπιστο password manager για αυτή τη δουλειά. Κατά προτίμηση offline Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Υπάρχει κάποια εφαρμογή αξιόπιστη στην οποία μπορούμε να έχουμε καταχωρήσω κάποια κάρτα και να κάνουμε πληρώνουμε με το κινητό χρησιμοποιώντας τις ανέπαφες συναλλαγές. πχ όπως γίνεται με την εφαρμογή της Πειραιώς winbank wallet αλλά κάποια καλύτερη εφαρμογή από αυτή Υπάρχει; Έχω το Samsung S7. πχ το Samsung pay αυτή τη δουλειά κάνει ; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Υπάρχει κάποια εφαρμογή αξιόπιστη στην οποία μπορούμε να έχουμε καταχωρήσω κάποια κάρτα και να κάνουμε πληρώνουμε με το κινητό χρησιμοποιώντας τις ανέπαφες συναλλαγές. πχ όπως γίνεται με την εφαρμογή της Πειραιώς winbank wallet αλλά κάποια καλύτερη εφαρμογή από αυτή Υπάρχει; Έχω το Samsung S7. πχ το Samsung pay αυτή τη δουλειά κάνει ; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Mobile-pocket Παλαιοτερα υπήρχε κ η beep n go την οποια εγκατέλειψαν ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Βρε παιδιά που πήγε το QuickPic. Γιατί δε το βρίσκω; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Ευχαριστώ. Είχα μισή ώρα που το έψαχνα αλλά μόνο με το quickpic δεν το εμφάνιζε τουλάχιστον όχι κάπου στην αρχή. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts