SERS1612 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 κανε forward τα μηνύματα απο τη forthnet στο windows live Δεν το κατάλαβα.το πρόβλημα είναι το maildroid . Τι ακριβώς να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 παιδια τα φωτα σας χρειαζομαι θελω να μετακινισω στον γαλαξια ολες της επαφες μου απο το γκουγλε στην μνημη του τηλεφονου καμια ιδεα πως γινεται αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 παιδια τα φωτα σας χρειαζομαι θελω να μετακινισω στον γαλαξια ολες της επαφες μου απο το γκουγλε στην μνημη του τηλεφονου καμια ιδεα πως γινεται αυτο??? add google account στο κινητό και "συγχρονισμός" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Καλησπέρα!χρησιμοποιώ το maildroid για να βλέπω τα mail μου, άλλα έχω δύο προβλήματα. Πρώτον ,ενώ βλέπω τα mail μου κανονικά αν μπω από το pc φαίνονται αδιάβαστα. Και δεύτερον.δεν μπορώ να του βάλω με τίποτα το mail της forthnet.βάζω τις ίδιες ρυθμίσεις που έχω βάλει και στο Windows live mail στο pc και δουλεύει μια χαρά. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Παιδια. Εδω καμια βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Καμια καλη εφαρμογη για προετοιμασια proficiency αγγλικης γλωσσας γνωριζει κανενας..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιδια. Εδω καμια βοηθεια... Σίγουρα χρειάζονται περισσότερα δεδομένα... για αρχή θέλεις να δοκιμάσεις και κάποια άλλη εφαρμογή (πχ K9 mail) και να μας πεις εάν έχεις τα ίδια προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 OfficeSuite Pro 6 + vs Quickoffice Pro.. Ποιο απο τα δυο θεωρείται καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 OfficeSuite Pro 6 + vs Quickoffice Pro.. Ποιο απο τα δυο θεωρείται καλύτερο? Εγω χρησιμοποιω το kingsoft office. Το εχεις δοκιμασει..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εγω χρησιμοποιω το kingsoft office. Το εχεις δοκιμασει..; Όχι εισαι ευχαριστημένος? Έχεις δοκιμασει και τα άλλα δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Όχι εισαι ευχαριστημένος? Έχεις δοκιμασει και τα άλλα δύο? Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, ειναι πολυ γρηγορο και κανω την δουλεια μου αψογα!! Απο αυτα που αναφερεις, εχω δοκιμασει το office suite το οποιο ηταν κι αυτο πολυ καλο, αλλα με βολεψε καλυτερα το kingsoft τελικα :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Το kingsoffice μπορεί να έχει ωραίο ui αλλά το office suite είναι πιο κοντά στο pc excel ( έχει και φίλτρο) . Εγώ χρησιμοποιώ και το docs2go, αλλά το βασικό πρόβλημα με όλα αυτά είναι πως σώζουν σε περιοριορισμενες εκδόσεις excel με συνέπεια ένα αρχείο που δημιουργείς με το ένα είναι πολύ πιθανό να μην το ανοίγει το άλλο. Ευτυχώς στο pc ανοίγουν όλα με κάποιες αλλαγές. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Θα δώσω κι εγώ την ψήφο μου στο documents to go. Σε κάποια φάση τα δοκίμασα όλα, γιατί δοκίμαζα ένα αρχείο excel που το ανανέωνα καθημερινά από pc ή κινητό (μέσω dropbox). Ήταν το μόνο στο οποίο δεν είχα παραμορφωσεις όταν το έσωζα στο κινητό και μετά το άτομο λιγάκι στο pc. Με τα άλλα 5-6 που δοκίμασα, το ένα μου αλλαζε τα χρώματα, το άλλο το format στα κελιά κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 OfficeSuite Pro 6 + vs Quickoffice Pro.. Ποιο απο τα δυο θεωρείται καλύτερο? Aπό τα δυο, προσωπική μου άποψη είναι πως το quickoffice είναι καλύτερο. Προσωπικά μ'έχει βολέψει το smart office2 γιατί είναι απίστευτα smooth, αλλά νομίζω πως και το documents to go είναι από τα καλύτερα :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_man Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Aπό τα δυο, προσωπική μου άποψη είναι πως το quickoffice είναι καλύτερο. Προσωπικά μ'έχει βολέψει το smart office2 γιατί είναι απίστευτα smooth, αλλά νομίζω πως και το documents to go είναι από τα καλύτερα :)Εχετε δοκιμασει την τελευταια εκδοση του polaris office?θεωρω οτι ειναι το καλυτερο,OfficeSuite Pro 6 + Quickoffice Pro τα εβγαλα,το κρατησα για μονιμο πλεον,Επισης το OfficeSuite Pro εχει το κακο οτι σου αφηνει μονιμα διεργασια ενεργη να τρεχει στο background Edited September 28, 2012 by T_man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athiganos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Kingston, Polaris, smart pro.Χρησιμοποιώ λίγο από όλα, ανάλογα με το τι θέλω να κάνω. Κάποιο υπερέχει , για παράδειγμα στο excel (έχει και φίλτρα), κάποιο στον κειμενογραφο, κάποιο στις παρουσιάσεις... Μετά το α αναβαθμίζεται και το β μένει πίσω, μετά αναβαθμίζεται το β κοκ. Γνωρίζει κανείς να μου πει πως θα αλλάξω τη διάταξη της σελίδας από κάθετη σε οριζόντια; Δηλαδή θέλω να φτιάξω το πρόγραμμα της χ τάξης (Δευτέρα, Τρίτη... Παρασκευή) σε πίνακα σε κάθετη διάταξη. Γίνεται χωρίς να το στείλω στον υπολογιστή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημέρα σας, υπάρχει μήπως κανείς που στο πέρασμα του χρόνου έχει βρει λύση-εφαρμογή για το συγκεκριμένο πρόβλημα; Εφαρμογή που να υποστηρίζει την εκτέλεση κλήσεων (Dialer) ή αποστολή ΣΜΣ σε κινητό με δυο (2) κάρτες ΣΙΜ; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Το πρόβλημα μου με αυτά τα προγράμματα, (όπως είπα πριν) αν έχω παραπάνω από ένα μέσα και θέλω να τα δοκιμάζω ταυτόχρονα στο ίδιο αρχείο δεν αναγνωρίζουν τις ίδιες εκδόσεις excel. Για παράδειγμα το Kingston office δεν αναγνωρίζει το πρότυπο που σώζει σχεδόν ποτέ του d2go, το docs2go δεν βλέπει όλα τα. xls και ούτε όλα .xlsx κοκ... Έχει κάποιος ανακαλύψει πιο είναι ένα κοινό πρότυπο; Edited September 30, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athiganos Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Το πρόβλημα μου με αυτά τα προγράμματα, (όπως είπα πριν) αν έχω παραπάνω από ένα μέσα και θέλω να τα δοκιμάζω ταυτόχρονα στο ίδιο αρχείο δεν αναγνωρίζουν τις ίδιες εκδόσεις excel. Για παράδειγμα το Kingston office δεν αναγνωρίζει το πρότυπο που σώζει σχεδόν ποτέ του d2go, το docs2go δεν βλέπει όλα τα. xls και ούτε όλα .xlsx κοκ... Έχει κάποιος ανακαλύψει πιο είναι ένα κοινό πρότυπο; Δεν ξέρω για το 2go αλλά εγώ λίγο που δοκίμασα αυτα που γράφω παρα πάνω, όλα τα βλέπουν όλα, εκτός κι αν έχει κάποιο πρόβλημα το αρχείο οπότε το Kingston υπερέχει. Μήπως δεν τα σωζεις σωστά; Δοκίμασε save as .... .doc. .doxc. .elx. .xlsx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Τα .xlsx ας πούμε δεν είναι όλα τα ίδια, ούτε τα .xls. Έχει του 2003, 2007 κλπ δεν έχουν διάφορες επιλογές τα προγράμματα, λέει γενικά "πρότυπο excel" ή .xls χωρίς να αναφέρει την έκδοση. Είμαι όλη μέρα με excel & Dropbox και το αντιμετωπίζω πολλές φορές από όλα τα προγράμματα εδώ και τρία χρόνια που είμαι στο Android, πριν στα wm ή συμβατότητα ήταν καλύτερη ( προφανώς) . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παιδες κάποιο προγραμμα για να μπορώ να κάνω print καποιο document ή άλλο αρχείο απο το κινητό μου? Δοκίμασα το PrinterShare και κάνει καλά την δουλειά αλλά σου δίνουν free μόνο 20 εκτυπώσεις και μετά πρέπει να αγοράζεις απο την σελίδα τους στο νετ σελίδες. Γνωρίζετε κάτι σε free?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν έχεις εκτυπωτή HP υπάρχει το HP ePrint Home & Biz. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν έχεις εκτυπωτή HP υπάρχει το HP ePrint Home & Biz. παπαπαπα τα ιδια ρωτουσα και στο φορουμ του note:lol: εδω δες!! αυτο δουλευει και με καλωδιο? δηλαδη να συνδέσεις το note πχ που εχω εγω με καλώδιο στον HP εκτυπωτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν έχεις εκτυπωτή HP υπάρχει το HP ePrint Home & Biz. HP είναι ένα πολυμηχάνημα HP Deskjet F 2280 δεν έχει wifi και ιστορίες, τον έχω συνδεμένο με usb στο pc μου. Προσπαθώ απο το κινητό αλλά δεν μπορώ απο το πρόγραμμα να τον βρώ. Μηπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση και στο pc ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 HP είναι ένα πολυμηχάνημα HP Deskjet F 2280 δεν έχει wifi και ιστορίες, τον έχω συνδεμένο με usb στο pc μου. Προσπαθώ απο το κινητό αλλά δεν μπορώ απο το πρόγραμμα να τον βρώ. Μηπως πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση και στο pc ??? αυτη ειναι η ερωτηση που καίει και μενα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ενταξει το κατάφερα με το Google Cloud Print :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts