Jump to content

athiganos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by athiganos

  1. Παιδιά έχετε δοκιμάσει να προβαλλετε pps η ppt με ήχο στο android... Έχει κανείς καμιά ιδέα με ποιό app και πως γίνετα; (με ήχο).
  2. Δεν ξέρω για το 2go αλλά εγώ λίγο που δοκίμασα αυτα που γράφω παρα πάνω, όλα τα βλέπουν όλα, εκτός κι αν έχει κάποιο πρόβλημα το αρχείο οπότε το Kingston υπερέχει. Μήπως δεν τα σωζεις σωστά; Δοκίμασε save as .... .doc. .doxc. .elx. .xlsx
  3. Kingston, Polaris, smart pro.Χρησιμοποιώ λίγο από όλα, ανάλογα με το τι θέλω να κάνω. Κάποιο υπερέχει , για παράδειγμα στο excel (έχει και φίλτρα), κάποιο στον κειμενογραφο, κάποιο στις παρουσιάσεις... Μετά το α αναβαθμίζεται και το β μένει πίσω, μετά αναβαθμίζεται το β κοκ. Γνωρίζει κανείς να μου πει πως θα αλλάξω τη διάταξη της σελίδας από κάθετη σε οριζόντια; Δηλαδή θέλω να φτιάξω το πρόγραμμα της χ τάξης (Δευτέρα, Τρίτη... Παρασκευή) σε πίνακα σε κάθετη διάταξη. Γίνεται χωρίς να το στείλω στον υπολογιστή; Ευχαριστώ
  4. Παιδιά υπάρχει καποιo office (για android παντα) με μακροεντολες; εχω ενα εξελακι που με μακροεντολη ανοίγει ενα ευρετήριο και... Πώς μπορούμε να δούμε ενα pps που έχει μουσική υπόκρουση ακούγοντας και τη μουσική; Τελικά ποιό είναι το καλυτερο office mobile;
  5. Έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα απάντηση. Δεν μπορεί καποιος τρόπος θα υπάρχει να μην γράφω εναν έναν τους19 παραλειπτες καθε φορά που θέλω να τους στειλω ενα emai. Στο pc υπάρχουν οι ομάδες... εδω; Ομάδες υπάρχουν και εδώ αλλά όταν ζητάω πχ fri... για friends η φιλ.. για φίλοι , το k9 και ο μαμήσιος clint δεν . Οταν γράφω παπ... να σου ο Παπαδοπουλος (πχ) μπροστά σου. Δεν μπρορει κάτι κάτι κάτι
  6. Με αφορμή το μήνυμά σου κατεβασα και δοκίμασα το any do είναι αυτό που λέει. Άπαιχτο. Δεν κατάλαβα ποιά συσκευή έχεις αλλά τα ημερολόγια που έχουν τα περισσότερα κινητά είναι καλά. Αν δεν σε βολεύει τίποτα απο αυτα κάνε μια αναζήτηση στο player store ... Αν στο μεταξύ βρεις καποιο τρόπο να μπορούμε να στέλνουμε email σε μια ομάδα επαφών παρακαλώ γράψε μου.
  7. Εγώ στο σπίτι χρησιμοποιω το Airdroid και εκτός το dropbox
  8. Δεν κατάλαβα αν έχεις hotmail η χρησιμοποιείς το email που σου έχει δώσει η εταιρεία κινητής. Για το τι ακριβώς κάνει η IMAP, POP, POP3, μπορείς να μάθεις με ελάχιστο googling. Εγω θα σου πρότεινα το POP3 και να σβήνεις χειροκίνητα τα μηνυματα απο τον σερβερ αλλά το τι βολεύει τον καθενα... Εσένα αν κατάλαβα καλά από αυτα που γράφεις πρεπει να σε βολεύει το IMAP πού δεν κατεβάζει τα μηνύματα στον υπολογιστή (κινητό) αλλά σου τα δείχνει μόνο και οταν επιλέξεις κάποιο να το διαβάσεις (καθε φορά που το κανείς αυτό) τότε μόνο το κατεβάζει. Σβηνει μεν από τον server οτι σβηνεις αλλά διαβάζεις τα μηνύματα μόνο οταν είσαι online. Για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις πάρε τηλέφωνο στον διακομιστη και στην εταιρία κινητής γιατί ο καθένας έχει τα δικά του.
  9. Το TLS είναι πρωτόκολλο κρυπτογραφησης. Δες εδώ http://www.e-innovator.gr/ssl/ssl.php Αν το μήνυμα το βγάζει μόνο όταν στέλνεις με 3g και όχι όταν στέλνεις wf, ρίξε και μια ερώτηση στην εταιρεία κινητής. Αν το βγάζει πάντα διέγραψε το accont και ξαναστήστο από την αρχή προσέχοντας σε ολα τα βήματα να μην υπάρχει πουθενά κανενα κουτάκι που να έχει προεπιλεγμενο TLS. Αν ο παροχος του email έχει τηλέφωνο, χρησιμοποίησε το. Αν το email σου είναι @sch.gr, στείλε μου PM Παιδιά ξέρει κανείς κανένα τροπο να στέλνω μηνύματα σε πολλους παραλήπτες με ένα tab ; σε ομάδα δηλαδή.
  10. Καποια εφαρμογή που να διαβάζει βάσεις δεδομένων τύπου access;
  11. Καλησπέρα. Παιδια υπάρχει καποιος τρόπος να στέλνω email σε πολλους (προεπιλεγμένους) παραλήπτες με μια κίνηση. Γενικα η συνδεση imap με τον λογαριασμό σου δεν σου κατεβάζει τα μηνύματα στον υπολογιστή σου αλλά σου τα ανοίγει μονο να τα διαβάσεις. Καθε φορά δηλαδή που θέλεις να διαβασεις ενα μήνυμα, το κατεβάζει εκεινη την ώρα. Οι συνδεσεις POP κατεβάζουν τα μηνύματά σου στον υπολογιστή σου και... απο εκει και πέρα τα χειρίζεσαι εσύ (στον υπολογιστή και για τον υπολογιστή σου πάντα). Ενημερώσουν απο τον πάροχο σου για τις συνδέσεις IMAP και POP και φτιάξετε αυτη που σου ταιριάζει. Εγω εχω το ιδιο "προβλημα" με σένα αλλά προτιμω τη POP3. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  12. Γεια σας. Θα γραψω τις απορίες μου εδω και αν είμαι σε λάθος τόπο παρακαλώ διορθώστε με. Απο το Πασχα είμαι ( ευτυχής) κατοχος του Asus trs 101. Συγχρόνισα τις επαφές μου με το outlook που το ειχα συγχρονισμένο με το samsung omnia i 800 (win mobile 6) αλλα το μαμισιο mail δεν τις υποστηρίζει με αποτελεσμα, ενω κατα τα άλλα ειναι πολυ καλό να μην μου είναι εύχρηστο οταν θελω να στειλω ή να προωθήσω μήνυμα. Υπαρχει τροπος να τις υποστηρίξει; Έβαλα το Κ9 που τις υποστηρίζει όμως εδω αλλο πρόβλημα. Όταν βάζω τούς παραλήπτες μονο στο bcc τα μηνύματα δεν φεύγουν. Δεν ξέρω που στο @€! πηγαίνουν αλλα σίγουρα όχι στους παραλήπτες. Πρόσφατα εκανα format στον υπολογιστή, έβαλα win 7 64bit και office 10 64dit (τι το ήθελα) (εργαλείο δουλειάς), για να ανακαλύψω με έκπληξη ότι το Windows mobile center δεν υποστηρίζει το outlook 10 64 bit (!) και δεν μπορω να συγρονισω το omnia με τον υπολογιστή. (την ταμπλετα την συγρόνισα αλλά δεν μπήκαν όπως ήταν και στο κινητό ειναι που γράφω καινουριες σβήνω παλιες...) . Πριν στείλω το 10 64bit απο εκεί πού ήρθε έχει κανενας καμία ιδεα; Μπορώ (άραγε) να συγρονισω το κινητο (win mobile) με την android ταμπλέτα; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για email για το asus που να δουλεύει σωστά και να υποστηρίζει και ομάδες; Ζητάω πολλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...