Villis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Nα σημειώσω απλά ότι καμιά φορά και παρά την ύπαρξη adblocker, γίνεται να εμφανίζονται διαφημήσεις γιατί βγαίνουν καινούριοι hosts και δεν υπάρχουν στα αρχεία του adbblocker ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Nα σημειώσω απλά ότι καμιά φορά και παρά την ύπαρξη adblocker, γίνεται να εμφανίζονται διαφημήσεις γιατί βγαίνουν καινούριοι hosts και δεν υπάρχουν στα αρχεία του adbblocker ;) Κάποια εφαρμογή που να αλλάζει την κατω μπάρα με τα 3 κουμπιά από το nexus s και να το κάνει όπως των htc scene την καμπυλοτή μπάρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να συγχρονιζει notes με το outlook; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να συγχρονιζει notes με το outlook; Εγώ έβαλα το NitroNotes για να φέρω τις σημειώσεις που είχα στο Outlook. Δεν έχω δοκιμάσει συγχρονισμό πίσω στο Outlook γιατί δεν με ενδιέφερε, οπότε δεν ξέρω αν δουλεύει πλήρως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Κάποια εφαρμογή που να αλλάζει την κατω μπάρα με τα 3 κουμπιά από το nexus s και να το κάνει όπως των htc scene την καμπυλοτή μπάρα ? helauncher,σου δινει κι αλλες επιλογες εκτος απο του sense Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ξέρει κανείς εάν μπορώ να κάνω το nexus s να κλειδώνει έτσι --> http://www.droiddog.com/wp-content/uploads/2010/12/device1.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Σύντομα θα έχω στα χέρια μου 1 κινεζικο bluetooth keyboard. Με τι πρόγραμμα μπορώ να το σετάρω με το tablet μου (2.3.3 Android) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για να παιρνω screenshots ? Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Υπαρχουν πολλες, αλλα ολες απαιτουν ρουτ. Εγω εχω το shoot me απο μαρκετ. Παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για να παιρνω screenshots ? Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ξέρει κανείς εάν μπορώ να κάνω το nexus s να κλειδώνει έτσι --> http://www.droiddog.com/wp-content/uploads/2010/12/device1.png Θα γίνεται σίγουρα και με κάποιο πρόγραμμα, αλλά υπάρχει η ίδια επιλογή και στη cm7 rom, οπότε αν χρησιμοποιείς αυτήν, πες μου να σου πω. Αλλιώς αν κάποιος ξέρει κάποια εφαρμογή... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιζει καμια εφαρμογουλα που να βοηθαει να σβησουμε αχρηστα πραγματα απο τη μνημη η και την sd του κινητου?που να δειχνει για παραδειγμα ποια αρχειακια δε χρησιμοποιουνται, η ειναι πανω απο ενα συγκεκριμενο μεγεθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιζει καμια εφαρμογουλα που να βοηθαει να σβησουμε αχρηστα πραγματα απο τη μνημη η και την sd του κινητου?που να δειχνει για παραδειγμα ποια αρχειακια δε χρησιμοποιουνται, η ειναι πανω απο ενα συγκεκριμενο μεγεθος??? Αυτη η εφαρμογη υποσχεται αυτα που λες. http://www.appbrain.com/app/sd-maid-system-cleaning-tool/eu.thedarken.sdm Δεν την εχω τεσταρει ακομα, χθες την εγκατεστησα κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geletos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 'Εχει βρέι κανείς εφαρμογή που να κάνει διαχείρηση πελατολογίου? Ένα πελατολόγιο και να καταγράφεις πότε έκανες επίσκεψη και κάποιες σημειώσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 εχω εδω και λίγες μερες ενα desire s και εχω μια απορία .....μια και η ενασχοληση μου με android είναι πολύ συντομη αφού είναι το επόμενο βήμα μου μετα τα win mobile 6.1.... το ερωτημα ειναι το εξής: όταν ανοίγω ένα doc αρχείο το οποίο έχω αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης από το es fileexplorer και του κάνω επεξεργασία δεν με αφήνει μετά να το κάνω save.(μου βγάζει μύνημα ότι η μνήμη είναι full) όταν όμωε το ίδιο αρχείο το ανοίγω από το quickoffice το επεξεργάζομαι και μπορώ και το κάνω save..... πως γίνεται αυτό αφού και τις δύο φορές το quickoffice το ανοίγει το αρχείο????? Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 προγραμμα προβολής αρχείων microsoft office ( το quickoffice pro ειναι paid) δωρεάν? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 προγραμμα προβολής αρχείων microsoft office ( το quickoffice pro ειναι paid) δωρεάν? Για προβολή μόνο, κάνει και το quickoffice το απλό. Το pro είναι και για επεξεργασία των αρχείων ή δημιουργία νέων αρχείων. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Για προβολή μόνο, κάνει και το quickoffice το απλό. Το pro είναι και για επεξεργασία των αρχείων ή δημιουργία νέων αρχείων. πού το βρισκω αυτο ? δεν είναι στο market! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 πού το βρισκω αυτο ? δεν είναι στο market! Στη συσκευη σου δεν ειναι προεγκατεστημενο το quickoffice? Νομιζω παντως οτι και τo documents to go εχει δωρεαν εκδοση. Πρεπει να υπαρχει στο μαρκετ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Για επεξεργασία εγγράφων δε θα βρεις στο market τις full εκδόσεις, εκτός αν χρησιμοποιήσεις το market enabler για να μπορείς να αγοράζεις εφαρμογές επι πληρωμή! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorke Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Υπάρχει εφαρμογή για ατζέντα (ημερολόγιο) που να μην συνδέεται με το google calendar ; Edit: Τελικά βρήκα την ιδανικότερη εφαρμογή . jorte λέγεται και μπορείς να αλλάζεις ανάμεσα στο δικό σου ημερολόγιο και στο Google Calendar . Το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί έχει και πολύ ωραίο και τροποποιησιμο widget ! Edited May 11, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 συγγνωμη για το διπλο ποστ. ειμαι χρηστης του ΜS outlook και μελλοντικος χρηστης android. ψαχνω για μια εφαρμογη η οποια θσ μου συγχρονιζει ολους τους φακελους των email μεταξυ κινητου και outlook.το gmail δεν φενεται να βολευει γιατι δεν εχει client για desktop ο οποιος να λειτουργει offline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyg1986 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 ψαχνω για εφαρμογή σαν τη gmail που να μπορει να δεχτεί λογαριασμους email απο hotmail, live, yahoo κτλ..καποια προταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 ψαχνω για εφαρμογή σαν τη gmail που να μπορει να δεχτεί λογαριασμους email απο hotmail, live, yahoo κτλ..καποια προταση?? k9 mail, νομιζω το καλυτερο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 ψαχνω για εφαρμογή σαν τη gmail που να μπορει να δεχτεί λογαριασμους email απο hotmail, live, yahoo κτλ..καποια προταση?? H default δεν κανει? Δες τις K-9 και Enhanced Email. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 H default δεν κανει? Δες τις K-9 και Enhanced Email. η default κανει push email?as they come?η μονο ανα χ λεπτα?το k9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts