Jump to content

jimyg1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimyg1986

  1. ψαχνω για εφαρμογή σαν τη gmail που να μπορει να δεχτεί λογαριασμους email απο hotmail, live, yahoo κτλ..καποια προταση??
  2. παιδια, μια ερώτηση..που μπορώ να βρω live wallpapers και πως τις εγκαθιστω??:rolleyes:
  3. Μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις για τη χρηση MMS ?? Ευχαριστω...
  4. ρε παιδια..τελικά με το SAR τι ισχύει??? Είναι όντως 1,31????
  5. Το είχε μέσα το πακέτο.. Λέγεται DSLMON και δίνει τιμές για receive και transmit.. Αλλά και στα downloads το ίδιο πράγμα συμβαίνει..
  6. Έχω βάλει ΟΤΕnet onDSL Kit 384 και μου φαίνεται οτι σύνδεσή μου παρουσιάζει μια αστάθεια... Δηλαδή ενώ τη μια στιγμή στο receive πιάνει 274Κbps, την επόμενη πέφτει στα 5Kbps.. Και όλα αυτά ενώ το transmit είναι σχεδον πάντα κορυφή 128Κbps. Είναι φυσιολογικό αυτό???
  7. Σε DSL over PSTN μπορεί κάποιος να είναι στο internet και να τηλεφωνεί ταυτόχρονα???? τι άλλες διαφορές έχει το DSL over PSTN με το DSL over ISDN??? Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί κάπου αλλού..., αλλά δεν βρήκα κάπου σαφή απάντηση...
  8. το modem router τι πλεονεκτήματα έχει έναντι του απλού modem DSL, εκτος του οτι μπορείς να συνδέσεις πολλά PC μαζί???
  9. Ευχαριστώ saitas...:D :D
  10. Τι κάνει το HARD RESET?? Format???
  11. πως γίνεται το RESET????
  12. Γεια σε όλους. Εχω το motorola mpx 220, ενω το έκλεισα για να το φορτίσω, από κει και μετά δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει???????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
×
×
  • Create New...