Jump to content

geletos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geletos

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

geletos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό κι αν δεν είναι παράξενο. Μόλις σήμερα το πρωί τους τηλεφώνησα και με έβαλε και σε αναμονή για να το ψάξει.
  2. Καλημέρα, μήπως ξέρει κανείς τι εννοούμε όταν λέμε "2 χρόνια Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας" γιατί η Samsung Hellas που πήρα τηλέφωνο μου απάντησε ότι δεν καλύπτει το i9506? Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Θέλω να κάνω unroot και το λινκ με την official rom στην πρώτη σελίδα δεν μου βγάζει τίποτα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την σωστη stock rom??? Sorry για πριν μόλις το είδα ότι συζυτούσατε το ίδιο πράγμα, μπορείς να βοηθησεις λίγο ακόμα? ποιά ακριβώς είναι με Ελληνικά γιατί έχω περάσει αυτή που έχει η αρχική σελίδα και δεν έχει Ελληνικά...... (και νομίζω τώρα είμαι unroot δεν μπορώ να επιτρέψω με backup κλπ)
  4. Υπάρχει κάποιος TaskManager πουνα συγχρονίζει με google calendrar? Γράφεται για κάποιους καλούς αλλά έχω μόλις έρθει από android και έχω κολλήσει με το google :(
  5. Για αρχή λέω να κάνω ένα wipe batery stats με γεμάτη μπαταρία αυτή τη φορά και να το ξαναδώ.
  6. Παιδιά πέρασα χθές την Virtuous Unity 1.27.0 από την 1.26 που έιχα (με wipe κλπ) και μέσα σε 11 ώρες είχα μείνει από μπαταρία:confused: Παρατήρησε κανείς κάτι ανάλογο?
  7. Και η LeeDroid είναι πολύ σταθερή και πλέον δουλεύει τέλεια και το Sense 3. Την έχω μία εβδομάδα τώρα και είναι άψογη.
  8. δοκιμάζω έτσι και βλέπω. Ευχαριστώ
  9. Για να περάσω από την Leedroid 3.1.5 με sense 3 στην 3.2.1 κάνω Wipe cache partition , Wipe dalvik cache και την περνάω και μετά πάλυ το sense 3 ? μόνο Wipe data/factory reset δεν χρειάζεται να κάνω?
  10. Εγώ απλά το άφησα στα default,θα το κατεβάσω γιατί φαντάζομαι θα έχει ακόμα καλύτερη απόδοση η μπαταρία ;) thnx
  11. κι εγώ δεν γνώριζα τι κάνει το setcpu και έβαλα τα default (max 1420800 min 254000) και είδα τρελή !!!!! διαφορά στην μπαταρία. φόρτιζα μεσημέρι βράδυ γιατί μιλάω πολύ, και σήμερα είμαι στο 44% μετά από 14ω λειτουργίας..... ακόμα δεν το πιστεύω. Από ότι βλέπω όμως από αυτά που προτείνεις πρέπει να το κατεβάσω?
  12. Ρε παιδιά πέρασα στην Leedroid 3.1.5 το addon sense 3 και δεν μου κατεβάζει τον καιρό. Δηλαδή τον δείχνει και αμέσως γράφει μη διαθέσιμα δεδομένα. Ξέρει κανείς κάτι?
  13. Ρε παιδιά από χθές το βράδυ έχω το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω κανονικά σήμα wifi και internet στον υπολογιστή, το dhd αρνείται τις περισσότερες φορές να κάνει οποιαδήποτε ενημέρωση, να ανοίξει σελίδα, να ενημερώσει καιρό , σαν να μην έχει σύνδεση.... Δοκίμασα σε άλλο router , έκανα rr τον δικό μου... όταν κάνω restart στην αρχή είναι όλα κανονικά, και μετά από λίγο ξαναρχίζει :mad: Είμαι 2 εβδομάδες με τελευταία stock rom (rooted κλπ) και δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε στο κινητό ούτε στο rooter μου. Δεν έχω παιράξει ποτέ radio. Εχετε καμιά ιδέα να δοκιμάσω?
  14. Η AceHellas δεν το καλύπτει μου το αναλαμβάνει το κατάστημα μου είπε :rolleyes: Πάντως χάνει πολύ, αξία μεταπώλησης....
×
×
  • Create New...