ns11 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Δεν χρειαζετε να εισαι root.Δες πως δουλευει εδω http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=L9smTonrfZY Sent from my phone using Tapatalk δεν μου ανοίγει το vedeo ... :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 δεν μου ανοίγει το vedeo ... :\ Πανε στο youtube και γραψε το ονομα της εφαρμογης Sent from my phone using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) χρειάζεται την εφαρμογή RomFinder ... την έβαλα αλλα ζητάει να την ενημερώσω .... βάζω την τελευταία ενημέρωση αλλα δεν το ανοίγει και ζητάει ακόμα .. υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει να με βοηθήσει ? ... Edited June 5, 2011 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Η gameloft εφτιαξε 2 νεα παιχνιδια για android και φαινονται πολυ ωραια.Επισης εκανε και το tom clancys rainbow six για xperia play.Ξερει κανεις αν αργοτερα θα γινει διαθεσιμο για ολα τα android? Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 και φαινονται πολυ ωραια. ναι αυτο το ειχα αναφερει εγω. gta αντιγραφη ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 ναι αυτο το ειχα αναφερει εγω. gta αντιγραφη ειναι :p :lol: :lol: δεν παυει να ειναι μια καλη αντιγραφη Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Παιδιά αποφάσισα και κατέβασα το Asphalt 6: Adrenaline HD, και μέσου αυτού του HD Game κατάλαβα της δυνατότητες του τηλεφώνου που κρατώ στα χέρια μου (LG p990 2Χ) ένα έχω να πω......K Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο....!!!! .:up: http://s1.directupload.net/images/110531/573mwq3p.png Καταπληκτικά γραφικά και άψογο gameplay για φορητή συσκευή: γρήγορη πρόοδος, να συγχωρεί ́λάθη και στραβοτιμονιές και να ευχαριστιέσαι το gadgets σου με λίγα λόγια :-) tapas, mapas, Tapatalk. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το πρωτο παιχνιδι της gameloft με unreal engine 3 http://www.youtube.com/watch?v=L5Chg1r5vUU Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το Asphalt 6: Adrenaline HD ειναι στην Nvidia Tegra Zone ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Free απο το market, Robotek HD, πολυ κολλητικο παιχνιδι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ξέρετε, αρχίζω και σιχαίνομαι τα δήθεν free παιχνίδια του Market, που όταν αρχίζει και σοβαρεύει το παιχνίδι ώστε να κολλήσεις για τα καλά και για να τα ολοκληρώσεις ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η αγορά credits, energy, manna, you name it! Με πραγματικά λεφτά... Shagging! Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ξέρετε, αρχίζω και σιχαίνομαι τα δήθεν free παιχνίδια του Market, που όταν αρχίζει και σοβαρεύει το παιχνίδι ώστε να κολλήσεις για τα καλά και για να τα ολοκληρώσεις ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η αγορά credits, energy, manna, you name it! Με πραγματικά λεφτά... Shagging! Θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ωστόσο ότι αν δεν υπήρχαν τα paid και αυτοί που τα πληρώνουν... δεν θα υπήρχαν ούτε τα free για να τα δοκιμάζουν οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) Παιδια αγορασα σημερα ενα πολυ καλο mind game που λεγεται apparatus δειτε το https://market.android.com/details?id=com.bithack.apparatuslite&feature=search_result Edited June 8, 2011 by mitsos1 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) Ξέρετε, αρχίζω και σιχαίνομαι τα δήθεν free παιχνίδια του Market, που όταν αρχίζει και σοβαρεύει το παιχνίδι ώστε να κολλήσεις για τα καλά και για να τα ολοκληρώσεις ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η αγορά credits, energy, manna, you name it! Με πραγματικά λεφτά... Shagging!Θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ωστόσο ότι αν δεν υπήρχαν τα paid και αυτοί που τα πληρώνουν... δεν θα υπήρχαν ούτε τα free για να τα δοκιμάζουν οι υπόλοιποι. Νομίζω όμως ότι εσύ δεν με κατάλαβες... χαίρομαι όσο δεν πάει τα paid παιχνίδια που έχω πληρώσει εξαρχής (και είναι πολλά). Ξέρω τι περιμένω: τέτοιες εταιρίες είναι ευθείς, κάνεις τη δοσοληψία εφάπαξ και σε αφήνει μόνο σου με την εφαρμογή σου. Αυτές τις υποστηρίζω όσο μπορώ. Από την άλλη, επαναλαμβάνω υπάρχουν κάποιοι, σημειωτέον όχι όλοι, που σου πλασάρουν μια εφαρμογή με μια στάμπα ΔΩΡΕΑΝ χωρίς στην πραγματικότητα να είναι... Οι εφαρμογές τους είναι έτσι δομημένες που σε κάποιο σημείο δεν μπορείς να συνεχίσεις αν δεν αρχίζεις να πληρώνεις κάποιο βλαμμένο συστατικό (respect). Πολλές φορές σου στοιχίζει πολλαπλάσια από ό,τι μια παρόμοια paid app (συνήθως καλύτερη!). Ή, ακόμα χειρότερα να αναγκάζεσαι να κατεβάζεις στη συσκευή σου "διαφημιστικά σκουπίδια" για τη συνέχεια. Ε, αυτή η πολιτική εμένα μου φαίνεται ύπουλη και τη σιχαίνομαι. Παιδια αγορασα σημερα ενα πολυ καλο mind game που λεγεται apparatus δειτε το https://market.android.com/details?id=com.bithack.apparatuslite&feature=search_result Πλάκα έχει! Μου θυμίζει λίγο το "TIM Τhe Incredible Machine", τρελλό κόλλημα στο πισί! Edited June 8, 2011 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καταρχας καλημερα, κατεβασα το gangstar μεσω 4shared αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι δεν μου το παιζει καλα( δεν φαινονται χαρακτηρες καποια κοματια στο map και διαφορα κολπα με τα γφαφικα) μπορει καποιος να με με βοηθησει. Η συσκευη μου ειναι zte blade και φοραω custom rom CM7 nightly 74 (χωρισ fm radio :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καταρχας καλημερα, κατεβασα το gangstar μεσω 4shared αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι δεν μου το παιζει καλα( δεν φαινονται χαρακτηρες καποια κοματια στο map και διαφορα κολπα με τα γφαφικα) μπορει καποιος να με με βοηθησει. Η συσκευη μου ειναι zte blade και φοραω custom rom CM7 nightly 74 (χωρισ fm radio :( ) Για να δουλευει σιγουρα απλα αγορασε το!Δε νομιζω να σε βοηθησουν για σπασμενο παιχνιδι. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Έτσι είναι! Καλό είναι να μην το φωνάζουμε κιόλας ότι έχουμε ένα σπασμένο λογισμικό! Το myphone δεν είναι χώρος φιλοξενίας λύσεων/συζητήσεων για σπασμένο λογισμικό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ωραίο game του 2010 από Gameloft σε στυλ Grand Theft Auto!!! Gangstar: West Coast Hustle HD Παίζει μια χαρά στο ΝΟΟΚ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Highborn. Ωραιο στρατηγικης turnbased με τρομερές ατακες και αρκετές αποστολές. Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Highborn. Ωραιο στρατηγικης turnbased με τρομερές ατακες και αρκετές αποστολές. Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Δεν υπάρχει στο μάρκετ; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Highborn. Ωραιο στρατηγικης turnbased με τρομερές ατακες και αρκετές αποστολές. Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Δεν υπάρχει στο μάρκετ; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk http://jetsetgames.net/games/highborn/ March 23 — Highborn Released for Android OS! – Attention all Android users! The award-winning, turn-based strategy game, Highborn is now available for the Android OS, exclusively through Amazon’s Appstore. Read more on our news page! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παιδιά έχει παίξει κανείς τα worms? https://market.android.com/details?id=com.ea.worms_row Αξίζει η αγορά??....:worry: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
computeras13 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Στο iPhone το είχα και στα έσπαγε (βέβαια εκεί έβγαλαν και την έκδοση 2). Στο android δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δεν πιστεύω να είναι κάτι λιγότερο καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δεν υπάρχει στο μάρκετ; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Υπαρχουν παιχνιδια και εκτος μαρκετ ;) Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Υπαρχει καποιο site που να κατεβαζεις κατ'ευειαν στο pc , δηλαδη σε .apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts