Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειαζετε να εισαι root.Δες πως δουλευει εδω http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=L9smTonrfZY

Sent from my phone using Tapatalk

δεν μου ανοίγει το vedeo ... :\

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

δεν μου ανοίγει το vedeo ... :\

Πανε στο youtube και γραψε το ονομα της εφαρμογης

Sent from my phone using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

χρειάζεται την εφαρμογή RomFinder ... την έβαλα αλλα ζητάει να την ενημερώσω .... βάζω την τελευταία ενημέρωση αλλα δεν το ανοίγει και ζητάει ακόμα .. υπάρχει κάποιος που να το έχει δοκιμάσει να με βοηθήσει ? ... Edited by ns11

Η gameloft εφτιαξε 2 νεα παιχνιδια για android
και φαινονται πολυ ωραια.Επισης εκανε και το tom clancys rainbow six
για xperia play.Ξερει κανεις αν αργοτερα θα γινει διαθεσιμο για ολα τα android?

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

και φαινονται πολυ ωραια.

ναι αυτο το ειχα αναφερει εγω. gta αντιγραφη ειναι :p

ναι αυτο το ειχα αναφερει εγω. gta αντιγραφη ειναι :p

:lol: :lol: δεν παυει να ειναι μια καλη αντιγραφη

Samsung Galaxy S7

Παιδιά αποφάσισα και κατέβασα το Asphalt 6: Adrenaline HD, και μέσου αυτού του HD Game κατάλαβα της δυνατότητες του τηλεφώνου που κρατώ στα χέρια μου (LG p990 2Χ) ένα έχω να πω......K Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο....!!!! .:up:

http://s1.directupload.net/images/110531/573mwq3p.png

Καταπληκτικά γραφικά

και άψογο gameplay για φορητή συσκευή: γρήγορη πρόοδος, να συγχωρεί ́λάθη και στραβοτιμονιές και να ευχαριστιέσαι το gadgets σου με λίγα λόγια :-)

tapas, mapas, Tapatalk.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρωτο παιχνιδι της gameloft με unreal engine 3 http://www.youtube.com/watch?v=L5Chg1r5vUU

Samsung Galaxy S7

Το Asphalt 6: Adrenaline HD ειναι στην Nvidia Tegra Zone ?

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ξέρετε, αρχίζω και σιχαίνομαι τα δήθεν free παιχνίδια του Market, που όταν αρχίζει και σοβαρεύει το παιχνίδι ώστε να κολλήσεις για τα καλά και για να τα ολοκληρώσεις ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η αγορά credits, energy, manna, you name it! Με πραγματικά λεφτά... Shagging!
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

• Administrators
Ξέρετε, αρχίζω και σιχαίνομαι τα δήθεν free παιχνίδια του Market, που όταν αρχίζει και σοβαρεύει το παιχνίδι ώστε να κολλήσεις για τα καλά και για να τα ολοκληρώσεις ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η αγορά credits, energy, manna, you name it! Με πραγματικά λεφτά... Shagging!

Θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ωστόσο ότι αν δεν υπήρχαν τα paid και αυτοί που τα πληρώνουν... δεν θα υπήρχαν ούτε τα free για να τα δοκιμάζουν οι υπόλοιποι.

Modpic.gif

Παιδια αγορασα σημερα ενα πολυ καλο mind game που λεγεται apparatus δειτε το https://market.android.com/details?id=com.bithack.apparatuslite&feature=search_result Edited by mitsos1

Samsung Galaxy S7

Θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι ωστόσο ότι αν δεν υπήρχαν τα paid και αυτοί που τα πληρώνουν... δεν θα υπήρχαν ούτε τα free για να τα δοκιμάζουν οι υπόλοιποι.

Νομίζω όμως ότι εσύ δεν με κατάλαβες... χαίρομαι όσο δεν πάει τα paid παιχνίδια που έχω πληρώσει εξαρχής (και είναι πολλά). Ξέρω τι περιμένω: τέτοιες εταιρίες είναι ευθείς, κάνεις τη δοσοληψία εφάπαξ και σε αφήνει μόνο σου με την εφαρμογή σου. Αυτές τις υποστηρίζω όσο μπορώ.

Από την άλλη, επαναλαμβάνω υπάρχουν κάποιοι, σημειωτέον όχι όλοι, που σου πλασάρουν μια εφαρμογή με μια στάμπα ΔΩΡΕΑΝ χωρίς στην πραγματικότητα να είναι... Οι εφαρμογές τους είναι έτσι δομημένες που σε κάποιο σημείο δεν μπορείς να συνεχίσεις αν δεν αρχίζεις να πληρώνεις κάποιο βλαμμένο συστατικό (respect). Πολλές φορές σου στοιχίζει πολλαπλάσια από ό,τι μια παρόμοια paid app (συνήθως καλύτερη!). Ή, ακόμα χειρότερα να αναγκάζεσαι να κατεβάζεις στη συσκευή σου "διαφημιστικά σκουπίδια" για τη συνέχεια.

Ε, αυτή η πολιτική εμένα μου φαίνεται ύπουλη και τη σιχαίνομαι.

Παιδια αγορασα σημερα ενα πολυ καλο mind game που λεγεται apparatus δειτε το https://market.android.com/details?id=com.bithack.apparatuslite&feature=search_result

Πλάκα έχει! Μου θυμίζει λίγο το "TIM Τhe Incredible Machine", τρελλό κόλλημα στο πισί!

Edited by me00016
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Καταρχας καλημερα, κατεβασα το gangstar μεσω 4shared αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι δεν μου το παιζει καλα( δεν φαινονται χαρακτηρες καποια κοματια στο map και διαφορα κολπα με τα γφαφικα) μπορει καποιος να με με βοηθησει. Η συσκευη μου ειναι zte blade και φοραω custom rom CM7 nightly 74 (χωρισ fm radio :( )

Καταρχας καλημερα, κατεβασα το gangstar μεσω 4shared αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι δεν μου το παιζει καλα( δεν φαινονται χαρακτηρες καποια κοματια στο map και διαφορα κολπα με τα γφαφικα) μπορει καποιος να με με βοηθησει. Η συσκευη μου ειναι zte blade και φοραω custom rom CM7 nightly 74 (χωρισ fm radio :( )

Για να δουλευει σιγουρα απλα αγορασε το!Δε νομιζω να σε βοηθησουν για σπασμενο παιχνιδι.

Samsung Galaxy S7

Έτσι είναι! Καλό είναι να μην το φωνάζουμε κιόλας ότι έχουμε ένα σπασμένο λογισμικό! Το myphone δεν είναι χώρος φιλοξενίας λύσεων/συζητήσεων για σπασμένο λογισμικό ;)
Τhe end of an era...

Ωραίο game του 2010 από Gameloft σε στυλ Grand Theft Auto!!!

Gangstar: West Coast Hustle HD

Παίζει μια χαρά στο ΝΟΟΚ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Highborn.

Ωραιο στρατηγικης turnbased με τρομερές ατακες και αρκετές αποστολές.

Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz

Amazon Fire stick 4k max

Highborn.

Δεν υπάρχει στο μάρκετ;

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Highborn.

Δεν υπάρχει στο μάρκετ;

http://jetsetgames.net/games/highborn/

March 23 — Highborn Released for Android OS! – Attention all Android users! The award-winning, turn-based strategy game, Highborn is now available for the Android OS, exclusively through Amazon’s Appstore. Read more on our news page!

Παιδιά έχει παίξει κανείς τα worms?

https://market.android.com/details?id=com.ea.worms_row

Αξίζει η αγορά??....:worry:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Στο iPhone το είχα και στα έσπαγε (βέβαια εκεί έβγαλαν και την έκδοση 2). Στο android δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δεν πιστεύω να είναι κάτι λιγότερο καλό!

Δεν υπάρχει στο μάρκετ;

Υπαρχουν παιχνιδια και εκτος μαρκετ ;)

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια