Jump to content

computeras13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by computeras13

  1. Ευχαριστώ xetasa! Τελικά το έκανα παραγγελία εκείνη τη στιγμή και χθες το πρωί πήγα και το παρέλαβα από ΜΜ. Τουλάχιστον να έχω ένα μαγαζί δίπλα μου να μπορώ να τρέξω αν (ελπίζω όχι) χρειαστεί! Μεγιά μου! :D
  2. Αυτό που με ανησυχεί είναι κάποιες κριτικές που κάνουν αναφορά σε ελλατωματικές, ανοιγμένες ή μη γνήσιες συσκευές. Αυτός είναι και ο λόγος περισσότερο που θέλω να δω αν έχει πάρει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο από κάποιο μαγαζί για να δω εμπειρίες :)
  3. Καλησπέρα σε όλους, αποφάσησα (επιτέλους!!) να αλλάξω συσκευή και το s7 edge μου κάνει στενό μαρκάρισμα :lol: Η τιμή βέβαια από public, media κτλ ξεφεύγει αρκετά σε σχέση με skroutz και ήθελα να ρωτήσω απόψεις και εμπειρίες για τα συγκεκριμένα μαγαζιά μιας και η χαμιηλή τιμή με βάζει σε παράξενες σκέψεις: citishop phonegallery
  4. Καλησπέρα σας, αγόρασα το Xperia M4 Aqua πριν μια βδομάδα περίπου και στην αρχή όλα ήταν μια χαρά (με εξαίρεση το θέμα του χώρου αλλά ΟΚ, δεν είχα κάτι ιδιαίτερο μέσα και την πάλευα). Μόλις έκανα το upgrade σε 26.1.Α.2.167 όμως και μετά έχω το ακόλουθο θέμα. Δεν λειτουργεί η front camera. Μέσα στην εφαρμογή της φωτογραφικής έχει εξαφανιστεί πλέον το κουμπί για εναλλαγή κάμερας και από το diagnostics (που είχε προεγκατεστημένο) δεν μου κάνει πάλι τίποτα. Επίσης κάθε φορά που ανοίγει η συσκευή μετά από restart μου εμφανίζει μήνυμα οτι κάνει upgrade το android (???). Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να παίζει ή καμία ιδέα για το πως μπορώ να διορθώσω το θέμα αυτό; Να πω οτι το upgrade το έκανα over the air και όχι μέσω Η/Υ.
  5. Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα θεματάκι με την υποδοχή του φορτιστή στο κινητό μου. Όταν το βάζω να φορτίσει δεν κάνει σωστή επαφή και τίνει να "πετάει έξω" το καλώδιο του φορτιστή. Υποθέτω οτι δεν φταίει το καλώδιο (αν και θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και διαφορετικό) και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν η υποδοχή του φορτιστή μπορεί να αλλαχθεί σαν ξεχωριστό εξάρτημα ή πάει πακετάκι με την πλακέτα; Επιπλέον μιας και αντιμετωπίζω κάποια μικροπροβλήματα με την rom που έχω τώρα (Aurora τελευταία - τυχαία κλεισίματα εφαρμογών, γενικοτερο lag, ασυμβατότητα με κάποιες εφαρμογές από το google play κτλ) είμαι στην διαδικασία να αλλάξω και να πάω σε μια καινούρια. Θέλω όμως που να είναι bug free γιατί τον επόμενο καιρό δεν θα έχω χρόνο για πειραματισμούς. Σκεφτόμουν ή CrazyMiui ή FİRST-CLASS ROM. Αν έχετε κάτι διαφορετικό να προτείνειται είμαι ανοιχτός. Δεν με ενδιαφέρει το αν θα είναι ICS ή όχι η ROM.
  6. Εγώ το έχω στο 1.2 και είναι μια χαρά χωρίς προβλήματα.
  7. Στο iPhone το είχα και στα έσπαγε (βέβαια εκεί έβγαλαν και την έκδοση 2). Στο android δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά δεν πιστεύω να είναι κάτι λιγότερο καλό!
  8. Την μετάβαση που αναφέρεις έκανα εγώ πριν λίγες μέρες. Σε πληροφορώ πως το IDEOS πάει πολύ καλύτερα από το iphone 3G σε θέματα απόκρισης (κατά την γνώμη μου). Μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με την επιλογή μου. Να φανταστείς το iphone δεν το έχω καν αγγίξει από εκείνη τη μέρα για κανένα απολύτως λόγο.
  9. Καλημέρα σε όλους. Σιγά σιγά έχω σκοπό να αρχίσω και εγώ τα βήματά μου στον προγραμματισμό για android (χθες πήγα και αγόρασα το πρώτο μου android κινητό και απαλάχτηκα από το iPhone 3G επιτέλους). Πήρε το μάτι μου οτι κάποιος αναπτύσει μια εφαρμογή για δρομολόγεια λεοφωρείων. Το ίδιο πράγμα είχε τώρα σαν πτυχιακή μια φίλη μου την οποία και παρουσίαζε χθες νομίζω. Θα επικοινωνήσω μαζί της να δω πως έχει πάει και αυτό το project αν ενδιαφέρει κάποιους. Αλήθεια ξέρει κανείς, υπάρχει κάπου ένας κατάλογος με μαζεμένες όλες τις ελληνικές εφαρμογές; Θα ήταν πολύ χρήσιμο για να μην φτιάχνουμε όλοι συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πράγματα αλλά να υπάρχει μια εξέλιξη στο αντικείμενο των νέων εφαρμογών.
  10. Παιδία πραγματικά είναι υπέροχο!!!! Μόλις το έκανα εγκατάσταση και δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά μου!!! Έχετε κάνει πραγματικά υπέροχη δουλειά!!! Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός οτι γράφει συνέχεια κεφαλαία μόνο του και δεν χρειάζεται κάθε φορά να πατάς το shift! Συγχαρητήρια ξανά και ξανά και ξανά!!!
×
×
  • Create New...