hackfree Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Το deus es λες? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.dxm Ναι αυτό λέω..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Απιστευτο παιχνιδακι το can knockdown 3. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.idreams.CanKnockdown3 To μονο αρνητικο,μετα απο 60 πιστες για συνεχισεις πρεπει να το αγορασεις.. Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 και ήμουν τόσο κοντά :mad: Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 και ήμουν τόσο κοντά :mad: Τόσο κοντά στο να σπάσεις το ρεκόρ, ή να σπάσεις το τηλέφωνό σου...:p Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Τόσο κοντά στο να σπάσεις το ρεκόρ, ή να σπάσεις το τηλέφωνό σου...:p και στα δύο :p Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν σας αρέσουν τα quiz δοκιμάστε οπωσδήποτε το QuizUp. Σε συνδέει random με αντίπαλο απ'όλο τον κόσμο ή με φίλο σου απο το g+ και έχει πάρα πολλές κατηγορίες. Εγώ απο χθες το έχω λιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν σας αρέσουν τα quiz δοκιμάστε οπωσδήποτε το QuizUp. Σε συνδέει random με αντίπαλο απ'όλο τον κόσμο ή με φίλο σου απο το g+ και έχει πάρα πολλές κατηγορίες. Εγώ απο χθες το έχω λιώσει. Έχει ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Έχει ελληνικά? Οχι δυστυχώς καθώς συνδέεσαι με παίκτες απ το εξωτερικό. Υπάρχουν όμως και πολλές κατηγορίες (logo πχ) που έχουν μόνο εικόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μερικές κατηγορίες ακόμα και για μένα που μιλάω καλά αγγλικά είναι απίστευτα δύσκολες πχ Περιοδικός Πίνακας, 3 ώρες σκέφτεσαι πως μεταφράζεται... Η πολλές ερωτήσεις/Κατηγορίες για αμερικάνους μόνο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αυτό ακριβώς θα έλεγα και εγώ... Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα γίνουν μεταφράσεις στα ελληνικά. Ερωτήσεις για σειρές, ταινίες και μουσική όμως είναι το ίδιο εύκολες :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Θα σας προτείνω το Game Dev Story.Είναι πολυ καλό παιχνίδι! Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 To Crazy Taxi είναι πλέον free (για περιορισμένο διάστημα) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.CrazyTaxiplayhaven Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Περίεργο. Νομίζω πώς όταν μια εφαρμογή γίνει free δεν επιτρέπεται να γίνει ξανά επί πληρωμή. Ευτυχώς δεν το αγόρασα τις προάλλες. Ότι αγοράζω γίνεται free μετά :lol: Πάντως μόλις κατέβει θα κλείσω το read usb storage με το app settings. Αν είναι δυνατόν να αφήνουμε εφαρμογές σαν το crazy taxi να διαβάζουν ολα τα αρχεία μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 To Crazy Taxi είναι πλέον free (για περιορισμένο διάστημα) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.CrazyTaxiplayhaven μήπως μπορείς να μου πεις αν βάλανε επιλογή να αφαιρεις την δόνηση ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 To Crazy Taxi είναι πλέον free (για περιορισμένο διάστημα) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.CrazyTaxiplayhaven Συγγνώμη αλλά γιατί μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την συσκευή μου; Το Galaxy Nexus έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 μήπως μπορείς να μου πεις αν βάλανε επιλογή να αφαιρεις την δόνηση ? Ναι στα settings έχει επιλογή για vibration on/off Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Ναι στα settings έχει επιλογή για vibration on/off μάλιστα . στο επί πληρωμή που έχω εγώ βλέπω έχει ακόμα την έκδοση 1.20 που δεν είχε επιλογή on/off μας κοροιδεύουν στεγνά . κάτι τέτοια βλέπω και λέω άλλη φορά δεν πρόκειται να στηρίξω αυτούς στο μάρκετ . και να το περνώ με άλλο τρόπο το παιχνίδι Edited March 14, 2014 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Κατευαστε το stickman downhill! Θα με θυμηθειτε. Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Κατευαστε το stickman downhill! Θα με θυμηθειτε. Ολα τα stickman ειναι ωραια αλλα εγω προτιμω το stickman soccer!! By the way, υπαρχει κανα καλο και free παιχνιδακι τυπου action η arcade η ακομα και rpg?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Αν σας αρέσουν τα quiz δοκιμάστε οπωσδήποτε το QuizUp. Σε συνδέει random με αντίπαλο απ'όλο τον κόσμο ή με φίλο σου απο το g+ και έχει πάρα πολλές κατηγορίες. Εγώ απο χθες το έχω λιώσει. Εχω καει!!! 10 χαρακτηρεε Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδια ποιος εχει δοκιμασει το Frontline Commando 2;; Παιχνιδαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ολα τα stickman ειναι ωραια αλλα εγω προτιμω το stickman soccer!! By the way, υπαρχει κανα καλο και free παιχνιδακι τυπου action η arcade η ακομα και rpg?? Φοβερό το soccer αλλά και το downhill τρελό κόλλημα!!! :lol: Thanks!!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το βάζω και εδώ: Σήμερα δωρεάν ένα κορυφαίο adventure/RPG στο Amazon. Bards Tale Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το βάζω και εδώ: Σήμερα δωρεάν ένα κορυφαίο adventure/RPG στο Amazon. Bards Tale δυσκολο-θελει πολλες ωρες ασχολιας....ομορφο ομως Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 By the way, υπαρχει κανα καλο και free παιχνιδακι τυπου action η arcade η ακομα και rpg?? Δες το Heroes Call που είναι hack/slash RPG και μάλιστα δωρεάν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts