wicker Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ξεκίνησα στο tv box το καλύτερο adventure (για μένα) των τελευταίων χρόνων, Syberia! Το είχα τερματίσει στο Pc και τώρα πορωθηκα πάλι. :-) Το τερματισα πριν κενά δυο μέρες. Πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeniaris Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπερα gamers. Εχω να προτεινω 3 σουπερ παιχνιδακια. Αρχικα, το Table top racing ειναι ενα τελειο racing game που ομοιο του δυσκολα θ βρειτε. Το Contra Evolution πρεπει να ναι ενα παλιο arcade το οποιο αν και δν προλαβα βρηκα πολυ ενδιαφερον και ζορικο. Τελος, το Collossatron ειναι πολυ πρωτοτυπο παιχνιδι που δυσκολευομαι να περιγραψω δεν παυει να ειναι πολυ διασκεδαστικο ομως. Καλη διασκεδαση Παράθεση Nothing is true, everything is permitted - Altaïr Ibn-La'Ahad - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Θα ξεκινησω με τα κλασσικα, crash,super mario,metal slug,contra evolution το αγαπημενο revolt απο εποχη psone και θα τσεκαρω pocket rally lite και το Table top racing που ειπαν πιο πανω. Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλησπερα gamers. Εχω να προτεινω 3 σουπερ παιχνιδακια. Αρχικα, το Table top racing ειναι ενα τελειο racing game που ομοιο του δυσκολα θ βρειτε. Το Contra Evolution πρεπει να ναι ενα παλιο arcade το οποιο αν και δν προλαβα βρηκα πολυ ενδιαφερον και ζορικο. Τελος, το Collossatron ειναι πολυ πρωτοτυπο παιχνιδι που δυσκολευομαι να περιγραψω δεν παυει να ειναι πολυ διασκεδαστικο ομως. Καλη διασκεδαση Το Collossatron που λες δεν υπάρχει στο play store ή το εχεις γραψει λαθος Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το Collossatron που λες δεν υπάρχει στο play store ή το εχεις γραψει λαθος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.halfbrick.colossatron Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Το έχω τερματίσει στο pc και μόλις πήρα χαμπάρι ότι έχει βγει και στο play store!! Σε όποιους αρέσουν τα παιχνίδια με γρίφους το συστήνω ανεπιφύλαχτα!! :happy: Machinarium Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Το έχω τερματίσει στο pc και μόλις πήρα χαμπάρι ότι έχει βγει και στο play store!! Σε όποιους αρέσουν τα παιχνίδια με γρίφους το συστήνω ανεπιφύλαχτα!! :happy: Machinarium Επανήλθε βλέπω γιατί είχε εξαφανιστεί ένα διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Υπάρχει κάποιο παρόμοιο παιχνίδι με το sybiria που να είναι τόσο καλό;;καιρό είχα να κολλησω έτσι με παιχνίδι στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander01111 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Σίγουρα τα cheats δεν είναι και τα καλύτερα δοκιμάστε αυτο για το Flappy Birds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Σίγουρα τα cheats δεν είναι και τα καλύτερα δοκιμάστε αυτο για το Flappy Birds καλη ιδεα για το note 3... απλα πρεπει να έχεις και χαρτομάντιλα για το κλάμα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχω φάει κόλλημα με το 8ball pool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχω φάει κόλλημα με το 8ball pool Μία απ'τα ίδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχασα μια φορά όλα μου τα λεφτά και η βλακεία είναι ότι μετά δε μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν πληρώσεις, τελικά έκανα clear data και ξανά άρχισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 μια απ τα ιδια και γω με το μπιλιαρδο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Ναι τα σπαει αυτο το μπιλιαρδακι! Εχω παιξει πανω απο 2 χιλιαδες ματσακια τους τελευταιους μηνες και συνεχιζω ακαθεκτος!! Nikoskat δεν ειν αναγκη να πληρωσεις! Εχεις τις μαρκες που σου δινει καθε ωρα! Δεν μπορω να βρω πως αλλαζεις φωτο, εχετε αλλαξει? Εχω παει στο σαιτ, καταφερα να αλλαξω τη σημαια, φτιαχνω αβαταρ- μιας και μονο μεσω fb μπορεις να βαλεις κανονικη φωτο αν εχω καταλαβει σωστα, παταω αποθηκευση αλλα δε γθνεται τπτ.. Edited February 8, 2014 by Jstllucky Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ναι τα σπαει αυτο το μπιλιαρδακι! Εχω παιξει πανω απο 2 χιλιαδες ματσακια τους τελευταιους μηνες και συνεχιζω ακαθεκτος!! Nikoskat δεν ειν αναγκη να πληρωσεις! Εχεις τις μαρκες που σου δινει καθε ωρα! Δεν μπορω να βρω πως αλλαζεις φωτο, εχετε αλλαξει? Εχω παει στο σαιτ, καταφερα να αλλαξω τη σημαια, φτιαχνω αβαταρ- μιας και μονο μεσω fb μπορεις να βαλεις κανονικη φωτο αν εχω καταλαβει σωστα, παταω αποθηκευση αλλα δε γθνεται τπτ.. Τι εννοεις κάθε ώρα; αν το αφήσεις απλά δηλαδή σου δίνει μάρκες; α μάλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τελικά τα βρήκαμε με το flappy bird :D [ATTACH]41075[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το 8pool το έβγαλα επειδή έτρεχε συνέχεια στο background. To flappy bird το πέταξα όταν είδα ότι τσάμπα παιδεύομαι με το νοτε 2, μιας και σε άλλες συσκευές που το είδα, τρέχει σαφώς πιο αργά και είναι πολύ πιο εύκολο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 What Flappy Bird feels like (απο 9gag) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το καλύτερο μπιλιάρδο για μένα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.celeris.VirtualPool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το 8pool το έβγαλα επειδή έτρεχε συνέχεια στο background. To flappy bird το πέταξα όταν είδα ότι τσάμπα παιδεύομαι με το νοτε 2, μιας και σε άλλες συσκευές που το είδα, τρέχει σαφώς πιο αργά και είναι πολύ πιο εύκολο. Εμένα επειδή όντως στο x8 μου πάει πιο αργά με δυσκολεύει παραπάνω. 1-2 φορές το έχει πιάσει και πάει με τη κανονική του ταχύτητα για 5-10 δευτερόλεπτα και μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Και χάρηκα που έκανα 70.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ακούω σχόλια...[ATTACH]40932[/ATTACH]:p Σχολιο θες? Οριστε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Σχολιο θες? Οριστε :p Oh, my, god!!! Που έλεγες και η Τζάνις στα φιλαράκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Και χάρηκα που έκανα 70.... Γιατί να μη χαρείς βρε; Το παν σ'αυτό το παιχνίδι είναι να ελέγχεις τα νεύρα σου :D Πόσες απανωτές φορές έχω κάνει μέχρι 5 και ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, εκεί ξέρω ότι πρέπει να σταματήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts