Jump to content

Greeniaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Greeniaris

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Greeniaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επιτέλους χαιρομαι που βλεπω κατα πλειοψηφια ευχες για τυχη και οχι επιτυχια...Καλα ολο και καποιος θα πει καλη επιτυχια αλλα κοριτσια το εχουμε πει πολλες φορες... Καλη μας τυχη!!!! :p:p:D:D:lol::lol:
  2. Αντε ρε παιδια εχω βαρεθει το κινητό μου...
  3. Greeniaris

    Honor 6

    Μαγκααααα...οταν σε λεω χαζος....εγω εψαχνα στις ρυθμισεις οχι στην εφαρμογη Διαχειριση συσκευης...πωωωωω Να σαι καλα φιλος ;)
  4. Greeniaris

    Honor 6

    Συγνωμη για την επιμονη. Απλα πουθενα δεν βρισκω αυτο που μου ειπες. Ειμαι χαζος. :-P Στείλτε καποιος ενα σκριν σοτ με αυτη την Διαχείριση Ανάπτυξης ζώνης μπας και ηρεμησω. Ευχαριστώ για τν ενδιαφέρον παντως. :-)
  5. Greeniaris

    Honor 6

    Προβλημα με OGMods Youtube Σιγουρα πολυ θα ξερετε την εφαρμογη αν οχι ψαξτε την γιατι ειναι γαματη. Μονο που παιζει στο background τα βιντεο να σας πω θα ενδιαφερθειτε. Λοιπον εκτος απο αυτα εχει και επιλογη ποπ απ βιντεο οπου παιζεο σε παραθυρακι τα βιντεο. Εδω κολαω...δν μπορω ν τ παιξω...βγαινει ενα σημειωμα στην οθονη, το γνωστο μαυρο παραθυρακι ειδοποιησεων του κινητου, που λεει ειναι απενργοποιημενο κατι και παντε στο προγρ. Διαχ. Δικαιωμ. > διαχ. Αναπτ. Ζωνης.... Που στο διαλο ειναι αυτη η διαχείριση αναπτυκης ζωνης ρε παιδια. Σορυ για την μακρηγορια
  6. Αντε ρε παιδια...υποτιθειται ειναι η τυχερη μου χρονια φετος κερδισα στο πρωτοχρονιατικο ποκερ :Ρ
  7. Greeniaris

    Honor 6

    Καλησπερα παιδες, Θελω να κανω analyze την εσωτερικη μνημη του κινητου με τον Ccleaner αλλα δεν μπορει να την διαβασει ως drive ουτε το πισι νομιζω..ξερετε βγαινει το H06-L02 και απο εκει εχουμε προσβαση στους αποθηκευτικους χωρους. Για να κανω αναλυση ομως δεν βολευει. Κανεις καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...