wicker Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Gangster Granny https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackbulletgames.gangstergranny1 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackbulletgames.gangstergranny γιατί το έχει ανεβάσει 2 φορές απλά με διαφορετικό όνομα ? το δεύτερο link δεν υπάρχει πλέον!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλά εγώ έπαιζα την έκδοση 1.0.8 και βλέπω τώρα έκδοση 1.0.0 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 το δεύτερο link δεν υπάρχει πλέον!!!! εμένα κανονικά ανοίγει . και το παιχνίδι λέγεται zzzOLD GG1. παντός πραγματικά ότι νάνε το παιχνίδι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδια εγω το μονο παιχνιδι που δεν εχω βερεθει να παιζω μετα απο σχεδον ενα χρονο ειναι το super hexagon. πολυ ζορικο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδια εγω το μονο παιχνιδι που δεν εχω βερεθει να παιζω μετα απο σχεδον ενα χρονο ειναι το super hexagon. πολυ ζορικο! :D εγώ δεν μπωρο καθόλου τέτοια παιχνίδια :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά κάποιο παιχνίδι με card duels έχουμε? Φάση hearthstone η order and chaos duels (android). Έπαιζα το δεύτερο για αρκετό αλλά έχω ξενερώσει από τα bugs στο multiplayer. Κάτι αξιοπρεπές και αντίστοιχο έχουμε? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Αν και δεν παίζω παιχνίδια γενικά λόγο ελάχιστου χρόνου, έχω φάει κόλλημα με το Construction City... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heavyfall.constructioncity&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αν και δεν παίζω παιχνίδια γενικά λόγο ελάχιστου χρόνου, έχω φάει κόλλημα με το Construction City... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heavyfall.constructioncity&hl=el Απίθανο παιχνίδι, έχω κολλήσει απίστευτα εδώ και κάμποσο καιρό! Και αρκετά δύσκολο από ένα σημείο και μετά..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zakk82 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Τον τελευταιο καιρο παιζω Nun Attack Run & Gun https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frimastudio.RunAndGun In To The Dead https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sidheinteractive.sif.DR Vector (Full) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nekki.vector.paid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εγώ έχω καεί με το jungle heat :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 καλησπερα παιδια, μπωρει καποιος να μου στειλει το apk του the hobbit kingdom? την τελευταια εκδοση. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 καλησπερα παιδια, μπωρει καποιος να μου στειλει το apk του the hobbit kingdom? την τελευταια εκδοση. Γιατί δεν το κατεβάζεις από play store; Ή γιατί δεν το ψάχνεις στο google; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μπορεί η συσκευή στην οποία θέλει να το κατεβάσει να μην έχει play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μπορεί η συσκευή στην οποία θέλει να το κατεβάσει να μην έχει play store. Φαίνεται να έχει το S2 όμως. Για αυτό ρωτάω. Μήπως του βγάζει ότι δεν είναι συμβατή; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigames.fmh2014# FM 14 αλλά η τιμή του τσιμπημένη πολύ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 το s2 εχω αλλα για καποιο περιεργο λογο εχει φαει σκαλωμα το play store και αυτην την εφαρμογη αρνειται να την κατεβασει και κολαει σε καθε προσπαθεια. εχω ψαξει στο google αλλα δεν βρηκα το τελευταιο apk. διεγραψα και το Playstore και το ξαναπερασα αλλα τιποτα και ελεγα αν το ειχε καποιος να μου το στειλει για να το περασω manual. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 το s2 εχω αλλα για καποιο περιεργο λογο εχει φαει σκαλωμα το play store και αυτην την εφαρμογη αρνειται να την κατεβασει και κολαει σε καθε προσπαθεια. εχω ψαξει στο google αλλα δεν βρηκα το τελευταιο apk. διεγραψα και το Playstore και το ξαναπερασα αλλα τιποτα και ελεγα αν το ειχε καποιος να μου το στειλει για να το περασω manual. Δοκίμασες και μέσα από υπολογιστή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 οταν λες μεσα απο υπολογιστη? να κατεβασω την εφαρμογη μεσω pc και να περαστει στο κινητο? το εκανα και μολις ανοιγα το ιντερνετ στο τηλεφωνο εβγαζε μηνυμα οτι το play store διακοπηκε. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εγώ έχω καεί με το jungle heat :cool: Τα παιχνιδια αυτου του στυλ ειναι τρομερα εθιστικα αλλα κανενα δεν μπορει συγκριθει με το clash of clans που ηρθε επιτελους για android!!!! μοναδικο μειον οτι μαζευεις πολυ δυσκολα gems για να σε κανει το παιχνιδι να αγορασεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ολα τα stickman :D ειδικα το Base Jumper ειναι καψιμο, οπως και το Downhill!!! ;) επισης αν και πολλοι θα το ξερετε, Scribblenauts ;) καψιμο στο pc, καψιμο στο DS, καμιψο τωρα και στο κινητο :p και για λατρεις puzzle games: Cogs, το ομωνυμο απο pc ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τα παιχνιδια αυτου του στυλ ειναι τρομερα εθιστικα αλλα κανενα δεν μπορει συγκριθει με το clash of clans που ηρθε επιτελους για android!!!! μοναδικο μειον οτι μαζευεις πολυ δυσκολα gems για να σε κανει το παιχνιδι να αγορασεις... το παιχνιδακι απλα δεν υπαρχει αδερφε... και στο iphone και στο ipad απο παιχνιδια μονο αυτο εχω...τρελο καψιμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 το παιχνιδακι απλα δεν υπαρχει αδερφε... και στο iphone και στο ipad απο παιχνιδια μονο αυτο εχω...τρελο καψιμο Οντως φιλε απο τοτε που βγηκε στο android δεν παιζω τιποτα αλλο!!!:) Βεβαια για να το ευχαριστηθεις πρεπει να εισαι μελος σε μια clan, αλλιως μενεις στασιμος απο να σημειο και μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Είμαι leader στη Greek chaos 2 οποιος είναι κάτω από 8 λβλ ας έρθει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 πιο πρόγραμμα να βάλω για να πηγαίνουν τα παιχνίδια από το play στην sd , γιατί δεν έχω χώρο στη κύρια μνήμη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 πιο πρόγραμμα να βάλω για να πηγαίνουν τα παιχνίδια από το play στην sd , γιατί δεν έχω χώρο στη κύρια μνήμη. Ευχαριστώ. folder mount pro κ μεταφερεις καθε παιχνιδι με αρχεια .obb στην καρτα ,,βασικα τα μεταφερει ολα :D θελει ρουτ ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts