Jump to content

Zakk82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Zakk82

  1. Τον τελευταιο καιρο παιζω Nun Attack Run & Gun https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frimastudio.RunAndGun In To The Dead https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sidheinteractive.sif.DR Vector (Full) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nekki.vector.paid
  2. Δεν ειπα οτι θελω να το αγορασω για τον 64μπιτο brotherman... Στο πρωτο ποστ που εκανα ειπα οτι για το πρωτο ipad mini πηγαινα και επεσε το ματι μου στο 2nd generation... Που οπως ειπα "τα σπλαχνα του" ειναι βελτιωμενα σχεδον παντου... Αν συνεργαζονται τα games ρωτησα...2 παιδια απαντησαν και μου ειπαν no problem τα παντα δουλευουν! Εαν τα games δεν συνεργαζοντουσταν δεν θα σκεφτομουν ουτε για πλακα την αγορα του μιας και οπως ειπα με ενδιαφερει αποκλειστικα το gaming και το σερφαρισμα! 32bit 64bit 128bit? Ουτε που με ενδιαφερει...
  3. Zakk82

    iPhone 4S

    Δεν το ηξερα... Ευχαριστω παρα πολυ ant0ine! :up:
  4. Ευχαριστω για την απαντηση Alex! Οντως στο Apple store υπαρχουν παρα πολλα games (Ρωτα το iphone μου) :D Ε,και ειπα δεν παιρνω κατι μεγαλυτερο που μου εχουν βγει τα ματια!! Αφου λες οτι συνεργαζονται τα games του Apple store με τον 64μπιτο οταν με το καλο ερθει θα το χτυπησουμε! Thanks again.
  5. Zakk82

    iPhone 4S

    Παιδια καλησπερα! Μηπως ξερει καποιος κανα προγραμμα που να τραβαει screenshots in game? Εχω βρει καποια αλλα ειναι μονο για web screenshots.Εγω θελω για games... Ευχαριστω πολυ!
  6. Καλησπερα παιδια,νεος στο φορουμ...Μια ερωτηση ηθελα να κανω. Σκεφτομουν να αγορασω το ipad mini (1st Generation) και τυχαια επεσε το ματι μου στο ipad mini 2nd Generation του εριξα μια ματια και ειδα οτι τα "σπλαχνα " του ειναι αναβαθμισμενα σχεδον σε ολους τους τομεις! Και τωρα η ερωτηση:Αυτο με τον επεξεργαστη (64bit) τι σημαινει ρε παιδια?Εγω το θελω για games και σερφαρισμα (μεσω wi-fi μονο) Αυτος ο "64μπιτος" συνεργαζεται με ολα τα games? Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...