Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα παιχνίδια μου στο ΖΤΕ Blade. Κατάταξη : Τυχαία.

1)PES2011 - :w00t: Εμεινα κάγκελο μόλις το είδα. Καταπληκτικό.

2)Super K.O. Boxing 2 - :w00t: Επίσης καταπληκτικό.

3)Angry Birds (όλο το σόι) - :drool: Δεν χρειάζονται εξηγήσεις

4)Guns 'N' Glory - Ωραία γραφικά. Πολύ καλό παιχνίδι σε στύλ Tower Defence.

5)Pocket Legends - MMORPG για android. Άντε και το lineage τώρα!

6)Super Dynamite Fishing - Τρομερά γραφικά. Το είχα και παλιά στο w595 και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... Μόνο το όνομα :P

7)Baseball Superstars 2011 - Για όσους τους αρέσει το baseball. Το καλύτερο που υπάρχει πιστεύω.

8)Soccer Superstars 2011 - Πιστεύω μετά το Real Football και το PES2011 είναι το καλύτερο ποδόσφαιρο για android...

9)Raging Thunder 2 - :yahoo::dance::up::w00t:TOP racing game. Κατά την γνώμη μου από τα καλύτερα που υπάρχουν μετά από Asphalt & NFS

10)Pocket Soccer - Όσοι ξέρουν το Soccer caps θα ξετρελαθούν με το Pocket Soccer. Ίδιο concept μόνο που είναι σε android !!!!

11)Farm Tower - 105 επίπεδα. Σε στύλ jenga. Δηλαδή πρέπει να βγάλεις τα τούβλα που υπάρχουν, με μόνη προυπόθεση, να μην ακουμπήσει στο έδαφος το κοτόπουλο, ο τάυρος ή η αγελάδα που βρισκεται στην κορυφή του "πύργου". Καλούτσικο.

12)Alchemy Classic - Αλχημείες. Σκοπός να βρείς και τα 300 (??) αντικείμενα, ενώνοντας άλλα

13)Alchemy Genetics - Το ίδιο πράγμα, με 500 ζώα αυτήν την φορά.

14)Sniper - Για όποιον θέλει ένα παιχνίδι sniper με accelerometer. Τίποτα σπουδαίο, αλλά όχι και άσχημο!

15)Doodle Jump - Το ΠΙΟ MUST game για smartphones κτλπ.

16)InfeCCt - Puzzle style παιχνίδι.

17)Panzer Panic - Πολύ καλό game. Σκοτώνεις τα αντίπαλα τανκ, χρησιμοποιώντας τα δικά σου. Ευχάριστα και απλά γραφικά.

18)Warld War - Από ότι κατάλαβα είναι σαν το Mafia Wars στο facebook. Δεν το έχω ψάξει, αλλά φαίνεται πολύ "ψαγμένο" παιχνίδι!

19)Farm Frenzy - To ΑΠΟΛΥΤΟ farm game υπαρχει. Άψογο...

20)Mortal Skies - Εξέλιξη του γνωστού Space Invaders. Με αεροπλάνα, σούπερ γραφικά κτλπ κτλπ.

21)Warld Wars - Unit spawning game. Πολύ καλό.

22)Leave Devil Alone - Σε στύλ tower defence. Όπως το Plants vs Zombies if you know.

23)Rope Cut - Νομίζω οι περισσότεροι το ξέρετε, και όσοι δεν το ξέρετε... πρέπει να το μάθετε!

Αυτά. Τα δικά μου αγαπημένα?

1)Doodle Jump - Raging Thunder 2

2)Super K.O. Boxing 2 - PES2011

3)Angry Birds

Ναι, τα θεωρώ musts.

Υ.Γ Δέν έχω πληρώσει ούτε ευρώ για κανένα game από τα παραπάνω και τα έχω όλα full versions. Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω links ! (όποιος θέλει λινκ---> pm me)

Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω"

Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Επαιζα 3 ωρες drag racing, το χα κανει τουμπανο κι εκλεισε απο μπαταρια και τα χασα ολα..ξενερα :p

Που να το ξαναρχισω τωρα;

Sent from my HTC Desire

Contract killer

Ωραιο sniper game με αρκετές αποστολές

Δωρεάν απο το market αλλά θέλει να κατεβασει 300mb data

Sent from my NookColor using Tapatalk

Δεν ειναι συμβατο λεει με το Desire. Μονο για Tegra ειναι?

Στο galaxy s παιζει αψογα!

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Τι tegra βρε?

Αφού παίζει στο NC που δεν έχει tegra.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε μενα δεν το εμφανιζει καν στο μαρκετ, και οταν μπαινω απτο pc στο μαρκετ, και παταω εγκατασταση, δεν μου βγαζει στο Desire, λεει η συσκευη δεν υποστηριζεται..

Να ρωτήσω μηπως ξερει κανένας πως μπορώ να αποθηκεύσω τα παιχνίδια που κατεβάζω απο το μαρκετ στην κάρτα μνήμης και οχι στην μνήμη του τηλεφώνου ? Και αμα πως γίνετε .Ευχαριστω προκαταβολικά

• Administrators
Με εφαρμογές τύπου app2sd που θα βρεις στο market. Αρκεί να είσαι root και αρκεί να υποστηρίζουν οι εφαρμογές τη μεταφορά.

Modpic.gif

Επαιζα 3 ωρες drag racing, το χα κανει τουμπανο κι εκλεισε απο μπαταρια και τα χασα ολα..ξενερα :p

Που να το ξαναρχισω τωρα;

Sent from my HTC Desire

Μόνο 3 ώρες!!!!!!!

Εγώ έχω φτάσει level 7 (full upgrade) και συνεχίζω.... θέλει ψωμί ακόμα μέχρι να μαζέψω $$$$....

Πάντως online games.... κερδίζω 9 στα 10.... χιχιχιχιχιχι..... (το όλο θέμα είναι.... στην αρχή.... θέλει τον τρόπο του....)

Έχει ψωμί ακόμα μέχρι να το τερματίσεις!!!!!

:p

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Μόνο 3 ώρες!!!!!!!

Εγώ έχω φτάσει level 7 (full upgrade) και συνεχίζω.... θέλει ψωμί ακόμα μέχρι να μαζέψω $$$$....

Πάντως online games.... κερδίζω 9 στα 10.... χιχιχιχιχιχι..... (το όλο θέμα είναι.... στην αρχή.... θέλει τον τρόπο του....)

με τι αμαξι τρεχεις???

Μόνο 3 ώρες!!!!!!!

το ξαναρχισα και τωρα εχω ccx :p

Η κοπέλα μου έχει λιώσει στo fruit ninja, σε λίγο θα τη βλέπω στον ύπνο μου με μια κατάνα να κόβει ανανάδες.
- Alex

Δοκίμασε κανείς μέσω Chainfire3D και NVIDIA Tegra Plugin να παίξει παιχνίδια του NVIDIA Tegra Zone πλήρως χωρίς προβλήματα; Δοκίμασα το Samurai II Vengeance και δεν μπορώ να πατήσω στην Combo List στο εικονίδιο πάνω πάνω αριστερά. Κι απ ό,τι είδα το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα. Όσοι έχετε native Tegra συσκευή δε νομίζω να έχετε αυτό το πρόβλημα.

Επίσης, από τα καινούρια HD παιχνίδια της Gameloft αξίζουν τα Sacred Odyssey Rise of Ayden και το Shadow Guardian. Το πρώτο θυμίζει πολύ Zelda και το δεύτερο κάτι σαν Assassiin's Creed σε πιο σύγχρονη εποχή σε συνδυασμό με Uncharted.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

με τι αμαξι τρεχεις???

Ferrari 599 Novitec Rosso

$ 1.144.000 - Level 7

:lol:

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Ψάχνω ένα "χαζο"παιχνίδι (freeware) που είχα βρεί πολύ παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι όνομα.

Συγκεκριμένα έπαιζε με τροχιές πλανητών. Φόντο το διάστημα, στο κέντρο ένας πλανήτης, και εσείς πατώντας την οθόνη φτιάχνατε δορυφόρους που αναλόγως θέσης και κίνητης είτε έμπαιναν σε τροχιά, είτε απομακρύνονταν είτε έπεφταν στον πλανήτη. Μοιάζει σαν concept με το Orbit αλλά δεν είναι αυτό.

Μπας και θυμάται κανείς ποιό είναι;

edit: found! Space Simulator

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Στο Αssasin Creed , στο τελος στη πιστα 12-2, κολλαει σε ενα σημειο συνεχεια που παιζει ενα βιντεακι, και το παιζει repeat χωρις να προχωραει. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον?

Edit:

Σε μενα δεν το εμφανιζει καν στο μαρκετ, και οταν μπαινω απτο pc στο μαρκετ, και παταω εγκατασταση, δεν μου βγαζει στο Desire, λεει η συσκευη δεν υποστηριζεται..

Βρηκα τελικα το .apk του Contract killer, το εγκατεστησα απο την καρτα και παιζει μαι χαρα. Αρα μαλλον καποιο λαθος εχουν κανει, και δεν εμφανιζεται στο μαρκετ σε αρκετους που εχουν Desire απ'οτι εψαξα.

Edited by Billys_RR

Επιτελούς βγήκε!!Το περίμενα καιρό από τότε που το είχα παίξει στο Iphone του αδερφού μου!!

Είναι επί πληρωμή αλλά πιστέψτε με, αξίζει τα 2Ε....:):):)

https://market.android.com/details?id=com.naturalmotion.j3n64&feature=search_result

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Στο Αssasin Creed , στο τελος στη πιστα 12-2, κολλαει σε ενα σημειο συνεχεια που παιζει ενα βιντεακι, και το παιζει repeat χωρις να προχωραει. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον?

Αν ειναι σπασμενο ναι το εκανε σε εμενα στο Ν8 που το ειχα στο DHD δεν εχω φτασει εκει,τελικα το τερματισα στο IPHONE4 που ειχα....:p και να σου πω για να πικραθεισ...δενθελει πολυ ακομα αλλες 2 πιστες....

Edited by zxr
android or ios or wm......who cares.....???

Αν ειναι σπασμενο ναι το εκανε σε εμενα στο Ν8 που το ειχα στο DHD δεν εχω φτασει εκει,τελικα το τερματισα στο IPHONE4 που ειχα....:p και να σου πω για να πικραθεισ...δενθελει πολυ ακομα αλλες 2 πιστες....

Ναι σπασμενο ειναι, και φανταστηκα οτι ειναι στο τελος, γι αυτο ψιλοξενερωσα :p

Ευκαιρια να κολλησω με αλλο..

contract killer απλα respect

παρα πολυ καλο για το ειδος του, πολλες επιλογες, πολυ καλα γραφικα

σιγουρα απο τα καλυτερα για το android και free :D

το μονο κακο ειναι οτι θελει να κατεβασει 250mb εξτρα και θελει λιγο χρονο αλλα σε αποζημιωνει το παιχνιδακι

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Επίσης, από τα καινούρια HD παιχνίδια της Gameloft αξίζουν τα Sacred Odyssey Rise of Ayden και το Shadow Guardian. Το πρώτο θυμίζει πολύ Zelda και το δεύτερο κάτι σαν Assassiin's Creed σε πιο σύγχρονη εποχή σε συνδυασμό με Uncharted.

ελα μωρε ολα αντιγραφες ειναι. το nova ειναι αντιγραφη του halo, το starfront αντιγραφη του starcraft ενταξει φτανει.

Για καθαρόαιμα adventure δε βρίσκω τίποτα της προκοπής, έχετε τίποτα στα υπόψη; Μη μου πείτε για scummvm τα έχω χιλιοπαίξει όλα. Ούτε για άλλο emulator, ρωτάω για android game. Γιατί να μας έχουν πήξει στους κλώνους FPS και κάτι σε στυλ "PORTAL, MYST-RIVEN, Longest Journey ή τα θρυλικά πλέον της Lucasarts" να μην έχουν βρει το δρόμο τους στο android market; Edited by me00016
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

ελα μωρε ολα αντιγραφες ειναι. το nova ειναι αντιγραφη του halo, το starfront αντιγραφη του starcraft ενταξει φτανει.

Το οτι ειναι αντιγραφες δεν ειναι κακο.Επειδη μου αρεσουν τα παιχνιδια της gameloft εχω αγορασει τα περισσοτερα και μπορω να σου πω οτι μακαρι να εκαναν και αλλες εταιριες τετοιες αντιγραφες για το android.Παροτι αντιγραφες οπως λες τα περισσοτερα ειναι παιχνιδια διαμαντια!Εχεις παιξει ποτε modern combat black pegasus που ειναι σαν να εχεις call of duty στο κινητο σου;Εχεις παιξει ποτε spinter cell conviction που ειναι και αυτο μια εξαιρετικη μεταφορα;Εχεις παιξει shadow guardian που ειναι σαν το uncharted;Μπορω να σου φερω πολλα ακομα παραδειγματα.Θεωρω οτι τωρα η μονη εταιρια που κανει πολλα και καλα παιχνιδια ειναι η gameloft μακαρι αυτο να αλλαξει και να κανουν και αλλοι καλα παιχνιδια για το android.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Επιτελούς βγήκε!!Το περίμενα καιρό από τότε που το είχα παίξει στο Iphone του αδερφού μου!!

Είναι επί πληρωμή αλλά πιστέψτε με, αξίζει τα 2Ε....:):):)

https://market.android.com/details?id=com.naturalmotion.j3n64&feature=search_result

με zte blade καθε φορα που παω να κανω install,το κινητο κανει restart απο μονο του...τι παει να πει αυτο?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια