Jump to content

Android-Customization (fonts, ringtones, themes, widgets, icons, apps κλπ)

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω να εναλασομαι στους launchers αλλα οταν ειμαι μεσα σε καποιον και παταω home button να πηγαινω στο δικο του home

και οχι στου default !! γινεται?

Δοκίμασε το HomeControl το έχω και κάνω εναλλαγή τρεις launcher χωρίς κάποιο πρόβλημα .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 793
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος απο το tapatalk να ανεβασω screen κατευθείαν στο site;
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Να θέσω το ερώτημα αν είναι στο σωστό θέμα αλλιώς ας το αλλάξετε θέση.

Αγόρασα το XPERIA E που έχει το android 4.1.1

Έχω το XPERIA X8 με custom android (gingerDX) και εκεί είχε όλες τις παραμέτρους ανοιχτές

Τώρα δεν με αφήνει τα αλλάξω το dock να αλλάξω τον αριθμό οθονών στο αρχικό μενού κτλ

Κάνω κάτι λάθος ή οι εταιρίες "κλειδώνουν" ή αν θέλετε "εξαφανίζουν" παραμέτρους;

Υπάρχει εφαρμογή να μου δίνει πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω;

Ευχαριστώ.

Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι...

Να θέσω το ερώτημα αν είναι στο σωστό θέμα αλλιώς ας το αλλάξετε θέση.

Αγόρασα το XPERIA E που έχει το android 4.1.1

Έχω το XPERIA X8 με custom android (gingerDX) και εκεί είχε όλες τις παραμέτρους ανοιχτές

Τώρα δεν με αφήνει τα αλλάξω το dock να αλλάξω τον αριθμό οθονών στο αρχικό μενού κτλ

Κάνω κάτι λάθος ή οι εταιρίες "κλειδώνουν" ή αν θέλετε "εξαφανίζουν" παραμέτρους;

Υπάρχει εφαρμογή να μου δίνει πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω;

Ευχαριστώ.

Μπορείς να το κάνεις με κάποιον launcher πχ Nova.

Mιας και το βρηκα θες,το μοιραζομαι μαζι σας.Ωραια εικονιδια εχει μεσα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jellytap.cooliconfinder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qZWxseXRhcC5jb29saWNvbmZpbmRlciJd

θελω να εναλασομαι στους launchers αλλα οταν ειμαι μεσα σε καποιον και παταω home button να πηγαινω στο δικο του home

και οχι στου default !! γινεται?

Αν έχω καταλάβει σωστά τι θες, τότε πρέπει να κάνεις το εξής:

Είσαι στον default launcher και για παράδειγμα θες να τρέξεις τον nova. 1)Τρέχεις τον nova κανονικά κλικάροντας το εικονίδιο και ύστερα πατώντας το home button θα σου πετάξει ένα πλαίσιο (την πρώτη φορά μόνο) ρωτώντας σε το εξής:

Complete action using: (θα σου έχει τις επιλογές όλων των launcher που έχεις εγκατεστημένους και εσύ θα επιλέξεις αυτόν που επιθυμείς, στην περίπτωση του παραδείγματός μας τον nova και την επιλογή "Always" και όχι την επιλογή "Just once").

2)Αν δεν σου βγάζει τέτοια επιλογή τότε πηγαίνεις:

Settings->Application Manager->(πατάς το κουμπί αριστερά του home button) reset app preferences.

Αφού ολοκληρώσεις αυτήν την διαδικασία, επαναλαμβάνεις αυτά που σου έγραψα στο νούμερο 1.

Ελπίζω να είναι αυτό που ζητάς και να βοήθησα.

Edited by agelos_22

• 2 weeks later...
Με την custom rom που περασα έχασα κάποιες γραμματοσειρες που ειχε το galaxy ace 2. Μπορώ να τις βρω καπου? Η γενικώς γραμματοσειρες που να εμφανίζονται κανονικά τα ελληνικα?
Φιλικά, Κατερίνα

Καλημέρα, ξαφνικά απέκτησα πρόβλημα με τις εικόνες των επαφών, ενώ είχα πάει στις ρυθμίσεις κάθε επαφής και έβαλα εικόνα, μετά από λίγες ώρες οι εικόνες χάνονται.

Πριν ένα μήνα που πήρα το κινητό τα είχα ρυθμίσει, πριν δύο μέρες ξαφνικά σβήνονται, τις ξανά φτιάχνω και πάλι τα ίδια!

Έχει κανείς ιδέα τι φταίει;

να ρωτησω ..πως μπορεις να μικρυνεις την αποσταση των εικονιδιων στην επιφανεια εργασιας ?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

να ρωτησω ..πως μπορεις να μικρυνεις την αποσταση των εικονιδιων στην επιφανεια εργασιας ?

Χρησιμοποιώντας κάποιον launcher .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα, ξαφνικά απέκτησα πρόβλημα με τις εικόνες των επαφών, ενώ είχα πάει στις ρυθμίσεις κάθε επαφής και έβαλα εικόνα, μετά από λίγες ώρες οι εικόνες χάνονται.

Πριν ένα μήνα που πήρα το κινητό τα είχα ρυθμίσει, πριν δύο μέρες ξαφνικά σβήνονται, τις ξανά φτιάχνω και πάλι τα ίδια!

Έχει κανείς ιδέα τι φταίει;

Και εγώ είχα το ιδιο πρόβλημα και έκανα επαναφορά σε εργοστασιακο και δεν το έκανε παλι (για την ωρα)

Εχω την εντύπωση πως μετα το update είχαμε πρόβλημα

εχετε δει καποια εφαρμογη που να κανει pinch to zoom?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια

Υπαρχει εφαρμογή που να εναλλάσσει (randomizer) εικόνες για την lockscreen (οχι wallpaper homescreen, μονο lockscreen)?

Καλημέρα,

Χρησιμοποιώ Go Launcher και θέλω να δημιουργήσω ένα απλό shortcut με το οποίο θα ανοιγοκλείνω το wi-fi. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την μπάρα του GO Launcher, ενω δεν βρίσκω πια και την μπάρα του stock που είχε wifi, GPS, bluetooth κλπ.

επίσης θέλω να το κάνω χωρίς να κατεβάσω άλλο app για την δημιουργία shortcut

Ιδέες?

Καλημέρα,

Χρησιμοποιώ Go Launcher και θέλω να δημιουργήσω ένα απλό shortcut με το οποίο θα ανοιγοκλείνω το wi-fi. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την μπάρα του GO Launcher, ενω δεν βρίσκω πια και την μπάρα του stock που είχε wifi, GPS, bluetooth κλπ.

Ιδέες?

Για δες αυτό: (Notification Toggle)

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=el

Αν είναι συμβατό με τον Go launcher θα σου αρεσει πολύ!

για να χρησιμοποιησω καποιο launcher πρεπει να εχω κανει root στο κινητό μου ή απλα τον κατεβάζω και τον κάνω εγκατάσταση?

για να χρησιμοποιησω καποιο launcher πρεπει να εχω κανει root στο κινητό μου ή απλα τον κατεβάζω και τον κάνω εγκατάσταση?

Τον κατεβάζεις (είτε δωρεάν,είτε επί πληρωμή) και τον εγκαθιστάς.

ok ευχαριστω! θα περιμενω τα αποτελεμστα της ψηφοφοριας για το ποιο ειναι καλυτερο, για να διαλεξω για το Huawei! :D

ok ευχαριστω! θα περιμενω τα αποτελεμστα της ψηφοφοριας για το ποιο ειναι καλυτερο, για να διαλεξω για το Huawei! :D

Φίλε δεν θέλω να σου χαλάσω την αναμονή για την ανάδειξη του καλύτερου launcher, αλλά να ξέρεις ότι αυτά τα θέματα (τα περισσότερα βασικά που έχουν να κάνουν με launcher-themes και γενικότερα με το customization του κινητού μας) είναι υποκειμενικά. Φιλική συμβουλή: Δοκίμασε μόνος σου διάφορους launchers και κατέληξε σε αυτόν που σου αρέσει περισσότερο και που "κάθεται" καλύτερα στο κινητό σου (να μην καταναλώνει πολλούς πόρους κλπ). Κάθε χρήστης προτείνει έναν launcher βάσει των προσωπικών του προτιμήσεων και βάσει του κινητού που έχει στην κατοχή του. Για παράδειγμα αλλιώς θα τρέχει ο Next 3D σε ένα Note 2 και αλλιώς σε ένα Galaxy S2 κ.ο.κ :)

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

ψαχνω keyboard σε μορφη phomepad με t9.υπαρχει κατι να μου προτεινετε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Καλημέρα,

Ιδέες?

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Widgetsoid. Είναι πιο απαιτητικό για να το ρυθμίσεις από το Notification toggles, αλλά μπορείς να φτιάξεις widgets για οποιαδήποτε χρήση, όχι μόνο notification screen.

Επίσης, μετά από 4.2 με δύο δάχτυλα swipe από την κορυφή προς τα κάτω (αντί για μονό που θέλει η notification) σου βγάζει τις γρήγορες ρυθμίσεις του λειτουργικού, μεταξύ άλλων και το WiFi.

ψαχνω keyboard σε μορφη phomepad με t9.υπαρχει κατι να μου προτεινετε?

Υπάρχει χωριστό θέμα για πληκτρολόγια, θα βρεις έτοιμες πολλές πληροφορίες εκεί.