AnFigo Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ένα από τα αγαπημένα μου wallpapers για το νέο Galaxy S4 - Batman - Joker from the movie! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) wotanmetal said: Πολλά bugs η εφαρμογή φίλε μου.. Κάποια άλλη εφαρμογή για customize της status bar;;; Δοκίμασε και το Super Status Bar ,αλλά δεν νομίζω να βρεις κάτι που να δουλεύει χωρις root . Είδα στο xda μια homescreen με ενα υπέροχο wallpaper ,έψαξα , το βρήκα και σας το παραθέτω για οποίον το θέλει . http://img189.imageshack.us/img189/3734/blueabstractipadwallpap.jpg Edited April 2, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 m7ixalis said: Δοκίμασε και το Super Status Bar ,αλλά δεν νομίζω να βρεις κάτι που να δουλεύει χωρις root . Αυτή ήταν καλύτερη αλλά και αυτή έχει bugs.. Απ ότι φαίνεται δεν θα έχω ποτέ μία status bar της προκοπής.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 wotanmetal said: Αυτή ήταν καλύτερη αλλά και αυτή έχει bugs.. Απ ότι φαίνεται δεν θα έχω ποτέ μία status bar της προκοπής.. :( Δεν ξέρω τι θες να κάνεις στη status bar αλλά πολλές custom ROMs προσφέρουν αξιοπρεπές customization. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Δυστυχώς δεν είμαι root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Για κάτι διαφορετικό δες το cool tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 wotanmetal said: Δυστυχώς δεν είμαι root... καιρός να γίνεις! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 wotanmetal said: Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να μου προτείνεται μία καλή εφαρμογή για επεξεργασία της status bar με πολλές επιλογές για επεξεργασία. Δοκίμασα αυτή που θεωρείται από τις καλύτερες αλλά δεν με κάλυψε. Καμιά βοήθεια;:wacko: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Φίλε νομίζω αυτή η εφαρμογή είναι για την notification bar και όχι για την status bar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 wotanmetal said: Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να μου προτείνεται μία καλή εφαρμογή για επεξεργασία της status bar με πολλές επιλογές για επεξεργασία. Δοκίμασα αυτή που θεωρείται από τις καλύτερες αλλά δεν με κάλυψε. Καμιά βοήθεια;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 wotanmetal said: Δυστυχώς δεν είμαι root... Κάνε root και βάλε custom ROm αν θες επιπλέον customization. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 και τα δύο είναι επί πληρωμής, αλλά πιο είναι καλύτερο συνολικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Tα hd widgets με αρεσαν περοσσοτερο και υπαρχουν πιο πολλες επιλογες. Δε γνωριζω αν αλλαξε κατι τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 πρόσθεσαν ένα νέο them pack πριν μερικές μέρες, αυτό μόνο πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Κι εγώ hd widgets χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό ενώ πριν είχα το beautiful widgets. Γενικά είναι όλα πιο προσεγμένα στο μάτι και το έχω και στο nexus10 αφού και για ταμπλέτα η υλοποίηση του είναι καλύτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Είναι γεγονός ότι το design στο hdwidgets είναι πιο προσεγμένο σε σχέση με το beautiful widget παρόλες τις προσπάθειες βελτίωσης του τελευταίου αλλά το hd είναι και πιο βαρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 γνωρίζουμε πόση Ram "τρώει" το καθένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Το HD Widgets καταναλώνει 26,44ΜΒ, μόλις τώρα το είδα με 2 ενεργά widgets στις home screens μου.. Για το άλλο δεν γνωρίζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 O_o αρκετά όντως! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Tallyhawk said: O_o αρκετά όντως! thanks Σε ένα σύγχρονο smartphone δεν είναι "πολλά" και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε θα έχεις κάποιο θέμα στην απόδοση λόγω της εφαρμογής ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 tsabasid said: Αρκετοί players έχουν επιλογή να διαλέξεις ποιοι φάκελοι θα μπουν στο media library. Αν ονομάσεις το φάκελο που θα τα αποθηκεύσεις "ringtones", ο stock music player δε θα τα συμπεριλάβει στη βιβλιοθήκη του. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Έχει κανείς κάποια καλή πρόταση για εικονίδια στο dock που να ταιριάζουν με τα εικονίδια στη status bar; Τρέχω Holo Launcher αλλά αν, αυτά που θα προτείνετε είναι συμβατά με κάποιον άλλον πείτε μου να τον περάσω. Το ss δείχνει τη lockscreen αλλά αυτό που θέλω να δείτε είναι τα εικονίδια στη status bar. http://s22.postimg.org/clpscsof5/screenshot_20130411_114053.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 το touch control τρωει μπαταρια?δουευει στο background οταν ειναι κλειστη η οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Απο τα ομορφότερα icon pack που έχω βάλει . Modern Android Icon Pack Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Που θα βρω ελληνικές γραμματοσειρές για Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts