nervous Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Eχει γραψει ιστορια :O Εχω κρατησει ενα για την συλλογη μου :happy: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 καμια προσοψη αραγε μπορουμε να βρουμε ακομα? οτι να ναι,οχι γνησια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 To exw gia deftero kinhto kai h bataria toy moy kratei gia 4.5 hmeres meta apo 4 xronia!apistefto! Mono se dimoprasies!!! des edw http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4284521 kai edw http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=4276342 egw pantos to protimw se mob :cool: Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Apistefto!Shmera phga se ena nokia shop gia kati asxeto kai rotisa gia plaka an exoyn prosopseis gi ayto to kinhto!Eixan kai malista arketa komatia(mple skoyro kai xrisafi)!Oute xriastike na to paragilw!:D Les kai agorasa 3ana to kinhto miazei!:lol: :lol: :lol: :cool: Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα καινουργιο;;; οπως το 6310 ας πουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 υπαρχει περιπτωση να το βρω πουθενα καινουργιο;;; οπως το 6310 ας πουμε;;; Μένεις μόνιμα Αθήνα; Δηλαδή, σου είναι εύκολο να κατέβεις κέντρο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocksugar Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Στείλε μου σε pm λεπτομέρειες... Αθήνα είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemos Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Kι εγω ψαχνω για ενα... για πειτε που μπορω να βρω ενα καινουργιο, αν ξερει κανεις βεβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reno14 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ενα εχω να πω...το εχω 4 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα!Δουλευει νυχτα μερα και η μπαταρια του αντεχει ακομη απο 2-4 μερες! Πηρα κ απο το ebay αλλη μια για backup μια και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω! Σιγουρα ενα απο τα πιο επιτυχημενα μοντελα κινητων που εχουν βγει ποτε αφου συνδυαζουν επιτυχως αξιοπιστια, λειτουργικοτητα και ευχρηστια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 basika tha ithela na rwtisw pws mporw na to kanw back up to mobile? me iperithres mono? to exw k egw petaei to kinito :) Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Kι εγω ψαχνω για ενα... για πειτε που μπορω να βρω ενα καινουργιο, αν ξερει κανεις βεβαια :) Και εμένα θα με ενδιέφερε όπως και κανένα 8310... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crossfiregr1 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Καλησπέρα. Είμαι πανετυχής κάτοχος και χρήστης ενός 6510 απο τις 18/7/2002. Με την πρώτη μπαταρία έφτασε μέχρι πριν 1 μήνα (!!!). βεβαια τους τελευταίους 3 μήνες κραταγε μονο 3 μέρες (τουλαχιστον ενα τέταρτο ομηλία κάθε μέρα) και σε 1/10 sms με το που πήγαινες να επιλέξεις τον αριθμό, εκανε επανεκκίνηση. Βρήκα μια μπαταρία από ενα 5210 του πατέρα μου που δούλεψε 5 μήνες και πλέον δεν έχει κλείσει για οσο χρονο την έχω και κρατάει τουλαχιστον 5 μερούλες! Να φανταστείτε το προτιμώ απο τό Siemens ME75 που επίσης έχω (και το οποίο μάλλον πάει για πώληση μιας και θα πάρω ενα k750i). Επιμένω πως μάλλον είναι το πιο καλό μονόχρωμο κινητό και σίγουρα το πιο απροβλημάτιστο ! Η έκδοση του είναι η 4.06 και περαν του προβλήματος με τη μπαταρία δεν έχει εμφανησει το παραμικρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorsasdim Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 παιδια sos!!!!! ψαχνω απεγνωσμενα να βρω μονοφωνικα ringtones για το 6510 μιας και θελω να το ξαναχρησιμοποιησω. Ας μην ξεχναμε τι τηλεφωνο ηταν πριν 2 χρονια. ξερετε που μπορω να βρω η αν εχετε καποιο αρχειο. ειχα εκατονταδες ηχους και δεν μπορω να τους βρω με τιποτα. ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Αχ τηλεφωναρα μου ατελειωτη.Ποσο μετανιωσα που το εδωσα....:O Καταραμενο 7610!!!:( Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Δυστυχώς χθες έσπασε ο μικρο-διακόπτης (όχι της πρόσοψης) με τον οποίο ανάβει η συσκευή :( αύριο θα πάρω τηλέφωνο σε ένα Nokia Club, ελπίζω να βρω άκρη καθώς το τηλέφωνο πέραν αυτού δουλεύει άψογα! Υ.Γ. Αυτός ο διακόπτης είναι ένα πολύ μικρό τετραγωνάκι με ένα εξίσου μικρό buttonακι πάνω του, που αφαιρείται από το σώμα της συσκευής, στο σημείο περίπου που κουμπώνει επάνω του ο διακόπτης της πρόσοψης.. Η ζημιά βγήκε 5 χρόνια μετά καθώς το είχα πάρει από τους πρώτους το 2002 (Απρίλιο - Μάιο θαρρώ).. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 k ego exo to 6510 apo to 2003.to mono problima pou exo einai oti exoun spasei oi baseis gia tis dio teleytaies bides.k gia ayto den mporoun na me akousoun otan perno til.mporo na bro pouthena ti basi tis syskeyis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Απίστευτο κινητό. Ημερομηνία κατασκευής του δικού μου 28-8-02. Τιμή αγοράς 396€ Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Τελικά επικοινώνησα προχθές με ένα Nokia Club, μου ζήτησαν 30 με 40 euro ("τζογάρανε" οι καραγκιόζηδες :() για την διόρθωση του δίχως να δεσμεύονται μάλιστα για το πότε θα είναι έτοιμο.. Verdict: Με άλλα 40 euro αγόρασα ένα καινούργιο έγχρωμο Nokia οπότε καληνύχτα 6510.. Για την ιστορία το αγόρασα στις 28-03-2002. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiour Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Τελικά επικοινώνησα προχθές με ένα Nokia Club, μου ζήτησαν 30 με 40 euro [/i] egw pantws episkeuasa tin idia zimia stin idia alisida katastimatwn me 10 cents Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Αν και βγαίνουμε λίγο (μερικά χιλιόμετρα :p ) εκτός topic:Αν έχεις πρόσοψη και πληκτρολόγιο από το 8310 μπορείς να τα βάλεις στο 6510 :D Παρήγγειλα σε ένα μαγαζί να μου φέρουν ένα 6510 ή 8310 ότι καταφέρει να βρεί και θα το έχω τετάρτη:D Η πρόσωψη του 8310 θα κουμπώσει καλά στο 6510? Γιατί αν όντως αυτό γίνεται τότε είναι Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ TO το ίδιο κινητο με λιιιιιιιιιιιιγο διαφορετικό λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παιδια που θα μπορεσω να βρω και εγω ενα 6510; Ενδιαφερομαι επισης για 8210 και 8310! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_star Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Αχ τηλεφωναρα μου ατελειωτη.Ποσο μετανιωσα που το εδωσα....:O Καταραμενο 7610!!!:( Eixa kai egw to 6510 PARA polu kalo douleuei kai sHmera, alla emeine stin akrH logw texnologias... Phra kai egw to 7610 alla den mporw na pw oti den eimai euxaristimenos opws o filos rallistas... Nokia Fan 5110-->3210-->3310-->6510-->7610 ... m'aresei to N95 san epomeno :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_One Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Παιδια που θα μπορεσω να βρω και εγω ενα 6510; Ενδιαφερομαι επισης για 8210 και 8310! Kι εγώ ενδιαφέρομαι!Είμαι πανευτυχής κάτοχος του ν73me και θέλω ένα δέφτερο 6510(να το πετάω όπου θέλω).Οποιος ξέρει που μπορώ να βρω,καινούργιο ή μεταχειρισμένο και πόσο,ας μου στείλει pm,ή ας πει εδώ!!!!:D;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Απίστευτο τηλέφωνο παιδιά, το πηρα το πάσχα του 2002 και το κράτησα σαν πρώτο κινητο μεχρι το 2005. Το εχω ακόμα αλλά η μπαταρία αν παω να μιλησω δεν κραταει πανω απο 10 δευτερολεπτα. Καμιά ιδεα; αλλαγή μπαταρίας ή τα επαιξε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 έχω και εγώ για δεύτερο το 6510 (τα μόνα κινητά που έχω τρελαθεί μαζί τους ήταν αυτό και το razr v3 -όχι λόγω δυνατοτήτων βέβαια-) και δεν μου κρατάει πολύ η μπαταρία. Πού μπορώ να αγοράσω μια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts