Jump to content

chrispolyc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About chrispolyc

  • Ημ. Γέννησης 30/05/1983

chrispolyc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Παρουσιάζομαι μεθαύριο 3ο ΤΥΠ/ΛΥΠ Καβύλη με ειδικότητα Τεχνικός Γραφέας - Χειριστής Η/Υ. Ξέρει κανείς πληροφορίες για το στρατόπεδο? Την ειδικότητά μου θα την κάνω η θα βαράω σκοπιές?
  2. Για δοκίμασε αυτό: Μενού->Μηνύματα->Ρυθμίσεις Μηνθμάτων->Υποστήριξη χαρακτήρων->Πλήρες
  3. :offtopic: Εγώ που θα κάνω 9μηνο θα μείνω στο κέτρο εκπαίδευσης 4,5 εβδομάδες.Και ΒΑΣΚΙΚΗ εκπαίδευση λέω τις 12 μέρες που θα περάσουν μέχρι να ορκιστώ και να πάρω την πρώτη άδεια. :offtopic: Βέβαια εννοείται πως έχεις δικιο για το κατά πόσο θα κρατήσει αν μιλάω όλη την ώρα με το έταιρον ήμισυ αλλά το έλυσα κι αυτό μιας και έχω μια καινούρια BL-5C και μια από ένα Νοκια 6680:D.....θα είχα και άλλη μια αλλά το 7610 το είχα παρατήσει αφόρτιστο και χάλασε τελείως η δική του:p Οπότε αν κάνουμε μια σούμα έχουμε: 1020 mAh (η δική του) + 850 mAh (η σφραγισμένη) + 900 mAh (από το 6680) = 2770 mAh Πως με βλέπεις? Θα βγάλω τον χειμώνα? :lol: :lol:
  4. Η βασική εκπαίδευση είναι 2 εβδομάδες με το ζόρι οπότε μια χαρά γίνεται :wink:
  5. Εμένα, από αυτά που έχω διαβάσει, μου φαίνεται ότι μπορεί να βγάλω και όλη την βασική εκπαίδευση στον στρατό χωρίς να το φορτίσω καθόλου...
  6. Τα κριτήρια είναι ακριβώς τα ίδια και για εμένα και για αυτό εχθές το πήρα κι εγώ τελικά (45€ από Πλαίσιο). Τα κουμπιά δεν είναι τόσο χάλια.Απλά έιναι λίγο σκληρά, αυτό είναι όλο. Το ραδιόφωνο απλά τα ΣΠΑΕΙ ! Έχει σήμα παντού και όσο και αν το κουνάς δεν κάνει καθόλου παράσιτα και το ηχείο είναι απίστευτα δυνατό.
  7. Αν έχεις πάνω από έναν αριθμό στο κάθε όνομα όταν κάνεις την αντιγραφή γίνονται όλα σκ@τ@...και καταλήγεις να έχεις διαφορετικά τηλέφωνα με το ίδιο όνομα. Χωρίς συνχονισμό δεν γίνεται δουλειά, η μόνη εναλλακτική είναι το ΠΟΛΥ γράψιμο! Αν είχε bluetooth θα γίνόταν η δουλειά και με αποστολή όλων των επαφών με την μια αλλα δεν έχει το άτιμο... Τελικά μπορεί να πάρω το 2323 classic και να ξεμπερδεύω.
  8. Όχι, στις 9/11 μπαίνω ΚΕΥΠ στην Λαμία και παρόλο που δεν έβελα βύσμα και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είμαι αραχτός σε διαβεβαιώνω πως είμαι έτοιμος για......"θυσιες" :lol::lol::lol:
  9. Σύμφωνα με την Νόκια θέλει αυτό το καλώδιο, οπότε όπως λέει και στην περιγραφή χρειάζεται microUSB http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/memory-cards-and-cables/cables/nokia-charging-connectivity-cable-ca-126
  10. :tease: Οι θυσίες που εμείς οι νέοι κάνουμε για την πατρίδα είναι πραγματικά τεράστιες... :tease:
  11. Εμένα να δείς πόσο καλό μου ακούγεται...! Σίγουρα κάποιος θα το έχει ποστάρει αλλά ένα ακόμα link δεν βλάπτει... Σας παρουσιάζω λοιπόν το ένα και μοναδικό leleja. Είναι java, λειτουργεί σε όλα τα κινητά με όλες τις αναλύσεις οθόνης.Υπολογίζει το υπόλοιπο της θητείας με όλους τους δυνατούς τρόπους. Download link : http://www.megaupload.com/?d=PC5R9T6W http://rapidshare.com/files/83567608/leleja.rar
  12. Θέλω να πάρω ένα κινητάκι για τον στρατο και είμαι μεταξύ του 2323 και του 5030.Έχει χρησιμοποιήσει κανείς και τα δύο? Γενικά ακούω πολύ ραδιόφωνο όπότε στον στρατο δεν θα το κλείνω ποτέ. Πιστεύω το 5030 θα έχει καλύτερο σήμα λόγω της ενσωματωμένης κεραίας αλλά το 2323 έχει πολύ καλύτερο πληκτρολόγιο...
  13. Έχεις δοκιμάσει το πολύ λεπτό miniUSB σαν αυτο που έχουν τα HTC? http://assets1.touchdepot.com/store_images/product_images/accessories/large/5247.jpg Αν δεν παίρνει USB έχει να πέσει πολύ γράψιμο και απ'ότι έχω καταλάβει να κουμπιά του είναι μικρά και σκληρά ε?
  14. 9/11 Παρουσιάζομαι Λαμία (Υλικού Πολέμου) Υπάρχει κανείς που να έχει περάσει από εκεί πρόσφατα?Γενικά καμμία συμβουλή? Απ'ότι εχω μάθει είναι πολύ βυσματικό στρατόπεδο ε?Εγώ που δεν έβαλα βύσμα να χαίρομαι ή να χαλιέμαι που με έστειλαν εκεί?
×
×
  • Create New...