Jump to content

rocksugar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

rocksugar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο campus έκλειναν στις 9. Στο κέντρο έκλειναν πιο αργά κάποια και άλλα πιο νωρίς. Πάντως, δεν ένιωθες ασφάλεια να πας στο κέντρο για ποτό και να γυρίσεις στο δωματιάκι σου όποια ώρα ήθελες όπως εδώ.
  2. Δεν υπερβάλλω καθόλου. Άλλο διασκέδαση και άλλο χαβαλές. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, αλλά με μέτρο. Τουλάχιστον για μένα... Δεν έχω χρονικά περιθώρια για παράταση σπουδών.
  3. Όλοι αυτό περιμένουμε;; :lol: :lol: :lol:
  4. Hello και καλές σπουδές!!! Παίρνω φέτος πτυχίο και λέω να φύγω για Ουαλία ή Σκωτία, συγκεκριμένα Cardiff και Εδιμβούργο. Στη Σκωτία κάτι γίνεται από διασκέδαση, στην Ουαλία τί παίζει;
  5. Eγώ πάντως δε θα το ξανάπαιρνα. Έχει αρκετά μείον (βλ όσα ειπώθηκαν πιο κάτω), αλλά το βασικότερο είναι ότι αν δεν ξέρεις να τα διορθώσεις ή δεν είσαι υποψιασμένος, την πατάς και πληρώνεις πιο πολλά για επισκευές και μηνύματα από όσο αξίζει!Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι είναι πρακτικό και κομψό. Το προτιμώ σε μαύρο- ασημί, αλλά και το ροζάκι γλυκούλι είναι. :p @zervas: Aφού θες να της πάρεις κάτι καλό, προτίμησε NOKIA :love: , αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και καλύτερα κινητά από το 6111... ;)
  6. Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Στείλε μου σε pm λεπτομέρειες... Αθήνα είμαι.
×
×
  • Create New...