Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι επειδή δεν είχατε Diamond!!! Εγώ τώρα που έχουν σφίξει κι οι ζέστες όταν το φορτίζω τηγανίζει αυγό άνετα!! Αλλά 2 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα από μια θερμότητα όταν το δουλεύεις πολύ ώρα.

Το λέω γιατί αφενός αποκλείεται να θερμαίνεται περισσότερο το Desire και αφετέρου γιατί και τότε κάποιοι ανησυχούσαν αλλά δεν υπήρξε κανένα θέμα. Γενικά στις λεπτές συσκευές είναι πιο εύκολα αντιληπτό. (Εξαιρείται το HD2 λόγω κορυφαίας ποιότητας κατασκευής)

Το Πλαίσιο λέει σε 72 ώρες παράδοση που σημαίνει ότι λογικά λύνεται το θέμα με τη διαθεσιμότητα.

(Βέβαια ανακοινώθηκε και το Galaxy και μπήκα σε σκέψεις αλλά μάλλον θα τσιμπήσω ετούτο!)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια ερωτησούλα ρε παιδια,υπάρχει ρύθμιση στο bluetooth handsfree μετά από κάποια κτυπήματα να απαντάει αυτόματα?Λόγω μηχανής το χρειάζομαι.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, φίλε μου, είναι "κλειδωμένο" στην T-mobile. Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω; Μπορώ να το ξεκλειδώσω κάπως; Σ' ευχαριστώ πολύ!

να ρωτησω οταν το ανοιξες ειχε μεσα το μεμορυ στικ? και απο που το πηρες. σερωταω να δω μηπως την πατησες σαν εμενα...αλλα τουλαχιστον εγω τα καταφερα να το γυρισω πισω....

Υπαρχει προγραμμα στο market , που να μετατρεπει το πισω led-flash σε φακο ????

led DESIRE..........

android or ios or wm......who cares.....???

τι σημαινει αυτο? "τα παιχνιδια γινονται port απο iphone"???

εχει αναφερθει λιγο πιο πανω!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Από χθες το έχω κι εγώ και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την όλη εικόνα του τηλεφώνου, ακόμα και την μπαταρία που άντεξε πάνω από 6 ώρες περιέργειας μου, ψαξίματος κτλ κτλ.

Έχω μία απορία που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί. Μπορώ να κάνω λήψη αρχείων από Βluetooth μια χαρά. Για να στείλω όμως κατέβασα 2 εφαρμογές (ένα mod του ASTRO file manager κι ένα ακόμα OPP κάτι) αλλά ενώ έκανε pairing δεν έστελνε το αρχείο. Τα μηνύματα ήταν "Pushing file failed", "Trying FTP" και τέλος "File transfer failed". Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Τι χρησιμοποιείτε για αποστολή αρχείων με ΒΤ;

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παιδιά καλημέρα, μια γρήγορη ερώτηση, μόλις χτες έγινα κάτοχος της συσκευής και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πουθενά η SEDIO Innocase™ II Surface ( http://www.seidioonline.com/product-p/csr3hnx1-bk.htm ) στην Ελλάδα, για να το πάρω πιο άμεσα.

Ευχαριστώ

1) HTC Sync

2) Οχι, μπορεις κι απο το outlook, παλι με τη βοηθεια του HTC Sync

3) Οχι βεβαια, μπαινεις οποτε θελεις, οριζεις εσυ ποτε θα συγχρονιζει τι και με ενα απλο λογισμικο κλεινεις και τελειως το data αν θελεις

4) Εχει πλεον πολυ καλα παιχνιδια (γινονται port απο iphone κλπ)

5) Πολλες. Εγω χρησιμοποιω το πολυ καλο sygic mobile. Εννοειται πως δεν απαιτειται συνδεση στο ιντερνετ

Παντως αν σκοπευεις να το παρεις, φροντισε να εχεις και καποιο πακετο δεδομενων, αξιζει τον κοπο για να το χαρεις...

Απο ΝΟΚΙΑ 5800 πως περναμε τις επαφες και τα μηνυματα μας στο DESIRE? Αν τις βαλουμε στην καρτα SD θα τις διαβασει?

Απο ΝΟΚΙΑ 5800 πως περναμε τις επαφες και τα μηνυματα μας στο DESIRE? Αν τις βαλουμε στην καρτα SD θα τις διαβασει?

Νομιζω αν συγχρονισεις με το nokia pc suite το microsoft outlook και μετα με το HTCSync δεν θα εχεις προβλημα.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά καλημέρα, μια γρήγορη ερώτηση, μόλις χτες έγινα κάτοχος της συσκευής και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πουθενά η SEDIO Innocase™ II Surface ( http://www.seidioonline.com/product-p/csr3hnx1-bk.htm ) στην Ελλάδα, για να το πάρω πιο άμεσα.

Ευχαριστώ

τσεκαρε αν σιγουρα κανει η θηκη αυτη και για το desire, γιατι στην φωτο εχει το nexus one..

άλλος ένας πανευτυχής κάτοχος του desire!!!:D

απο πρώτης άποψης το κινητό μαμάει..φοβερό και πολύ όμορφο:rolleyes:

αντέ σιγά σιγά να πληθαίνουμε..με το καλό όποιος το περιμένει!:)

να σας ρωτήσω,αν απενεργοποιήσω το 3G θα επιρρεάσω την ταχύτητα του wifi ή άσχετο το ένα με το άλλο?

carpe diem

άλλος ένας πανευτυχής κάτοχος του desire!!!:D

απο πρώτης άποψης το κινητό μαμάει..φοβερό και πολύ όμορφο:rolleyes:

αντέ σιγά σιγά να πληθαίνουμε..με το καλό όποιος το περιμένει!:)

να σας ρωτήσω,αν απενεργοποιήσω το 3G θα επιρρεάσω την ταχύτητα του wifi ή άσχετο το ένα με το άλλο?

Είναι εντελώς άσχετο το ένα με το άλλο!! Αν δεν μπαίνεις πάντως στο internet μέσω 3G να το απενεργοποιήσεις και θα δεις διαφορά και στην κατανάλωση!! Πάντα προς το καλύτερο εννοείται! ;)

Καμια απολυτως σχεση δεν εχει φιλε μου . Μεγια το τηλεφωνο :)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Καλησπέρα σας, θέλω την άμεση βοήθειά σας σχετικα με το DESIRE που έρχεται από επιδότηση μεσα στην ημέρα. Οπότε θα ήθελα να μου απαντήσετε συνοπτικά χωρίς να σας κουράζω (γιατί ίσως έχουν απαντηθεί):

1) Aπό ότι δίβασα έχει αναφορά παράδοσης sms

2) Μπορώ να αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης αρχεία της δουλειάς μου Word/Excel/PDF ?

3) Επίσης από emails μπορω να αποθηκευσω τα αρχεία αυτά στη κάρτα μνήμης ?

4) Τελικά με το Bluetooth τι γίνεται ? Μπορώ να στείλω και να παραλαβω Pictures/Ringtones/MP3/ V.card contacts ?

5) Υπάρχει ή θα υπάρξει σχετικό backup εφαρμογή των δεδομένων του κινητου στη κάρτα μνήμης του ? (κάτι αντίστοιχο που έχουν όλα τα Nokia).

Σας ευχαριστώ για την οποιδήποτε βοήθεια. Θα πρέπει να αποφασίσω να το ξεσφραγίσω ή να το στείλω πίσω.

Καλησπέρα σας, θέλω την άμεση βοήθειά σας σχετικα με το DESIRE που έρχεται από επιδότηση μεσα στην ημέρα. Οπότε θα ήθελα να μου απαντήσετε συνοπτικά χωρίς να σας κουράζω (γιατί ίσως έχουν απαντηθεί):

1) Aπό ότι δίβασα έχει αναφορά παράδοσης sms

2) Μπορώ να αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης αρχεία της δουλειάς μου Word/Excel/PDF ?

3) Επίσης από emails μπορω να αποθηκευσω τα αρχεία αυτά στη κάρτα μνήμης ?

4) Τελικά με το Bluetooth τι γίνεται ? Μπορώ να στείλω και να παραλαβω Pictures/Ringtones/MP3/ V.card contacts ?

5) Υπάρχει ή θα υπάρξει σχετικό backup εφαρμογή των δεδομένων του κινητου στη κάρτα μνήμης του ? (κάτι αντίστοιχο που έχουν όλα τα Nokia).

Σας ευχαριστώ για την οποιδήποτε βοήθεια. Θα πρέπει να αποφασίσω να το ξεσφραγίσω ή να το στείλω πίσω.

Η απάντηση είναι ναι σε όλα φίλε μου. Το μόνο που δεν ξέρω είναι πού αποθηκεύονται αυτά που λαμβάνεις μέσω bluetooth αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατί δε χρησιμοποιώ ποτέ bluetooth.

Φιλικά, Θάκης

Από χθες το έχω κι εγώ και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την όλη εικόνα του τηλεφώνου, ακόμα και την μπαταρία που άντεξε πάνω από 6 ώρες περιέργειας μου, ψαξίματος κτλ κτλ.

Έχω μία απορία που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί. Μπορώ να κάνω λήψη αρχείων από Βluetooth μια χαρά. Για να στείλω όμως κατέβασα 2 εφαρμογές (ένα mod του ASTRO file manager κι ένα ακόμα OPP κάτι) αλλά ενώ έκανε pairing δεν έστελνε το αρχείο. Τα μηνύματα ήταν "Pushing file failed", "Trying FTP" και τέλος "File transfer failed". Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Τι χρησιμοποιείτε για αποστολή αρχείων με ΒΤ;

γιατι χρησιμοποιείς τρίτα προγράμματα; προσωπικά ούτε εμένα μου δούλεψαν. Πιέσε το δάχτυλο σου για κάποια δευτέρα πάνω στο αρχείο που θέλεις να στείλεις κ επέλεξε κοινή χρήση και μετά bluetooth (εχει ένα μπλέ εικονίδιο). Λάβε υπόψη ότι ειδοποιήσεις σχετικά με pairing κλπ εμφανίζονται στην μπάρα ειδοποίησεων οπότε ίσως πρεπει να την τραβήξεις προς τα κάτω να τσεκάρεις τυχόν μηνύματα.

Trust no one!

Σχετικά με αυτό που ανέφερε ο Πάνος για τα αρχεία word/excel, θέλω να ρωτήσω, από το κινητό γίνεται να επεξεργαστούμε τετοια αρχεία? Εχει το κινητό τέτοιες δυνατότητες ή πρεπει να χρησιμοποιήσουμε κάποια εφαρμογή από το market?
Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Σχετικά με αυτό που ανέφερε ο Πάνος για τα αρχεία word/excel, θέλω να ρωτήσω, από το κινητό γίνεται να επεξεργαστούμε τετοια αρχεία? Εχει το κινητό τέτοιες δυνατότητες ή πρεπει να χρησιμοποιήσουμε κάποια εφαρμογή από το market?

Με extra εφαρμογή, η οποία δεν είναι free.

Υπάρχει όμως στο μαγαζάκια η full έκδοση;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

πρέπει να χρησιμοποιήσεις εφαρμογή από μαρκετ . είχα πετύχει κάπου μια αλλά δε θυμάμαι το όνομά της

πρέπει να χρησιμοποιήσεις εφαρμογή από μαρκετ . είχα πετύχει κάπου μια αλλά δε θυμάμαι το όνομά της

Documents to go:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η απάντηση είναι ναι σε όλα φίλε μου. Το μόνο που δεν ξέρω είναι πού αποθηκεύονται αυτά που λαμβάνεις μέσω bluetooth αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατί δε χρησιμοποιώ ποτέ bluetooth.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου.

Το edit των αρχείων Word/Excel δεν με ενδιαφέρει άμεσα, απλώς θέλω να έχω τα έγγραφα της δουλειας μαζί σε περίπτωση που χρειαστώ κάτι ή να τα στείλω με attached εμαιλ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...