nikolasn80 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Με αυτά και με αυτά, το μυαλό μας κάνει τρελά σενάρια... Έχω γυρίσει 2.2 φορές πάνω-κάτω το σπίτι μου για να φανταστώ κάποιο λόγο… δηλαδη η ace hellas ειναι ΄΄πονηρη΄΄ και οι ευρωπαικοι εταιροι της htc το εδωσαν με την 2.1. δεν νομιζω "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Εγω το αποκλειω να γινει κατι τοσο θετικο...Σιγα μην εχουν την 2.2 Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 αφου ουτως η αλλως την 2.2 θα την παρει... μπορει να γινει κανενα δωρακι, ποιος ξερει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Οχι, δεν τιθεται θεμα 2.2 στην παρουσα φαση. Αλλο ειναι το θεμα που υφισταται, εντελως διαφορετικο απο τα θεματα που ανακυπτουν κατα την κυκλοφορια μιας νεας συσκευης, επειδη ομως προκειται για πληροφορια μη δημοσιευσιμη αυτη τη στιγμη δε θα αναφερθω περαιτερω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Αν δεν σε πάρουν, κάνε αίτηση φορητότητας στous πράσινους, αυτοί θα σου δώσουν 200 € επιδότηση, την άλλη μέρα θα σε πάρουν οι κόκκινοι και θα σου δώσουν τα διπλά. Αυτό έκανα και εγώ πριν 1 εβδομάδα, και .... 425 € επιδότηση και 30% έκπτωση στα πάγια για 1 χρόνο (unlimited 35) και περιμένω... το desire Ακόμα δεν με πήραν. Μπορείς να μου πεις τι θα κάνω αναλυτικά; Και πως θα μου δώσουν 200 € επιδότηση; Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag0s Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 O V@gelis την έχει δει 007 τώρα...Άμα είναι να μας πείς τι ξέρεις πες το..Αλλιώς προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται που έχεις εσύ κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση...Οταν θα κυκλοφορήσει δεν θα υπάρχει νόημα συζήτησης καθώς όλοι θα ξέρουμε τι συνέβη...Έλεος....:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Τι περιμενετε να σας πει ο Βαγγελης;Μονο το nexus θα παρει επισημα τη 2.2 μολις βγει.Οι αλλοι περιμενουν την htc.Απο τον Ιανουαριο ακουμε για 2.1 σε πολλα μοντελα κ ακομα μονο τα καινουρια την εχουν. Sent from my Nexus One using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 O V@gelis την έχει δει 007 τώρα...Άμα είναι να μας πείς τι ξέρεις πες το..Αλλιώς προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται που έχεις εσύ κάποια συγκεκριμένη πληροφόρηση...Οταν θα κυκλοφορήσει δεν θα υπάρχει νόημα συζήτησης καθώς όλοι θα ξέρουμε τι συνέβη...Έλεος....:ninja: Ουτε 007 την εχω δει, ουτε 000. Ο λογος που εκανα την παραπανω αναφορα ειναι για να δειξω οτι δεν ειναι τυχαια καθυστερηση, αλλα υπαρχει μια σημαντικη εξελιξη αναφορικα με τη συσκευη αυτη και να αποτρεψω συζητησεις που βλεπω χρονια να γινονται σε αυτο το φορουμ (αυτο που προφανως εσυ αγνοουσες μεχρι πριν απο ενα μηνα) του στυλ: Ηρθαν 2000 κομματια στις αποθηκες (!), γιατι δεν τα πουλανε κλπ ομορφα που κατα καιρους γραφονται. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο, οποιος θελει το κρατα, οποιος παλι θελει το προσπερνα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 μια λογικη εξηγηση ειναι να στοκαρουνε με 19 και 21 φπα και να πουλησουν οταν κατασταλαξει στο 23 25 τοις εκατο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 μια λογικη εξηγηση ειναι να στοκαρουνε με 19 και 21 φπα και να πουλησουν οταν κατασταλαξει στο 23 25 τοις εκατο καλα αν φτασουν και σε αυτο το σημειο... τι να πεις... αισχροκερδια σε ολο της το μεγαλειο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Πολυ σωστη παρατηρηση.Εταιριες με τετοιες πωλησεις βγαζουν τρελλα νουμερα απο ενα "ταπεινο" 2%... Sent from my Nexus One using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Μπορεί κάποιος να βγάλει έξτρα κέρδος από την αύξηση του Φ.Π.Α. ; Δεν το αποδίδει; Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 μια λογικη εξηγηση ειναι να στοκαρουνε με 19 και 21 φπα και να πουλησουν οταν κατασταλαξει στο 23 25 τοις εκατο Έχει σκοπό να αγοράσει κανείς αυτό το κινητό χωρίς να πάρει απόδειξη;;γιατί μόνο τότε θα είχε κέρδος κάποιο μαγαζί! Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Δηλαδη αποτι καταλαβα το desire εχει την 2,1 και μολις βγει η 2,2 θα μπορυμε να ανανεωσουμε το λογισμικο ετσι απλα? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Καλό θα ήταν να περιοριστεί η συζήτηση για την ημερομηνία άφιξης του Desire κι αυτό γιατί οι διάφορες ημερομηνίες που ακούγονται μάλλον δεν προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Ήδη πολλές από τις ημερομηνίες έχουν παρέλθει χωρίς να έχει κυκλοφορήσει το Desire. Ο μοναδικός που θα μπορούσε να μιλήσει για ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η εταιρεία που εισάγει τη συσκευή, αλλά ακόμη και αυτή για λόγους δικούς της (κι εδώ μόνο υποθέσεις και σενάρια μπορούν να γίνουν - έχουν ήδη ακουστεί κάποια) μπορεί να τη μεταθέσει. Εξάλλου, εκτός κι αν έχετε επιδότηση που λήγει άμεσα, οπότε και σας "καίει", είναι πλέον θέμα μερικών εβδομάδων (αν θα είναι 2 ή 3, δε νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά) να κυκλοφορήσει και φυσικά, η ημερομηνία αυτή δε θα επηρεαστεί απ' όσα λέμε εδώ. Δηλαδη αποτι καταλαβα το desire εχει την 2,1 και μολις βγει η 2,2 θα μπορυμε να ανανεωσουμε το λογισμικο ετσι απλα? Όχι, αυτό δεν ισχύει. Θα χρειαστεί καιρό η HTC να ενσωματώσει το Sense UI στη 2.2 έκδοση και κατόπιν να τη διαθέσει. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτά που ακούγονται στο Google I/O που γίνεται αυτές τις μέρες στο San Fransisco, από τη 2.2 έκδοση και κατόπιν η αναβάθμιση του λειτουργικού θα γίνεται ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή. Δηλαδή, μόλις βγει πχ η έκδοση 2.3 θα μπορείτε άμεσα να την εγκαταστήσετε στο κινητό (εφόσον υποστηρίζεται από το hardware). Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα ισχύει για όσες συσκευές έχουν λειτουργικό που έχει τροποποιηθεί από τον κατασκευαστή (πχ Sense UI) κι αν και αυτές θα μπορούν να αναβαθμιστούν με αυτό τον τρόπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag0s Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Τελικά ξέρει κανείς τι θα γίνει με τα χρώματα ? Δεν θα έρθει το μαύρο και το ασημί Ελλαδα ? :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ο μονος λογος να οαρει καποιος το desire απο ελλαδα ειναι μια αναβαθμιση που μπιρει να εχει για να γλιτωσει χρηματα εθδαλλως δεν υπαρχει αλλος λογος "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 τις επαφές που έχω αποθηκεύσει στην συσκευή υπάρχει κάποιος τρόπος να τις γυρίσω στο gmail? Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται απο την επεξεργασία των επαφών αλλά δεν έχω βρεί κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ο μονος λογος να οαρει καποιος το desire απο ελλαδα ειναι μια αναβαθμιση που μπιρει να εχει για να γλιτωσει χρηματα εθδαλλως δεν υπαρχει αλλος λογος Εγώ θέλω να το πάρω από Ελλάδα για να γλιτώσω το φπα γιατί δε μπορώ να κάνω ενδοκοινωτικές συναλλαγές. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδοτο; Όπου κι αν παίρνω μου λένε σε 7-10 μέρες. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Εγώ θέλω να το πάρω από Ελλάδα για να γλιτώσω το φπα γιατί δε μπορώ να κάνω ενδοκοινωτικές συναλλαγές. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδοτο; Όπου κι αν παίρνω μου λένε σε 7-10 μέρες. :blink: Στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτο δεν υπάρχει πουθενά. Στην vodafone που πηρα λενε αρχές Μαΐου, φαντάζομαι όλοι θα λένε τελη του μήνα με αρχές του άλλου. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 τις επαφές που έχω αποθηκεύσει στην συσκευή υπάρχει κάποιος τρόπος να τις γυρίσω στο gmail? Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται απο την επεξεργασία των επαφών αλλά δεν έχω βρεί κάτι. Κατέβασε την εφαρμογή Contactsync από το Market ή από εδώ και θα λύσεις το πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν δούλεψε το contactsync. Ισως είναι γραφτό να κρατήσω τις επαφές μου στην συσκευή μου και όχι ον λαιν:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Δοκίμασε να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου σε csv στην κάρτα SD και μετά εισαγωγή το csv στο gmail. Είναι πιο περίπλοκο από το contactsync, αλλά θα πρέπει να δουλέψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 το εκανα κι αυτό αλλά τις παίρνει τις επαφές στα κινέζικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Μια ερωτηση παιδια. 3 φορες εχω πατησει το κουπι για απενεργοποιηση του desire Μου Τις πρωτες 2 φορες εκανε 1 με 2 λεπτα Αυτη τη στιγμη περιμενω ηδη 4 λεπτα και ακομα λεει απενεργοποιηση Ειναι φυσιολογικο αυτο? http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts