Jump to content

gassim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    285
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gassim

  1. εχουν τελική ταχύτητα 25 χλμ την ώρα, που σημαίνει οτι βγαίνουν άνετα σε αρκετούς δρόμους, σαν τα ποδήλατα.
  2. καλά είστε κάπως υπερβολικοί. Τόσα χρόνια κυκλοφορούν ποδήλατα χωρίς να απαιτείται δίπλωμα και δεν βλέπω να πέφτουν οι ποδηλάτες σαν τις μύγες. Κάτι αντίστοιχο είναι και το ηλεκτρικό πατίνι. Δεν είναι όχημα που απαιτεί δίπλωμα.
  3. Για κάποιο λόγο προδικάζεις οτι θα φταίει ο χρήστης του πατινιου.
  4. Πριν απο κανένα μήνα που ήρθαν τα lime γέμισαν τα φόρουμς με γνώμες "ειδικων" που προδίκαζαν οτι θα κλαπούν όλα, οτι θα σκοτωθούμε όλοι κτλ κτλ. Ένα μήνα μετά βλέπω οτι ο κόσμος τα χρησιμοποιεί, κανένας δεν σκοτώθηκε και κανένα δεν κλάπηκε.
  5. Ηταν πέντε η ώρα το απόγευμα, οι φορτίσεις γίνονται το βράδυ. Επίσης στην εφαρμογή το έδειχνε πλήρως φορτισμένο. Μπορεί να έχει σκοπό να τα παίρνει για φόρτιση και να πήρε για λίγο ένα στο σπίτι για δοκιμή.
  6. περασα να δω ένα πατίνι που ήταν στην περιοχή που βρισκόμουν. Εψαχνα εψαχνα και δεν το έβρισκα. Πάτησα το πλήκτρο ring για να το ακούσω και το άκουσα μέσα σε διαμέρισμα ισογείου. Το πάτησα 3 4 φορές για να βεβαιωθώ και να σπάσω λίγο τα νεύρα αυτού που το πήρε και έκανα report στην εταιρεία. Φεύγοντας πάτησα 5 6 φορές ακόμη το ring.
  7. πάντως σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας βλέπω στον χάρτη οτι έχουν απλωθεί κάπως στον χάρτη. Που σημαίνει οτι κάποιοι τα χρησιμοποίησαν και μάλιστα για μεγάλες αποστάσεις.
  8. gassim

    Huawei P Smart

    στο μεταξύ απο θήκες δεν παίζει σχεδόν τίποτα. Στο πλαίσιο έχουν την αυθεντική της huawei με πορτάκι στα 16 ευρώ και κυκλοφορεί και μια διάφανη volt.
  9. gassim

    Huawei P Smart

    κι εμένα την 122 εχει
  10. gassim

    Huawei P Smart

    ευχαριστώ πολύ. Το τηλέφωνο όπως το έβγαλα απο το κουτί είχε ένα προστατευτικό οθόνης. Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ, αυτό είναι tampered glass ή απλή μεμβράνη; Οι θήκες μάλλον είναι νωρίς ακομα για να έχουν έρθει στα μαγαζιά ε; Έχει βρει κανένας καμία καλή;
  11. gassim

    Huawei P Smart

    που ειναι αυτο στις ρυθμισεις;
  12. gassim

    Huawei P Smart

    ωραίο φαίνεται και σε λογική τιμή. Με προβληματίζει λίγο η έλλειψη NFC και το οτι δεν είναι αδιάβροχο αλλά εντάξει μάλλον πολλά θέλω. Πείτε καμιά γνώμη γιατί το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά.
  13. Η έκδοση με το s-pen υπάρχει πουθενά;
  14. Χρόνια πολλά σε όλους καλή επιτυχία στην κλήρωση σε μένα.
  15. γιατί δεν το βρίσκω πουθενά διαθέσιμο το Α8 για αγορα; Σε φυσικά καταστήματα δε, δεν έχουν ούτε το Α7. Μόνο Α5 και Α3 βρίσκω.
  16. γεια σου ρε Myphone με τους διαγωνισμούς σου !!
  17. καλησπέρα, καλα θα μου ερχόταν τώρα ενα ipad mini
  18. καλημέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω ένα τηλέφωνο γύρω στα 300-350 ευρω. Σήμερα είδα το Α5 σε ενα κατάστημα και μου φάνηκε αρκετά καλή και εμφανίσιμη συσκευή. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως τα πάει το τηλέφωνο απο αυτονομία και ηχεία.... Ευχαριστώ.
  19. εχω ενα πρόβλημα με huawei ascens y530. Μετά απο ενα άγαρμπο βγάλσιμο μπαταριας το κινητό δεν κάνει boot και κολλάει στην οθόνη που λέει android δείχνοντας οτι φορτώνει. Εκανα hard reset αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμμιά ιδέα;
×
×
  • Create New...