argiris77 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλημέρα. Πέρασα την oxygen 2.0 rc7 χθές στο κινητό μαζί και το data2whatever και έχω πλέον 1 gb εσωτερική μνήμη για τις εφαρμογές. Δεν παρατήρησα κανένα αρνητικό πέραν του ότι δεν μπόρεσα να επαναφέρω το backup του titanium καθώς κολάει και αναγκαστικά θα κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση των εφαρμογών. Τι άλλα προβλήματα βγάζει αυτό το data2whatever και γιατί χρησιμοποιείται το oxygen hboot αφού και έτσι έχεις παραπάνω χώρο για εφαρμογές? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλημέρα. Πέρασα την oxygen 2.0 rc7 χθές στο κινητό μαζί και το data2whatever και έχω πλέον 1 gb εσωτερική μνήμη για τις εφαρμογές. Δεν παρατήρησα κανένα αρνητικό πέραν του ότι δεν μπόρεσα να επαναφέρω το backup του titanium καθώς κολάει και αναγκαστικά θα κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση των εφαρμογών. Τι άλλα προβλήματα βγάζει αυτό το data2whatever και γιατί χρησιμοποιείται το oxygen hboot αφού και έτσι έχεις παραπάνω χώρο για εφαρμογές? Επειδη η oxygen πιανει μικροτερο χωρο στο system storage χρησιμοποιει το συγκεκριμενο hboot για να μικρινει το system και να μεγαλωσει τα αλλα αντιστοιχα για πιο πολυ χωρο.αν εχω καταλαβει λαθος ας με διορθωσει καποιος... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καλημέρα. Πέρασα την oxygen 2.0 rc7 χθές στο κινητό μαζί και το data2whatever και έχω πλέον 1 gb εσωτερική μνήμη για τις εφαρμογές. Δεν παρατήρησα κανένα αρνητικό πέραν του ότι δεν μπόρεσα να επαναφέρω το backup του titanium καθώς κολάει και αναγκαστικά θα κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση των εφαρμογών. Τι άλλα προβλήματα βγάζει αυτό το data2whatever και γιατί χρησιμοποιείται το oxygen hboot αφού και έτσι έχεις παραπάνω χώρο για εφαρμογές? Με 300 mb και το apps2sd (native του froyo, όχι a2sd+) μπορείς να έχεις πολλές πολλές πολλές εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη χωρίς την ανάγκη από partition. Εγώ προσωπικά είχα ξεπεράσει τις 100 και είχα 50-60mb ελεύθερα Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Πέρα από τον χώρο για εφαρμογές, η χρησιμοποίηση του Data2whatever δημιουργεί τίποτα προβλήματα στην χρήση του κινητού ή στην ταχύτητα των εφαρμογών? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί με την εσωτερική μνήμη του κινητού, μπορεί κάποιος να μου πει πόση εσωτερική μνήμη έχει το desire; Ας πούμε ότι εγώ πάω και αγοράζω ένα σήμερα. Πόση μνήμη έχει μέσα η συσκευή για εγκατάσταση εφαρμογών, αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο κλπ; Έψαξα σε διάφορα sites και δεν βρήκα αυτή την πληροφορία. Δεν μιλάω για την κάρτα sd. Αναφέρομαι στον χώρο αποθηκευσης που έχει η συσκευή από μόνη της χωρίς να έχει μέσα κάρτα sd. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Περίπου 150mb έχει στο πρώτο άνοιγμα και είναι μόνο για εφαρμογές. Φώτο, βίντεο και ήχοι πάνε μόνο στην κάρτα μνήμης. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Περίπου 150mb έχει στο πρώτο άνοιγμα και είναι μόνο για εφαρμογές. Φώτο, βίντεο και ήχοι πάνε μόνο στην κάρτα μνήμης. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μια χαρά είναι νομίζω αυτό το μέγεθος μνήμης για εγκατάσταση εφαρμογών. Τουλάχιστον για αρχή. Μετά όταν εξοικειωθώ περισσότερο με το android θα μπορώ να περνάω εφαρμογές και στην κάρτα σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Τα έλεγα εγώ για τη μπαταρία με την Aurax, ενω η leedroid πολύ μπαταριοφάγα....τι λέξη:lol: Eγώ από την άλλη έβγαλα την Aurax γιατί μου έτρωγε την μπαταρία σε μεγάλο βαθμό. Η Leedroid στην περίπτωσή μου φάνηκε πολύ καλύτερη σε θέμα μπαταρίας από την Aurax... My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά έκανα μια προσπάθεια να κατεβάσω εφαρμογή από το desktop site του market (έτσι για να δω πως δουλεύει) αλλα όταν επέλεγα να κατεβάσω κάτι μου έβγαζε τo μήνυμα there is no device for this google account παρόλο που χρησιμοποιήσα τον λογαριασμό gmail που χρησιμοποιώ και στο κινητό.. Ακολούθησα και κάποια tips που είχε στο troubleshooting αλλα πάλι τίποτα.. Το έχει δοκιμάσει κανείς επιτυχώς? Λέτε να παίζει ρόλο αν το κινητό είναι root ή αν έχει custom rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 το ίδο βγάζει και σε μένα...προφανώς είναι bug που λογικά θα διορθωθεί σύντομα...μη ξεχνάμε η υπηρεσία είναι 24 ώρες online,οπότε και κάτι τέτοια προβληματάκια δικαιολογούνται..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Θα παω αυριο να παρω κινητο, το desire ειναι πλεον στα 370 ευρω περιπου. Αξιζει η αγορα του? Υπαρχει καποιο αλλο που θα μου προτεινατε σ αυτα τα λεφτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Θα παω αυριο να παρω κινητο, το desire ειναι πλεον στα 370 ευρω περιπου. Αξιζει η αγορα του? Υπαρχει καποιο αλλο που θα μου προτεινατε σ αυτα τα λεφτα? Το κινητό σε αυτά τα λεφτά είναι σούπερ. Πήγαινε και στο διαξιφισμοί να δεις εναλλακτικές αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στην κατηγορία του.. εκτός αν θες π.χ. πολύ καλή κάμερα που τότε μάλλον δεν πας για android αλλά για nokia. Αν θες όμως καλό smartphone με καλό support τότε εδώ είσαι.. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά έκανα μια προσπάθεια να κατεβάσω εφαρμογή από το desktop site του market (έτσι για να δω πως δουλεύει) αλλα όταν επέλεγα να κατεβάσω κάτι μου έβγαζε τo μήνυμα there is no device for this google account παρόλο που χρησιμοποιήσα τον λογαριασμό gmail που χρησιμοποιώ και στο κινητό.. Ακολούθησα και κάποια tips που είχε στο troubleshooting αλλα πάλι τίποτα.. Το έχει δοκιμάσει κανείς επιτυχώς? Λέτε να παίζει ρόλο αν το κινητό είναι root ή αν έχει custom rom? Εμένα με custom rom και root λειτουργεί μια χαρά. Θυμάμαι υπάρχει κάποιο μενού που επιλέγεις το κινητό σου. Το μόνο πρόβλημα που έχει (σαν site όχι σαν υπηρεσία) είναι ότι δεν δουλεύουν οι κατηγορίες.. Η αναζήτηση από την άλλη λειτουργεί κανονικά! Έχει δοκιμάσει κανείς να μπει με proxy από χώρα με paid εφαρμογές?? Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Το κινητό σε αυτά τα λεφτά είναι σούπερ. Πήγαινε και στο διαξιφισμοί να δεις εναλλακτικές αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στην κατηγορία του.. εκτός αν θες π.χ. πολύ καλή κάμερα που τότε μάλλον δεν πας για android αλλά για nokia. Αν θες όμως καλό smartphone με καλό support τότε εδώ είσαι.. Σ ευχαριστω φιλε μου, οντως δεν υπαρχει κατι αλλο σε smartphone σ αυτα τα λεφτα που να προσεγγιζει καν το desire.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?απο το απογευμα που αλλαζα κατι καρτες sim δεν μου ερχονται μηνυματα ενω μπορω να στειλω και να πραγματοποιηθουν κανονικα κλησεις..τι γινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamnos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Καλημέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει σε άσπρο με amoled οθόνη? Πήγα στο πλαίσιο αλλα δεν είμαι σιγουρος για το τύπο τησ οθόνης. πάντος πίσω στο κουτί δεν έγραφε amoled παρα μόνο οθόνη αφης 3,7 . ο πωλητης μου είπε οτι είναι amoled. λίγη βοήθεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Καλημέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει σε άσπρο με amoled οθόνη? Πήγα στο πλαίσιο αλλα δεν είμαι σιγουρος για το τύπο τησ οθόνης. πάντος πίσω στο κουτί δεν έγραφε amoled παρα μόνο οθόνη αφης 3,7 . ο πωλητης μου είπε οτι είναι amoled. λίγη βοήθεια... Δεν γνωρίζω αν και που μπορεί να υπάρχει κάποιο μοντέλο με amoled οθόνη (αν και το βλέπω λίγο δύσκολο..) αλλά όσα έχουν amoled νομίζω λένε 'οθόνη αφης amoled 3.7" '. εμένα που είναι s-lcd δεν το γράφει (το πήρα και γω από το πλαίσιο..) υπάρχουν και σχετικές πληροφορίες στο 1ο post του thread) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) Φίλε επειδή κ εγώ εχω το άσπρο κ επειδη εχω ακούσει ότι έχουν σταματήσει της amoled πιθανών να μην βρεις.. Εχω μια μεγάλη απορία.. εχω συνδέσει το εικονίδιο email του κινητού με Το hotmail.. όταν μου έρχεται ένα νέο mail λαμβάνω ειδοποίηση κ έρχεται Κ στο κινητό κανονικά.. όταν όμως το διάγραψω από το κινητό δεν διαγραφέτε κ από το Hotmail του υπολογιστή.. με αποτέλεσμα να μην εχω τα παλιά μου mail στο τηλέφωνο.. Τι μπορώ να κάνω για να εχω πρόσβαση στα mail κ από το τηλέφωνο..? Κ ότι διαγραφώ να φεύγει οριστικά κ από τον σερβερ..? Edited February 4, 2011 by kollatos Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Καλημέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει σε άσπρο με amoled οθόνη? Πήγα στο πλαίσιο αλλα δεν είμαι σιγουρος για το τύπο τησ οθόνης. πάντος πίσω στο κουτί δεν έγραφε amoled παρα μόνο οθόνη αφης 3,7 . ο πωλητης μου είπε οτι είναι amoled. λίγη βοήθεια... Στις συσκευές με AMOLED το έγραφε πίσω το κουτί. Σε αυτές με S-LCD... δεν γράφει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Γεια σας, ηθελα να ρωτησω γιατι δεν βλεπω τις επαφες μου απο τη καρτα σε εκεινη την εφαρμοφη που μπορω να βαλω τις επαφες σε ομαδες(οικογενεια,vip) αλλα βλεπω μονο τις επαφες απο το gmail? Οταν κανω αναζητηση βλεπω ολες τις επαφες φυσικα απο τη καρτα αλλα θελω και αυτη τη συντομευση για τις ομαδες που μπορεις να την εχεις στην οθονη. καμια συμβουλη μηπως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Πρόσωπα->menu->Προβολή και επιλέγεις τι θέλεις να φαίνεται και τι όχι. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Φίλε επειδή κ εγώ εχω το άσπρο κ επειδη εχω ακούσει ότι έχουν σταματήσει της amoled πιθανών να μην βρεις.. Εχω μια μεγάλη απορία.. εχω συνδέσει το εικονίδιο email του κινητού με Το hotmail.. όταν μου έρχεται ένα νέο mail λαμβάνω ειδοποίηση κ έρχεται Κ στο κινητό κανονικά.. όταν όμως το διάγραψω από το κινητό δεν διαγραφέτε κ από το Hotmail του υπολογιστή.. με αποτέλεσμα να μην εχω τα παλιά μου mail στο τηλέφωνο.. Τι μπορώ να κάνω για να εχω πρόσβαση στα mail κ από το τηλέφωνο..? Κ ότι διαγραφώ να φεύγει οριστικά κ από τον σερβερ..? Δεν κατάλαβα τί θες... Θες να σβήνονται και από το hotmail όταν τα σβήνεις από το κινητό, ή θες να έχεις τα παλιά σου; :confused: Γράφεις ότι τα σβήνεις και μετά ότι δεν τα έχεις.. Λίγο δύσκολο να τα έχεις αν τα σβήσεις :p Αν θες να σβήνονται από το hotmail νομίζω ότι πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής mail (e-mail->(πατάς menu)->περισσότερα->ρυθμίσεις->αποστολή και λήψη->διαγραφή email στο διακομιστή). Αν απ'την άλλη εννοείς ότι μετά από 3-4 μέρες σου σβήνονται από το κινητό ενώ δεν ήθελες, πήγαινε πάλι στις ρυθμίσεις του mail και πήγαινε επιλογές λήψεις->κατά ημέρα->όλα! :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gased Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Καλημέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει σε άσπρο με amoled οθόνη? Πήγα στο πλαίσιο αλλα δεν είμαι σιγουρος για το τύπο τησ οθόνης. πάντος πίσω στο κουτί δεν έγραφε amoled παρα μόνο οθόνη αφης 3,7 . ο πωλητης μου είπε οτι είναι amoled. λίγη βοήθεια... Θυμισε μου γιατι προτιμας την amoled απο την slcd και γιατι ήταν ο μόνος λόγος που θα έπαιρνε το desire εναντι του iphone??? Αν θες κατι εφαμιλο του iphone δε θα πας για το desire αλλα για το desire hd που κοστιζουν και τα ιδια λεφτα. Μην συγκρινεις Μercedes με Lamborghini. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δεν κατάλαβα τί θες... Θες να σβήνονται και από το hotmail όταν τα σβήνεις από το κινητό, ή θες να έχεις τα παλιά σου; :confused: Γράφεις ότι τα σβήνεις και μετά ότι δεν τα έχεις.. Λίγο δύσκολο να τα έχεις αν τα σβήσεις :p Αν θες να σβήνονται από το hotmail νομίζω ότι πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής mail (e-mail->(πατάς menu)->περισσότερα->ρυθμίσεις->αποστολή και λήψη->διαγραφή email στο διακομιστή). Αν απ'την άλλη εννοείς ότι μετά από 3-4 μέρες σου σβήνονται από το κινητό ενώ δεν ήθελες, πήγαινε πάλι στις ρυθμίσεις του mail και πήγαινε επιλογές λήψεις->κατά ημέρα->όλα! :) όλα οκ.. με αυτα που είπες κατάλαβα εγώ τι πρέπει να κάνω για να το βρω..! ευχαριστώ πολύ..! Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Πρόσωπα->menu->Προβολή και επιλέγεις τι θέλεις να φαίνεται και τι όχι. Το εχω κανει αυτο που λες,αλλα οταν παω να βαλω καποιες επαφες σε ομαδες μου εμφανιζει μονο αυτες που εχω στο gmail. Ουτε απο facebook, ουτε απο σιμ,. Μηπως πρεπει να περασω τις επαφες στο τηλεφωνο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts