jimaras Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 elthis said: jimara class4 και εισαι μια χαρα,εκτος αν μπορεις διαθεσεις παραπανω λεφτα να παρεις class6..αρα ειναι στη τσεπη σου το θεμα... thanks φιλε. ΓΙ αυτο ρώτησα μην παω και ξοδευτω σε 6αρα χωρίς λόγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Συμφωνώ, κατά προτίμηση class 6 και επώνυμη γιατί κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Εδώ και 3 ημέρες έχω κάνει αναβάθμιση το twitter app for android έκδοση 2.0.0. Έχω παρατηρήσει ότι κατεβάζει πολλά δεδομένα... πχ πριν από λίγο μπήκα για ακριβώς 1 λεπτό και ξόδεψα 35MB (Από τη Δευτέρα το βράδυ έχω ξοδέψει 240 ΜΒ!!!, ενώ τον προηγούμενο μήνα έφτανα τα 400ΜΒ maximum). Να αναφέρω ακόμα ένα συμβάν. Χθες το βράδυ πριν πάω για ύπνο είδα στο 3G Watchdog πόσα ΜΒ είχα. Το πρωί που σηκώθηκα είχαν ξοδευτεί 40 ΜΒ. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο? Μπορεί να φταίει κάτι άλλο? Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλο twitter client για Android? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 athanaso77 said: Συμφωνώ, κατά προτίμηση class 6 και επώνυμη γιατί κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις. Μια Kingston 8GB class 4 βρήκα σε καλή τιμή ( 10€). Δεν ξέρω αν είναι πολύ χάλια αλλά είδα το όνομα και λέω δεν μπορεί να είναι πολύ άσχημη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 τι λετε γι αυτην τη καρτουλα? http://www.dealextreme.com/p/genuine-teamgroup-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-16gb-44517 αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 jimaras said: Μια Kingston 8GB class 4 βρήκα σε καλή τιμή ( 10€). Δεν ξέρω αν είναι πολύ χάλια αλλά είδα το όνομα και λέω δεν μπορεί να είναι πολύ άσχημη. ginalovu said: τι λετε γι αυτην τη καρτουλα? http://www.dealextreme.com/p/genuine-teamgroup-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-16gb-44517 αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο... sandisk και kingston ειναι αυτες που οι περισσοτεροι χρηστες χρησιμοποιουν κι εχουν ακουστει τα καλυτερα λογια... για πιο ψαγμενες ας απαντησει καποιος που γνωριζει.παντως πιο πολυ να δινετε σημασια στην εταιρια παρα στα class... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Πήρα πρόσφτα μια κάρτα 16gb class 6 της Pretec, για 43 ευρώ, προς αντικατάσταση της Sandisk 4GB class 6 που είχα. Παράθεση των Benchmark σε usb Card Reader ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 © 2007-2010 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/ ----------------------------------------------------------------------- 4GB Sandisk Class 6 Sequential Read : 20.093 MB/s Sequential Write : 16.678 MB/s Random Read 512KB : 19.729 MB/s Random Write 512KB : 4.398 MB/s 16GB Pretec Class 6 Sequential Read : 20.092 MB/s Sequential Write : 7.334 MB/s Random Read 512KB : 19.664 MB/s Random Write 512KB : 1.040 MB/s Στην 4άρα Sandisk μου κατσε καλο κομμάτι μάλλον. Θα μπορούσε να πωλείται σαν Class 16 :p Η 16αρα Pretec οριακά δικαολογεί την κλάση της (class 6 σημαινει "minimun 6 MB/sec write"). Αυτό το 1.040MB/sec Random write χαλάει την δουλειά. Οσο για χρήση στο κινητό (245-998MHz Smartass governor, Starbust data2SD, 1GB ext4 align to MiB), η 16άρα δίνει: Antutu System Review SD Card Write 5.7MB/sec SD Card Read 13.8MB/sec Quadrant Standard score (998ΜΗz) , γύρω στο 2000 με quadrant I/O 3500-4000 περίπου (το πράσινο) Sandisk 4GB class 6 Antutu write speed: 9.6MB/sec read speed: 14.3MB/sec To πρόγραμμα SD Tools δινει 12.8MB/sec write (!!!!) και 14.5ΜΒ/sec read. TAP Benchmark 2662 Quadrant benchmark 2227,Quadrant I/O 4644 (!!) (OC@1152 -> 2507, I/O 5306) Edited February 17, 2011 by David HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Εγω παντως πηρα προσφατα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556509 και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Sd card writing speed 1.6 MB/s Edited February 17, 2011 by emperor4her [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Παιδιά να εκφράσω μια απορία? Γιατί το συζητάτε τόσο πολύ για τις κάρτες Micro SDHC. Για το desire μου δεν το χω ψάξει για να μαι ειλικρινής, αλλά διαισθητικά νομίζω ότι οι class 4 υπερκαλύπτουν τις ανάγκες για μια κάρτα κινητού. Εδώ οι καλές class 4 δεν έχουν lag ούτε στις high definition κάμερες καλά καλά. Έχετε όντως παρατηρήσει προβλήματα σε rooted desire και συζητάτε για class 6? Class 2 νομίζω δεν είναι αυτή που έχει μέσα? Αυτό που θέλει σίγουρα προσοχή, είναι οι καρτούλες από το ebay, αυτές είναι σίγουρα οι χειρότερες. Αλλά μια kingston ή μια sandisk class 4 είναι ούτως η άλλως γρήγορες κάρτες. One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 gthe said: Παιδιά να εκφράσω μια απορία? Γιατί το συζητάτε τόσο πολύ για τις κάρτες Micro SDHC. Για το desire μου δεν το χω ψάξει για να μαι ειλικρινής, αλλά διαισθητικά νομίζω ότι οι class 4 υπερκαλύπτουν τις ανάγκες για μια κάρτα κινητού. Εδώ οι καλές class 4 δεν έχουν lag ούτε στις high definition κάμερες καλά καλά. Έχετε όντως παρατηρήσει προβλήματα σε rooted desire και συζητάτε για class 6? Class 2 νομίζω δεν είναι αυτή που έχει μέσα? Αυτό που θέλει σίγουρα προσοχή, είναι οι καρτούλες από το ebay, αυτές είναι σίγουρα οι χειρότερες. Αλλά μια kingston ή μια sandisk class 4 είναι ούτως η άλλως γρήγορες κάρτες. +1 συμφωνω μαζι σου απολυτα..η διαφορα που θα δει ενας μεσος χρηστης ειναι απο class2 σε class4...απο κει και περα μια class6 θα δωσει παραπανω σε οποιον το ψαχνει πολυ περισσοτερο το θεμα ενω για class10 θεωρω οτι ειναι υπερπολυτελεια για το κινητο(καποιοι εχουν αναφερει και προβληματα)... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 elthis said: +1 συμφωνω μαζι σου απολυτα..η διαφορα που θα δει ενας μεσος χρηστης ειναι απο class2 σε class4...απο κει και περα μια class6 θα δωσει παραπανω σε οποιον το ψαχνει πολυ περισσοτερο το θεμα ενω για class10 θεωρω οτι ειναι υπερπολυτελεια για το κινητο(καποιοι εχουν αναφερει και προβληματα)... Μα σου λέω χωρίς να το έχω ψάξει για το κινητό, έχω δει class 4 σε κάμερα, να βιντεοσκοπείς high definition επί 2 ώρες (που πιο μεγάλες απαιτήσεις για ρυθμούς μετάδοσης δεν νομίζω ότι υπάρχουν) και να μην σε προδίδει πουθενά ... One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Αυτο που κάνει αισθητή την ταχύτητα ειναι το access time. Με την sandisk, στον estrongs explorer, οταν πατάς σε έναν φάκελο με αρκετά αρχεία, τα περιεχόμενα εμφανίζονται ακαριαία, ενώ με την pretec βγάζει το μύνημα "Γίνεται λήψη της λίστας των αρχείων" για κανα δευτερόλεπτο. Ένα άλλο σημείο ειναι την στιγμή που εγκαθιστά ένα προγραμμα. Kαι σε data2SD αλλα και σε app2SD+, κατα την διάρκεια που γίνεται η εγκατάσταση, το κινητό σέρνεται. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Με την sandisk, και πιο γρηγορα εγκαθιστά, και δεν stallaρει. Μάλλον οσο καλύτερη ειναι η μάρκα, τοσο καλύτερο controller έχει η κάρτα. Οποτε, μια class 4 καλής μάρκας ίσως ειναι πιο γρήγορη απο μια noname class 6. Οταν λεω γρήγορη εννοω την "αίσθηση" ταχύτητας που σου δινει κατα την χρήση του κινητού. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Μήπως ξέρουμε μέχρι πότε θα κυκλοφορεί στις αγορές το Desire? Δηλαδή όταν θα βγούν τα "αναβαθμισμένα" μοντέλα αυτό θα πουλιέται ή θα ξεχαστεί? Αλλιώς αν συνεχίσει να κυκλοφορεί και η τιμή πέσει αρκετά προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω το παλιό Desire σε μια αρκετά καλή τιμή παρά το νέο Wildfire S με κάπως λιγότερα. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Edit: Για να κλεισω το θέμα με τις κάρτες, να αναφέρω μια λεπτομέρεια που ξέχασα. Η 4GB Sandisk class 6 που έχω δεν ειναι απλή, αλλα η έκδοση Mobile Ultra. Στα 16GB η έκδοση mobile ultra ειναι class 4, με τα παρακάτω benchmarks. http://www.legitreviews.com/article/914/2/ H τιμή ειναι λίγο τσιμπημένη, αλλα για class 4, φυσάει! http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=7640 Edited February 17, 2011 by David HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 εχει ψαξει κανεις που έχει κανει root στο official ANDROID store αν υπάρχουν εφαρμογές ( επι πληρωμη) που αφορού τις ελληνικές τράπεζες όπως υπάρχουν για το IPHONE? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Quote εχει ψαξει κανεις που έχει κανει root στο official ANDROID store αν υπάρχουν εφαρμογές ( επι πληρωμη) που αφορού τις ελληνικές τράπεζες όπως υπάρχουν για το IPHONE? Η eurobank εχει σιγουρα κι ειναι free... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Loukas_94 said: Μήπως ξέρουμε μέχρι πότε θα κυκλοφορεί στις αγορές το Desire? Δηλαδή όταν θα βγούν τα "αναβαθμισμένα" μοντέλα αυτό θα πουλιέται ή θα ξεχαστεί? Αλλιώς αν συνεχίσει να κυκλοφορεί και η τιμή πέσει αρκετά προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω το παλιό Desire σε μια αρκετά καλή τιμή παρά το νέο Wildfire S με κάπως λιγότερα. Σίγουρα θα σταματήσει να κυκλοφορεί. Είναι λογικό πως αν συνυπάρχουν τα παλιά με τα νέα μοντέλα, όλα θα παίρνουν το απλό Desire στα 380 αντί για το S στα 500. Οι διαφορές είναι ελάχιστες One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Παιδια εγω με την starburst ειχα προβλημα σοβαρο και δε μπορουσα να εγκαταστησω τιποτα απο ενα σημειο και μετα και την δοκιμασα δυο φορες με τα ιδια αποτελεσματα. Αλλα με την leedroid και το patchακι ειμαι καλυτερα απο ποτε. Μαλλον ημουν γκαντεμης τι να πω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 GeorgeX21 said: Παιδια εγω με την starburst ειχα προβλημα σοβαρο και δε μπορουσα να εγκαταστησω τιποτα απο ενα σημειο και μετα και την δοκιμασα δυο φορες με τα ιδια αποτελεσματα. Αλλα με την leedroid και το patchακι ειμαι καλυτερα απο ποτε. Μαλλον ημουν γκαντεμης τι να πω!! φίλε ποιο patchaki εννοείς? την έβαλα την Leedroid Προχτές χωρίς κάποιο Patch και μου έβγαλε ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και ξαναγύρισα στην αρχική ROM. μήπως να φταίει που δεν έβαλα κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Costsa για ανακαλυψη δε θα το ελεγα.για επιμονη ναι...για sense rom ειναι οτι καλυτερο...;) Καμμια rom δεν ειναι τελεια,ολες θα παιδεψουν καποιον και θα καθησουν διαφορετικα σε καθε κινητο...αλλες λιγοτερο,αλλες περισσοτερο...εμενα πχ η aurax με παιδεψε παααρα πολυ ενω αλλους καθολου...με την starbrust που προσωπικα τη περασα σε 3 κινητα+το δικο μου,σε κανενα δε με προβληματισε...αυτο σε συνδυασμο με τη ταχυτητα της,την αυτονομια της και το περιβαλλον της με εκανε να επιμενω... Ειναι τυχερα αυτα φιλε μου...;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rousma Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Αρχικά συγνώμη αν το σχετικό ερώτημα έχει απαντηθεί σε προγενέστερο μήνυμα. Αλλά ο όγκος του θέματος δυσχεραίνει την αναζήτηση. Λοιπόν στην επιλογή του bluetooth ως ανιχνεύσιμο υπάρχει περιορισμό χρονικός, είναι κάτι που ρυθμίζεται μπορεί δηλαδή να είναι μόνιμα ανιχνεύσιμο ή περισσότερο από τα δλ που σου δίνει. Παρατήρησα ότι στη μεταφορά αρχείου μεγάλου όγκου όπως video μου λέει πως η μεταφορά είναι ανεπιτυχής. Ευχαριστώ πολύ όποιον μπορεί να βοηθήσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 jimaras said: φίλε ποιο patchaki εννοείς? την έβαλα την Leedroid Προχτές χωρίς κάποιο Patch και μου έβγαλε ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και ξαναγύρισα στην αρχική ROM. μήπως να φταίει που δεν έβαλα κάτι τέτοιο? Για την starburst εβαλα το Data2Sd installer (http://starburstrom.wordpress.com/starburst-rom-home/resources/download-links/). Για την leedroid εβαλα το data2whatever-v0.4d (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=867049) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Καλησπερα σε όλους, Είμαι κάτοχος ενός htc desire 2.2 εδω και 2 ημέρες. Ξεκίνησα να διαβάζω το thread αυτό απο την στιγμή που έφερα το κινητό στο σπίτι, απο την σελίδα 100...και έχω φτάσει μέχρι και την 527 (!). Προσπαθώ να έρθω στο..."σήμερα" σιγα σιγά...πριν ρωτήσω κάτι, άλλωστε απο τις πληροφορίες που έχω διαβάσει μέχρι τώρα μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες. Μέχρι να φτάσω και στο τελευταίο ποστ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, που μου έχει κάνει λίγο την ζωή δύσκολη μέχρι τώρα με το κινητό. Υποτίθεται ότι με την 2.2 froyo υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται εγκατάσταση εφαρμογών στην sd (ή τεσπα κάποιων αρχείων αυτών). Έχω εγκαταστήσει μια εφαρμογή που περνάει όσες εφαρμογές το επιτρέπουν στην sd. Οι μεγάλη πλειοψηφία όμως των εφαρμογών δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα με αποτέλεσμα να φτάσω πολύ πολύ σύντομα να γεμίσω την εσωτερική μνήμη. Αυτό ήταν και τέλος? θα πρέπει να βγάζω πλέον εφαρμογές για να βάζω καινούργιες? Όταν (σύντομα) rootαρω το κινητό θα αλλάξει αυτό? To app2sd δίνει περισσότερες δυνατότητες στην εγκατάσταση εφαρμογών στην sd? sorry για το μεγάλο ποστ Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 octap79 said: Καλησπερα σε όλους, Είμαι κάτοχος ενός htc desire 2.2 εδω και 2 ημέρες. Ξεκίνησα να διαβάζω το thread αυτό απο την στιγμή που έφερα το κινητό στο σπίτι, απο την σελίδα 100...και έχω φτάσει μέχρι και την 527 (!). Προσπαθώ να έρθω στο..."σήμερα" σιγα σιγά...πριν ρωτήσω κάτι, άλλωστε απο τις πληροφορίες που έχω διαβάσει μέχρι τώρα μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες. Μέχρι να φτάσω και στο τελευταίο ποστ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, που μου έχει κάνει λίγο την ζωή δύσκολη μέχρι τώρα με το κινητό. Υποτίθεται ότι με την 2.2 froyo υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται εγκατάσταση εφαρμογών στην sd (ή τεσπα κάποιων αρχείων αυτών). Έχω εγκαταστήσει μια εφαρμογή που περνάει όσες εφαρμογές το επιτρέπουν στην sd. Οι μεγάλη πλειοψηφία όμως των εφαρμογών δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα με αποτέλεσμα να φτάσω πολύ πολύ σύντομα να γεμίσω την εσωτερική μνήμη. Αυτό ήταν και τέλος? θα πρέπει να βγάζω πλέον εφαρμογές για να βάζω καινούργιες? Όταν (σύντομα) rootαρω το κινητό θα αλλάξει αυτό? To app2sd δίνει περισσότερες δυνατότητες στην εγκατάσταση εφαρμογών στην sd? sorry για το μεγάλο ποστ Ευχαριστώ η αληθεια ειναι οτι δεν αποθηκευονται ολες κ οσες αποθηκευονται δεν πανε ολοκληρες... μολις κανεις κ το ροοτ κ μπεις στο τρυπακι να αλλαξεις κ την ρομ θα δεις χωρο 880mb στην εσωτερικη μνημη... τα παιδια κ εγω θα ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε....! Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) octap79 said: Καλησπερα σε όλους, Είμαι κάτοχος ενός htc desire 2.2 εδω και 2 ημέρες. Ξεκίνησα να διαβάζω το thread αυτό απο την στιγμή που έφερα το κινητό στο σπίτι, απο την σελίδα 100...και έχω φτάσει μέχρι και την 527 (!). Προσπαθώ να έρθω στο..."σήμερα" σιγα σιγά...πριν ρωτήσω κάτι, άλλωστε απο τις πληροφορίες που έχω διαβάσει μέχρι τώρα μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες. Μέχρι να φτάσω και στο τελευταίο ποστ θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, που μου έχει κάνει λίγο την ζωή δύσκολη μέχρι τώρα με το κινητό. Υποτίθεται ότι με την 2.2 froyo υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται εγκατάσταση εφαρμογών στην sd (ή τεσπα κάποιων αρχείων αυτών). Έχω εγκαταστήσει μια εφαρμογή που περνάει όσες εφαρμογές το επιτρέπουν στην sd. Οι μεγάλη πλειοψηφία όμως των εφαρμογών δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα με αποτέλεσμα να φτάσω πολύ πολύ σύντομα να γεμίσω την εσωτερική μνήμη. Αυτό ήταν και τέλος? θα πρέπει να βγάζω πλέον εφαρμογές για να βάζω καινούργιες? Όταν (σύντομα) rootαρω το κινητό θα αλλάξει αυτό? To app2sd δίνει περισσότερες δυνατότητες στην εγκατάσταση εφαρμογών στην sd? sorry για το μεγάλο ποστ Ευχαριστώ καλησπερα :) νομιζω πως το root ειναι μονοδρομος & επειδη εισαι unrooted εχεις το sense οποτε 1) κανεις root συμφωνα με τον οδηγο της 1ης σελιδας 2) κανεις partition την sd συμφωνα με τον οδηγο της 1ης σελιδας 3) φλασαρεις καποια ρομ εγω θα σου προτεινα την starburst με data2sd που ειναι ρομ με sense & απο τις πιο σταθερες ρομ με data2sd ,βεβαιως υπαρχουν & αλλες ρομ οπως η leedroid & η aurax με σενς ,οι ρομ του hd with new sense ,& οι roms χωρις σενς οπως πχ η oxygen που ειναι & gingerbread η επιλογη δικη σου;) και.......... ναι..... 950mb internal memory:lol::lol: Edited February 17, 2011 by timos1968 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts