Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα ενταξει ουτε τοσο ενοχλητικο ειναι, ουτε επανακινησεις μ κανει, απλα το αισθανεσαι κ το καταλαβαινεις στο χερι σου οτι ζεσταθηκε λιγο μεχρι που λες μηπως εχει κατι?

ετσι ειναι το φυσιολογικο...το θεμα ειναι να μην σου κανει επανεκκινησεις..τοτε θελεις αλλαγη πλακετας..παντως η αυξηση θερμοκρασιας ειναι φυσιολογικη...μην αγχωνεσαι :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες πια είναι η γνώμη σας για την Leedroid??

Θέλω HTC sense και γενικά θέλω να έχει το desire μου τη μορφή και το Menu που έχει και τώρα με την μαμά...έχει παρουσιάσει αυτή η ρομ σε κανέναν κάποιο πρόβλημα?

Κάτι άλλο τώρα, τις επαφές μου πώς τις κάνω Back up για να μην τις χάσω?

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μια χαρά είναι η leedroid, σταθερή και ταχύτατη.

Αν έχεις συγχρονίσει τις επαφές σου με το gmail δεν θα της χάσεις.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Trust no one!

1.καλά ούτε από περιέργεια δεν το έχεις ανοίξει? :P Κι εγώ θα μείνω μάλλον στο παλιό καλό sygic

Όχι, ούτε από περιέργεια καθώς έχω τα iGO, Aura, nDrive & Navigon να ψάχνομαι ποιο είναι το καλύτερο :lol:

Οπότε ούτε καν ασχολήθηκα με 'μαμά' πλοηγό ;)

+1, δοκίμασα την RcmixHD που θεωρείται από τις καλύτερες και το κινητό μου φαινόταν πιο αργό και απ το θάνατο! Είναι λιγάκι πιο όμορφη αλλά ουτε εγώ πιστεύω πως αξίζει το κόπο. Ούτε το navigation της htc που δούλεψε, δεν ξέρω στους άλλους αλλά μου κόλλαγε συνέχεια στο getting directions

Σήμερα αν τα καταφέρω (έστω και πεζός) θα 'τρέξω' το Navigation για να δω ότι δουλεύει και να σου 'την πω' που κράζεις την RcmixHD :p

Πάντως όπως σου έγραψα σε παλιότερο post ίσως να φταίει η A2SD έκδοση, γιατί εγώ με την D2EXT δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν το Desire θα υποστηριχθεί με 2.3 upgrade επίσημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Η HTC έχει προσαρμόσει το Sense στην gingerbread. Απλά αυτό που φαίνεται να περιμένει, είναι να κυκλοφορήσουν τα "τρία νέα «S» Android smartphones της", μιας και 'φοράνε' την καινούρια έκδοση του Sense.

Από εκεί και πέρα είτε θα δώσει update και για τις υπάρχουσες συσκευές, μπορεί όμως και όχι για να μπορέσει να προωθήσει τις καινούριες ;)

Όπως και να 'χει, πιστεύω θα το πάρουμε, ή με τον επίσημο τρόπο ή με τον πλάγιο :p

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούργια κάρτα μνήμης για το κινητό τώρα που το rootara τι class Προτείνεται να πάρω? Σίγουρα θα μου πείτε το περισσότερο το καλύτερο αλλά ποιό είναι το λιγότερο που θα είναι καλό να έχουμε ώστε να υπάρχει ένα καλό επίπεδο ταχύτητας?

Ευχαριστώ

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούργια κάρτα μνήμης για το κινητό τώρα που το rootara τι class Προτείνεται να πάρω? Σίγουρα θα μου πείτε το περισσότερο το καλύτερο αλλά ποιό είναι το λιγότερο που θα είναι καλό να έχουμε ώστε να υπάρχει ένα καλό επίπεδο ταχύτητας?

Ευχαριστώ

jimara class4 και εισαι μια χαρα,εκτος αν μπορεις διαθεσεις παραπανω λεφτα να παρεις class6..αρα ειναι στη τσεπη σου το θεμα...

edit:απο προσωπικη εμπειρια σε συμβουλευω να προσεξεις τη μαρκα...η toshiba class4 εδινε τα ιδια αποτελεσματα (και στα τεστ και στη χρηση) με τη sandisk class2 που ειχα..;)

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

jimara class4 και εισαι μια χαρα,εκτος αν μπορεις διαθεσεις παραπανω λεφτα να παρεις class6..αρα ειναι στη τσεπη σου το θεμα...

thanks φιλε. ΓΙ αυτο ρώτησα μην παω και ξοδευτω σε 6αρα χωρίς λόγο.

Εδώ και 3 ημέρες έχω κάνει αναβάθμιση το twitter app for android έκδοση 2.0.0. Έχω παρατηρήσει ότι κατεβάζει πολλά δεδομένα... πχ πριν από λίγο μπήκα για ακριβώς 1 λεπτό και ξόδεψα 35MB (Από τη Δευτέρα το βράδυ έχω ξοδέψει 240 ΜΒ!!!, ενώ τον προηγούμενο μήνα έφτανα τα 400ΜΒ maximum).

Να αναφέρω ακόμα ένα συμβάν. Χθες το βράδυ πριν πάω για ύπνο είδα στο 3G Watchdog πόσα ΜΒ είχα. Το πρωί που σηκώθηκα είχαν ξοδευτεί 40 ΜΒ.

Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο? Μπορεί να φταίει κάτι άλλο?

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλο twitter client για Android?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Συμφωνώ, κατά προτίμηση class 6 και επώνυμη γιατί κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις.

Μια Kingston 8GB class 4 βρήκα σε καλή τιμή ( 10€).

Δεν ξέρω αν είναι πολύ χάλια αλλά είδα το όνομα και λέω δεν μπορεί να είναι πολύ άσχημη.

τι λετε γι αυτην τη καρτουλα?

http://www.dealextreme.com/p/genuine-teamgroup-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-16gb-44517

αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο...

Μια Kingston 8GB class 4 βρήκα σε καλή τιμή ( 10€).

Δεν ξέρω αν είναι πολύ χάλια αλλά είδα το όνομα και λέω δεν μπορεί να είναι πολύ άσχημη.

τι λετε γι αυτην τη καρτουλα?

http://www.dealextreme.com/p/genuine-teamgroup-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-16gb-44517

αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο...

sandisk και kingston ειναι αυτες που οι περισσοτεροι χρηστες χρησιμοποιουν κι εχουν ακουστει τα καλυτερα λογια...

για πιο ψαγμενες ας απαντησει καποιος που γνωριζει.παντως πιο πολυ να δινετε σημασια στην εταιρια παρα στα class...

Follow me on XDA

Πήρα πρόσφτα μια κάρτα 16gb class 6 της Pretec, για 43 ευρώ, προς αντικατάσταση της Sandisk 4GB class 6 που είχα.

Παράθεση των Benchmark σε usb Card Reader

-----------------------------------------------------------------------

CrystalDiskMark 3.0.1 © 2007-2010 hiyohiyo

Crystal Dew World : http://crystalmark.info/

-----------------------------------------------------------------------

4GB Sandisk Class 6

Sequential Read : 20.093 MB/s

Sequential Write : 16.678 MB/s

Random Read 512KB : 19.729 MB/s

Random Write 512KB : 4.398 MB/s

16GB Pretec Class 6

Sequential Read : 20.092 MB/s

Sequential Write : 7.334 MB/s

Random Read 512KB : 19.664 MB/s

Random Write 512KB : 1.040 MB/s

Στην 4άρα Sandisk μου κατσε καλο κομμάτι μάλλον. Θα μπορούσε να πωλείται σαν Class 16 :p

Η 16αρα Pretec οριακά δικαολογεί την κλάση της (class 6 σημαινει "minimun 6 MB/sec write"). Αυτό το 1.040MB/sec Random write χαλάει την δουλειά.

Οσο για χρήση στο κινητό (245-998MHz Smartass governor, Starbust data2SD, 1GB ext4 align to MiB), η 16άρα δίνει:

Antutu System Review

SD Card Write 5.7MB/sec

SD Card Read 13.8MB/sec

Quadrant Standard score (998ΜΗz) , γύρω στο 2000 με quadrant I/O 3500-4000 περίπου (το πράσινο)

Sandisk 4GB class 6

Antutu

write speed: 9.6MB/sec

read speed: 14.3MB/sec

To πρόγραμμα SD Tools δινει 12.8MB/sec write (!!!!) και 14.5ΜΒ/sec read.

TAP Benchmark 2662

Quadrant benchmark 2227,Quadrant I/O 4644 (!!) (OC@1152 -> 2507, I/O 5306)

Edited by David
HTC Desire Root User

Εγω παντως πηρα προσφατα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556509 και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.

Sd card writing speed 1.6 MB/s

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να εκφράσω μια απορία? Γιατί το συζητάτε τόσο πολύ για τις κάρτες Micro SDHC. Για το desire μου δεν το χω ψάξει για να μαι ειλικρινής, αλλά διαισθητικά νομίζω ότι οι class 4 υπερκαλύπτουν τις ανάγκες για μια κάρτα κινητού. Εδώ οι καλές class 4 δεν έχουν lag ούτε στις high definition κάμερες καλά καλά. Έχετε όντως παρατηρήσει προβλήματα σε rooted desire και συζητάτε για class 6? Class 2 νομίζω δεν είναι αυτή που έχει μέσα?

Αυτό που θέλει σίγουρα προσοχή, είναι οι καρτούλες από το ebay, αυτές είναι σίγουρα οι χειρότερες. Αλλά μια kingston ή μια sandisk class 4 είναι ούτως η άλλως γρήγορες κάρτες.

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Παιδιά να εκφράσω μια απορία? Γιατί το συζητάτε τόσο πολύ για τις κάρτες Micro SDHC. Για το desire μου δεν το χω ψάξει για να μαι ειλικρινής, αλλά διαισθητικά νομίζω ότι οι class 4 υπερκαλύπτουν τις ανάγκες για μια κάρτα κινητού. Εδώ οι καλές class 4 δεν έχουν lag ούτε στις high definition κάμερες καλά καλά. Έχετε όντως παρατηρήσει προβλήματα σε rooted desire και συζητάτε για class 6? Class 2 νομίζω δεν είναι αυτή που έχει μέσα?

Αυτό που θέλει σίγουρα προσοχή, είναι οι καρτούλες από το ebay, αυτές είναι σίγουρα οι χειρότερες. Αλλά μια kingston ή μια sandisk class 4 είναι ούτως η άλλως γρήγορες κάρτες.

+1

συμφωνω μαζι σου απολυτα..η διαφορα που θα δει ενας μεσος χρηστης ειναι απο class2 σε class4...απο κει και περα μια class6 θα δωσει παραπανω σε οποιον το ψαχνει πολυ περισσοτερο το θεμα ενω για class10 θεωρω οτι ειναι υπερπολυτελεια για το κινητο(καποιοι εχουν αναφερει και προβληματα)...

Follow me on XDA

+1

συμφωνω μαζι σου απολυτα..η διαφορα που θα δει ενας μεσος χρηστης ειναι απο class2 σε class4...απο κει και περα μια class6 θα δωσει παραπανω σε οποιον το ψαχνει πολυ περισσοτερο το θεμα ενω για class10 θεωρω οτι ειναι υπερπολυτελεια για το κινητο(καποιοι εχουν αναφερει και προβληματα)...

Μα σου λέω χωρίς να το έχω ψάξει για το κινητό, έχω δει class 4 σε κάμερα, να βιντεοσκοπείς high definition επί 2 ώρες (που πιο μεγάλες απαιτήσεις για ρυθμούς μετάδοσης δεν νομίζω ότι υπάρχουν) και να μην σε προδίδει πουθενά ...

Αυτο που κάνει αισθητή την ταχύτητα ειναι το access time. Με την sandisk, στον estrongs explorer, οταν πατάς σε έναν φάκελο με αρκετά αρχεία, τα περιεχόμενα εμφανίζονται ακαριαία, ενώ με την pretec βγάζει το μύνημα "Γίνεται λήψη της λίστας των αρχείων" για κανα δευτερόλεπτο.

Ένα άλλο σημείο ειναι την στιγμή που εγκαθιστά ένα προγραμμα. Kαι σε data2SD αλλα και σε app2SD+, κατα την διάρκεια που γίνεται η εγκατάσταση, το κινητό σέρνεται. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Με την sandisk, και πιο γρηγορα εγκαθιστά, και δεν stallaρει.

Μάλλον οσο καλύτερη ειναι η μάρκα, τοσο καλύτερο controller έχει η κάρτα. Οποτε, μια class 4 καλής μάρκας ίσως ειναι πιο γρήγορη απο μια noname class 6. Οταν λεω γρήγορη εννοω την "αίσθηση" ταχύτητας που σου δινει κατα την χρήση του κινητού.

HTC Desire Root User

Μήπως ξέρουμε μέχρι πότε θα κυκλοφορεί στις αγορές το Desire? Δηλαδή όταν θα βγούν τα "αναβαθμισμένα" μοντέλα αυτό θα πουλιέται ή θα ξεχαστεί?

Αλλιώς αν συνεχίσει να κυκλοφορεί και η τιμή πέσει αρκετά προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω το παλιό Desire σε μια αρκετά καλή τιμή παρά το νέο Wildfire S με κάπως λιγότερα.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Edit:

Για να κλεισω το θέμα με τις κάρτες, να αναφέρω μια λεπτομέρεια που ξέχασα.

Η 4GB Sandisk class 6 που έχω δεν ειναι απλή, αλλα η έκδοση Mobile Ultra.

Στα 16GB η έκδοση mobile ultra ειναι class 4, με τα παρακάτω benchmarks.

http://www.legitreviews.com/article/914/2/

H τιμή ειναι λίγο τσιμπημένη, αλλα για class 4, φυσάει!

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=7640

Edited by David
HTC Desire Root User

εχει ψαξει κανεις που έχει κανει root στο official ANDROID store αν υπάρχουν εφαρμογές ( επι πληρωμη) που αφορού τις ελληνικές τράπεζες όπως υπάρχουν για το IPHONE?

εχει ψαξει κανεις που έχει κανει root στο official ANDROID store αν υπάρχουν εφαρμογές ( επι πληρωμη) που αφορού τις ελληνικές τράπεζες όπως υπάρχουν για το IPHONE?

Η eurobank εχει σιγουρα κι ειναι free...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Follow me on XDA

Μήπως ξέρουμε μέχρι πότε θα κυκλοφορεί στις αγορές το Desire? Δηλαδή όταν θα βγούν τα "αναβαθμισμένα" μοντέλα αυτό θα πουλιέται ή θα ξεχαστεί?

Αλλιώς αν συνεχίσει να κυκλοφορεί και η τιμή πέσει αρκετά προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω το παλιό Desire σε μια αρκετά καλή τιμή παρά το νέο Wildfire S με κάπως λιγότερα.

Σίγουρα θα σταματήσει να κυκλοφορεί. Είναι λογικό πως αν συνυπάρχουν τα παλιά με τα νέα μοντέλα, όλα θα παίρνουν το απλό Desire στα 380 αντί για το S στα 500. Οι διαφορές είναι ελάχιστες

Παιδια εγω με την starburst ειχα προβλημα σοβαρο και δε μπορουσα να εγκαταστησω τιποτα απο ενα σημειο και μετα και την δοκιμασα δυο φορες με τα ιδια αποτελεσματα. Αλλα με την leedroid και το patchακι ειμαι καλυτερα απο ποτε. Μαλλον ημουν γκαντεμης τι να πω!!

Παιδια εγω με την starburst ειχα προβλημα σοβαρο και δε μπορουσα να εγκαταστησω τιποτα απο ενα σημειο και μετα και την δοκιμασα δυο φορες με τα ιδια αποτελεσματα. Αλλα με την leedroid και το patchακι ειμαι καλυτερα απο ποτε. Μαλλον ημουν γκαντεμης τι να πω!!

φίλε ποιο patchaki εννοείς? την έβαλα την Leedroid Προχτές χωρίς κάποιο Patch και μου έβγαλε ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και ξαναγύρισα στην αρχική ROM. μήπως να φταίει που δεν έβαλα κάτι τέτοιο?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...