mgeo81 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ρε παιδιά μια βοήθεια κάπως έβγαλα τα πακέτα δεδομένων κ τώρα δεν μπορώ ν τα ενεργποιησω. Αν ξέρει κάποιος άσ μου δώσει τα φωτα του. Φοραω miui 12.24. Ευχαριστώ Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Ρε παιδιά μια βοήθεια κάπως έβγαλα τα πακέτα δεδομένων κ τώρα δεν μπορώ ν τα ενεργποιησω. Αν ξέρει κάποιος άσ μου δώσει τα φωτα του. Φοραω miui 12.24. Ευχαριστώ τι ενοεις τα εβγαλες? πας menu - system- mobile netwok settings -data enabled νομιζω καπου διαβασα οτι υπαρχει καποιο bug το οποιο διορθωνεται πηγαινοντας airplanemode & μετα ξανα data enabled για δοκιμασε Edited December 30, 2010 by timos1968 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδιά υπάρχει κάποια καλή θηκούλα για να μου προτείνει κανείς?? Βρήκα αυτές τις δύο.... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006648 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006562 Ποια είναι η γνώμη σας?? Έχω αυτή ---> http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006562. Κλείνει με μαγνητάκι που έχει κάτω. Τίμια πρόταση για τα λεφτά της. Προστατεύει σχετικά καλά το κινητό και δεν χρειάζεται να το βγάζεις συνέχεια από τη θήκη αφού από πίσω έχει και άνοιγμα για την κάμερα καθώς και πάνω για τα 3.5. Το μόνο μείον είναι ότι στο κάνει λίγο παντόφλα το desire. Το έχω 5 μήνες και δεν έχει πάθει καμιά φθορά, ούτε το κινητό, ούτε η θήκη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εχετε κανενα καλο mail client να προτεινετε? Με ενδιαφερει να μπορει να βλεπει πολλαπλους λογαριασμους. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!Σκέφτομαι πραγματακικά να αγοράσω αυτην την συσκευή αλλα δυστάζω στο γεγονός οτι διαβάζω πολλα παραπονα με μπαταρία κ υπερθέρμανση...(στο Milestone που έχω βγάζω τουλάχιστον 1,5 μέρες) τι τελικά ισχύει?????Ευχαριστω προκαταβολικά σε όποιον μου απαντήσει! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!Σκέφτομαι πραγματακικά να αγοράσω αυτην την συσκευή αλλα δυστάζω στο γεγονός οτι διαβάζω πολλα παραπονα με μπαταρία κ υπερθέρμανση...(στο Milestone που έχω βγάζω τουλάχιστον 1,5 μέρες) τι τελικά ισχύει?????Ευχαριστω προκαταβολικά σε όποιον μου απαντήσει! Η μπαταρία ανάλογα με τη χρήση κρατάει από λιγότερο από μία μέρα ως δύο. Αν τη φορτίζεις κάθε βράδυ νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα. Για την υπερθέρμανση δε θα ανησυχούσα ιδιαίτερα, μόνο αν κάνει επανεκκινησεις θα έχεις πρόβλημα. Το ποσοστό των συσκευών που το κάνουν είναι πολύ μικρό και το σέρβις είναι πολύ καλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Έχω αυτή ---> http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006562. Κλείνει με μαγνητάκι που έχει κάτω. Τίμια πρόταση για τα λεφτά της. Προστατεύει σχετικά καλά το κινητό και δεν χρειάζεται να το βγάζεις συνέχεια από τη θήκη αφού από πίσω έχει και άνοιγμα για την κάμερα καθώς και πάνω για τα 3.5. Το μόνο μείον είναι ότι στο κάνει λίγο παντόφλα το desire. Το έχω 5 μήνες και δεν έχει πάθει καμιά φθορά, ούτε το κινητό, ούτε η θήκη. Εχω την ιδια θηκη ακριβως...πολυ καλη αλλα εγω την πηρα απο ebay 4 ευρω μαζι με τα μεταφορικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εχετε κανενα καλο mail client να προτεινετε? Με ενδιαφερει να μπορει να βλεπει πολλαπλους λογαριασμους. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Δοκίμασε το K-9 mail [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Η μπαταρία ανάλογα με τη χρήση κρατάει από λιγότερο από μία μέρα ως δύο. Αν τη φορτίζεις κάθε βράδυ νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα. Για την υπερθέρμανση δε θα ανησυχούσα ιδιαίτερα, μόνο αν κάνει επανεκκινησεις θα έχεις πρόβλημα. Το ποσοστό των συσκευών που το κάνουν είναι πολύ μικρό και το σέρβις είναι πολύ καλό. Καλημέρα, ευχαριστώ τα παιδιά για τις απαντήσεις πριν. Αυτό με την μπαταρία, αν βάλεις κάποια μεγαλύτερη από το εμπόριο, δεν θα λυθεί αυτό το προβληματάκι; Ναι οκ με φόρτιση είσαι μια χαρά, αλλά πας πχ 3ήμερο στο Μέτσοβο και δεν βρήκες μπρίζα. Πάει τελείωσες;;; :) ΥΓ Ένα από τα χαρακτηριστικά του Desire HD είναι: "Μοιράσου βίντεο, φωτογραφίες ή μουσική από το κινητό στην τηλεόραση σου, μέσω DLNA" Φαντάζομαι αυτό δεν ισχύει με το Htc Desire σωστά; Δείχνει καλό :) Edited December 30, 2010 by lanc3lot --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Να ναι καλά που κάποτε κάποια κυβέρνηση έδωσε ρεύμα και στα ποιο απόμακρα χωριά και υπάρχουν μπρίζες ρεύματος :lol: (δεν ειρωνεύομαι) Μην ανησυχείς για την διάρκεια της μπαταρίας πάντως. Όλα καλά. Κάθε ημέρα φόρτιση χρειάζεται, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πως χρησιμοποιείς το κινητό σου. Ειδικά αν χρησιμοποιείς το 3G συνέχεια, τότε κάθε βράδυ χρειάζεται σίγουρα φόρτιση!! Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Να ναι καλά που κάποτε κάποια κυβέρνηση έδωσε ρεύμα και στα ποιο απόμακρα χωριά και υπάρχουν μπρίζες ρεύματος :lol: (δεν ειρωνεύομαι) Μην ανησυχείς για την διάρκεια της μπαταρίας πάντως. Όλα καλά. Κάθε ημέρα φόρτιση χρειάζεται, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πως χρησιμοποιείς το κινητό σου. Ειδικά αν χρησιμοποιείς το 3G συνέχεια, τότε κάθε βράδυ χρειάζεται σίγουρα φόρτιση!! Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!! Καλά μην βγει κάποιος από το Μέτσοβο και μου την πει, δεν εννοώ κάτι για την περιοχή. Γενικά προσπαθώ να δω αν με μια νέα μπαταρία θα λυθεί αυτό. Οπότε αν έχεις όντως πρόβλημα, πας αγοράζεις μια και γειά σας :) Καλή χρονιά και σε σένα !! --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εχω την ιδια θηκη ακριβως...πολυ καλη αλλα εγω την πηρα απο ebay 4 ευρω μαζι με τα μεταφορικα Υπάρχει κάποιο link για αυτό; --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) ¨Oxygen is getting a huge boost later today, stay tuned...¨ @costasp: έβγαλες άκρη τελικά ή σέρνεται ακόμα? Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι φταιει για να βοηθήσω αλλά αν έχεις ακόμα lag θα πρότεινα nandroid restore αν είχες κάνει backup πριν το φλασάρισμα ή αλλιώς wipe everything και φτου κ απ την αρχη.. Ποια ROM έχεις? Αν είσαι με oxygen βγαίνει update μάλλον σήμερα οπότε καλά έκατσε ;) Edited December 30, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ¨Oxygen is getting a huge boost later today, stay tuned...¨ Που το είδες αυτό;; Στο twitter δεν είπε κάτι... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) καλημερα παιδια δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι μετα απο την τοποθετηση widgets στις οθονες με δοκιμασμενους σχεδον ολους τους launcher (adw,pro,zeam) στην oxygen2RC4 & φλασαρισμενη η ρομ 10 φορες δεν ξερω ποσες :( το κινητο γινεται laggy:cry: αν καποιος μπορει να βοηθησει? ζηλευω ρε γμτ ολοι με oxygen ειναι!!:p:lol::lol::lol: ΥΓ.με miui12.24 & adw & ολες τις οθονες γεματες παει σφαιρα Edited December 30, 2010 by timos1968 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Που το είδες αυτό;; Στο twitter δεν είπε κάτι... twitter 3ο σχόλιο ;) 4h ago καλημερα παιδια δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι μετα απο την τοποθετηση widgets στις οθονες με δοκιμασμενους σχεδον ολους τους launcher (adw,pro,zeam) στην oxygen2RC4 & φλασαρισμενη η ρομ 10 φορες δεν ξερω ποσες :( το κινητο γινεται laggy:cry: αν καποιος μπορει να βοηθησει? ζηλευω ρε γμτ ολοι με oxygen ειναι!!:p:lol::lol::lol: χμμ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εμενα μονο μια φορα είχε φάει φλασιά η oxygen και σερνότανε αλλα με ένα απλό reboot έστρωσε αμέσως.. Δοκίμασε το επόμενο update που βγαίνει λογικά σήμερα. Edited December 30, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) twitter 3ο σχόλιο ;) 4h ago χμμ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εμενα μονο μια φορα είχε φάει φλασιά η oxygen και σερνότανε αλλα με ένα απλό reboot έστρωσε αμέσως.. Δοκίμασε το επόμενο update που βγαίνει λογικά σήμερα. καλα & βεβαια θα την φλασαρω :p αλλα εχω απογοητευτει τελειως δεν με βλεπω να αναβαθμιζομαι σε ginger:( εχω κανει απειρα reboots ,flashing roms ,wipe data 3φορες την καθε φορα τπτ δεν παλευεται Edited December 30, 2010 by timos1968 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ΥΓ Ένα από τα χαρακτηριστικά του Desire HD είναι: "Μοιράσου βίντεο, φωτογραφίες ή μουσική από το κινητό στην τηλεόραση σου, μέσω DLNA" Φαντάζομαι αυτό δεν ισχύει με το Htc Desire σωστά; Δείχνει καλό :) Αν βάλεις custom rom από HD ή Z μια χαρά ισχύει. Το έχω δοκιμάσει 2-3 φορές κι έπεσε τρελό ψάρωμα, ειδικά μια φορά με ένα φίλο iphonάκια που ακόμα το φυσάει! Sent from my HTC Desire using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ¨Oxygen is getting a huge boost later today, stay tuned...¨ @costasp: έβγαλες άκρη τελικά ή σέρνεται ακόμα? Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι φταιει για να βοηθήσω αλλά αν έχεις ακόμα lag θα πρότεινα nandroid restore αν είχες κάνει backup πριν το φλασάρισμα ή αλλιώς wipe everything και φτου κ απ την αρχη.. Ποια ROM έχεις? Αν είσαι με oxygen βγαίνει update μάλλον σήμερα οπότε καλά έκατσε ;) Καλησπέρα Με Oxygen RC4 είμαι. Είχα πάρει nandroid bu, έκανα restore τπτ! Ακολούθησα και την 2η συμβουλή σου, το lagging μεν μειώθηκε, δεν είναι πλέον ιδιαίτερα ενοχλητικό, αλλά παραμένει το πρόβλημα με τον χώρο στην internal memory. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχω διαθέσιμα 41 MB :( Όπως και να΄χει, σε/σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια! CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα.παρατηρησα καποιες φορες οτι το multitouch παρουσιαζει καποια προβληματα.συνηθως οταν τα δυο σημεια επαφης ερχονται σε ευθεια γραμμη μεταξυ τους και απο εκεινη τη στιγμη μεχρι να αφησω τα δακτυλα οι κινησεις αντιστρεφονται.ειναι καποιο bug η πρεπει να το παω στο service;εχει γινει αναβαθμιση2.2 :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 εχω περασει το τελευταιο ραδιο ρε παιδια κ δεν εχω σημα γιατι?:cry::cry: μετα απο πολλεσ ρομ κατεληξα ξανα στην leedroid 2.3.θελω να εχω την αισθηση του sense... Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα.παρατηρησα καποιες φορες οτι το multitouch παρουσιαζει καποια προβληματα.συνηθως οταν τα δυο σημεια επαφης ερχονται σε ευθεια γραμμη μεταξυ τους και απο εκεινη τη στιγμη μεχρι να αφησω τα δακτυλα οι κινησεις αντιστρεφονται.ειναι καποιο bug η πρεπει να το παω στο service;εχει γινει αναβαθμιση2.2 Συμβαίνει και σε εμένα σε μερικά παιχνίδια πχ που είναι να τραβήξεις μια γραμμή, μερικές φορές χάνεται, αλλά με λίγο πείραγμα ξαναεπανέρχεται. Είναι θέμα μάλλον στον κώδικα του android. Το iphone παραμένει ο master του multitouch... εχω περασει το τελευταιο ραδιο ρε παιδια κ δεν εχω σημα γιατι?:cry::cry: μετα απο πολλεσ ρομ κατεληξα ξανα στην leedroid 2.3.θελω να εχω την αισθηση του sense... Άλλαξες radio που το συνιστούσε κάποια rom; Τώρα με leedroid ξαναάλλαξες radio σε αυτό που είχες πριν; Ή απλά με την leedroid έκατσε καλύτερα και διορθώθηκε. Αν θες αίσθηση του sense (απλού) τότε είσαι οκ με leedroid. Είναι 100% bug free και με όλες τις δυνατότητες να λειτουργούν. Για όσους έχουν πρόβλημα με την Oxygen, προτείνω να περιμένετε το σημερινό update. Αφού όμως κάνετε ένα γερό wipe. @costasp: Έχεις λίγο χώρο στην internal memory μετά απο αλλαγή hboot; Αν όχι, έχεις σίγουρα apps2sd storage; Για όσους δεν δουλέψει και πάλι η Oxygen 2, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την stable 1.0.4 froyo. Εξίσου γρήγορη. Με ή χωρίς αλλαγή hboot, αυτό θα το δείτε αναλόγως αν σκοπεύετε να μείνετε στις rom του adamG και όχι σε οποιοδήποτε άλλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Για να περάσω την τελευταία έκδοση της Oxygen ακολουθώ την παρακάτω διαδικασία; Πιο πολύ ρωτάω γιατί διαβάζω συνεχώς κάτι για hboot και launchers και έχω ψιλομπλεχτεί... Επίσης, το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM (μέχρι στιγμής) είναι ότι δεν τραβάει video; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 ...@costasp: Έχεις λίγο χώρο στην internal memory μετά απο αλλαγή hboot; Αν όχι, έχεις σίγουρα apps2sd storage;.... Καλησπέρα και πάλι.... Έχω σίγουρα apps2sd storage. Ο χώρος στην internal μειώθηκε μετά από wipe της dalvik για να περάσω την market app ver. 2.2.7... Έκτοτε, ακόμα και μετά από απανωτά reboot, δεν λέει να επανέλθει στα προ-dalvik wipe των 105+ ΜΒ... :blink: Θα περιμένω το σημερινό update της Oxygen και θα δω. Αν δεν δω αποτέλεσμα, με βλέπω να κάνω ένα full-full-full wipe των πάντων, πέρασμα κάποιας άλλης ROM (πχ leedroid) και βλέπουμε μετά... Πάντως... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 μιας και μιλάμε για θήκες μόλις μου ήρθε αυτή http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/15798334/Case-Mate-HTC-Desire-Barely-There-Case-Black/Product.html?searchstring=desire+casemate&searchtype=allproducts&searchsource=0&urlrefer=search# για να αλλάξω αυτή http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-Silicone-Skin-Rubber-Case-Cover-HTC-Desire-UK-/170501351252?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27b2ac2754 και είναι πολύ καλή σε αφή βλέπεις το κινητό και δεν το κάνει παντόφλα. @velekatsioula δεν είναι bug δυστυχώς είναι πρόβλημα της οθόνης, δες αυτό το video και θα καταλάβεις, να φανταστώ παίζειςπαιχνίδια και εκεί σου το κάνει γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση περνάει απαρατήρητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts