Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να μου δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία για το ad-block;:happy:

Δεν θυμάμαι που το είχα βρει κάπου στους xda, αν το θες πες μου να στο ανεβάσω το φλασάρεις απο recovery και εισαι οκ.Εχει και άλλο ένα zipaki για να το απενεργοποιήσεις με τον ίδιο τρόπο αν μετά δεν το θέλεις :)

Εξαρτάται πόσο γρήγορα γράφεις :Ρ ή κάνεις copy paste.

γράφεις fastboot flash hboot name.img και περιμένεις να το κάνει upload... είναι 512kb άρα καταλαβαίνεις ότι παίρνει 2 δευτερόλεπτα. Μετά κάνει ένα ριμπουτ σε fastboot ξανά, γράφεις fastboot erase cache και αυτό ήταν.

Οπότε μην κολλάς.. άλλαξε hboot. Η διαδικασία παίρνει 1 λεπτό.

Αυτά που τα γράφεις?Είμαι εντελώς άσχετος απο fastboot

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγαινε κάπου που να μπορείς να γράψεις (π.χ. στο google search) και κράτα πατημένο το δάχτυλό σου πάνω στο text box μέχρι να σου βγάλει επίλογή να αλλάξεις πληκτρολόγιο.

Καλά... με έστειλες! Χίλια ευχαριστώ ;)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Παιδια καλησπερα. Χρονια πολλα και τα συναφη και παλι!

Πιστευω οτι ισως η πιο χρησιμη εφαρμογουλα για το desire μας - τουλαχιστον για οσους η μπαταρια λογω heavy usage ειναι το βασικο προβλημα - ειναι η toggle2g που αυτοματα αλλαζει απο 3g σε 2g οταν το τηλεφωνο κοιμηθει για καποια λεπτα ή οταν συνδεεται το wifi. Εμενα με εχει σωσει παντως.

Σε cyanogenroms δουλευει τελεια. Ομως εχουν αναφερθει αλλες roms στις οποιες δεν δουλευει καθολου. Σε oxygen που φαινεται να ειναι η πιο γρηγορη rom απ οτι λετε οι περισσοτεροι (αληθεια αυτο ισχυει μονο για τη gingerbread εκδοση ή και για την froyo?) δουλευει αυτο το ατιμο το utility? ή υπαρχει καποιο αντιστοιχο που να δουλευει σε oxygen δοκιμασμενα μηπως;

Θενκς!

Δημητρης

Αυτά που τα γράφεις?Είμαι εντελώς άσχετος απο fastboot

start-run-cmd

Μετά γράφεις την εντολή cd "C:\AndroidSDK\tools" ή γενικά cd "διαδρομή που βρίσκεται ο φάκελος tools στον οποίο έχει μέσα το adb.exe και το fastboot.exe"

Ξαναγράφω, όταν είναι να αλλάξετε hboot table, και να βάλετε της Oxygen, επειδή το /cache έχει μόνο 10mb, πριν κάνετε backup κάντε μόνο, μόνο, wipe cache. Ώστε στο ενδεχόμενο restore στο ίδιο table να χωρέσει.

Παιδια καλησπερα. Χρονια πολλα και τα συναφη και παλι!

Πιστευω οτι ισως η πιο χρησιμη εφαρμογουλα για το desire μας - τουλαχιστον για οσους η μπαταρια λογω heavy usage ειναι το βασικο προβλημα - ειναι η toggle2g που αυτοματα αλλαζει απο 3g σε 2g οταν το τηλεφωνο κοιμηθει για καποια λεπτα ή οταν συνδεεται το wifi. Εμενα με εχει σωσει παντως.

Σε cyanogenroms δουλευει τελεια. Ομως εχουν αναφερθει αλλες roms στις οποιες δεν δουλευει καθολου. Σε oxygen που φαινεται να ειναι η πιο γρηγορη rom απ οτι λετε οι περισσοτεροι (αληθεια αυτο ισχυει μονο για τη gingerbread εκδοση ή και για την froyo?) δουλευει αυτο το ατιμο το utility? ή υπαρχει καποιο αντιστοιχο που να δουλευει σε oxygen δοκιμασμενα μηπως;

Θενκς!

Δημητρης

Στην oxygen, το Power widget είναι το ίδιο με του cyanogenmod. Όταν βάζεις τους διακόπτες δηλαδή, έχει επιλογή wifi enables/disables 3g και το ίδιο με το mobile data enables 3g κτλ. Πολύ χρήσιμο. Εγώ το έχω πάντα σε 2g, και όταν βάζω να έχω mobile data on, τότε ανοίγει και 3g. Όπως βολεύει στον καθένα.

Στην oxygen, το Power widget είναι το ίδιο με του cyanogenmod. Όταν βάζεις τους διακόπτες δηλαδή, έχει επιλογή wifi enables/disables 3g και το ίδιο με το mobile data enables 3g κτλ. Πολύ χρήσιμο. Εγώ το έχω πάντα σε 2g, και όταν βάζω να έχω mobile data on, τότε ανοίγει και 3g. Όπως βολεύει στον καθένα.

Μια χαρα ακουγεται! Και μια ακομα ερωτησουλα μιας και το εχεις δοκιμασει: Επειδη αυτο το hboot το φοβαμαι λιγο, υπαρχει μεγαλη διαφορα στην επιδοση της oxygen 2.0 αν εχω το πειραγμενο hboot σε σχεση με το απλα να διατηρησω το ext2 partition και να το αφησω να δουλευει το a2sd aυτοματα;;; (υποθετω αν βαλω το hboot τοτε ειναι ωριμοτερο να καταργησω το partition στην καρτα...ή οχι; ).

Ευχαριστω εκ των προτερων αδερφε

εγώ έχω την oxygen froyo με s-on και app2sd+ και απο επιδόσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος.

jastonas ευχαριστούμε για τον οδηγό! θα ασχοληθώ στο άμμεσο μέλλον :P

To adfree και μένα δεν λειτούργησε γιατί θέλει s-off

Εγώ χρησιμοποιώ το adblock, είναι ένα zip που το φλασαρεις απο recovery και λειτουργεί μια χαρά

εγώ έχω το addfree με s-on και μου δουλεύει μια χαρά, απλώς θέλει μια διαδικασία με εντολές σε adb που έχω περιγράψει και σε προηγούμενες σελίδες. Η αλήθεια είναι οτι μέσω recovery που λέτε είναι πιο εύκολο. Οριστε το link, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πρεπει να ειναι οκ

http://dnlgee.me.uk/hosts/

ps: ανανεώθηκε σήμερα κι όλας!

Γίνεται να έχω αυτές τις ρυθμίσεις χωρίς να βάλω widget στη home screen? Γιατί χρησιμοποιώ το widget που έχει βάλει ο adam στο notification bar που με βολεύει πολύ..

Edited by whatever123

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Μια χαρα ακουγεται! Και μια ακομα ερωτησουλα μιας και το εχεις δοκιμασει: Επειδη αυτο το hboot το φοβαμαι λιγο, υπαρχει μεγαλη διαφορα στην επιδοση της oxygen 2.0 αν εχω το πειραγμενο hboot σε σχεση με το απλα να διατηρησω το ext2 partition και να το αφησω να δουλευει το a2sd aυτοματα;;; (υποθετω αν βαλω το hboot τοτε ειναι ωριμοτερο να καταργησω το partition στην καρτα...ή οχι; ).

Ευχαριστω εκ των προτερων αδερφε

Θέλω να δεις στο quick system info πόσα mb έχεις κατειλλημένα στο APPS2SD storage. Αν δεν είναι σχεδόν γεμάτο, νομίζω αξίζει. Δεν ξέρω αν είναι placebo effect αυτό που νιώθω, πάντως εγώ εντόπισα μια διαφορά, όχι μεγάλη πάντως. Αλλά γλιτώνεις λίγο χώρο απο την sd, και γενικά είναι λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Είναι πανεύκολη διαδικασία να κάνεις s-off. Μην φοβάστε. Ένα cdακι είναι για τους πιο αρχάριους, και για όσους έχουν ασχοληθεί με virtualbox δεν είναι ούτε ένα cd. Επίσης ο jastonas έχει στον οδηγό του τρόπο αντί για cd να χρησιμοποιήσει κανείς live usb με το unetbootin, ενώ νόμιζα πως δεν πετυχαίνει με αυτό το iso, παρότι όντως είναι ένα πακεταρισμένο linux.

Όλα γίνονται μόνα τους όταν ξεκινήσει ο υπολογιστής απο αυτό το iso. Και όταν γίνει s-off, είναι μόνο 3 εντολές έχοντας το κινητό σε fastboot. Όσοι χρησιμοποιείται την Oxygen ως κύρια rom, τότε επιβάλλεται μια δοκιμή βρε αδερφέ. Οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο να το κάνουν.

Εγώ είχα κάνει s-off μόλις είχε βγει μόνο και μόνο για το adfree γιατί δεν δούλευε σε όλες τις rom. Αλλά ο κύριος λόγος ήταν να το κάνω, απλά γιατί γίνεται. Δεν είναι τίποτα. Σας τρομάζουν λίγο περισσότερο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, αλλά μόνο αν κάνει ο χρήστης μια γερή χοντράδα κάτι θα πάει στραβά.

@whatever123:

Δεν ξέρω, δεν έχω βάλει το widget στη notification bar, μπορεί να το βάλω να δω, γιατί είναι και εκείνο καλό. Αν και με ένα swipe στην άλλη επιφάνειά μου και ένα κλικ στο mobile data είναι εξίσου γρήγορο. Γιατί θυμόμουν οτι στην Oxygen δεν υπάρχει αυτό; Εκτός αν λες το ξεχωριστό app που έχουν βγάλει στο xda. Θα το κοιτάξω.

Edited by flik

Είναι πανεύκολη διαδικασία να κάνεις s-off. Μην φοβάστε. Ένα cdακι είναι για τους πιο αρχάριους, και για όσους έχουν ασχοληθεί με virtualbox δεν είναι ούτε ένα cd. Επίσης ο jastonas έχει στον οδηγό του τρόπο αντί για cd να χρησιμοποιήσει κανείς live usb με το unetbootin, ενώ νόμιζα πως δεν πετυχαίνει με αυτό το iso, παρότι όντως είναι ένα πακεταρισμένο linux..

Tiny Core linux :)

Όλα γίνονται μόνα τους όταν ξεκινήσει ο υπολογιστής απο αυτό το iso. Και όταν γίνει s-off, είναι μόνο 3 εντολές έχοντας το κινητό σε fastboot. Όσοι χρησιμοποιείται την Oxygen ως κύρια rom, τότε επιβάλλεται μια δοκιμή βρε αδερφέ. Οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο να το κάνουν.

Εγώ είχα κάνει s-off μόλις είχε βγει μόνο και μόνο για το adfree γιατί δεν δούλευε σε όλες τις rom. Αλλά ο κύριος λόγος ήταν να το κάνω, απλά γιατί γίνεται. Δεν είναι τίποτα. Σας τρομάζουν λίγο περισσότερο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, αλλά μόνο αν κάνει ο χρήστης μια γερή χοντράδα κάτι θα πάει στραβά.

Για να μην αποθαρυνθείτε.. οι 3 εντολές που λέει ο flik δεν είναι για το s-off αλλά για να περάσετε το hboot αν θέλετε. Το s-off γίνεται χωρίς καμία εντολή :Ρ

jastonas καλησπερα δεν εχω κανει soff ακομα αλλα περασα την oxygen 2 RC4 & στον αποθηκευτικο χωρο δεν μου διαβαζε την sd εκανα κατι κουλο?

τι πρεπει να κανω?

ΥΓ. (περασα ξανα την miui 12.24 η οποια δουλευει αψογα εκτος απο το bluetooth που μαλλον ειναι bug) αναμενοντας την απαντηση σου

Για να μην αποθαρυνθείτε.. οι 3 εντολές που λέει ο flik δεν είναι για το s-off αλλά για να περάσετε το hboot αν θέλετε. Το s-off γίνεται χωρίς καμία εντολή :Ρ

Ναι όντως, είπα αφού έχει γίνει s-off μετά είναι 3 εντολές fastboot για αλλαγή hboot.

jastonas καλησπερα δεν εχω κανει soff ακομα αλλα περασα την oxygen 2 RC4 & στον αποθηκευτικο χωρο δεν μου διαβαζε την sd εκανα κατι κουλο?

τι πρεπει να κανω?

ΥΓ. (περασα ξανα την miui 12.24 η οποια δουλευει αψογα εκτος απο το bluetooth που μαλλον ειναι bug) αναμενοντας την απαντηση σου

Δεν έχω διαβάσει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, θα μπορούσες να κάνεις ξανά ένα wipe all (και μάλιστα 2πλό wipe για καθένα) και ξανα φλασάρισμα.

Δείτε και αυτό το tutorial για s-off που έχει όλες τις μεθόδους.

Μετά το Oxygen FAQ που λέει για flash hboot, για ext3 removal και τη διαδικασία για το ποια θα γίνουν και με τι σειρά.

Τέλος, αυτό: Honeycomb music app

@whatever: Είπες κάτι για notification bar widgets απο τον adamG, δεν το βρήκα....

Edited by flik

Ναι όντως, είπα αφού έχει γίνει s-off μετά είναι 3 εντολές fastboot για αλλαγή hboot.

Δεν έχω διαβάσει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου, θα μπορούσες να κάνεις ξανά ένα wipe all (και μάλιστα 2πλό wipe για καθένα) και ξανα φλασάρισμα.

τι ενοεις 2πλο wipe?αυτο που κανω καθε φορα ειναι wipe data factory reset ,wipe dalvik ,wipe battery stats , wipe cache partition πρεπει να κανω κατι αλλο?

Edited by timos1968

τι ενοεις 2πλο wipe?αυτο που κανω καθε φορα ειναι wipe data factory reset ,wipe dalvik ,wipe battery stats , wipe cache partition πρεπει να κανω κατι αλλο?

εννοεί να τα πατήσεις 2 φορές just in case..

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Θα μπορούσε κάποιος να δώσει μια σύντομη εξήγηση για το πως λειτουργεί το app2sd+? Έχω βάλει την leedroid 2.3b (σήμερα 2η μέρα) και δεν έχω πολυκαταλάβει τι ακριβώς παίζει. Κάποιες εφαρμογές / παιχνίδια που εγκαθιστώ μπαίνουν εξολοκλήρου στο sd partition και άλλα τρώνε μέρος της εσωτερικής μνήμης. Απο τι εξαρτάται τι από τα 2 θα συμβεί κατά την εγκατάσταση? Μπορώ να κάνω κάτι εγώ? Προσωπικά είμαι δεύτερη μέρα με τη rom και μου έχουν μείνει 55mb στην εσωτερική μνήμη (έχω βάλει αρκετή σαβούρα βεβαια στα πλαίσια των πειραματισμών). Απ' οτι καταλαβαίνω ακόμα και με το a2sd+ δεν λύνεται εξολοκλήρου το πρόβλημα της εσωτερικής μνήμης..

Καλησπέρα και πάλι (question day today...). Προσπαθώ να εγκαταστήσω τη νέα version του Market (αν θυμάμαι καλά είναι η 2.2.7). Όποιο apk και να προσπαθήσω, απλά δεν αντικαθιστά το υπάρχον. Μπορώ να "πετάξω" με κάποιο τρόπο το παλιό, ή ακόμα καλύτερα να το "καπακώσω" με το νέο??? Ευχαριστώ...

PS: φοράω Oxygen RC4...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλησπέρα και πάλι (question day today...). Προσπαθώ να εγκαταστήσω τη νέα version του Market (αν θυμάμαι καλά είναι η 2.2.7). Όποιο apk και να προσπαθήσω, απλά δεν αντικαθιστά το υπάρχον. Μπορώ να "πετάξω" με κάποιο τρόπο το παλιό, ή ακόμα καλύτερα να το "καπακώσω" με το νέο??? Ευχαριστώ...

PS: φοράω Oxygen RC4...

wipe dalvik /cache kai bazeis 2.2.6 einai zip arxio me thn entolh flaszipsd card

παιδια προσοχη!!!

εχω την τελευταια Oxygen 2.0 rc4 με το fix για τη διαγραφη της καρτα μνημης αλλα δυστυχως διεγραφηκαν τα αρχεια...ευτυχως οχι οι φακελοι, οποτε μικρο το κακο. προσοχη...

Παιδιά υπάρχει κάποια καλή θηκούλα για να μου προτείνει κανείς??

Βρήκα αυτές τις δύο....

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006648

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006562

Ποια είναι η γνώμη σας??

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παιδιά και κατι άλλο σημαντικο που θέλω να ρωτήσω, εαν θέλουμε να γυρίσουμε σε s-on απλα φλασάρουμε την RUU rom? Με το hboot τι γίνεται? Γυρνάει και αυτός στον stock?

Παιδιά και κατι άλλο σημαντικο που θέλω να ρωτήσω, εαν θέλουμε να γυρίσουμε σε s-on απλα φλασάρουμε την RUU rom? Με το hboot τι γίνεται? Γυρνάει και αυτός στον stock?

Δες εδώ μια καλή απάντηση στο ερώτημα σου:

Will my phone stay S-OFF forever?

Yes and no. As soon as you decide to flash a stock RUU that has a HBOOT update in it, this hacked HBOOT will be overwritten.

You do have the option to remove the HBOOT update from the rom.zip inside the RUU. Since your phone no longer checks signatures, you could easily do that.

Also, you then still have the option to flash custom recovery, or different kernels using the fastboot functions described above (fastboot flash, et al).

Απο το site alpharev.nl. Εννοεί πως ναι, με το ruu μπαίνει το hboot που δίνει η htc. Τώρα ίσως παίζει η κατανομή χώρου ανάλογα με την έκδοση, αλλά φαντάζομαι θα είναι όπως το stock. Το ωραίο είναι που υπάρχει τρόπος να βάλεις ruu χωρίς να γίνει s-off.

Παιδιά πλέον το κινητό το κάνουμε ότι θέλουμε. Αυτό θα πει ορθάνοιχτο λειτουργικό. Σπέρνει

wipe dalvik /cache kai bazeis 2.2.6 einai zip arxio me thn entolh flaszipsd card

Χμμμ... εκανα wipe την dalvik και περασα την 2.2.7 απο zip (με flash) αφου δεν καταφερα να βρω σε ζιπ την .6..... Συνεβησαν τα εξης περιεργα:

1. η συσκευη σερνεται κυριολεκτικα! Χτυπαω ενα γραμμα και το παρουσιαζει στην οθονη μετα απο αξιοσημειωτο lag!

2. Ειχα περι τα 108 ΜΒ στην internal memory. Μετα το reboot που ακολουθησε το dalvik wipe, εχω... 49!!! Σημειωτεο, δεν πειραξα τιποτα αλλο...

Ideas???

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...