than_007 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Που μπορω να τα βρω? φλασαρετα κανονικα απο recocery http://rapidshare.com/files/436762298/addblock_ime.rar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Έχω rootαρει το κινητό Έχω εγκαταστήσει την apps2sd Πρέπει να κάνω φορματ την sdcard για να στέλνω τις εφαρμογές εκεί? (έχω την μαμίσια. τι τιμές να βάλω?) Αν ναι γιατί μου βγάζει "γκριζαρισμένη" την επιλογή απο τις ρυθμήσεις/κάρτα sd και αποθήκευση/Διαμόρφωση κάρτας? Πολλές ερωτήσεις που προσπάθησα να αποφύγω περιμένοντας μπάς και τσιμπίσω κάποια πληροφορία δεξιά ή αριστερά αλλά όπως καταλαβένεται... τζίφος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 φλασαρετα κανονικα απο recocery http://rapidshare.com/files/436762298/addblock_ime.rar ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 ευχαριστω πολυ!! τιποτα. μη βαλεις ομως το adfree απ το μαρκετ απο πανω ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Leedroid 2.2g προ των πυλών. Για βάλτε μπρος τα nandroid. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Το νεο Market παιζει μια χαρά σε rooted desire. Ωραιο layout. Αλλα δεν βρίσκω το κουμπι "ενημέρωση όλων" HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylinos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ρε παιδιά το nandroid backup πως γίνεται;;; Και τι κάνει backup;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Έχω rootαρει το κινητό Έχω εγκαταστήσει την apps2sd Πρέπει να κάνω φορματ την sdcard για να στέλνω τις εφαρμογές εκεί? (έχω την μαμίσια. τι τιμές να βάλω?) Αν ναι γιατί μου βγάζει "γκριζαρισμένη" την επιλογή απο τις ρυθμήσεις/κάρτα sd και αποθήκευση/Διαμόρφωση κάρτας? Πολλές ερωτήσεις που προσπάθησα να αποφύγω περιμένοντας μπάς και τσιμπίσω κάποια πληροφορία δεξιά ή αριστερά αλλά όπως καταλαβένεται... τζίφος! Αν έχεις απλά root με την εργοστασιακή rom τότε μόνο με μπακαλίστικους τρόπους θα στείλεις κανα byte στην κάρτα μνήμης. Προτείνω να βάλεις καμιά custom rom (leedroid,auraxtsense,defrost,miui) για να κάνεις αυτά που θες. Ρε παιδιά το nandroid backup πως γίνεται;;; Και τι κάνει backup;;; Κρατάει ακριβή εικόνα του συστήματός σου.Ρομ,επαφές,μηνύματα,ρυθμίσεις.Όλα εκτός απο τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ρε παιδιά το nandroid backup πως γίνεται;;; Και τι κάνει backup;;; Απο Recovery. Δημιουργεί ένα image του κινητού.Στην επαναφορά τα έχεις όλα όπως ήταν ακριβώς. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Leedroid 2.3 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Νομιζω ότι έκανα μια μεγάλη μαλα...ία και δεν μπορώ πια να κατεβάσω εφαρμογές από το market . Δουλεια δεν είχα χθές , και είπα να φτιάξω ένα άλλο λογαριασμό στο gmail με καλύτερο όνομα. Αλλά έσβησα το παλιό που είχα φτιάξει όταν αγόρασα το τηλέφωνο. Ανοίγω το τηλ. και μου λέει ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός . Σκέφτομαι λίγο και λέω στα @@ μου .. θα τον ξαναφτιάξω. Αμ δε , πάω στο gmail και μου λέει ότι ο λογαριασμός υπάρχει και δεν μπορώ να τον ξαναφτιάξω ... Τρώω το πρώτο ΣΟΚ ..λέω ωραία θα ξανακάνω Login όπως παλιά .... Πάω να κάνω login και δεν βρίσκει το λογαριασμό (αφου τον είχα σβήσει ο μαλ....ας) . Εφτιαξα ένα άλλο λογαριασμό να υπάρχει στο gmail . ΜΗΠΩΣ ξέρει κανείς πως θα αντικαταστήσω στο μικρό μου desire τον παλιό και προβληματικό μου λογαριασμο με τον νέο που έφτιαξα . Πληροφοριακό λέω πως το τηλ είναι γεμάτο με προγράμματα δεν είναι ροοταρισμένο και δεν έχω το κουράγιο να τα περάσω από την αρχή .... Αν πάλι είναι μονοδρομος τοτε θα κάνω την καρδια μου πέτρα και θα το κάνω ... Απλά δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ !!! http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john18625 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Γεια σας παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα. Μου έκλεψαν το desire και πήρα καινούριο. Πώς μπορώ να βάλω με συγχρονισμό τις επαφές από το προηγουμενο, μέσω PC, στο καινούργιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Νομιζω ότι έκανα μια μεγάλη μαλα...ία και δεν μπορώ πια να κατεβάσω εφαρμογές από το market . Δουλεια δεν είχα χθές , και είπα να φτιάξω ένα άλλο λογαριασμό στο gmail με καλύτερο όνομα. Αλλά έσβησα το παλιό που είχα φτιάξει όταν αγόρασα το τηλέφωνο. Ανοίγω το τηλ. και μου λέει ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός . Σκέφτομαι λίγο και λέω στα @@ μου .. θα τον ξαναφτιάξω. Αμ δε , πάω στο gmail και μου λέει ότι ο λογαριασμός υπάρχει και δεν μπορώ να τον ξαναφτιάξω ... Τρώω το πρώτο ΣΟΚ ..λέω ωραία θα ξανακάνω Login όπως παλιά .... Πάω να κάνω login και δεν βρίσκει το λογαριασμό (αφου τον είχα σβήσει ο μαλ....ας) . Εφτιαξα ένα άλλο λογαριασμό να υπάρχει στο gmail . ΜΗΠΩΣ ξέρει κανείς πως θα αντικαταστήσω στο μικρό μου desire τον παλιό και προβληματικό μου λογαριασμο με τον νέο που έφτιαξα . Πληροφοριακό λέω πως το τηλ είναι γεμάτο με προγράμματα δεν είναι ροοταρισμένο και δεν έχω το κουράγιο να τα περάσω από την αρχή .... Αν πάλι είναι μονοδρομος τοτε θα κάνω την καρδια μου πέτρα και θα το κάνω ... Απλά δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ !!! Μενου---Ρυθμίσεις----Λογαριασμοί και συγχρονισμός---Προσθήκη λογαριασμού. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machine Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Καλημερα.Για να περασω την leedroid 2.3 πρεπει να κανω full wipe?Τωρα εχω την 2.2f.Αν κανω restore με το titanium θα ειναι ολα οπως πριν? HTC DESIRE AMOLED DHD BAADNWZ V1.8 ROM 32.54.00.32U_5.14.05.17 RADIO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Έχω τη Leedroid 2.2f (όπως και ο φίλος παραπάνω) με διάφορα applications εγκατεστημένα.... Ποια είναι τα βήματα για να βάλω τη 2.3 χωρίς να χάσω applications, contacts, sms κτλ...? ...καθώς και τις διάφορες ρυθμίσεις που έχω κάνει...? Ευχαριστώ! Edited December 14, 2010 by zoid70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 καλημερα μια ερωτηση τη διαφορες εχουν η ρομ οφισιαλ η 2.29 που εχω τωρα με αν περασω την οφισιαλ που γραφει RUU_Bravo_Froyo_Vodafone_UK_2.33.161.2 η την RUU_Bravo_Froyo_HTC_ARA_2.32.415.3 Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Έχω τη Leedroid 2.2f (όπως και ο φίλος παραπάνω) με διάφορα applications εγκατεστημένα.... Ποια είναι τα βήματα για να βάλω τη 2.3 χωρίς να χάσω applications, contacts, sms κτλ...? Ευχαριστώ! - παιρνεις ενα nadroid backup για λογους ασφαλειας - πετας χυμα το .zip μεσα στη καρτα σου - το τρεχεις μεσω clockmod - εισαι ετοιμος, δεν εχεις χασει τιποτε! iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς τη Reflex HD του NeoPhyte? :) Σε σχέση με του badnewz ξέρουμε τί διαφορές έχει?Lagάρει λίγο του bad και σκεφτόμουν τη Reflex.. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με lag στην rom του Baadnewz. Αντιθέτως είχα αρκετά προβλήματα με lag με την RCMixHD rom. Πάντως μπορείς να κάνεις ένα nandroid και να περάσεις την Reflex HD. Αν δεις ότι είναι χειρότερη της προηγούμενης που είχες, τότε κάνεις restore και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Εγώ για άλλη μια φορά ξαναπροτείνω Oxygen :Ρ Τον χαβά μου εγώ... ΜΗΔΕΝ λαγκ :) Αλλά σήμερα ίσως κάνω έναν nandroid για να παίξω 2-3 ώρες με του φίλου ισπανού την reflex Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μενου---Ρυθμίσεις----Λογαριασμοί και συγχρονισμός---Προσθήκη λογαριασμού. Δυστηχως δεν εγινε δουλεια .... Τον λογαριασμο τον εχω φτιάξει τον καινουργιο ..απλά δεν μπορεί να καταργήσει τον παλιό λογιαριασμό . Το market εξακολουθεί να ψάχνει για τον σβησμένο παλιό λογαριασμό . :wacko: (Οταν επιλέγω κατάργηση μου λέει ότι ... ο λαγαριασμός απαιτείται από ορισμένες εφαρμογές. Μπορέιται να τον καταργήσετε επαναφέροντας το τηλέφωνο στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες τιμές (όλα τα πρωσοπικά δεδομένα θα διαγραφούν)) Να υποθέσω ότι χάνω τα πάντα ετσι ..προγράμματα επαφες ρυθμίσεις ? Καμια άλλη ιδέα ? http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Εγώ για άλλη μια φορά ξαναπροτείνω Oxygen :Ρ Τον χαβά μου εγώ... ΜΗΔΕΝ λαγκ :) Αλλά σήμερα ίσως κάνω έναν nandroid για να παίξω 2-3 ώρες με του φίλου ισπανού την reflex Όντως, διαβάζω τα καλύτερα για την Oxygen rom κι εδώ μέσα, αλλά και σε άλλα forum, αλλά είμαι sense addict (κυρίως fan του flip clock + weather animation). Γι' αυτό και δεν την έχω δοκιμάσει :p Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Εγώ για άλλη μια φορά ξαναπροτείνω Oxygen :Ρ Τον χαβά μου εγώ... ΜΗΔΕΝ λαγκ :) Αλλά σήμερα ίσως κάνω έναν nandroid για να παίξω 2-3 ώρες με του φίλου ισπανού την reflex για δωσε link να την κατεβασω... μπορει να την δοκιμασω αργοτερα να δω κι εγω τι αξιζει:) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 για δωσε link να την κατεβασω... μπορει να την δοκιμασω αργοτερα να δω κι εγω τι αξιζει:) οριστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791315&highlight=AuraxTSenseHD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) οριστε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791315&highlight=AuraxTSenseHD thanks αν και δεν αναφερθηκα στην AuraxTsense αλλα στην oxygen:rolleyes: την βρηκα εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829734 Edited December 14, 2010 by hraklhs57 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Δεν μπορώ να κάνω mount την sd ρε παιδιά... Ούτε φορμάτ ούτε τίποτα... Είναι η μαμίσια. Απο το clockworkMod recovery Προσπαθώ να βάλω την ledroid και ακολουθώ τα βήματα στις οδηγίες. edit: κάτι έκανα... Edited December 14, 2010 by torpedo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts