Jump to content

torpedo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About torpedo

  • Ημ. Γέννησης 29/07/1969

torpedo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι. Εδώ είναι επιλεγμένες τα Αγγλικά και τα Ελληνικά. Το πληκτρολόγιο της HTC δεν υπάρχει πλέον στην συσκευή μου. Έχει μπεί ένα άλλο πληκτρολόγιο. Δεν είμαι τόσο σκράπας για να μη καταλάβω οτι έχω κάνει εγγατάσταση κάτι άλλο. Μπορεί να το ψαχούλεψε καμια γυναίκα μου :p , δέν ξέρω....
  2. Πως μπορώ να αλλάξω τις επιλεγόμενες γλώσσες στο πληκτρολόγιο? Στα καλά καθούμενα μου έχει Αγγλικά και Κινέζικα. Απο τις ρυθμίσεις έχω επιλέξει ελληνικά και αγγλικά αλλά δεν αλλάζει.
  3. Καλησπέρα... Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά πηγαίνοντας να γραψω κάτι στο κινητό μου απο το πληκτρολόγιο αντιλήφθηκα οτι οι επιλογές μου ήταν ή Αγγλικά ή Κινέζικα. Τα ελληνικά εξαφανήστηκαν. Πάω ρυθμίσεις επιλέγω γλωσσα ελληνικά, στην επιλογή "ρυθμίσεις πληκτρολογίου Android/γλώσσες εισόδου" έχω επιλέξει τα Αγγλικά (δεν έχει ελληνικά). Στην επιλογή "Ρυθμίσεις εισαγωγής μέσω αφής/Διεθνές πληκτρολόγιο" επιλεγμένα είναι τα Αγγλικά και τα Ελλινικά. Reset κοντρα Reset δεν γίνεται τίποτα... καμια ιδέα?
  4. Αυτή που είχε απο την μαμά του :p
  5. Πολλές φορές όταν η συσκευή είναι ανοιχτή και την κρατάμε στο χέρι τυχαίνει να σβύνονται windgets ή εφαρμογές απο την οθόνη μας. Το έχει λύσει κανείς αυτό? Με μια ερώτηση απο το σύστημα μήπως? και... υπάρχει τρόπος ένα τραγούδι που κατεβάσαμε απο το youtube να το κάνουμε convert σε mp3?
  6. Πολύ καλή εφαρμογή, αλλά.... Δεν βρήκα κάπου μια ρύθμιση που αφορά τον χρόνο ομιλίας προς τα ίδια δίκτυα, και τον χρόνο προς ξένα δίκτυα. Οι περισσότεροι έχουν τέτοιου είδους συμβόλαια και είναι νομίζω απαραίτητο για τέτοιες εφαρμογές
  7. Στα εορτολόγια που κυκλοφορούν υπάρχει δυνατότητα να σου υπενθυμίζει ΜΟΝΟ τα ονόματα που εσύ διαλέγεις? Ή σου λέει κάθε μέρα ποιος γιορτάζει?
  8. Aπο την στιγμή που πέρασα την leedroid δεν μπορεί να "κουμπώσει" σε wifi. Τα βρίσκει αλλά μένει σε κατάσταση ελέγχου ταυτότητας με το router χωρίς όμως να μπορεί να συνδεθεί. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να πειράξω για τα δίκτυα?
  9. Tην ξαναπέρασα και λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Αυτό που έμεινε και συνεχίζει είναι οτι δεν κουμπώνει με κανένα wifi. Ούτε ελεύθερο, ούτε στο σπίτι, μαγαζί κλπ.
  10. Έβαλα την leedroid 2.3 σήμερα και έχω κάποια μικρομεγάλα προβλήματα Κατ' αρχήν μου φαίνεται οτι είναι λίγο αργή. Το sense δεν μου δουλευει και βγάζει error. Δουλευει μόνο με Launcher Και το βασικότερο... το πληκτρολόγιο αναγνωρίζει μόνο τον χαρακτήρα "q". Δηλαδή οποιο γράμμα και να πατήσεις αυτό γράφει "q". Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα. Αυτά μέχρι στιγμής.
  11. Δεν μπορώ να κάνω mount την sd ρε παιδιά... Ούτε φορμάτ ούτε τίποτα... Είναι η μαμίσια. Απο το clockworkMod recovery Προσπαθώ να βάλω την ledroid και ακολουθώ τα βήματα στις οδηγίες. edit: κάτι έκανα...
  12. Έχω rootαρει το κινητό Έχω εγκαταστήσει την apps2sd Πρέπει να κάνω φορματ την sdcard για να στέλνω τις εφαρμογές εκεί? (έχω την μαμίσια. τι τιμές να βάλω?) Αν ναι γιατί μου βγάζει "γκριζαρισμένη" την επιλογή απο τις ρυθμήσεις/κάρτα sd και αποθήκευση/Διαμόρφωση κάρτας? Πολλές ερωτήσεις που προσπάθησα να αποφύγω περιμένοντας μπάς και τσιμπίσω κάποια πληροφορία δεξιά ή αριστερά αλλά όπως καταλαβένεται... τζίφος!
  13. Στο μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι οτι χωρίς root/a2sd δεν γίνεται να περνάς προγράμαμτα στην μνήμη έστω κι αν έχεις την 2.2 Εγώ σήμερα έκανα root (έχω την συσκευή 2 μήνες) και προσπαθώ το a2sd.
  14. για τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου πρέπει να ξεκινήσεις να διαβάζεις απο την αρχή το τοπικ. Δεν χρειάζεται να διαβάσεις όλες τις σελίδες. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να διαβάσεις ούτε μία.... .... ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!! :D
  15. το κόκκινο τρίγωνο με το θαυμαστικό δεν είναι καλό, έτσι? :cry: (μετά το πρώτο step ενοώ)
×
×
  • Create New...