eleley Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Από τις 14/9 που άφησα το κινητό στον Γερμανο στην Κηφισιά, ακόμα είναι για επισκευή στην HTC. Μου είχαν πει 15 εργάσιμες, αλλά ούτε αυτό το τηρούν. Σήμερα που ζήτησα κάποιο τηλέφωνο για το service της HTC, μου έδωσαν της ACE Hellas, όπου και απαντά τηλεφωνητής. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αφάνταστα... Να υπενθυμίσω ότι το πρόβλημα ήταν με τις συνεχείς επανεκκινήσεις του κινητού, αν και κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ας ρίξει μια ματια στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=676402&page=53 . Φαίνετα ότι όσα κινητά έχουν serial number πρότερο του ΗΤ07, μπορεί να το εμφανίσουν. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το πήγα στην ACE Δευτέρα, τους πίεσα λίγο για τον χρόνο και Τετάρτη μού το είχαν έτοιμο. Τελικά ήταν η πλακέτα και μπήκε καινούργια (με την 2.2). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εδώ και κάποιες ημέρες έχω το Desire... Όλα καλά και άγια, αλλά έχω πρόβλημα με το Whatsapp. Κρασάρει όποτε προσπαθώ να το τρέξω. Το κινητό είναι unrooted και με 2.2 Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Από τις 14/9 που άφησα το κινητό στον Γερμανο στην Κηφισιά, ακόμα είναι για επισκευή στην HTC. Μου είχαν πει 15 εργάσιμες, αλλά ούτε αυτό το τηρούν. Σήμερα που ζήτησα κάποιο τηλέφωνο για το service της HTC, μου έδωσαν της ACE Hellas, όπου και απαντά τηλεφωνητής. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αφάνταστα... Να υπενθυμίσω ότι το πρόβλημα ήταν με τις συνεχείς επανεκκινήσεις του κινητού, αν και κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ας ρίξει μια ματια στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=676402&page=53 . Φαίνετα ότι όσα κινητά έχουν serial number πρότερο του ΗΤ07, μπορεί να το εμφανίσουν. Χθες πήρα το τηλέφωνο πίσω που είχα δώσει για τον ίδιο ακριβώς λόγω στις 15/9. Μου άλλαξαν την Motherboard και τώρα δουλεύει μια χαρά. Η ACE έκανε εκπληκτική δουλειά στην περίπτωση μου και μάλιστα στο μισό χρόνο από αυτά που διάβαζα στους XDA στο εξωτερικό. Οπότε μην αγχώνεσαι λογικά θα είναι έτοιμο σύντομα. Τα καλά να λέγονται. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Προβληματακι.στο μαρκετ υπαρχει το accuweather σαν προγραμμα και 3 accuweather σαν widget Κατεβασα και τα 3 λοιπον (οχι ταυτοχρονα βεβαια) και παρουσιαζεται το ιδιο προβλημα Και τα 3 οταν τα βαζω σαν widget στην οθονη,μου κρασαρουν την στιγμη που παταω το κουμπι για να βρει την τοποθεσια Το accuweather σαν προγραμμα απο την αλλη ομως,λειτουργει μια χαρα.Καμια ιδεα? Κανείς να ξερει τι συμβαινει? http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Επιτελους!! Skype is here.. :D Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Eντωμεταξυ μετα την εγκατασταση τουskype,στην πανω μπαρα μου εβγαλε ειδοποιηση πως εχει απομεινει λιγος ελευθερος χωρος.Ο ελευθερος χωρος ομως στην εσωτερικη μνημη ειναι 13 mb,και η ειδοποιηση δεν σβηνει,πως μπορω να την σβησω? Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Επιτελους!! Skype is here.. :D yay! όμως όταν βλέπω όλα αυτά τα security requirements παθαίνω ψιλο σοκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Έβαλα πρώτη φορά το HTC Sync και όταν πάω να κάνω Sync την συσκευή μου βγάζει το μήνυμα "Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfil the messaging reguest. Please run Microsoft Outlook and set it as the deafault mail client.". Yπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει το MS Office 2010; Δυστυχώς το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ χωρίς να βγάλω άκρη μέχρι στιγμής... Με Office 2010 x64 και HTC Sync 3.0.5422... Έχει κανείς καμία πρόταση ώστε να ξεπεράσω το συγκεκριμένο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 η ειδοποιηση δεν σβηνει,πως μπορω να την σβησω? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Αδειάζοντας χώρο :) HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Δυστυχώς το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ χωρίς να βγάλω άκρη μέχρι στιγμής... Με Office 2010 x64 και HTC Sync 3.0.5422... Έχει κανείς καμία πρόταση ώστε να ξεπεράσω το συγκεκριμένο πρόβλημα; Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στα windows mobile με το Office 2010. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltavita Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Παιδια καταφερε κανεις να κανει install το skype ? http://blogs.skype.com/en/2010/10/android.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dachtus Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στα windows mobile με το Office 2010. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω. Θα με υποχρεώσεις... Ωστόσο κι εγώ ψάχνω ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ναι ρε φιλε κανονικα και το τεσταρα, οχι μονο με WiFi αλλα και με 3G κανει κλησεις!!! ασχετα που λενε μονο wifi. απο το μαρκετ το κατεβασα. ειχα ηδη ανοιχτο το market enabler οποτε δεν ξερω αν φαινεται κ χωρις αυτο Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Skype: Στο blog της εταιρίας (βλ. παραπομπή παραπάνω) σχεδόν όλοι οι χρήστες αναφέρουν ως σοβαρό πρόβλημα το μέγεθος της εφαρμογής (πιάνει 13-15 ΜΒ και δεν μεταφέρεται στα unrooted τηλέφωνα στην SD). Επίσης άλλα μικροπροβλήματα (πχ. lag στον ήχο) αλλά γενικώς οι κάτοχοι desire είναι ευχαριστημένοι. Φαίνεται επίσης ότι για την ώρα δεν δουλεύει στο samsung galaxy S. Γράψτε την εμπειρία σας για να έχουμε μια εικόνα όσοι δεν το έχουμε εγκαταστήσει και να δούμε αν αξίζει να το βάλουμε. Ποιότητα ήχου κλπ. Επίσης, όσοι το μεταφέρετε στην SD, ενημερώστε μας τι τμήμα αφήνει στην κύρια μνήμη. Και μια προσωπική παρατήρηση: Χρησιμοποιώ skype στον υπολογιστή μου, αλλά κυρίως όταν θέλω να βλέπω ή να με βλέπει ο συνομιλητής μου... Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Δεν υπάρχει ως γνωστό δεύτερη κάμερα στο desire και αυτό κάνει το πρόγραμμα λιγότερο δελεαστικό στη χρήση. Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltavita Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ουπςςς το βρηκα...αν ειστε rooted πρεπει να αφησετε στο default που θα κανει εκγατασταση αλλιως δεν σε αφηνει :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvetsos Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Μια χαρά δουλεύει το Skype και με 3G όχι μόνο Wifi.Ένα πράγματα πάντως παρατήρησα.Δεν κλείνει ακόμα και αν κλείσεις το 3G ή το Wifi και μένει ενεργό στην μπάρα επάνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Στο Desire δουλευει καλα ακομα κ σε περιοχη με αδυνατη καλυψη στο 3G. Στο WiFi, δεν το συζητω καν, αψογο. Επειδη ειμαι με A2SD+ δεν ξερω τι χωρο πιανει κτλ. δουλευει πολυ καλα και ο συγχρονισμος επαφων. Οσο για την βιντεοκληση, δεν νομιζω να φταιει οτι δεν εχουμε 2η καμερα. Αλλωστε και στο Fring κανεις βιντεοκληση. ΚΑι υπαρχουν αλλα κινητα που εχουν 2η καμερα. Ειναι απλα οτι δεν εχουν ενσωματωσει το χαρακτηριστικο ακομη. Μια χαρα λοιπον, οσοι εχετε χωρο, το βαζετε στο Desire, αφοβα Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Αδειάζοντας χώρο :) συγνωμη αλλα και αλλες φορες που εχει συμβει αυτο,μετα απο λιγο εφευγε η ειδοποιηση(και μαλιστα με λιγοτερο εσωτερικο χωρο απο τα 12 mb που εχω τωρα,) Τωρα εκει,η ειδοποιηση στην πανω μπαρα κολημενη να μην φευγει http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 μπορουμε να βαλουμε στον es file manager ασπρο θεμα...;:) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Υπαρχει κατι ωστε να μπορεσουμε να προσθετουμε διαφορετικες πολεις στο καιρο; παλιοτερα δεν υπηρχε τωρα μηπως εχει βγει κατι; μου φαινεται παραξενο οτι το android με τοσους χιλιαδες χρηστες να μην εχει βγει κατι και τα wm να το εχουν τοσα χρονια. Edited October 5, 2010 by perdikos2000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaimad Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Αν κάνεις μόνο το root δεν χάνεται τίποτα. Αν όμως περάσεις και custom rom τότε ναι χάνονται όλα και το τηλέφωνο γίνεται όπως όταν το πήρες. Ισχύει κανονικά και για την 0.93, αλλά για να σου δουλέψει το a2sd+ θα πρέπει να βάλεις custom rom που να το περιλαμβάνει ήδη, δεν μπορεί να μπει στην official. Για πεδία έχω το disare και θέλω να ξέρω εάν ισχύει ότι μόνο με root δεν χάνεις τα πάντα από το τηλ? ευχαριστώ για την ανοχηςας ΤΑΚΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Υπαρχει κατι ωστε να μπορεσουμε να προσθετουμε διαφορετικες πολεις στο καιρο; παλιοτερα δεν υπηρχε τωρα μηπως εχει βγει κατι; μου φαινεται παραξενο οτι το android με τοσους χιλιαδες χρηστες να μην εχει βγει κατι και τα wm να το εχουν τοσα χρονια. μαγκα μου, στην default εφαρμογη που εχει το Desire και το Sense UI, μπορεις να βαλεις αρκετες πολεις... :happy: Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 μαγκα μου, στην default εφαρμογη που εχει το Desire και το Sense UI, μπορεις να βαλεις αρκετες πολεις... :happy: όχι όμως τόσες όσες μπορείς στα wm. και σε παρακαλώ πολύ οι χαρακτηρισμοί νομίζω οτι δεν ειναι πρέπων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ε παρε Windows Mobile που το χεις και σε Avatar... Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Skype: Στο blog της εταιρίας (βλ. παραπομπή παραπάνω) σχεδόν όλοι οι χρήστες αναφέρουν ως σοβαρό πρόβλημα το μέγεθος της εφαρμογής (πιάνει 13-15 ΜΒ και δεν μεταφέρεται στα unrooted τηλέφωνα στην SD). Επίσης άλλα μικροπροβλήματα (πχ. lag στον ήχο) αλλά γενικώς οι κάτοχοι desire είναι ευχαριστημένοι. Φαίνεται επίσης ότι για την ώρα δεν δουλεύει στο samsung galaxy S. Γράψτε την εμπειρία σας για να έχουμε μια εικόνα όσοι δεν το έχουμε εγκαταστήσει και να δούμε αν αξίζει να το βάλουμε. Ποιότητα ήχου κλπ. Επίσης, όσοι το μεταφέρετε στην SD, ενημερώστε μας τι τμήμα αφήνει στην κύρια μνήμη. Και μια προσωπική παρατήρηση: Χρησιμοποιώ skype στον υπολογιστή μου, αλλά κυρίως όταν θέλω να βλέπω ή να με βλέπει ο συνομιλητής μου... Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Δεν υπάρχει ως γνωστό δεύτερη κάμερα στο desire και αυτό κάνει το πρόγραμμα λιγότερο δελεαστικό στη χρήση. Τηλεφωνικές κλήσεις δεν εχω δοκιμάσει αλλά απορώ πραγματικά με τους developers εκει στο skype, οι ανθρωποι πρεπει να είναι λίγο νυχτωμένοι...: 1ο - : Πολύ μεγάλη εφαρμογή 13ΜΒ... 2ο - : Το οποίο κάνει το 1ο ακόμα χειρότερο: δεν εχει δυνατότητα μεταφοράς στην κάρτα SD.. δηλαδή έλεος βγάζεις μια εφαρμογή τώρα (προσέξτε την βγάζεις τώρα για android, δεν είναι δηλαδή μια αναβάθμιση) και ενώ αναφέρεις ότι υποστηρίζει συσκευές με android 2.1 και πάνω, δεν δίνεις δυνατότητα μεταφοράς της εφαρμοής.. έλεος.. συγχρονίσου λιγάκι με τα τωρινά δεδομένα.. 3ο - : Οταν εβαλα την εφαρμογή ήταν σα σπαζοκεφαλιά για να βρω πως να βγω από την εφαρμογή και να τερματίσει. Φαντάζομαι η επιλογή "ΕΧΙΤ" για αυτούς είναι μια αγνωστη λέξη και μάλλον θεωρούν φυσιολογικό να πρεπει να κάνεις sign out για να κανεις exit. 4o - : Θα προτιμούσα να εχει στην αρχική οθόνη δυνατότητα απομνημόνευσης του password ώστε πατώντας στην εφαρμογή να μπαίνω με την μία. Μπορεί να είπα πολλά μείον, αλλά το σημαντικότερο + είναι ότι επιτέλους βγήκε το skype για android, το οποίο κατά την άποψή μου θέλει πολλή δουλειά ακόμα. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts