Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες; υπαρχει προβλημα με το market;

Δε μου εμφανιζει τις εφαρμογες που εχω κατεβασει...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα...μπορει να μου πει καποιος αν και πως μπορω να εισάγω ελληνικα ebooks στον aldiko reader...;;;:):)

Σίγουρα γίνεται στο laputa. Οκ, δεν είναι αυτό που ρωτάς, το λέω απλά για την περίπτωση που δεν βρεις τρόπο στο aldiko.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Γεία σας,στο htc desire γίνετε να μπουν windows mobile???

:blink: :blink:

And the Winner is....

Θα βγαλεις το πιο ανερχομενο mobile OS, με τις απιστευτες δυνατοτητες, ευχρηστια, εμφανιση, ή αλλιως το λειτουργικο που παιζει στα παντα, για να βαλεις ενα OS της προηγουμενης δεκαετιας?

Τι το κακο σου εκανε το Desire και θες να το κανεις αυτο...? :cry:

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

And the Winner is....

Θα βγαλεις το πιο ανερχομενο mobile OS, με τις απιστευτες δυνατοτητες, ευχρηστια, εμφανιση, ή αλλιως το λειτουργικο που παιζει στα παντα, για να βαλεις ενα OS της προηγουμενης δεκαετιας?

θα είχα δυο λόγους για να το κάνω.

1. Destinator, iGo

2. Spacetime

Για όλα τα υπόλοιπα, android rules!!

HTC Desire Root User

And the Winner is....

ποιες απίστευτες δυνατότητες ρε παιδιά,απίστευτες ελλείψεις θες να πείς.εγώ το έχω από 20 Ιουνίου, με froyo τώρα και unroot κι έχω απογοητευτεί.περιμένω το n8 να ευχαριστηθώ ολοκληρωμένη συσκευή. κι όλα αυτά με τις εφαρμογές και ότι οι ελλείψεις διορθώνονται εμένα δε μου λένε τίποτα. επειδή έκανε το iPhone ετσι, πρέπει κι εμείς τα κορόιδα να το μιμούμαστε και να νομίζουμε ότι κάτι καταφέραμε. όσολιγοτερα χαρακτηριστικά έχει ένα τηλέφωνο,τόσο πιο ακριβό έχει καταντήσει,και πρέπει να πενευομαστε γι'αυτό.ευτυχώς που υπάρχει και η HTC και οι moderators

κι έχει προσθέσει με το sense πολλές δυνατότητες στο κατά τα αλλά ελλιπέστατο λειτουργικό.

ελλειπεστατο ως προς τι ειναι;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

ποιες απίστευτες δυνατότητες ρε παιδιά,απίστευτες ελλείψεις θες να πείς.εγώ το έχω από 20 Ιουνίου, με froyo τώρα και unroot κι έχω απογοητευτεί.περιμένω το n8 να ευχαριστηθώ ολοκληρωμένη συσκευή. κι όλα αυτά με τις εφαρμογές και ότι οι ελλείψεις διορθώνονται εμένα δε μου λένε τίποτα. επειδή έκανε το iPhone ετσι, πρέπει κι εμείς τα κορόιδα να το μιμούμαστε και να νομίζουμε ότι κάτι καταφέραμε. όσολιγοτερα χαρακτηριστικά έχει ένα τηλέφωνο,τόσο πιο ακριβό έχει καταντήσει,και πρέπει να πενευομαστε γι'αυτό.ευτυχώς που υπάρχει και η HTC και οι moderators

κι έχει προσθέσει με το sense πολλές δυνατότητες στο κατά τα αλλά ελλιπέστατο λειτουργικό.

Οταν λες ότι εχεις απογοητευτεί να λες και τον λόγο μιλώντας με επιχειρήματα αλλιώς πετάς πυροτεχνήματα για να κάνεις εφε. Με την ίδια λογική μπορώ να σου πώ και εγώ ότι το ovi store που το εχω δοκιμάσει είναι όντως ελλιπέστατο.

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

ελλειπεστατο ως προς τι ειναι;

blouetooth (όχι βέβαια το χάλι του iphone), αλλά δε θα το έλεγα και πλήρες, αφού ακόμα και με εφαρμογές και πάλι δε συνδεέται με τα πάντα, να στείλει π.χ. μαζικά τις επαφές, αλλά ούτε καν και αρχεία κάποιες φορές σε άλλες συσκευές. για να κάνεις τα περισσότερα πράγματα, θέλει οποσδήπωτε εξωτερικές εφαρμογές και όπως όλοι ξερουμε, στην ελλάδα βλέπουμε μόνο τις free και αυτό κατά συνέπεια σημαίνει ότι μας γεμίζουν ενοχλητικές διαφημίσεις. ούτε μετρητές κλήσεων. το gmaps είναι λίαν επιηκώς απαράδεκτο, αφού έχει πολύ καλούς χάρτες, αλλά σε υποχρεώνει να είσαι online για να κάνεις τη δουλειά σου. Αμ το άλλο με τις εφαρμογές που μπαίνουν στη μνήμη του τηλεφώνου και μόνο όσες το υποστηρίζουν μπορούν να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης ( και μη μου πείτε για root, γιατί εδώ μιλάμε για ολοκληρωμένο λειτουργικό από τη μάνα του. Μη νομίζεται ότι η google ήθελε το λειτουργικο της να γίνει η χαρά των modarators!!! Βέβαια ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί, αλλιώς θα ζούσαμε σε βαθύ σκοτάδι! ), και τέλος το κορυφαίο όλων, ο έλεγχος κάθε μας κίνησς από την google, από σερφάρισμα, μέχρι στίγμα και κανείς δεν ξέρει τι άλλο έχουν σκεφτεί τα σαίνια της.

δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αλλά όποιος δεν τα βλέπει αυτά, και άλλα πολλά που θα μπορούσα να αραδιάσω ακόμα, νομίζω ότι εθελοτυφλεί εν γνώσει του. Γι' αυτό είπα ότι περιμένω το n8 πως και πως για να έχω επιτέλους το πλήρες πακέτο που περίμενα με το android και ποτέ δεν με κάλυψε.

ευχαριστώ.

blouetooth (όχι βέβαια το χάλι του iphone), αλλά δε θα το έλεγα και πλήρες, αφού ακόμα και με εφαρμογές και πάλι δε συνδεέται με τα πάντα, να στείλει π.χ. μαζικά τις επαφές, αλλά ούτε καν και αρχεία κάποιες φορές σε άλλες συσκευές. για να κάνεις τα περισσότερα πράγματα, θέλει οποσδήπωτε εξωτερικές εφαρμογές και όπως όλοι ξερουμε, στην ελλάδα βλέπουμε μόνο τις free και αυτό κατά συνέπεια σημαίνει ότι μας γεμίζουν ενοχλητικές διαφημίσεις. ούτε μετρητές κλήσεων. το gmaps είναι λίαν επιηκώς απαράδεκτο, αφού έχει πολύ καλούς χάρτες, αλλά σε υποχρεώνει να είσαι online για να κάνεις τη δουλειά σου. Αμ το άλλο με τις εφαρμογές που μπαίνουν στη μνήμη του τηλεφώνου και μόνο όσες το υποστηρίζουν μπορούν να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης ( και μη μου πείτε για root, γιατί εδώ μιλάμε για ολοκληρωμένο λειτουργικό από τη μάνα του. Μη νομίζεται ότι η google ήθελε το λειτουργικο της να γίνει η χαρά των modarators!!! Βέβαια ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί, αλλιώς θα ζούσαμε σε βαθύ σκοτάδι! ), και τέλος το κορυφαίο όλων, ο έλεγχος κάθε μας κίνησς από την google, από σερφάρισμα, μέχρι στίγμα και κανείς δεν ξέρει τι άλλο έχουν σκεφτεί τα σαίνια της.

δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αλλά όποιος δεν τα βλέπει αυτά, και άλλα πολλά που θα μπορούσα να αραδιάσω ακόμα, νομίζω ότι εθελοτυφλεί εν γνώσει του. Γι' αυτό είπα ότι περιμένω το n8 πως και πως για να έχω επιτέλους το πλήρες πακέτο που περίμενα με το android και ποτέ δεν με κάλυψε.

ευχαριστώ.

Οταν παιρνεις ενα laptop εχει οσες εφαρμογες θες;

και εδω η ιδια λογικη δεν ακολουθειται?

Ευτυχως που υπαρχουν οι free εφαρμογες και κανουμε εν μερεη τη δουλεια μας αλλα θα ολοκληρωνοταν μονο αν βλεπαμε και τις paid. Στο οτι εχει μεινει πισω σε αυτο το κομματι η google το θεωρω λαθος και θα ερπεπε να ειχε ολοκληρωση την δυνατοτητα ολοι να βλεπουν ολες τις φαρμογες οπου και αν βρισκονται.

Οσο για πλοηγηση, απο οτι γνωριζω,εχω διαβασει, υπαρχουν εφαρμογες για να κανεις πλοηγηση, αλλα και αυτη απο το google maps brut editιon το βρισκεις ευκολα στο ιντερνετ ειναι μια χαρα και τουλαχιστον εμενα με καλυπτει πληρως που το χρησιμοποιω συχνα.

Θα μου πεις οτι κατεβαζεις συνεχεια τους χαρτες απο το ιντερνετ, μακαρι να ηταν αποθηκευμενα στη μνημη οκ, αλλα μη τρελαθουμε κιοαλς ρε φιλε, αν παρεις ενα τετοιο κινητο αν δεν εχεις προσβαση στο ιντερνετ καλυτερα να μην το παρεις καθολου παρε τπτ αλλο.

Θεωρω δεδομενο οτι αγορα τετοιου ειδους κινητων συνεπαγεται και ενα data pack αλλιως δε το χρειαζεσαι...

Οσον αφορα την εσωτερικη μνημη εχεις δικιο οτι ειναι γελοιο αυτο αλλα οσο ειχα unrooted συσκευη δεν αντιμετωπισα προβλημα με την μνημη αλλα μελλοντικα μπορει να συναντουσα.

Εκει συμφωνω ειναι μια ελλειψη-μειον-σημαντικο.

Εχεις την εντυπωση πως δεν σε ελεγχει η google και η οποιαδηποτε google οποτε το θελει?

Ηδη μμε το να εχεις ενα κινητο στο χερι σου και το πιο απλο ολων, nokia 3310 αν θυμασαι εκεινο πριν 10 χρονια πλεον ξερουν που εισαι καθως δε μπορεις να εχεις εναν αριθμο κινητου χωρις να το εχεις δηλωσει και επομενως ξερουν. Φυσικα ετσι οπως ειναι το Android και η Google ειναι πολυ πιο ευκολο αυτο που λες, αλλα οχι δε με χαλα, οσο και αν σου φαινεται παραξενο δε με απασχολει. Δεν εχω να κρυψω τπτ. Εδω μονοι μας αποκαλυπτουεμ τα "μυστικα" μας δε χρειαζομαστε καμια google να μας τα κλεψει...

Συμφωνω αν το επιχειρημα σου θελει να καταληξει οτι καποτε θα εξαρτιωμαστε πληρως απο την google και αυτο ειναι κακο.Ναι αυτο το πιστευω, δε τα κανει ολα αυτα μονο και μονο για το καλο μας ή για το κερδος της αλλα για κατι παραπανω ισως. Θεωρω δεδομενο πως σε μερικα χρονια η google θα λεει οτι αν θελετε πλεον να χρησιμοποιειτε αυτα που παρεχω να πληρωνετε. Ηδη νομιζω καποιες μικρες κινησεις της αυτο δειχνουν. Δεν ειναι καλο σιγουρα.

Αλλα αυτο δε με ενοχλει αρκει να μην ειναι μελλοντικα η μοναδικη αρχη εξουσιας (αν με πιανεις οπως το λεω)

Τελος να πω οτι ολα μα ολα τα λειτουργικα εχουν ατελειες κα ιθα εχουν παντα...τπτ δεν εινια τελειο, οχι τουλαχιστον αν παραγεται με την επεμβαση του ανθρωπου, και το android εχει τωρα κλεινει 1,5 χρονο εμπορικα στην αγορα και εινια αρκετα νεο, αλαλ μεσα σε αυτο το διαστημα εχει κανει τεραστια αλματα!

Για αυτο και μονο εγω ειμαι υπερ και πραγματικα στο λεω δεν νιωθω οτι υπαρχει κατι που δε μπορω να κανω με αυτο το λειτουργικο.

Βεβαι αυτο ειναι υποκειμενικο. Εσυ μπορει να θες ενα κινητο που να εχει τις εφαρμογες μεσα ολες οσες χρειαζεσαι εγω παλι δεν εχω προβλημα.

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

ευχαριστώ.

Όταν συγκρίνουμε διαφορετικά λειτουργικά (και τηλέφωνα) καλό θα ήταν να λαμβάνουμε και την τιμή υπόψη μας. Θα κάνει το N8 450 ευρώ όταν θα έρθει? Ούτε κατά διάνοια... Από την άλλη, το HTC Desire για τα λεφτά του, είναι νομίζω μια αξιόλογη πρόταση. Κανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο, αλλά τουλάχιστον το android βελτιώνεται συνεχώς! Αρκεί να δει κανείς πόσοι άνθρωποι ασχολούνται σε όλα τα επίπεδα παγκοσμίως με αυτό...

Edited by Manchester_
ξέχασα κάτι

Όταν συγκρίνουμε διαφορετικά λειτουργικά (και τηλέφωνα) καλό θα ήταν να λαμβάνουμε και την τιμή υπόψη μας. Θα κάνει το N8 450 ευρώ όταν θα έρθει? Ούτε κατά διάνοια... Από την άλλη, το HTC Desire για τα λεφτά του, είναι νομίζω μια αξιόλογη πρόταση. Κανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο, αλλά τουλάχιστον το android βελτιώνεται συνεχώς! Αρκεί να δει κανείς πόσοι άνθρωποι ασχολούνται σε όλα τα επίπεδα παγκοσμίως με αυτό...

+1

δεν γινεται να μην αναγνωριζει καποιος αυτη την εξελιξη

οταν πέρσι μιλουσμε για 1.6 εκδοση και φετος για 2.2 με την nokia να εχει "κατσει" στην εδω και τοσα χρονια κυριαρχια της (σαν τον explorer που πραγματικα αναρωτιεσαι καθε φορα γιατι ειναι πρωτος σε χρήση...) και την apple αναλογικα με το πρωτο της κινητο ολα αυτα τα χρονια να εχει "κατσει" στο απιστευτο marketing και την τρομερη οθονη και store....

και όπως όλοι ξερουμε, στην ελλάδα βλέπουμε μόνο τις free και αυτό κατά συνέπεια σημαίνει ότι μας γεμίζουν ενοχλητικές διαφημίσεις.

http://greekandroid.blogspot.com/2010/09/14.html

http://www.androidcentral.com/paid-apps-coming-more-nations-google-tells-developers

Μιά γρήγορη ερώτηση:

Στην αρχική συσκευασία υπάρχει μέσα κάρτα μνήμης και θήκη? (Φαντάζομαι όχι, ε?)

Μιά γρήγορη ερώτηση:

Στην αρχική συσκευασία υπάρχει μέσα κάρτα μνήμης και θήκη? (Φαντάζομαι όχι, ε?)

Υπάρχει ήδη μέσα στο κινητό μiα κάρτα μνήμης 4gb, θήκη όχι δεν υπάρχει :)

Σχετικά με τα paid apps. Και εμένα τα δείχνει και για επιβεβαίωση πήγα να δω τί γίνεται με το google checkout. Η Ελλάδα είναι μέσα στις υποστηριζόμενες χώρες,ξέρει κανείς αν αυτό ισχύε από πρίν ή είναι καινούργιο? Αν είναι καινούργιο το listing της Ελλάδας νομίζω ότι επιβεβαιώνονται οι υποψίες μας.

Σχετικά με τα paid apps. Και εμένα τα δείχνει και για επιβεβαίωση πήγα να δω τί γίνεται με το google checkout. Η Ελλάδα είναι μέσα στις υποστηριζόμενες χώρες,ξέρει κανείς αν αυτό ισχύε από πρίν ή είναι καινούργιο? Αν είναι καινούργιο το listing της Ελλάδας νομίζω ότι επιβεβαιώνονται οι υποψίες μας.

Πάντως εγώ δεν τις βλέπω τις paid με froyo.Τώρα γιατί κάποιοι τις βλέπουν και κάποιοι όχι,είναι μυστήριο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πάντως εγώ δεν τις βλέπω τις paid με froyo.Τώρα γιατί κάποιοι τις βλέπουν και κάποιοι όχι,είναι μυστήριο.

Και εγώ τις βλέπω...

Όσοι τις βλέπετε είναι επειδή έχετε custom rom με πειραγμένο το market.

Και πως γίνεται αυτό αν επιτρέπεται;

Ώπα συγγνώμη άκυρο.

Αυτό δεν συνέβαινε ήδη;

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μόνο που άλλαξε ξαφνικά σήμερα το market. Πλέον έχει 3 tabs, κάτι που δεν γινόταν μέχρι και χθες. Χωρίς κάποιο update. Απλά μπήκα και έχει Top paid, top free, just in.

Custom rom όχι. Root με market enabler ναι,αλλά με αυτό απενεργοποιημένο. Οπότε δεν νομίζω ότι επηρεάζει καθόλου.

Εγώ είμαι με froyo OTA Upgrade, unrooted και εξακολουθεί να μην μου δείχνει τις paid εφαρμογές και να τα δείχνει λάθος/μπερδεμένα όπως εχει αναφερθεί πριν.

Φαντάζομαι μες την εβδομάδα θα εχει στρώσει το πράγμα :)

Εγώ πάντως δεν μπορώ να αγοράσω. Μου λέει να μπω στο google checkout. Με market enabler μπορούσα γενικά. Μάλλον το στήνουν ακόμα...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...