Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος. Είχα το τηλέφωνο unrooted μέχρι που προκειμένου να κάνω το PS3 να παίζει homebrew πήρα την απόφαση να το rootάρω και να το γυρίσω σε OpenDesire (τότε δεν είχε βγει και Unrevoked 2.3 και έκανα downgrade και εν συνεχεία Unrevoked κλπ.). Αυτή τη στιγμή μου είναι πλεόν άχρητο το OpenDesire και παρότι είναι πιο γρήγορο, μου λείπουν πολλά χαρακτηριστικά από την original ROM (HTC Sense Dialer/Keyboard/Browser κλπ.). Θέλω λοιπόν να γυρίσω είτε στην παλιά original 2.2 με root, είτε σε κάποια όσο το δυνατόν πιο κοντική Custom ROM. Η ερώτησή μου είναι:

1) Οι Custom ROM με Sense πόσες διαφορές έχουν σε σχέση με την Original; Ιδίως σε θέμα ταχύτητας, κερδίζω κάτι;

2) Αν είναι να γυρίσω σε original ROM, υπάρχει τρόπος να το κάνω κρατώντας το Root ή θα πρέπει να κάνω Unroot, να περάσω τη 2.1 και μετά OTA 2.2;

Η LeeDroid 2.1 δεν έχει διαφορά απο την stock. Ειναι γρηγορη και σταθερή, με app2SD+

HTC Desire Root User

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο,τι θες ψαξε στο topic του link αυτού:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313024#post3313024

(το link είναι direct link σε post δικό μου σχετικά με το copilot live)

Ενδιαφέρον το topic σχετικά με το GPS, αλλά η ουσία είναι μία: Δεν υπάρχει δωρέαν πρόγραμμα πλοήγησης (που να μην χρειάζεται internet), ή έστω απεικόνισης του σημείου που βρισκόμαστε στο χάρτη. Στο θέμα gps δηλαδή, η nokia έχει σημαντικό πλεονέκτημα με τα ovi maps. :(

Κρίμα, γιατί το κινητό σκίζει. Για κάποιον που τον ενδιαφέρει - έστω αραιά και πού- το ζήτημα gps, εδώ υπάρχει ένα θέμα...:mad:

Ενδιαφέρον το topic σχετικά με το GPS, αλλά η ουσία είναι μία: Δεν υπάρχει δωρέαν πρόγραμμα πλοήγησης (που να μην χρειάζεται internet), ή έστω απεικόνισης του σημείου που βρισκόμαστε στο χάρτη. Στο θέμα gps δηλαδή, η nokia έχει σημαντικό πλεονέκτημα με τα ovi maps. :(

Κρίμα, γιατί το κινητό σκίζει. Για κάποιον που τον ενδιαφέρει - έστω αραιά και πού- το ζήτημα gps, εδώ υπάρχει ένα θέμα...:mad:

Οποιος έχει το κινητό αυτό, σημαινει ότι ασχολείται αρκετά με ιντερνετ κλπ. Οποτε ξέρει πως να έχει δωρεάν πλοήγηση

Edited by David
HTC Desire Root User

Οποιος έχει το κινητό αυτό, σημαινει ότι ασχολείται αρκετά με ιντερνετ κλπ. Οποτε ξέρει πως να έχει δωρεάν πλοήγηση. Ο νοών νοείτω.

Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν μιλάω για το πώς να σπάσεις το trial period. Μιλάω για το κόστος χρήσης. Υπάρχει και τρόπος ώστε να χρεώνεσαι μόνο τα ελάχιστα cents και να μην τραβάει συνέχεια μέσω ιντερνετ?

Σε καταλαβαίνω, αλλά δεν μιλάω για το πώς να σπάσεις το trial period. Μιλάω για το κόστος χρήσης. Υπάρχει και τρόπος ώστε να χρεώνεσαι μόνο τα ελάχιστα cents και να μην τραβάει συνέχεια μέσω ιντερνετ?

Δεν βλέπω λόγο για να το κάνει κανεις αυτό. Αν επιλέγει το google maps, ας πληρώνει το ιντερνετ. Ολα τα άλλα ειναι δωρεάν.

HTC Desire Root User

Οποιος έχει το κινητό αυτό, σημαινει ότι ασχολείται αρκετά με ιντερνετ κλπ. Οποτε ξέρει πως να έχει δωρεάν πλοήγηση

Και για να συμπληρώσω στα 2 αυτά posts, όποιος εχει αυτό το κινητό (που σημαίνει ότι είχε και τα αντίστοιχα λεφτά να το αγοράσει ή εστω κοντα στα 400) και δεν ξέρει πως να βαλει δωρεάν εφαρμογή, πάει και αγοράζει μία (σχεδόν όλες εχουν trial εκδοση πριν τα αγοράσεις) ... κλέφτες θα γίνουν αυτοί που τα φτιάχνουν ? :p

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Και για να συμπληρώσω στα 2 αυτά posts, όποιος εχει αυτό το κινητό (που σημαίνει ότι είχε και τα αντίστοιχα λεφτά να το αγοράσει ή εστω κοντα στα 400) και δεν ξέρει πως να βαλει δωρεάν εφαρμογή, πάει και αγοράζει μία (σχεδόν όλες εχουν trial εκδοση πριν τα αγοράσεις) ... κλέφτες θα γίνουν αυτοί που τα φτιάχνουν ? :p

Χεχε. Εχουν στάνταρ έσοδα απο τα PNAs :)

HTC Desire Root User

Θεμα??..τι θεμα υπαρχει???υπαρχουν ενα σωρο προγραμματα για GPS,οπως αναφεραν και πριν αρκετα μελη του forum,τα οποια ειναι για καθε γουστο.εγω ειδικα προτιμω το Motonav(igo ειναι) το οποιο μαλιστα με τον τελευταιο χαρτη της teleatlas το βρισκω πολυ χρηστικο και πολυ αξιοπιστο.

Τωρα φιλε μου για το ovi maps,προσωπικα ποτε δεν το χρησιμοποιησα(το εχω στο Ν97),ειναι στοιχειωδες προγραμμα χωρις πολλα πολλα και μπροστα στα αλλα,κατ'εμε,δεν πιανει μια!!

Edited by truckman

Θεμα??..τι θεμα υπαρχει???υπαρχουν ενα σωρο προγραμματα για GPS,οπως αναφεραν και πριν αρκετα μελη του forum,τα οποια ειναι για καθε γουστο.εγω ειδικα προτιμω το Motonav(igo ειναι) το οποιο μαλιστα με τον τελευταιο χαρτη της teleatlas το βρισκω πολυ χρηστικο και πολυ αξιοπιστο.

Τωρα φιλε μου για το ovi maps,προσωπικα ποτε δεν το χρησιμοποιησα(το εχω στο Ν97),ειναι στοιχειωδες προγραμμα χωρις πολλα πολλα και μπροστα στα αλλα,κατ'εμε,δεν πιανει μια!!

Εντάξει, μου απάντησαν αρκετοί και με κάλυψαν. Νομίζω ότι δεν θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά του. Λίγο ψάξιμο και όλα λύνονται, okay, I got it :)

σχεδον τα περισσοτερα προγραμμα συμβολαιου εχουν δωρεαν ιντερνετ. Αν εχεις δωρεαν ιντερνετ, βαζεις Google maps Navigation και τελειωνουν ολα ακριβως εκει. Δεν καταναλωνει τρελα ΜΒ οπως λανθασμενα πολλοι πιστευουν. Εχω κανει χιλιαδες χμ με Google Maps Navigation και απλα τα σπαει. Τωρα αν κανεις καθε μερα 500 χμ και χρειαζεσαι οπωσδηποτε (?) Navigator, ε τοτε αγοραζεις ενα καλο προγραμμα. Ειδαλλως για νορμαλ χρηση, δεν υπαρχει καλυτερο απο το Google.

ΥΓ: κι οποιος εχει τετοια κινηταρα χωρις ιντερνετ, κακο του κεφαλιου του :p

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

σχεδον τα περισσοτερα προγραμμα συμβολαιου εχουν δωρεαν ιντερνετ. Αν εχεις δωρεαν ιντερνετ, βαζεις Google maps Navigation και τελειωνουν ολα ακριβως εκει. Δεν καταναλωνει τρελα ΜΒ οπως λανθασμενα πολλοι πιστευουν. Εχω κανει χιλιαδες χμ με Google Maps Navigation και απλα τα σπαει. Τωρα αν κανεις καθε μερα 500 χμ και χρειαζεσαι οπωσδηποτε (?) Navigator, ε τοτε αγοραζεις ενα καλο προγραμμα. Ειδαλλως για νορμαλ χρηση, δεν υπαρχει καλυτερο απο το Google.

ΥΓ: κι οποιος εχει τετοια κινηταρα χωρις ιντερνετ, κακο του κεφαλιου του :p

Χρειάζεσαι το mod tου brut όμως σωστά; Η υπάρχει και άλλος τρόπος να δουλέψει εδώ στην Ελλάδα;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Είμαι ένας πολύ ικανοποιημένος κάτοχος desire εδώ και 2 μήνες και σήμερα που βγήκε το καινούργιο unrevok άρχισαν να μου μπαίνουν φιτιλιές. Ρε παιδιά να rootαρο ή όχι? Επίσης αν rootαρο μεταξύ των opendesire,leedroid,defrost,modaco ποία custom rom μου προτείνετε? Για να πω την αλήθεια μου θα ήθελα να έχει και το sense..

Χρειάζεσαι το mod tου brut όμως σωστά; Η υπάρχει και άλλος τρόπος να δουλέψει εδώ στην Ελλάδα;

ναι με brut maps.

Είμαι ένας πολύ ικανοποιημένος κάτοχος desire εδώ και 2 μήνες και σήμερα που βγήκε το καινούργιο unrevok άρχισαν να μου μπαίνουν φιτιλιές. Ρε παιδιά να rootαρο ή όχι? Επίσης αν rootαρο μεταξύ των opendesire,leedroid,defrost,modaco ποία custom rom μου προτείνετε? Για να πω την αλήθεια μου θα ήθελα να έχει και το sense..
εννοειται οτι θα τις δοκιμασεις ολες :D

Ερώτηση κρίσεως:

Σύντομα θα αντικαταστήσω την 8ρα sd που έχω με μια 16ρα.

Λογικά,

1) τραβάω backup των εφαρμογών από titanium

2) βάζω στο τηλέφωνο την 16ρα

3) την φορμάρω σε fat32 με ext3 στα 512

4) αντιγράφω ό,τι άλλο έχει η 8ρα στο fat32 partition στο αντίστοιχο της 16ρας

5) κάνω restore το backup των εφαρμογών

και είμαι οκ, σωστά;

Edited by akpe

Ερώτηση κρίσεως:

Σύντομα θα αντικαταστήσω την 8ρα sd που έχω με μια 16ρα.

Λογικά,

1) τραβάω backup των εφαρμογών από titanium

2) βάζω στο τηλέφωνο την 16ρα

3) την φορμάρω σε fat32 με ext3 στα 512

4) αντιγράφω ό,τι άλλο έχει η 8ρα στο fat32 partition στο αντίστοιχο της 16ρας

5) κάνω restore το backup των εφαρμογών

και είμαι οκ, σωστά;

Ναι. Αλλα κάνε κι ενα nandroid καλου κακού. καντο στην 8αρα πριν γράψεις τα περιεχόμενα της στο pc.

HTC Desire Root User

Ναι. Αλλα κάνε κι ενα nandroid καλου κακού. καντο στην 8αρα πριν γράψεις τα περιεχόμενα της στο pc.

Βασικά, μπορώ απλά να κάνω backup μέσω του clockwork, να φορμάρω την κάρτα και μετά restore... απλά μου φαίνεται too much, και δεν έχω κιόλας την επιλογή στο clockwork να πάρω backup μόνο από το ext3 :cool:

Βασικά, μπορώ απλά να κάνω backup μέσω του clockwork, να φορμάρω την κάρτα και μετά restore... απλά μου φαίνεται too much, και δεν έχω κιόλας την επιλογή στο clockwork να πάρω backup μόνο από το ext3 :cool:

Εγω πιστευω οτι γινετε και με αντιγραφη επικολληση στην καινουρια και θα δεις οτι ολα θα δουλευουν ρολοι......εκτος και εαν θελεις να παρεθς ενα back up για να το εχεις :lol:

Εγω πιστευω οτι γινετε και με αντιγραφη επικολληση στην καινουρια και θα δεις οτι ολα θα δουλευουν ρολοι......εκτος και εαν θελεις να παρεθς ενα back up για να το εχεις :lol:

Για το ext3 προβληματίζομαι κυρίως :)

Γεια σας!!!

Σημερα εκανα παραγγελια το HTC DESIRE απο βονταφον και θα ειναι διαθεσιμο τελος σεπτεμβριου.θα εχει την 2.2 η 2.1?? ειμαι κατοχος iphone 3gs και ειπα να αλλαξω εταιρια και να μην παρω παλι iphone 4 μονο και μονο επειδη στην ουσια θα εχω σχεδον το ιδιο κινητο χωρια που θα επρεπε να προσεχω απο που θα το πιανω μη χασει το σημα του...!! το θεμα που με προβληματιζει ομως ιδιαιτερα και σκεφτομαι μεχρι και να ακυρωσω την παραγγελια μου ειναι 1ον οτι μονο με την εσωτερικη μνημη θα με φτανει για να βαλω αρκετες εφαρμογες?? 2ον ακουω πολλα προβληματα με την αναβαθμιση 2.2 ελεος αν ειναι να αναβαθμισω και να εχω προβλημα γιατι να την κανω τοτε? τελικα με την αναβαθμιση θα εχουμε app2sd και αν ναι τι ακριβος θα ειναι σαν apps δηλαδη? η απευθειας απο το android market θα σε ρωταει που θες να αποθηκευτη η εφαρμογη? βοηθηστε με οσο μπορειται να μη σταματησω την παραγγελεια γιατι το κινητο μου αρεσει αλλα με 576mb τι εφαρμογη να προτοβαλω??

Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ...

προσωπικη εμπειρια απο google navigation δεν εχω (μονο κατι βιντεακια) αλλα ρε παιδια εξαρτασαι παλι απο το δικτυο του παροχου σου...

δεν ξερω.. ισως και τα δεδομενα που χρειαζεται να ειναι λιγα και να μην υπαρχει προβλημα οταν εχεις αργες ταχυτητες στο internet..

παντως με προγραμμα gps εξαρτασαι μονο απο το δορυφορο.. παντως καιρου δηλαδη..

Σημερα εκανα παραγγελια το HTC DESIRE απο βονταφον και θα ειναι διαθεσιμο τελος σεπτεμβριου.θα εχει την 2.2 η 2.1??

πολυ πιθανο να εχει την 2.2 και λογικα slcd οθονη αντι για amoled...

αλλα και να μην την εχει, θα ειναι 1 κλικ μακρια..

1ον οτι μονο με την εσωτερικη μνημη θα με φτανει για να βαλω αρκετες εφαρμογες??

εξαρταται τι απαιτησεις εχεις... εμενα μεχρι στιγμης μου φτανει (με αρκετα προγραμματακια 2gps και αλλα πολλα..)

παντως αν εχεις μεγαλες απαιτησεις η μονη λυση ειναι το root ωστε να εχεις σχεδον απεριοριστο χωρο για εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα sd.. θα παιδευτεις λιγακι αλλα το αποτελεσμα μετραει..

2ον ακουω πολλα προβληματα με την αναβαθμιση 2.2 ελεος αν ειναι να αναβαθμισω και να εχω προβλημα γιατι να την κανω τοτε?

σε καμια περιπτωση δεν εχει προβληματα που να σε αποτρεψουν απο την αναβαθμιση σε 2.2

ισως αλλαζουν καποια πραγματακια σε σχεση με την 2.1, αλλα εχεις πολλα συν που ανεβαζουν κι αλλο τη συσκευη..

τελικα με την αναβαθμιση θα εχουμε app2sd και αν ναι τι ακριβος θα ειναι σαν apps δηλαδη? η απευθειας απο το android market θα σε ρωταει που θες να αποθηκευτη η εφαρμογη?

με την 2.2 οσες εφαρμογες διαθετουν τη δυνατοτητα move to sd (σιγα σιγα την αποκτουν ολο και περισσοτερες) μπορει ενα μερος τους να παει στην sd ενω το αλλο παραμενει στην μνημη του κινητου.. απλως κερδιζεις ισως λιγο παραπανω χωρο σε σχεση με οτι ισχυε στην 2.1

κατεβαζεις απο μαρκετ απ ευθειας στην μνημη της συσκευης, απο κει και περα αν ειναι διαθεσιμη η δυνατοτητα move to sd παει ενα μερος της στην sd..

προσωπικα δε νομιζω πως πρεπει να εχεις ενδοιασμους σχετικα με την αγορα του desire, ειδικα αν ψαχτεις λιγο παραπανω και το rootαρεις θα απαλαχθεις απο τα μικρα θεματακια που εχει η συσκευη ερχομενη απο το κουτι της...

πολυ πιθανο να εχει την 2.2 και λογικα slcd οθονη αντι για amoled...

αλλα και να μην την εχει, θα ειναι 1 κλικ μακρια..

εξαρταται τι απαιτησεις εχεις... εμενα μεχρι στιγμης μου φτανει (με αρκετα προγραμματακια 2gps και αλλα πολλα..)

παντως αν εχεις μεγαλες απαιτησεις η μονη λυση ειναι το root ωστε να εχεις σχεδον απεριοριστο χωρο για εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα sd.. θα παιδευτεις λιγακι αλλα το αποτελεσμα μετραει..

σε καμια περιπτωση δεν εχει προβληματα που να σε αποτρεψουν απο την αναβαθμιση σε 2.2

ισως αλλαζουν καποια πραγματακια σε σχεση με την 2.1, αλλα εχεις πολλα συν που ανεβαζουν κι αλλο τη συσκευη..

με την 2.2 οσες εφαρμογες διαθετουν τη δυνατοτητα move to sd (σιγα σιγα την αποκτουν ολο και περισσοτερες) μπορει ενα μερος τους να παει στην sd ενω το αλλο παραμενει στην μνημη του κινητου.. απλως κερδιζεις ισως λιγο παραπανω χωρο σε σχεση με οτι ισχυε στην 2.1

κατεβαζεις απο μαρκετ απ ευθειας στην μνημη της συσκευης, απο κει και περα αν ειναι διαθεσιμη η δυνατοτητα move to sd παει ενα μερος της στην sd..

προσωπικα δε νομιζω πως πρεπει να εχεις ενδοιασμους σχετικα με την αγορα του desire, ειδικα αν ψαχτεις λιγο παραπανω και το rootαρεις θα απαλαχθεις απο τα μικρα θεματακια που εχει η συσκευη ερχομενη απο το κουτι της...

Σ ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση,απ το πρωι εχω εναν ενδιασμο αν εκανα την σωστη αγορα γιατι δεν θελω να το μετανιοσω..το κινητο το δουλεψα το πρωι στο γερμανο και επαθα την πλακα μου απο την αισθηση της οθονης και απο την ταχυτητα και μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι και λιγο ποιο γρηγορο απο το iphone 3gs που εχω τωρα.οταν λες SLCD θα επειρεαση και την αισθηση της κυλισης η οχι? γενικα την απαλοτητα της οθονης η οχι?

οταν λες 1 κλικ μακρια τι εννοεις?

οταν θα εχω π.χ facebook να τρεχει θα μου ερχονται ειδοποιησεις? οπως στο iphone οταν θα το εχω με μαυρη οθονη?

Edited by generation
Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ...

Σ ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση,απ το πρωι εχω εναν ενδιασμο αν εκανα την σωστη αγορα γιατι δεν θελω να το μετανιοσω..το κινητο το δουλεψα το πρωι στο γερμανο και επαθα την πλακα μου απο την αισθηση της οθονης και απο την ταχυτητα και μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι και λιγο ποιο γρηγορο απο το iphone 3gs που εχω τωρα.οταν λες SLCD θα επειρεαση και την αισθηση της κυλισης η οχι? γενικα την απαλοτητα της οθονης η οχι?

οταν λες 1 κλικ μακρια τι εννοεις?

απλως οι slcd σε σχεση με τις amoled διαφερουν κυριως στην χρωματικη αποδοση..

οι πρωτες ειναι καλυτερες υπο το φως του ηλιου ενω οι δευτερες εχουν μεγαλυτερη φωτεινοτητα...

1 κλικ μακρια εννοουσα για την αναβαθμιση στην 2.2

απλως οι slcd σε σχεση με τις amoled διαφερουν κυριως στην χρωματικη αποδοση..

οι πρωτες ειναι καλυτερες υπο το φως του ηλιου ενω οι δευτερες εχουν μεγαλυτερη φωτεινοτητα...

1 κλικ μακρια εννοουσα για την αναβαθμιση στην 2.2

το root ειναι κατι σαν jailbreak στα iphone και που μπορω να βρω πως γινετε?

Edited by generation

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...