David Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παδες καλημερα πηρα κι εγω στα χερια μου το κινητο αλλα με custom rom ομως δεν ειχε ραδιοφωνο την αλλαξα και εβαλα αυτη LeeDrOiD_V2.1_A2SD+.zip αλλα αυτη ειναι τεραστια και δεν εχω χωρο για να κανω εγκατασταση πανω απο 10 games and apps. αν ξερει καποιος καμια rom λαιτ που να εχει και ραδιοφωνο επανω ας μου πει. ευχαριστω πολυ Κάτι έχεις κάνει λάθος με το EXT3 partition. Εχω την συγκεκριμένη ROM με 144 εφαρμογές και 30MB ελευθερα ακόμα. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Το ext3 partition μπορείς να το φτιάξεις και σε μεγαλύτερο μέγεθος:p Ο μόνος περιορισμός είναι η εσωτερική μνήμη :happy: Yup, απλά έχω διαβάσει πως το optimal size είναι στα 512... και είπα καλού κακού να μην το ξεπεράσω :) Άλλωστε ευκαιρία να ξεφορτωθώ κάποια apps που δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ... δεν χρειάζομαι τόσο και τις 150 που είχα περασμένες :p Εντωμεταξύ μόλις ανακάλυψα πως το titanium backup δεν βλέπει καμία εγκατεστημένη εφαρμογή... :/ (edit: άκυρο, είχα πειράξει τα φίλτρα) Παρεπιπτόντως το νέο HTC Sync σταμάτησε ξαφνικά να δουλέυει με το outlook 2010 64x... ενώ παλιότερα δούλευε μια χαρά... κάτι δεν πάει καλά εδώ. Αναγκαστικά γυρνάω στο x86. Κάτι άσχετο. Κάνοντας restore κάποιες app μέσω titanium backup, αυτές μετά δεν φαίνονται σαν "installed" στο market. Υπάρχει τρόπος να κάνουμε το market να τις δει ως εγκατεστημένες; Με ενδιαφέρει κυρίως για ενημερώσεις των εφαρμογών. Δοκίμασα το Market Doctor αλλά δεν έκανε δουλειά. Fixed! Πήρα ξανά backup τα apps, αυτή τη φορά επιλέγοντας να σώζει το market link. Edited September 20, 2010 by akpe ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Στο manual του desire λέει Personalize Select a scene, set the Home screen or Lockscreen wallpaper to use, and set the default ring tone to use for incoming calls. You can also rename or delete a custom scene by pressing and holding a custom scene in Scenes. Πάντως δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για να αλλάξεις το wallpaper του lockscreen. Ξέρει κανείς τι παίζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Στο manual του desire λέει Personalize Select a scene, set the Home screen or Lockscreen wallpaper to use, and set the default ring tone to use for incoming calls. You can also rename or delete a custom scene by pressing and holding a custom scene in Scenes. Πάντως δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για να αλλάξεις το wallpaper του lockscreen. Ξέρει κανείς τι παίζει; Μήπως επειδή Home screen και Lockscreen χρησιμοποιούν το ίδιο wallpaper; Edited September 20, 2010 by akpe ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 ερωτησις: Στις επαφες, εχω συνδεμενους λογαριασμους Google & Facebook. Στις επαφες λοιπον του κινητου, συγχρονιζει κανονικα, φωτος επαφων, γενεθλια (που τραβαει απο το FB). Στο Google account μου, γιατι δεν συγχρονιζει τα επιπλεον στοιχεια της επαφης?? -ο συγχρονισμος ειναι ανοιχτος εννοειται για τα ολα τα accounts. χελπ..! Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Κάποια στιγμή ειχε ποσταριστεί ενας τρόπος για να διαμορφώσεις τις αρχικές οθόνες οπως θες χωρίζοντας καθε οθόνη σε γραμμές-ομάδες. (Δε μιλάω για το launcher pro). Θυμάται κανεις πώς γινεται αυτό ή ποιό post ήταν? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Κάποια στιγμή ειχε ποσταριστεί ενας τρόπος για να διαμορφώσεις τις αρχικές οθόνες οπως θες χωρίζοντας καθε οθόνη σε γραμμές-ομάδες. (Δε μιλάω για το launcher pro). Θυμάται κανεις πώς γινεται αυτό ή ποιό post ήταν? launch-x pro μήπως; ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 launch-x pro μήπως; Μπράβο ρε ναι! Thanks. Επίσης όσοι εχετε κουραστεί να ακούτε για την μπαταρία κτλ υπάρχει κι αυτή η λύση: Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος πως να διαγράψω το Launcher? Έχω περάσει τη ROM LeeDroid 2.1 και θέλω να έχει διαθέσιμο μόνον τον HTC Sense Launcher. Πήγα να τον σβήσω μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών αλλά όλες οι επιλογές του Launcher είναι μη διαθέσιμες (σκιασμένες). Σβήνει με άλλον τρόπο? Μήπως να μπω στη μνήμη του κινητού με κάποια εφαρμογή και να σβήσω απλώς το σχετικό .apk? Σε ποιον φάκελο θα το βρω? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος πως να διαγράψω το Launcher? Έχω περάσει τη ROM LeeDroid 2.1 και θέλω να έχει διαθέσιμο μόνον τον HTC Sense Launcher. Πήγα να τον σβήσω μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών αλλά όλες οι επιλογές του Launcher είναι μη διαθέσιμες (σκιασμένες). Σβήνει με άλλον τρόπο? Μήπως να μπω στη μνήμη του κινητού με κάποια εφαρμογή και να σβήσω απλώς το σχετικό .apk? Σε ποιον φάκελο θα το βρω? :worry: Πρεπει να διαγράψεις ότι δεν θές απο το .zip αρχειο και μετα να το φλασάρεις. Να ξέρεις τι σβήνεις όμως, γιατι μετά δεν θα δουλευει η συσκευή σωστα. Αλλιώς το διαγράφεις απο console με adb εντολες. Για περισσότερα, XDA forum. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος. Είχα το τηλέφωνο unrooted μέχρι που προκειμένου να κάνω το PS3 να παίζει homebrew πήρα την απόφαση να το rootάρω και να το γυρίσω σε OpenDesire (τότε δεν είχε βγει και Unrevoked 2.3 και έκανα downgrade και εν συνεχεία Unrevoked κλπ.). Αυτή τη στιγμή μου είναι πλεόν άχρητο το OpenDesire και παρότι είναι πιο γρήγορο, μου λείπουν πολλά χαρακτηριστικά από την original ROM (HTC Sense Dialer/Keyboard/Browser κλπ.). Θέλω λοιπόν να γυρίσω είτε στην παλιά original 2.2 με root, είτε σε κάποια όσο το δυνατόν πιο κοντική Custom ROM. Η ερώτησή μου είναι: 1) Οι Custom ROM με Sense πόσες διαφορές έχουν σε σχέση με την Original; Ιδίως σε θέμα ταχύτητας, κερδίζω κάτι; 2) Αν είναι να γυρίσω σε original ROM, υπάρχει τρόπος να το κάνω κρατώντας το Root ή θα πρέπει να κάνω Unroot, να περάσω τη 2.1 και μετά OTA 2.2; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Στο xda δημοσίευσαν μια λύση για να μην έχουμε corruption στο fat32 partition όταν έχουμε enabled το a2sd+ σε custom Rom κάθε φορά που θα συνδεθούμε στο pc μας εδώ είναι το λινκ εγώ το έβαλα το δοκίμασα με τέσσερις συνεχόμενες συνδέσεις αποσυνδεσεις χωρίς προβλήματα με το κόλπο της φωτογραφίας ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748793&page=12 Sent from my HTC Desire using Tapatalk noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Στο xda δημοσίευσαν μια λύση για να μην έχουμε corruption στο fat32 partition όταν έχουμε enabled το a2sd+ σε custom Rom κάθε φορά που θα συνδεθούμε στο pc μας εδώ είναι το λινκ εγώ το έβαλα το δοκίμασα με τέσσερις συνεχόμενες συνδέσεις αποσυνδεσεις χωρίς προβλήματα με το κόλπο της φωτογραφίας ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748793&page=12 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ποιάς φωτογραφίας; :rolleyes: Χμμμ υπάρχει ακόμα κάποιο ρίσκο/πρόβλημα δηλαδή; Ακόμα και στις πιο καινούριες ρομ (π.χ. leedroid 2.1); Απλά το φλασάρουμε μέσω recovery χωρίς wipe/data loss έτσι; Edited September 20, 2010 by akpe ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Διαβάζοντας τα tutorials και τα posts στις σελίδες του φόρουμ που παραθέτω πιο πάνω αναφέρει και τους κινδύνους από τη χρηση a2sd+ με τη σύνδεση στο pc και το πως φλασαρουμε το αρχειο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Παιδιά η μπαταρία με normal χρήση, είναι καλύτερη από το Legend, γνωρίζει κανείς; Είμαι μεταξύ των δύο, απλά "κλείνω" λίγο προς το Desire λόγω οθόνης... Και κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση να αγοράσω Desire τώρα και η οθόνη του να μήν είναι Amoled; Γιατί κάπου το είδα αυτό νωρίτερα στα posts. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Παιδιά η μπαταρία με normal χρήση, είναι καλύτερη από το Legend, γνωρίζει κανείς; Είμαι μεταξύ των δύο, απλά "κλείνω" λίγο προς το Desire λόγω οθόνης... Και κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση να αγοράσω Desire τώρα και η οθόνη του να μήν είναι Amoled; Γιατί κάπου το είδα αυτό νωρίτερα στα posts. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:cool: Το να είναι AMOLED μάλλον είναι απίθανο. Εκτός αν το βρεις από κανένα ξεχασμένο μαγαζάκι που το βλέπω χλωμό. Η μπαταρία είναι "χάλια" αν παίζεις. Αν κάνεις λογική χρήση βγάζει 1-2 μέρες... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παιδες να ρωτησω κι εγω τι γινεται με προγραμματα πλοηγησης για το κινητο μας? βρηκα μονο το navigon που δε με ικανοποιησε....υπαρχει igo8 που να δουλευει σωστα(βρηκα ενα για το λειτουργικο μας αλλα δεν ηταν για την αναλυση της οθονης...) επισης θα εκτιμουσα αν μου ελεγε καποιος πως θα μπορουσα να εγκαταστησω προγραμματα στην καρτα μνημης γιατι προφανως εαν εχει βγει μια καλη εκδοση του igo8 να μην χωραει στη μνημη τηλεφωνου... Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη εαν η απαντηση στα ερωτηματα μου βρισκεται σε προηγουμενα ποστ εδω μεσα αλλα λογω ελειψης χρονου καταφευγω σε αυτο το ποστ. Ευχαριστω και παλι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Υπάρχει το ndrive που είναι καλό και εύχρηστο αλλά εγώ ψηφίζω υπέρ του navigon ,που βρήκες ήδη. Sent from my HTC Desire using Tapatalk. noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 και εγω φαν του navigon ειμαι... για περισσοτερα ριξε μια ματια στο αντιστοιχο θεμα του android με τιτλο ταξιδια & πλοηγηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παιδες να ρωτησω κι εγω τι γινεται με προγραμματα πλοηγησης για το κινητο μας? βρηκα μονο το navigon που δε με ικανοποιησε....υπαρχει igo8 που να δουλευει σωστα(βρηκα ενα για το λειτουργικο μας αλλα δεν ηταν για την αναλυση της οθονης...) επισης θα εκτιμουσα αν μου ελεγε καποιος πως θα μπορουσα να εγκαταστησω προγραμματα στην καρτα μνημης γιατι προφανως εαν εχει βγει μια καλη εκδοση του igo8 να μην χωραει στη μνημη τηλεφωνου... Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη εαν η απαντηση στα ερωτηματα μου βρισκεται σε προηγουμενα ποστ εδω μεσα αλλα λογω ελειψης χρονου καταφευγω σε αυτο το ποστ. Ευχαριστω και παλι... Εγώ έχω το sygic mobile maps και λειτουργεί μια χαρά. Αν θες εξοικονόμηση χώρου.. πας settings, applications, manage applications, διαλέξεις εφαρμογή και πατάς move to sd card αν έχει την επιλογή... αλλιώς κάνεις root και βάζεις custom rom Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 τελικα το τηλεφωνο μετα τις αναβαθμισεις υποστηριζε φωνητικη κληση?? γιατι δεν βρηκα καπου κατι σχετικο!!! Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 τελικα το τηλεφωνο μετα τις αναβαθμισεις υποστηριζε φωνητικη κληση?? γιατι δεν βρηκα καπου κατι σχετικο!!! Ίσως πρέπει να κάνεις install το Voice Search Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παιδες να ρωτησω κι εγω τι γινεται με προγραμματα πλοηγησης για το κινητο μας? βρηκα μονο το navigon που δε με ικανοποιησε....υπαρχει igo8 που να δουλευει σωστα(βρηκα ενα για το λειτουργικο μας αλλα δεν ηταν για την αναλυση της οθονης...) επισης θα εκτιμουσα αν μου ελεγε καποιος πως θα μπορουσα να εγκαταστησω προγραμματα στην καρτα μνημης γιατι προφανως εαν εχει βγει μια καλη εκδοση του igo8 να μην χωραει στη μνημη τηλεφωνου... Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη εαν η απαντηση στα ερωτηματα μου βρισκεται σε προηγουμενα ποστ εδω μεσα αλλα λογω ελειψης χρονου καταφευγω σε αυτο το ποστ. Ευχαριστω και παλι... Ο,τι θες ψαξε στο topic του link αυτού: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313024#post3313024 (το link είναι direct link σε post δικό μου σχετικά με το copilot live) Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Φωνητική κλήση δεν έχει. Ίσως πρέπει να κάνεις install το Voice Search Δεν κάνει αναζήτηση στα ελληνικά, ακόμα, δυστυχώς. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παιδες να ρωτησω κι εγω τι γινεται με προγραμματα πλοηγησης για το κινητο μας? βρηκα μονο το navigon που δε με ικανοποιησε....υπαρχει igo8 που να δουλευει σωστα(βρηκα ενα για το λειτουργικο μας αλλα δεν ηταν για την αναλυση της οθονης...) επισης θα εκτιμουσα αν μου ελεγε καποιος πως θα μπορουσα να εγκαταστησω προγραμματα στην καρτα μνημης γιατι προφανως εαν εχει βγει μια καλη εκδοση του igo8 να μην χωραει στη μνημη τηλεφωνου... Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη εαν η απαντηση στα ερωτηματα μου βρισκεται σε προηγουμενα ποστ εδω μεσα αλλα λογω ελειψης χρονου καταφευγω σε αυτο το ποστ. Ευχαριστω και παλι... Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Motonav το οποίο κάνει χρήση των αρχείων του iGo απλά είναι διαφορετικό skin που υποστηρίζει την ανάλυση του desire. Τα άλλα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το Mobile Maps 10 της Sygic, το ΝDrive και το Navigon. Τώρα ποιο είναι το καλύτερο είναι θέμα προτίμησης και συνήθειας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts