Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερεί κανείς κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει screen protector για το Desire;

Από ερωτήσεις που έκανα μου πρότειναν να παραγγείλω αυτή μέσω internet.

http://www.martinfields.com/GR/MFOP-HTCDesire

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Από ερωτήσεις που έκανα μου πρότειναν να παραγγείλω αυτή μέσω internet.

http://www.martinfields.com/GR/MFOP-HTCDesire

Πολύ ακριβή. Δες εδώ σε μακράν καλύτερες τιμές, χωρίς να στερούνται όμως και από ποιότητα.

Modpic.gif

Παιδιά είμαι νέος κάτοχος ενώς htc desire,ήθελα να ρωτήσω πως θα δώ αν το κινητό μου έχει οθόνη AMOLED ή SLCD;Στο κουτί δεν γράφει.

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Παιδιά είμαι νέος κάτοχος ενώς htc desire,ήθελα να ρωτήσω πως θα δώ αν το κινητό μου έχει οθόνη AMOLED ή SLCD;Στο κουτί δεν γράφει.

Αν την κοιτάς και λες "πωωωω τι γαματη οθόνη έχει αυτό το κινητό" τι σημασία έχει;; :)

HTC Desire Root User

εισαι σιγουρος πως δεν γραφει?

στο δικο μου κουτι το γραφει στο πισω μερος..

2 θεματα να αναφερω....νομιζω παντως τι καταλαβα τι παιζει με την καταναλωση της μπαταρια....σκ ειχα σημα συνολικα...δλδ εκει που βρεθηκα ειχα σημα σιγουρα...καθε μερα. η μπαταρια καρτησε 2 μερες κανονικα με χρηση και 3g kai wi fi kai gps!!! ολο το σκ 1 φορτιση τη παρασκευη. οταν ερχομαι γραφειο επειδη δεν εχουμε πολυ καλο σημα, ζοριζεται το κινητο να βρει σημα και μεχρι το μεσημερι τρωει πολυ μπαταρια!!!

αυτο ειναι το πορισμα το δικο μου.

Προσυπογράφω....

Και εμένα με χαμηλό σήμα ρουφάει την μπαταρία. Επίσης έβγαλα το 3G γιατί και μπαταρία μου έτρωγε και χειρότερο σήμα είχα....

Εαν πανω στο κουτι εκει που γραφει τα χαρακτηριστικα δεν γραφει οθονη Αmoled και γενικα αναφερει μονο οθονη 3,7 touch screen τοτε προκειται για την Slcd. Στα κινητα με οθονη Amoled το αναφερει πανω στο κουτι στα χαρακτηριστικα του καθαρα.

Έχετε δοκιμάσει να τραβήξετε φωτο χωρίς το πίσω καπάκι;;

Το πλαστικο του φακου δημιουργεί μια θολούρα στις φωτογραφίες μου. ΠΡοσπάθησα να το καθαρίσω, αλλα μάταια.

Με καπάκι

http://img836.imageshack.us/img836/2091/imag0099u.jpg

Χωρίς καπάκι

http://img819.imageshack.us/img819/45/imag0100b.jpg

Edited by Nikos_s3
HTC Desire Root User

• Administrators

Τεράστια διαφορά. Έχω την εντύπωση όμως ότι αντί να καθαρίσεις το τζάμι, το έκανες χειρότερα. Χρησιμοποίησες κάποια αλοιφή;

ΥΓ. Μην γράφεις με συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει και η δυνατότητα της "Τροποποίησης".

Modpic.gif

Τεράστια διαφορά. Έχω την εντύπωση όμως ότι αντί να καθαρίσεις το τζάμι, το έκανες χειρότερα. Χρησιμοποίησες κάποια αλοιφή;

ΥΓ. Μην γράφεις με συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει και η δυνατότητα της "Τροποποίησης".

Δεν εβαλα αλοιφη. θα δοκιμασω με μπατονετα. δεν ξερω πως εγινε αυτο.

HTC Desire Root User

Τι εκανες το καπακι και βγαζει ετσι φωτο;

Το τζαμακι ειναι θολο δηλαδη;

Εγω σε βλεπω να αλλαζης πισω καπακι.......

Σε καθημερινη χρήση, που θα εισπράταμε τα οφέλη του 1.35 αντι του 1Ghz (για να αξίζει το να μην έχουμε μπαταρία μετα απο 3 ώρες εννοω:)) ??

Στο να έχεις live wallpaper και να μην κολλάει;; Ή να βγαίνεις πρώτος στα benchmarks?? :Ρ

Πλάκα κάνω.. δεν ξέρω πράκτικα πως θα μπορούσες να το εκμεταλευτείς... απλά δίνεις ένα καλό boost στον επεξεργαστή οπότε αν για οποιοδήποτε λόγο εσύ πιστεύεις ότι το χρειάζεσαι, το βάζεις. Εγώ είμαι υπερικανοποιημένος με ο 1.. ίσως το δοκιμάσω το 1+ έτσι για πειραματισμό.

Τι εκανες το καπακι και βγαζει ετσι φωτο;

Το τζαμακι ειναι θολο δηλαδη;

Εγω σε βλεπω να αλλαζης πισω καπακι.......

Είναι θολό ναι. Και το μάτι αν βάλεις, φαίνεται η θολούρα. Θα δοκιμάσω καλυτερο καθαρισμα, αλλιως η σπαω το πλαστικο (κακή ιδεα) ή αλλάζω καπάκι.

HTC Desire Root User

Να καταλάβω: Τι θα πει «χωρίς καπάκι»; Έβαλες εσύ κάποιο πρόσθετο;

Θήκες: Έχω πάρει από το e-bay αυτή την εξάδα που κάνει 4 € μαζί με τα μεταφορικά. Είναι ελάχιστα πιο μικρή από την οθόνη (κάπου ένα χιλιοστό ή δύο) αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έχω και μια θήκη σιλικόνης γύρω από την κυρίως συσκευή και είμαι οκ.

Ερώτηση δική μου: Τι θα πει «κλείνω το 3G» (για μείωση κατανάλωσης); Εννοείτε παιδιά ότι απενεργοποιείτε στις ρυθμίσεις -> ασύρματα δίκτυα -> το δίκτυο κινητής / σύνδεση με το ίντερνετ;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Να καταλάβω: Τι θα πει «χωρίς καπάκι»; Έβαλες εσύ κάποιο πρόσθετο;

Χωρίς καπάκι εννοώ να βγάλω το κάλυμμα της μπαταριας. Να μεινει το κινητο πισω γυμνο.

HTC Desire Root User

Καλησπέρα παιδιά

Είμαι ένα βημα πριν την αγορά του κινητού αλλά με προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι θα το πάρω με slcd οθόνη. Αν ήταν εξ αρχής με αυτή δεν θα με 'νοιαζε ιδιαίτερα αλλά τώρα είμαι σε δίλλημα. :cry:

Υπάρχει μήπως κάποιος που να έχει δει και με amoled και με slcd για να με καθησυχάσει? :D Είναι αισθητή η διαφορά?

Καλησπέρα παιδιά

Είμαι ένα βημα πριν την αγορά του κινητού αλλά με προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι θα το πάρω με slcd οθόνη. Αν ήταν εξ αρχής με αυτή δεν θα με 'νοιαζε ιδιαίτερα αλλά τώρα είμαι σε δίλλημα. :cry:

Υπάρχει μήπως κάποιος που να έχει δει και με amoled και με slcd για να με καθησυχάσει? :D Είναι αισθητή η διαφορά?

μην το σκεφτεσαι καθολου... δεν επηρρεαζει η οθονη τη συμπεριφορα του κινητου...

ο καθε τυπος οθονης εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του...

η συγκριση ειναι σαν να ρωτας καποιον αν η bmw ειναι καλυτερη απο τη mercedes...

ο καθενας εχει τη δικη του γνωμη...

ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου σχετικα με το θεμα..?

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά

http://www.slashgear.com/htc-slcd-desire-gets-amoled-super-amoled-lcd-comparison-video-2795441/

http://blog.gsmarena.com/htc-desire-with-s-lcd-screen-meets-one-with-amoled-they-go-head-to-head/

Modpic.gif

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας,σήμερα απέκτησα το htc desire,πριν είχα το sony ericsson vivaz,και θέλω να περάσω τα μηνύματα από το vivaz στο desire,αλλά δεν ξέρω τον τρόπο,ευχαριστώ!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

μην το σκεφτεσαι καθολου... δεν επηρρεαζει η οθονη τη συμπεριφορα του κινητου...

ο καθε τυπος οθονης εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του...

η συγκριση ειναι σαν να ρωτας καποιον αν η bmw ειναι καλυτερη απο τη mercedes...

ο καθενας εχει τη δικη του γνωμη...

ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου σχετικα με το θεμα..?

Ποιο πολύ ψυχολογικό ειναι το θεμα, και επηρεάστηκα απ όσα έχω διαβάσει γενικά στο ίντερνετ για την σύγκριση των δυο οθονών :)

Βέβαια απο τα διαφορα βιντεάκια καταλαβαίνεις ότι η amoled έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα, πιο έντονα χρώματα και καλυτερες γωνίες θέασης αλλά είναι που γίνεται και η σύγκριση δίπλα διπλα.

Κατά 99% βέβαια αυτό θα παραγγείλω και θα ειναι και η πρώτη μου συσκευη με android(αγαπημένα τα wimo αλλά το μέλλον ειναι τα android) αν και μέχρι πριν μερικές μέρες ήμουν έτοιμος να αγοράσω το hd2, μέχρι που ανακάλυψα το desire :O

Ποιο πολύ ψυχολογικό ειναι το θεμα, και επηρεάστηκα απ όσα έχω διαβάσει γενικά στο ίντερνετ για την σύγκριση των δυο οθονών :)

Βέβαια απο τα διαφορα βιντεάκια καταλαβαίνεις ότι η amoled έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα, πιο έντονα χρώματα και καλυτερες γωνίες θέασης αλλά είναι που γίνεται και η σύγκριση δίπλα διπλα.

Κατά 99% βέβαια αυτό θα παραγγείλω και θα ειναι και η πρώτη μου συσκευη με android(αγαπημένα τα wimo αλλά το μέλλον ειναι τα android) αν και μέχρι πριν μερικές μέρες ήμουν έτοιμος να αγοράσω το hd2, μέχρι που ανακάλυψα το desire :O

επιπλεον εχει πιο κορεσμενα χρωματα και κατω απο τον ηλιο ειναι απογοητευση...

μην ανυσηχεις... και γω θα θελα να χα slcd γιατι περαν του θεματος με τον ηλιο καπου πηρε το αυτι μου πως εχει μικρες ενεργειακες απαιτησεις και ισως να προσφερει λιγη παραπανω ζωη στην μπαταρια...

@maxximilian : τα συνεχόμενα ποστς απαγορεύονται στο φόρουμ...χρησιμοποίησε αντ'αυτών την τροποποίηση μηνύματος ή την πολλαπλή παράθεση!

@όλους: για συγκρίσεις συσκευών πάμε στους διαξιφισμούς...εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για το desire.!

thanks

πως γινεται η πολλαπλή παραθεση???

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Έχει παρατηρήσει κανείς το πόσο αργεί να πιάσει σήμα GPS όταν ανοίξει το Sygic(αυτό έχω)?

Σήμερα που το χρειάστηκα έκανε 5 λεπτά όταν με το 2.1 έπιανε σήμα σε μερικά δευτερόλεπτα....

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διορθώνει κάτι ή θα πρέπει να περιμένουμε update του 2.2?

• Administrators
πως γινεται η πολλαπλή παραθεση???

Πατώντας το εικονίδιο http://images.myphone.gr/buttons3/multiquote_off.gif σε κάθε post που θέλεις να απαντήσεις. Για το τελευταίο που θέλεις πατάς το http://images.myphone.gr/buttons3/quote.gif και θα συμπεριλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...