Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοεις οτι τα χαρακτηριστικα του κινητου τα γραφει γερμανικα ? Εμενα στα αγγλικα τα γραφει.

Ναι, στα γερμανικά τα γράφει στην πίσω όψη του κουτιού... Τα hilights και όλα... :ninja:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους!Η εγγύηση από vnp ισχύει γιατί η ace ισχυρίζεται πως δεν τη δέχεται.

Παιδια εφαρμογη που εχουμε εγκαταστησει εκτος market πως την απεγκαθιστουμε ?

Καλησπέρα σε όλους!Η εγγύηση από vnp ισχύει γιατί η ace ισχυρίζεται πως δεν τη δέχεται.

Σου ειπαν απο ace κατι τετοιο ?Το δικο μου απο vnp ειναι.

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Βρες στο market την εφαρμογή uninstaller :happy:

Βρες στο market την εφαρμογή uninstaller :happy:

Μηπως δεν λεγεται ετσι ???? Δεν βρισκω κατι.

Edit

Γινεται απο

Μενού / ρυθμίσεις / εφαρμογές / διαχείρηση εφαρμογών.

Ναι το πρωί που πήρα έτσι είπαν.Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά άμα ισχύει είναι τραγικό...

Με ποιο αιτιολογικο δεν σου ειπαν ??? Το κινητο εχει εγγυηση και ειναι γραμμενη και στα ελληνικα.

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα.

Φιλικά Γιάννης

Όχι απλα δεν καλύπτουν εκτός λέει από τα μαγαζιά που έχει στο site η htc.

Δηλαδη μονο απο αυτα ?

http://www.htc.com.gr/pos.html

Φιλικά Γιάννης

Μου αρεσει οτι εδω γραφει

Με την πλήρη υποστήριξη εγγυήσεως, από την HTC

Φιλικά Γιάννης

Το θέμα είναι ισχύει?

Δεν νομιζω να εχει δικαιωμα η ace hellas να κανει κατι τετοιο αλλα αντε να βγαλεις ακρη αν χρειαστει.

Φιλικά Γιάννης

Update (και καλά): το desire δεν βλέπει τον reader με τίποτα. Από δίπλα το d2 το βλέπει μια χαρά, οπότε αποκλείεται να έχει χαλάσει.

κουφο!

δοκιμασε να βαλεις καποια εφαρμογη που να χειριζεσαι το b/t μηπως το δει απο εκει.

iphone 14 pro

Το PC μου δεν βλέπει με τίποτα το τηλέφωνο. Είχα αυτό το πρόβλημα που είπα το πρωί όταν το έβαζα σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο, που ενώ το έβλεπε δεν το άνοιγε με τίποτα και τώρα δοκίμασα να κάνω συγχρονισμό με το HTC Sync και μου λέει ότι δεν βρίσκει το πρόγραμμα στο PC ενώ το έχω ανοιχτό...

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Καποιος άλλος που να θυμάται αν το κουτί είναι σφραγισμένο ή όχι? Είναι σημαντικό γιατί αν όντως έρχεται σε σφραγισμένο κουτί πρέπει να σταλεί πίσω για αντικατάσταση.

Το δικό μου ήταν σφραγισμένο, η μπαταρία ήταν σε ειδική θέση στο κουτί και η κάρτα μνήμης τοποθετημένη στο τηλέφωνο.

Γιατί δεν ρωτάτε με ένα e-mail απευθείας την HTC για να έχετε μια επίσημη απάντηση ?

Μολις το εκανα:

Θα ήθελα να με πληροφορίσετε αν κινητά τηλέφωνα HTC αγορασμένα απο http://www.vnp.gr έχουν κανονικά εγγύηση αντιπροσωπείας σε περίπτωση βλάβης.

Το ΙΜΕΙ του κινητού μου HTC Desire είναι

357841036******

Σας ευχαριστώ

Και πηρα αυτματοποιημενη απαντηση οτι:

Αγαπητέ ΙΩΑΝΝΗΣ .................

Λάβαμε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Παρακαλούμε αφιερώστε λίγα λεπτά για να επισκεφτείτε το τμήμα Υποστήριξης στη διεύθυνσηhtc.com για τις τελευταίες ανακοινώσεις, λήψεις, τρόπους, αντιμετώπιση προβλημάτων και συχνές ερωτήσεις.

Με τιμή,

HTC

Θέλετε να δείτε τι λένε οι άλλοι; Έχετε κάτι να ρωτήσετε τους άλλους οπαδούς της HTC;

Γίνετε οπαδός της HTC facebook.com/htc

Ακολουθήστε μας στο Twitter twitter.com/htc

Εγγραφείτε στο Κανάλι μας στο YouTube youtube.com/htc

Ανακαλύψτε τις πηγές ανάπτυξής μας developer.htc.com

Δεν μπορέσαμε να λάβουμε απαντήσεις σε αυτό τον λογαριασμό email. Επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση htc.com, εάν έχετε τυχόν απορίες ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια.

Για να δουμε.....

Φιλικά Γιάννης

Ακόμα πιο εύκολος τρόπος είναι, αφού μπεις στο μενού και βρεις την εφαρμογή που θες να αφαιρέσεις, να πατήσεις παρατεταμένα πάνω της ώστε να μπορείς να την βγάλεις σε μια από τις κεντρικές οθόνες. Αφού το κάνεις, σέρνεις το εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης (εκεί που πετάς τα εικονίδια για να φύγουν από την οθόνη) και κράτα το εικονίδιο εκεί. Αν δεν το αφήσεις, θα σου βγει η επιλογή να το κάνεις uninstall.

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ!!

Αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές.

Φιλικά, Θάκης

Ακόμα πιο εύκολος τρόπος είναι, αφού μπεις στο μενού και βρεις την εφαρμογή που θες να αφαιρέσεις, να πατήσεις παρατεταμένα πάνω της ώστε να μπορείς να την βγάλεις σε μια από τις κεντρικές οθόνες. Αφού το κάνεις, σέρνεις το εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης (εκεί που πετάς τα εικονίδια για να φύγουν από την οθόνη) και κράτα το εικονίδιο εκεί. Αν δεν το αφήσεις, θα σου βγει η επιλογή να το κάνεις uninstall.

Μαλλον δεν το κανω καλα γιατι οταν το σερνω κατω που λεει "αφαιρεση" και δεν το αφηνω δεν βλεπω επιλογη για απεγκατασταση.

Φιλικά Γιάννης

αυτο ισχυει στο launcher pro, οχι σε ολους τους launchers :p

φοβερά χρήσιμη
αφου δεν ηταν χρησιμο, το εσβησα, μην τρωω και χωρο απο το server :rolleyes:

HTC Desire Superphone Unboxing

Για όσους θέλουν να δουν πως "έρχεται" το κινητό στο κουτί του...

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

αυτο ισχυει στο launcher pro, οχι σε ολους τους launchers :p

Ναι, έχει δίκιο ο Νίκος! Συγνώμη Γιάννη! Επί της ευκαιρίας, δοκίμασε τον launcher pro. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το sense, αντιθέτως είναι πολύ πιο γρήγορος και πλήρως παραμετροποιήσημος. Θα τον βρεις στο market.

Φιλικά, Θάκης

HTC Desire Superphone Unboxing

Για όσους θέλουν να δουν πως "έρχεται" το κινητό στο κουτί του...

Ολοϊδιο το δικο μου εκτος τον φορτιστη που δεν εχει καμμια σχεση.Ειναι για αγγλικη πριζα και με ανταπτορες κανει για ελληνικη πριζα.

Ναι, έχει δίκιο ο Νίκος! Συγνώμη Γιάννη! Επί της ευκαιρίας, δοκίμασε τον launcher pro. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το sense, αντιθέτως είναι πολύ πιο γρήγορος και πλήρως παραμετροποιήσημος. Θα τον βρεις στο market.

Κανενα προβλημα φυσικα.

Φιλικά Γιάννης

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? βασικά είπα να μην ασχοληθώ αλλά με τρώει ρε ****το.

το κινητό το πήρα μετραχειρισμένο από ένα παληκάρι από εδώ, ο οποίος το είχε πάρει

από το play247 άρα έχει επίσημη εγγύηση της HTC και άρα το καλύπτει η ACE.

στο θέμα μας λοιπόν, το βλαμένο έχει ένα κολλημένο pixel στην επάνω δεξιά γωνία

(όχι τέρμα επάνω αλλά λίγο πιο κάτω) το οποίο ανάβει μόνιμα μπλέ-θαλλασί.

δεν είναι κάτι ενοχλητικό ούτε φαίνεται εύκολα αλλά καταλαβαίνετε.....

αν τους πάρω λοιπόν τηλέφωνο στην ACE λέτε να το δεχτούν να μου αλλάξουν οθόνη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Να ρωτησω κατι μην παθω καμμια λαχταρα αν και εχει ξαναειπωθει:

Εχω στις ρυθμισεις - ασυρματα δικτυα off το "Δικτυα κινητης τηλεφωνιας" και παρολα αυτα και τον καιρο της Λυκοβρυσης μου δειχνει και με εντοπιζει , αν και οχι μονο με 70 μετρα αποκλιση αλλα δυο τετραγωνα διαφορα.

Ειναι φυσιολογικο ? Στο HD 2 δεν μπορουσα κατι τετοιο.

Τι αλλο να πω....Ευχαριστω.

Μου το εξηγεις λιγο αυτο ? Εμενα ηταν μεσα στο κινητο η καρτα μνμημης.

θα πρεπει να ειναι η μπαταρια εξω απο το κινητο και το μεμορυ μεσα στο κινητο στη τηεση της....εμενα ελειπε....οποτε ηταν ανοιγμενο....εκει εκανα χαμο και μου το αντικατεστησαν

Σε ευχαριστώ, φίλε μου, που μπήκες στον κόπο να μου ξανα απαντήσεις... Δεν είναι ακριβώς ίδιες οι περιπτώσεις μας, εμένα υπήρχε μέσα η στικ και όλα, απλά είναι branded στην T mobile και, φυσικά, δεν μου το είπαν! :mad: Κατα τα άλλα κι εμένα το κουτί γράφει γερμανικά, αλλά, αν εξαιρέσουμε το εικονίδιο, δείχνει να είναι μια χαρά... Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ! :)

ακομα μια μικρη παρατηρηση που προσεξα μεταξυ των 2 κινητων που παρελαβα. στο δικο σου που ειναι τ μοβιλε βγαζει πανω οταν συνδεεται ενα συμβολακι Η και 2 βελακια πανω κατω, 3g και ενα G....γενικα νομιζω οτι εχουν διαφορες

οσον αφορα το θεμα τησ εγγυησης η ace hellas δεν υποστιριζει λεει branded κινητα που ειναι απο εξω....το μαγαζι με διαβεβαιωνε οτι ολα οκ!!!!καλα κατσε να χαλασει πρωτα και μετα βλεεπουμε...εγω θα του το παιξω στη κεφαλη αμα δεν μου κανει αντικατασταση στο μελλον αν γινει τιποτα...του τα χω μαζεμενα του μαγαζιου

Από την ομάδα διαχείρισης

--------------------------------

Χρησιμοποίησε την τροποποίηση μηνύματος, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα.

Edited by vman

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...